-
poia cars pistevete oti aresoun stis ginaikes???oloi lene kai kala mono ta cabrio i oti grafei mercedes klp....egw tha pw pws den paei etsi,exoun arxisei na gnwrizoun polla kai gia subaru kai gia evo kai rx8,de zoune pia ston kosmo tous...pantws egw odigwntas land rover discovery prepei na sas pw oti peftoun polla vlemata panw mou...
-
poia cars pistevete oti aresoun stis ginaikes???oloi lene kai kala mono ta cabrio i oti grafei mercedes klp....egw tha pw pws den paei etsi,exoun arxisei na gnwrizoun polla kai gia subaru kai gia evo kai rx8,de zoune pia ston kosmo tous...pantws egw odigwntas land rover discovery prepei na sas pw oti peftoun polla vlemata panw mou...
-
-
εγω μολις πηρα διπλωμα κ πηγα με το gv σχολειο σε καποια εκδηλωση ειδα να αλλαζουν αρκετες τη σταση τους απεναντι μου...
Γενικα το GV δεν εχει υψηλο δεικτη κεφαλογυρισματος αλλα γενικα 'αρεσει'... Ειναι κ το αγαπημενο αυτοκινητο μιας φιλης μου!!Οι γυναικες ενδιαφερονται περισσοτερο για την εμφανιση του αυτοκινητου παρα με το 'πως παει' στο δρομο.. Γι'αυτο κ τους αρεσουν τα Smart(ειναι γλυκουλικα), κ τα roadster(ελευ8ερια κ καλα) κ δεν εντυπωσιαζονται απο τα 'αχαρα' Μιτσου κ Σουμπυ...
Απο τα στατιστικα που κραταω, οι γυναικες τρελαινονται για τη Ζ3. Τωρα δεν 3ερω αν το εχουν παρει χαμπαρι οτι κυκλοφορει η Ζ4... -
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
poia cars pistevete oti anavoun tis ginaikes???oloi lene kai kala mono ta cabrio i oti grafei mercedes klp....egw tha pw pws den paei etsi,exoun arxisei na gnwrizoun polla kai gia subaru kai gia evo kai rx8,de zoune pia ston kosmo tous...pantws egw odigwntas land rover discovery prepei na sas pw oti peftoun polla vlemata panw mou...karakar....les1)Αν θες γράφε στα Ελληνικά
2)Αν θες βάζε και το τόπικ στα Ελληνικά
3)Τώρα στο θέμα μας και για τα cars που ρωτά μάλλον εννοείς ποια προτιμούν? Γιατί να ανάβουν κιόλας λίγο υπερβολικό το βρίσκω!!!
Για ποιο στυλ γυναίκας μιλάς?
Ξέρω γυναίκες που θέλουν Porsche και άλλες που θέλουν και πιο normal...
Δηλαδή η ερώτηση σου είναι λίγο...παιδική...χωρίς καμία παρεξήγηση φυσικά...
Ενώ ακόμα αν εκτός από Porsche έμαθαν και το Rx8 δείχνει ότι πλέον ξύπνησαν???Τέλος για το 'karakar....les' που γράφεις μάλλον δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό...ή ακόμα καλύτερα προσπαθώ να μην καταλάβω...
-
ενα ειδος που δεν αναφερατε γιατι μαλλον το ξεχασατε (γιατι να μην το εχετε προσεξει δε νομιζω) ειναι τα jeep, suv, mpv (οχι οτι τα ξεχωριζουν απαραιτητα) και γενικα οτι εχει 'μεγεθος'...
παντως ας μην ειμαστε σεξιστες (Ω!) δεν ειναι ολες ετσι! οπως φυσικα δεν ειμαστε κι εμεις απαραιτητα ουσιωδεις τυποι!! -
πάντως εγώ ειτε οδηγω το λαντα ειτε το xantia ειτε σκαραβαίο, έχω ακριβώς τον ίδιο συντελεστη κεφαλιγυρίσματος!
-
αυτα που ισουνται με λεφτα
-
Ο χρήστης gfantom έγραψε:
ενα ειδος που δεν αναφερατε γιατι μαλλον το ξεχασατε (γιατι να μην το εχετε προσεξει δε νομιζω) ειναι τα jeep, suv, mpv (οχι οτι τα ξεχωριζουν απαραιτητα) και γενικα οτι εχει 'μεγεθος'...
