-
@stefanostam
αυτο το σουργελο να ξερεις ριχνει σε πολλα συγχρονα ψευδοτουρμπακια της πλακας.
αν οχι σε τελικες σε φαναρια κτλ ολοι κανουν τις κοτουλες.ελα να δεις πως στριβουν το σουργελο σε 185-55-14 λαστιχο και μετα συγκρινετο με την αμαξαρα σου που πατει σε 225 -45 και βαλε. -
Ρε Italakia, βγαλε καμμια σωστη φωτο οταν ειναι πλυμενο-γυαλισμενο...
-
italakia, επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο ιταλικα ποσα αλογα και κυβικα ειναι το τουτου σου???
εγω παντως ειμαι μαζι σου! γιατι μετα απο 10-15 χρονια που μαλλον θα εχω ακομα το ιδιο αυτοκινητο(αλλα οχι λεφτα να παρω καλυτερο ! ) τα ιδια θα μου λενε και τα ιδια με σενα θα τους απανταω..
-
@saxon_747
περσι το επλυνα ενταξει ειναι.
@ QsisVTS
1.6 132 αλογα 21 ροπη. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
@saxon_747
περσι το επλυνα ενταξει ειναι.Ε, ριξτου και ενα χερακι φετος...
-
@stefanostam
αυτο το σουργελο να ξερεις ριχνει σε πολλα συγχρονα ψευδοτουρμπακια της πλακας.
αν οχι σε τελικες σε φαναρια κτλ ολοι κανουν τις κοτουλες.ελα να δεις πως στριβουν το σουργελο σε 185-55-14 λαστιχο και μετα συγκρινετο με την αμαξαρα σου που πατει σε 225 -45 και βαλε.Δεν το σύγκρινα με το δικό μου αυτοκίνητο το οποίο κιόλας δεν πατάει ουτε σε 225 45 ούτε καν πάνω απο 100 άλογα δεν είναι ...Το να σχολιάζεις(μηδενίζεις βασικά) όμως την ποιότητα των golf και scirocco σαν να έχεις το αυτοκίνητο που δεν κάνει κιχ απο τριγμούς νομίζω οτι δεν λέει και πολύ.
Φίλε coolare.
Aυτό μπορει να του αρέσει του ανθρώπου.
Δεν ήταν καθόλου ωραίο αυτό που έγραψες..Ο τόνος μου ήταν αντίστοιχος με αυτόν που χρησιμοποιούσε σε αντίστοιχες δημοσιεύσεις του ο italakias,προφανώς ο καθένας μπορεί, και καλά κάνει ,να έχει ότι του αρέσει.Συγνώμη αν ενοχλήθηκες!
-
δηλαδη για να σχολιασω golf και scirocco πρεπει να εχω μερσεντες?
ποτε δεν σχολιασα [μηδενισα] την ποιοτητα τους.και για να ξερεις δεν σχολιαζω αρνητικα τα ιδιωτικα αυτοκινηυτα του καθενως αλλα την μαρκα μοντελο γενικα.
εβαλα μια φωτο το αμαξι μου βαλε και συ μια το δικο σου. -
Ότι αυτοκίνητο και να έχεις μπορείς να σχολιάσεις καποιο άλλο δεν είπα κάτι τέτοιο..Αλλά ανέβαζες το δικό σου αυτοκίνητο και το πλάσαρες σαν να υπερτερούσε σε όλα έναντι των άλλων..Τώρα αν τα μηδένιζες ή όχι νομίζω ότι ο καθένας που θυμαται τα post (έχουν διαγραφεί νομίζω) μπορεί να το καταλάβει
-
Ο χρήστης stefanostam έγραψε:
Αλλά ανέβαζες το δικό σου αυτοκίνητο και το πλάσαρες σαν να υπερτερούσε σε όλα έναντι των άλλων..ποτε δεν το εχω κανει αυτο.
-
εμενα μου αρεσει φιλε Ιταλακια η Λαντσια σου!
μου θυμιζει μια ομορφη εποχη...
αυτο το αμαξι διδαξε...αλλο αν τωρα δεν θελω να βλεπω ιταλικο
-
Φοβασαι τοσο πολυ μη σε βρει μπροστα του καμια κουπεδια η κανα gta και εχουμε κηδειες;
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Συμπληρωματικά, από αυτό το 'σούργελο' μάθανε (εν μέρει φυσικά και σιγά-σιγά) τι σημαίνει 'στήσιμο' οι φίλοι μας οι Γερμανοί την εποχή που κατασκεύαζαν 'καράβια' για την άσφαλτο ! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φοβασαι τοσο πολυ μη σε βρει μπροστα του καμια κουπεδια η κανα gta και εχουμε κηδειες;εγω ειμαι φιλος με ολους τους Αλφιστι
αλλα αφου δεν μπαινει ο biscione πια στο φορουμ τι να σου κανω!
χθες τον ειδα με την GT...τζιτζι το εχει...οσον αφορα τις κηδειες....αν με πετυχει τωρα ισως να αφησω να με περασει οποιοδηποτε οχημα..
τελευταια θελω να προωθησω προφιλ χαμηλων τονων... -
@saxon_747
περσι το επλυνα ενταξει ειναι.
@ QsisVTS
1.6 132 αλογα 21 ροπη.Πες του όμως και τι βάρος έχει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πες του όμως και τι βάρος έχει...Άστο γιατί θα κλάψουμε...
-
Γυρω στα 1000Kg...
-
italakia ζηλευουνε μου φαιινετα...
-
-
πόσο σου κόστισε το Φοκους; Γιατί δεν πήρες κάποιο τουρμπάτο; (απλή απορία)
είσαι ο Μπαγιερν του myphone?
-
πιο φοκους εχει τουρμπο και δεν το ξερω?
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!