-
Και με 20 χλμ να πήγαιναν οι άλλοι, αν είχε πάγο κάτω το φρενάρισμα θα ήταν σχεδόν αδύνατο χωρίς αλυσίδες. Το να κάτσεις στο οδόστρωμα να τοποθετήσεις αλυσίδες στο αυτοκίνητό σου ενώ οι άλλοι έρχονται προς το μέρος σου χωρίς δυνατότητα γρήγορου φρεναρίσματος, είναι απόπειρα αυτοκτονίας.
-
Moυ αρέσει που συζητάμε τα αυτονόητα. Είναι απλά εγκληματικό να σταματήσει εκεί, δείχνει παντελή άγνοια κινδύνου.
Μή με αναγκάζετε να συμφωνώ με τον Μάνο -
-
@pjathan: απαράδεκτο! Θα τρέχει όσο θέλει χωρίς να φοβάται τα ραντάρ.
-
Τα σπάει το generalάκι
Ηξερα οτι κυκλοφορει ενα τετοιο αλλα σημερα απο σποντα εμαθα οτι ειναι το δευτερο αμαξι φίλου μου που εχει για τις δουλειες στην Αθηνα -
0,01
-
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Τα σπάει το generalάκι
Ηξερα οτι κυκλοφορει ενα τετοιο αλλα σημερα απο σποντα εμαθα οτι ειναι το δευτερο αμαξι φίλου μου που εχει για τις δουλειες στην ΑθηναAnd i will call you 'mini me'
-
Μαμά, bigfoot!
Αυτή η σκουριασμένη καρότσα είναι κινητός τέτανος. Λείπει η πινακίδα Έχει και κοτσαδόρο ΝΑΤΟ εκτός από τη μπίλια; Δεν φαίνεται καλά.Θα ήθελα να είχα πάντως ένα τέτοιο για το βουνό...
@pjathan: απαράδεκτο! Θα τρέχει όσο θέλει χωρίς να φοβάται τα ραντάρ.
Λείπει κανένα σμάιλι;
Η μαυρισμένη πινακίδα είναι δουλειά του pjathan! -
προφανώς και δεν είδες και το γερανάκι
-
Μερικοί τελικά ξυπνάνε με όρεξη και τους αρέσει να γράφουν στων άλλων τα αυτοκίνητα...το είδα γραμμένο σε ένα C-max γείτονα το πρωί που έφυγα από το σπίτι.Ευτυχώς ήμουν τυχερός και το αποθανάτισα:
ΥΓ:Ειλικρινά θα ήθελα μία φορά να δω το αμάξι αυτού που πριν έγραψε σε κάποιο λερωμένο αμάξι τη μ@λ@κί@ του (όπως 'θέλω πλύσιμο', 'χρειάζομαι και πλύσιμο καμιά φορά τεμπέλη', 'υπομονή και κάποια στιγμή θα βρέξει, που θα πάει' κ.ο.κ.).
-
Aυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ έχω δει γραμμένο με μαύρο μαρκαδόρο στο τζάμι του οδηγού 'Τι κοιτάτε, είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ!' σε φανάρι. Ο καημένος ο οδηγός δεν βλέπονταν από την ντροπή. Μάλλον δεν θα είχε οινόπνευμα μαζί του.
-
Γυρίζω πολλά χρόνια πίσω!!!
Αλλά και το Smart είναι κουκλί!!!! -
Όμορφα. Έχω πετύχει σμαρτ στο μοσχάτο κόκκινο με το 01 και άλλη μία φορά (το ίδιο ή άλλο) σε δρόμο κοντά στον πειραιά. Επίσης στο αβατάρ του Professeur
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όμορφα. Έχω πετύχει σμαρτ στο μοσχάτο κόκκινο με το 01 και άλλη μία φορά (το ίδιο ή άλλο) σε δρόμο κοντά στον πειραιά. Επίσης στο αβατάρ του Professeur
Να χεις το νου σου οταν το ξαναπετυχεις .... γιατι χθες που το εμαθα και τον ρωταγα αν ειναι οντως δικο του (εγω ηξερα το κανονικο του αμαξι) .... και μου ειπε ναι .... μου συμπληρωσε οτι ειναι ΦΠΕ και πλεον αλαξε και τουρμπίνα με μεγαλυτερη και οπου κυκλοφορει ψαχνεται να το δοκιμαζει
Πολυ τρελοκομειο παληκαρι -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
προφανώς και δεν είδες και το γερανάκιΤο είδα, δύσκολο να μην το προσέξει κανείς! Αλλά γιατί να το σχολιάσει κανείς; Δεν το θεωρώ παράξενο.
ΥΓ:Ειλικρινά θα ήθελα μία φορά να δω το αμάξι αυτού που πριν έγραψε σε κάποιο λερωμένο αμάξι τη μ@λ@κί@ του (όπως 'θέλω πλύσιμο', 'χρειάζομαι και πλύσιμο καμιά φορά τεμπέλη', 'υπομονή και κάποια στιγμή θα βρέξει, που θα πάει' κ.ο.κ.).