παντως ας μην ειμαστε σεξιστες (Ω!) δεν ειναι ολες ετσι! οπως φυσικα δεν ειμαστε κι εμεις απαραιτητα ουσιωδεις τυποι!!μεγε8ος κ ονομα, οχι αναγκαστικα λεφτα...
-
Αυτά που έχουν θερμαινόμενα καθίσματα. Πάτησε 'κατά λάθος' το σχετικό διακόπτη να δεις πως ανάβουν
-
Eγώ όσο είχα το Yugo-Τunk με τρυπημένη εξάτμιση ... όλες γύρναγαν και κοίταζαν ... Δεν κυκλοφορούν και πολλά θορυβώδη, εκνευριστικά mikro-τανκς σε Ελληνικούς δρόμους ...
Φυσικά μόλις έβλεπαν το 'αθώο' Υugo ... στράβωναν ... Πάταγα λιγάκι γκαζάκι και το Γιουγκάκι τις φλόμωνε ... σε βρώμα και μπόχα ...
Τι Ζ3 και Ζ4 και Porsce ? ? ? Μόλις με έπαιρναν χαμπάρι ... άλλαζαν λουρίδα κυκλοφορίας ... Το μέταλλο γυαλίζει από μακρυά ...Υugo 45 = φιλαράκι ... για όλες τις δουλειές ....
-
Όσο κυκλοφορούσα το 20ετίας 1000σκουριασμένο NSU του πατέρα, είχα μέσα και όσες φίλες μου χωρούσαν. Όταν δε (σπάνια) κυκλοφορούσα μόνος μου, πάντα 'έπιανα' ματιές, από όλες τις πλευρές του δρόμου κι έκανα νέες γνωριμίες.
Τώρα, ότι και να οδηγώ, είμαι πολύ απασχολημένος για να χαζεύω γύρω.
Συμπεραίνω ότι μάλλον ο οδηγός και όχι το αυτοκίνητο 'ανάβει' τις κυρίες. Το αυτοκίνητο το πολύ να μπορεί να βοηθήσει στην αρχή, μετά μπαίνουν στη μάχη άλλα. -
Πολλοί τύποι γυναίκας, πολλοί τύποι αυτοκινήτων...Απαιτείται επιστημονική μελέτη με διαγράμματα κεφαλοστροφής, έρευνες δημογραφικού/οικονομικού περιβάλλοντος, ανάλυση από ψυχολόγους, στοιχεία από αντιπροσωπείες κλπ. Και κυρίως, ανάλυση του στραβού μας του κεφαλιού...
-
Σαφώς δεν είναι δυνατόν να βάλουμε όλες τις γυναίκες στο ίδιο σακί. Και βέβαια θέλω να ελπίζω ότι εκτιμούν την προσωπικότητά μας....αλλά ίσως μερικές που αξιολογούν έτσι τα πράματα να μην θέλουν να μας γνωρίσουν αν το αυτοκίνητό μας δεν τους αρέσει. Παραθέτω όμως χαρακτηριστικά που νομίζω ότι σε γενικές γραμμές προκαλούν το ενδιαφέρον ή έστω την ικανοποίηση-αποδοχή των γυναικών:
-πολυτελές
-μεγάλο
-ανοιχτό
-χαριτωμένο (μάλλον για προσωπική χρήση παρά για άντρα)Αντίθετα τα σε κακή κατάσταση, τρακαρισμένα, κακοποιημένα, βρώμικα, παλιά τις αποθαρρύνουν....
Υποπτεύομαι ότι με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά καλύπτονται οι εξής ανάγκες των γυναικών:
-μεγάλο-πολυτελές, καινούργιο και γενικά ακριβό σημαίνει πλούτο άρα καλύτερη αποκατάσταση για αυτές.
-τζιπ και ανοιχτά και καθαρά σημαίνουν ότι φαίνονται καλύτερα και τις προσέχουν οι άλλες γυναίκες που είναι πολύ σημαντικό (πιο σημαντικό από όσο νομίζουμε οι άντρες....)
-τα χαριτωμένα τις επηρεάζουν συναισθηματικά και όχι τόσο με τη λογική, ίσως βγάζει κάτι από μητρικό ένστικτο!Τώρα το τί είδος γυναίκας θα προσελκύσετε με τί είδους αυτοκίνητο θέλει πολλή μελέτη..... Τολμώ να υποθέσω ότι το μεγάλο πολυτελές πιάνει αυτές που θέλουν να παντρευτούν ενώ τα ανοιχτά και τζίπ τις πιο άνετες και ελεύθερες.
