-
-
κουρδιστά με μοτεράκι:
και με παραδοσιακό κλειδί:
-
και μερικά κακοποιημένα Geokat, γιατί υπήρξα κι εγώ παιδί:
Κόκκινο VW που αποφάσισα να το κάνω λευκό κάμπριο:
κόκκινη Βuick που την ήθελα ασημί:
σ'αυτά απλά έχασα τα παρμπριζ:
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είχα μια SCHUKO Mercedes 220 Ponton Cabrio με σασμάν και μοχλό ταχυτήτων στο τιμόνι και ένα διαφανές πλαστικό βολάν με υγρά κάτω από το πίσω κάθισμα σε κλίμακα περίπου 1:18 .Επερνε 2 μεσαίες μπαταρίες στον χώρο αποσκευών.....Θυμάται κανείς τίποτα ? (από την δεκαετία του 60)Τα υγρά τι ρόλο έπαιζαν;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είχαν σχέση με το σασμάν....
την βρήκα http://www.liveauctioneers.com/item/1759746' target='_blank' target='_blankΠανέμορφο....
-
Καλησπέρα,
επειδή από το BMW FORUM δεν παίρνω απάντηση:
Ισχύει μία συνάντηση στη Βαρκιζα που έχει προαναγγελθεί για αύριο, και αν ναι, είναι μόνο για BMW ή όχι? -
Και πως εισαι σιγουρος οτι απο δω θα παρεις απαντηση????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και πως εισαι σιγουρος οτι απο δω θα παρεις απαντηση????Είδα ότι -αν καταλαβαίνω καλά- υπήρχαν αρκετοί επισκέπτες και συμμετέχοντες εκείνη την ώρα
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Καλησπέρα,
επειδή από το BMW FORUM δεν παίρνω απάντηση:
Ισχύει μία συνάντηση στη Βαρκιζα που έχει προαναγγελθεί για αύριο, και αν ναι, είναι μόνο για BMW ή όχι?Νομίζω ότι BMW θα είναι μόνο, αλλά δεν νομίζω να τους κακοπέσει να δουν το Taunus σου αν θέλεις να πας!
-
Ένα Vauxhall Victor που μου θύμιζε τα αυτοκίνητα στο Σεραφίνο:
Ένας σκαραβαίος που δεν μπορώ να βρω ποιάς εταιρείας ήταν:
και τρία πλαστικά MGA της Ελληνικής JoyToy, δυστυχώς με κατεστραμμένα παρμπρίζ και τιμόνια από τον γιο μου:
-
-
NIGA= Ναι αυτο του james bond εκτιναζεται το καθισμα μολις τρακερνει πισω βγενει μια ασπιδα
για το πισω τζαμι και κατι οπλα απο μπροστα...
Ηθελα να κανω παραθεση στην ds cabrio την μπλε που εχεις αλλα λεω αστο μην βγουν ολα αυτα
που εχεις ανεβασει και γυρισουμε σελιδα παλι
Πολλυ στουκα εχει πεσει και σε εσενα πιτσιρικας τα εσπαγες ολα κι εσυΟ χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαι μερικα απο τα majorete μου...
Το μπλε-λευκο που βρισκεται πισω απο τις Ferrari το ειχα και γω.Mustang δεν ηταν????
Ναι mustang πολυ αμερικανοφιλος ημουν μικρος βλεπω.....
-
Και Ιταλόφιλος και Ιταλίφιλος, βλέπω σε περίοπτη θέση και 3 Ferrari...
-
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ!! ΕΙΧΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΑΜΑΞΑΚΙΑ(MATCHBOX-MAJORETE, KAI FYSIKA BURAGO!)KAI TA ΧΑΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ ΞΕΠΑΡΚΑΡΩ ΤΟ REGATA 70 ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ. ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ..
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
και μερικά κακοποιημένα Geokat, γιατί υπήρξα κι εγώ παιδί:[/img]
Δεν ειχα προθεση να σε στεναχωρησω
-
συγχαρητηρια σε ολους πολυ ομορφα πραγματα που εμας τους συναισθηματιες μας συγκινουν.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είχα μια SCHUKO Mercedes 220 Ponton Cabrio με σασμάν και μοχλό ταχυτήτων στο τιμόνι και ένα διαφανές πλαστικό βολάν με υγρά κάτω από το πίσω κάθισμα σε κλίμακα περίπου 1:18 .Επερνε 2 μεσαίες μπαταρίες στον χώρο αποσκευών.....Θυμάται κανείς τίποτα ? (από την δεκαετία του 60)
Τα υγρά τι ρόλο έπαιζαν;
Είχαν σχέση με το σασμάν....
την βρήκα http://www.liveauctioneers.com/item/1759746' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank9000 δολλάρια ?
http://articulo.mercadolibre.com.mx/MLM ... d-5720-_JM' target='_blank' target='_blankγια να μαθετε να μην πετατε τιποτα
-
-
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων