Jan 22, 2009, 12:11 PM

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

συμφωνώ απολύτως για το θέμα του συναγερμού καθώς και του park pilot. επίσης θα πρότεινα , δεν ξέρω όμως εάν παρέχεται , το adpative cruise control. για τα ταξίδια είναι το καλλίτερο.

Το Insignia από έκδοση edition και πάνω έχει cruise control std, κάπου σε ελληνικό site διάβασα 'ενεργό' cruise control. Δεν ξέρω τι εννοεί με τη λέξη 'ενεργό', αν είναι adaptive δηλαδή, δεν ξέρω αν καν έχει τέτοιο. Πάντως στα έξτρα δεν αναφέρει κάποια αναβάθμηση.

Εννοεί οτι αν πάρεις την Edition και βάλεις extra την ανάρτηση ή τα σπορ καθίσματα.
Πιστεύω οτι η καλύτερη επιλογή είναι το 1,6Τ spor. Λόγω οικονομικών όμως με βλέπω να περιορίζομαι 1,8l Edition + σπόρ καθίσματα + cd navi. Βγαίνει 24000.(spor + cd navi βγαίνει 27000)

Στον τιμοκατάλογο των έξτρα, έχει το πακέτο Navi pack 1 (CD500 Navi + AFL) με 1.500 ή Navi pack 4 (CD500 Navi + flexride) με 1.100
Τα αναφέρω αυτά διότι, αφού θες το CD 500 που έχει 590, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα βάζεις ALF με 910 (έχει 1.250 μόνο του) ή flexride με 510 (έχει 750 μόνο του).
Νομίζω ότι και το AFL (ενεργά bi-xenon) και το flexride (δυναμική ανάρτηση) είναι σημαντικά έξτρα και έτσι δεν βγαίνουν ακριβά, όποιο και αν επέλεγες.