-
440ευρω επιπλεον για μεταλικο χρωμα.
μου φαινεται το εχουν παραγαμησει οι κωλοαντιπροσωπειες.
ποσο κοστιζει αυτο το κωλοχρωμα το κιλο?
χρυσο εχει μεσα?
πας να παρεις ενα αυτοκινητακι να κανεις την δουλεια σου και σε πηδανε απο παντου. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
χρυσο εχει μεσα?
πας να παρεις ενα αυτοκινητακι να κανεις την δουλεια σου και σε πηδανε απο παντου.Που να δεις στο 500 Abarth ποσο χρεωνουν το
λευκο περλε μεταλλικο...
Θα πεσεις κατω... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
χρυσο εχει μεσα?
πας να παρεις ενα αυτοκινητακι να κανεις την δουλεια σου και σε πηδανε απο παντου.Που να δεις στο 500 Abarth ποσο χρεωνουν το
λευκο περλε μεταλλικο...
Θα πεσεις κατω...καλα ρε φιλε χαλαρωσε...τοσο το δινουν πανω κατω ολες οι εταιριες..πως κανεις ετσι...τα 440 ευρω του μεταλλικου σε χαλασαν...αμα δεν θες μην παρεις.παρε απλο χρωμα αμα νομιζεις οτι σε κλεβουν!εδω πληρωνουμε μεταφορικα 150 ευρω και δεν κανουμε ετσι...
-
Ο χρήστης sAiRous έγραψε:
Λιγες πληροφοριες..........http://www.sportdrive.gr/2009/1/12/vw-m ... -announced' target='_blank
Δεδομένων των πληροφοριών το scirocco μένει στα ίδια... Λογικό πιστεύω αφού είναι καινούριο.
-
Τα 150 € ειναι μεταφορικα για Κρητη.
Αν παραγγειλεις απο Αθηνα δεν υπαρχει αυτη η επιβαρυνση. -
ναι αλλα εγω αμα το παρω απο αθηνα ετσι κι αλλιως θα τα πληρωσω στο καραβι να το κατεβασω κρητη...
-
Μην γκρινιάζετε παντού συμβαίνει... Πήρα σκούτερ 1400 ευρώ το καλοκαίρι μου λέει κάνω το παν να μην φαίνεται τα 30€ μεταφορικά και είδα ότι αθήνα κάνει 1370 Οπότε δεν γλιτώνει κανένας μας... Ποιος θα την πληρώσει; Ο πελάτης...
-
Παλι καλα που δεν μας ζητανε να πληρωσουμε και τα μεταφορικα απο τα εργοστασια προς τις εδω αντ/πιες...!!!
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Παλι καλα που δεν μας ζητανε να πληρωσουμε και τα μεταφορικα απο τα εργοστασια προς τις εδω αντ/πιες...!!!Αυτα ειναι μεσα στην τιμη...
-
Ο χρήστης papagp έγραψε:
Παλι καλα που δεν μας ζητανε να πληρωσουμε και τα μεταφορικα απο τα εργοστασια προς τις εδω αντ/πιες...!!!
Αυτα ειναι μεσα στην τιμη...
Ακριβώς. Τα πληρώνεις και τα συγκεκριμένα...
-
Εγώ παιδιά ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω αλλά τότε έκαναν ελεύθερη πτώση τα χρηματιστήρια και έτσι (ελέω τουρισμού, στην Ρόδο είμαι..) περιμένω να δω την σεζόν
Δεν μπορώ, να περιμένω το λιγότερο μέχρι το καλοκαίρι!!!!