Γενικά πάντως ίσως θα ήταν φρόνιμο να μην παντρευτείτε κάποια που σας επέλεξε λόγω αυτοκινήτου....
Ο ψυχολόγος της γειτονιάς σας! -
Δίνεις έστω και μία δεκάρα στις γυναίκες που 'ανάβουν' με το αμάξι σου;;;
Κρίμα... υπάρχουν τόσες άλλες που ανάβουν με πιο ουσιαστικά πράγματα... -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
poia cars pistevete oti anavoun tis ginaikes???oloi lene kai kala mono ta cabrio i oti grafei mercedes klp....egw tha pw pws den paei etsi,exoun arxisei na gnwrizoun polla kai gia subaru kai gia evo kai rx8,de zoune pia ston kosmo tous...pantws egw odigwntas land rover discovery prepei na sas pw oti peftoun polla vlemata panw mou...karakar....les
Κρίμα... υπάρχουν τόσες άλλες που ανάβουν με πιο ουσιαστικά πράγματα...ούτε μισή δεκάρα
η πιο σωστή απάντηση που ακούστηκε.Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
poia cars pistevete oti anavoun tis ginaikes???oloi lene kai kala mono ta cabrio i oti grafei mercedes klp....egw tha pw pws den paei etsi,exoun arxisei na gnwrizoun polla kai gia subaru kai gia evo kai rx8,de zoune pia ston kosmo tous...pantws egw odigwntas land rover discovery prepei na sas pw oti peftoun polla vlemata panw mou...karakar....les
Κρίμα... υπάρχουν τόσες άλλες που ανάβουν με πιο ουσιαστικά πράγματα...ούτε μισή δεκάρα
Τελικά έχουμε πολλά άτομα στο φόρουμ που είναι υπεράνω .
No offence mates,ετσι; Κουβέντα να γίνεται.
Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι κανένα ατού στον 'πόλεμο' δεν πρέπει να το σνομπάρουμε.Ότι βοηθάει καλό είναι. Αμάξι,χρήματα, ομορφιά, τα πάντα. Και δεν είπε κανείς ότι ψάχνουμε την τέλεια γυναίκα, να παντρευτούμε. Να περάσουμε καλά θέλουμε
Νομίζω πως τα cabrio τα coupe και τα bmw είναι τα πιο 'εμπρηστικά' αυτοκίνητα.Επίσης και τα τζιπ έχουν αρχίσει να έχουν το 'κοινό' τους. Α, και από τις μελέτες που έχω κάνει διαπίστωσα ότι μεγάλο ρόλο παίζει και το εσωτερικό! Αλλιώς βλέπουν το εσωτερικό ενός civic (τυχαίο γιαπωνέζικο παράδειγμα) και αλλιώς μιας 147 ! Α,και τα δερμάτινα καθίσματα είναι ένα ατού...Βγάλτε άκρη... -
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Τελικά έχουμε πολλά άτομα στο φόρουμ που είναι υπεράνω .
No offence mates,ετσι; Κουβέντα να γίνεται.
Εγώ πάντως είμαι της άποψης ότι κανένα ατού στον 'πόλεμο' δεν πρέπει να το σνομπάρουμε.Ότι βοηθάει καλό είναι. Αμάξι,χρήματα, ομορφιά, τα πάντα. Και δεν είπε κανείς ότι ψάχνουμε την τέλεια γυναίκα, να παντρευτούμε. Να περάσουμε καλά θέλουμε
Νομίζω πως τα cabrio τα coupe και τα bmw είναι τα πιο 'εμπρηστικά' αυτοκίνητα.Επίσης και τα τζιπ έχουν αρχίσει να έχουν το 'κοινό' τους. Α, και από τις μελέτες που έχω κάνει διαπίστωσα ότι μεγάλο ρόλο παίζει και το εσωτερικό! Αλλιώς βλέπουν το εσωτερικό ενός civic (τυχαίο γιαπωνέζικο παράδειγμα) και αλλιώς μιας 147 ! Α,και τα δερμάτινα καθίσματα είναι ένα ατού...Βγάλτε άκρη...Φίλε Στέφανε να το πω ωμά:
Δε γουστάρω γκόμενες που πέφτουν από... αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Φίλε Στέφανε να το πω ωμά:
Δε γουστάρω γκόμενες που πέφτουν από... αυτοκίνητο.Μήπως ψάχνεις ψύλους στ' άχυρα
-
Εξαρτάται πού ψάχνεις;
POIA AYTOKINITA ARESOUN STIS GINAIKES?OI APOPSEIS DIISTANTAI