-
Να χεις το νου σου οταν το ξαναπετυχεις .... γιατι χθες που το εμαθα και τον ρωταγα αν ειναι οντως δικο του (εγω ηξερα το κανονικο του αμαξι) .... και μου ειπε ναι .... μου συμπληρωσε οτι ειναι ΦΠΕ και πλεον αλαξε και τουρμπίνα με μεγαλυτερη και οπου κυκλοφορει ψαχνεται να το δοκιμαζει
Πολυ τρελοκομειο παληκαριΤον φίλο σου είχα πετύχει τις προάλλες δηλαδή (το σμαρτ έχει δει μόνο); Έναν ψηλό μαυρομάλη;
-
Μόλις γύρισα απο τη καντίνα στη Μιχαλακοπούλου.
Είχα παρκάρει δίπλα στο πάρκινγκ, ακριβώς δίπλα στο κουβούκλιο για όσους ξέρουν, για τους υπόλοιπους, φανταστείτε να έχω παρκάρει κανονικά στη δεξιά μεριά του δρόμου.
Όπως πήγαινα στο αμάξι, ένας γέρος έλεγε στον οδηγό ενός παλιού avensis οδηγίες για να βγει απο το πάρκινγκ επειδή τον είχε κλείσει ένας με bmw. Μπαίνω στο αμάξι, κατεβάζω παράθυρο και πιάνω κουβέντα φωναχτά με τον φίλο μου που ήταν απέναντι με τη μηχανή του. Τελευταίες μας κουβέντες:
Φίλος: Ρε, θέλω να βάλεις τις φωτογραφίες σε φλασάκι.
Εγώ: Ναι ρε μλκ, περίμενε.
Ο οδηγός του avensis ενώ είχε βγει κανονικά στο δρόμο, δεν είχε φύγει ακόμη, λες και τον εμπόδιζα. Αρχικά νόμιζα οτι είναι μαζί με τη bmw οπότε δεν έδωσα σημασία.
Καταλαβαίνω οτι τον 'εμποδίζω' (οι οδηγίες που του έδινε ο γέρος έκαναν φανερή τη μέθη του οδηγού) οπότε λέω αντε γειά και φεύγω. Με πιάνει το φανάρι πίσω απο το Ν.Συγγρού και βλέπω στον καθρέφτη τον οδηγό του avensis να κατεβαίνει και να μου'ρχεται.
Καιρό τώρα κλειδώνω πάντα τις πόρτες, ήμουν πρώτος στο φανάρι οπότε δεν είχα άγχος.
Μου'ρχεται το παλικάρι λοιπόν, χτυπάει παράθυρο 'άνοιξε ρε, άνοιξε που σου λέω', λέω θα ζητάει ρέστα που τον 'εμπόδιζα' να φύγει πιο πριν οπότε ετοιμάζω απολογητικό ύφάκι. Κατεβάζω λίγο παράθυρο (του ίμπιζα δε καταλαβαίνουν απο εμπόδια, άμα το βάλεις να κλείσει παίρνει και χέρια μαζί) και με αρχίζει: 'Ποιόν είπες μαλάκα ρε;' κλπ .
Τι λέει αυτός ρε σκέφτομαι. Θυμάμαι ξαφνικά τον φίλο μου οπότε του απαντάω 'όχι ρε φίλε, λάθος κάνεις, στο φιλαράκι μου απέναντι με τη μηχανή που εμπόδιζε φώναζα'.
Τέλος πάντων, δεν ολοκληρώνουμε τη κουβέντα μας και έρχεται ο γέρος (καλά, 50-60άρης να'ταν) και του λέει 'Εντάξει είναι, στον φίλο του μίλαγε, γύρνα στο αμάξι'.
Μέχρι εδώ, όλα καλά, τίποτα το περίεργο, όποιος νύχτα περπατεί κλπ.
Εδώ ξεκινά το απίθανο!
Όμως έρχεται ο γέρος στο παράθυρο να ζητήσει συγνώμη και του λέω 'παρεξήγηση, δεν τον έβρισα, στον φίλο μου απευθυνόμουν, και συγνώμη αν σας εμπόδιζα με το που το κατάλαβα έφυγα' μου λέει 'εντάξει δε τρέχει τίποτα, συγνώμη' και κάνει το αμίμιτο!! Βάζει χέρι μέσα και μου πιάνει/ψιλοτσιμπάει το μάγουλο!!!!!!!
Πως κάνεις τσαχπίνικα σε κανένα παιδάκι;
Έτσι!
Έχω πεθάνει στα γέλια, γύρισα σπίτι και σε όλη τη διαδρομή δε μπορώ να σταματήσω.
Και τώρα που γράφω, 30 λεπτά αργότερα γελάω σαν βλάκανς!! -
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]