'Άσε που είδα το megane coupe και εάν είχε ομορφότερο μπροστινό μάλλον θα πήγαινα εκεί.. Αν και λίγο, μπροστά στο scirocco βέβαια αλλά.. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!ΑΑ! Το scirocco θα το έπαιρνα 160, ηλιοροφή, Rc 510, άσπρο. (πιστεύω ότι η ηλιοροφή φτιάχνει ακόμα περισσότερο το αμάξι)
-
Ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα επιλογης
μονο των καθισματων του σπορ πακετου? -
Ξερει κανείς για το επιτοκιο που εχει η volskwagen για το scirocco. Καπου διαβασα οτι ειναι στο 9,4%, ειναι οντως τοσο υψηλο?
-
μονο των καθισματων του σπορ πακετου?Δυστυχώς ή πακέτο ή τίποτα πάει. Εκτός από φιμέ και ζάντες που υπάρχουν ως αυτόνομα έξτρα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
μονο των καθισματων του σπορ πακετου?Δυστυχώς ή πακέτο ή τίποτα πάει. Εκτός από φιμέ και ζάντες που υπάρχουν ως αυτόνομα έξτρα.
Βασικα εμενα με χαλανε πολυ τα φιμε στο σπορ πακετο...
-
Γεια σας και απο μενα παιδια.
Μια ερωτηση:
εχω διαβασει αρκετα κομματια στο φορουμ. Δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται για το adaptive cruise control που εγω τουλαχιστον το θεωρω ωραιο gudgetaki – σαφως όχι απαραιτητο, αλλα βολικο για τους τεμπελχαναδες σαν εμενα. (στανταρ dsg).
Ποια η γνωμη σας. Είναι κατι που ακομα και αν στοιχιζε 50 ευρω δεν θα το βαζατε. Υπαρχει κατι ελαττωματικο στο συστημα. Ακομα και για απλο cruise ψοντρολ δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται.Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
και ομως φιλε Γρηγορη,
εγω που το πηρα με φιμε πισω απο την μανα του δεν ειχα κανενα προβλημα στην οδηγηση και μαλιστα προσθεσα και δυο ζελατινες ελαφρως σκουρες στα μπροστινα τζαμια για να δεσουν ολα μαζι και το αποτελεσμα ειναι super.
YΓ. δεν μου αρεσουν τα εντελως φιμε που βαζουν σε ορισμενα αυτοκινητα και επειδη εχω βαλει και δερματινα καθισματα να ξερεις οτι ειναι ενα (+) για την προστασια τους απο τον ηλιο -
Ο χρήστης dwros1 έγραψε:
Γεια σας και απο μενα παιδια.Μια ερωτηση:
εχω διαβασει αρκετα κομματια στο φορουμ. Δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται για το adaptive cruise control που εγω τουλαχιστον το θεωρω ωραιο gudgetaki – σαφως όχι απαραιτητο, αλλα βολικο για τους τεμπελχαναδες σαν εμενα. (στανταρ dsg).
Ποια η γνωμη σας. Είναι κατι που ακομα και αν στοιχιζε 50 ευρω δεν θα το βαζατε. Υπαρχει κατι ελαττωματικο στο συστημα. Ακομα και για απλο cruise ψοντρολ δεν εχω δει κανεναν να ενδιαφερεται.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Τέτοια κόλπα χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κάνουν μεγάλα ταξίδια στην εθνική ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά για στροφιλίκια...για να το ευχαριστηθείς
Φαντάζομαι θα συνφωνήσουν όσοι το έχουν ήδη παραλάβει
-
Ο χρήστης dwros1 έγραψε:
Γεια σας και απο μενα παιδια.Μια ερωτηση:
Φίλε το σύστημα είναι καλό αλλά προϋποθέτει κυκλοφορία εναρμονισμένη με τους κανόνες του ΚΟΚ.
Στην Ελλάδα όπου μεγάλο μέρος των οδηγών έχουν πρόβλημα κατανόησης στοιχειωδών κανόνων μάλλον δεν είναι τόσο χρήσιμο. -
Ο χρήστης xkos έγραψε:
και ομως φιλε Γρηγορη,
εγω που το πηρα με φιμε πισω απο την μανα του δεν ειχα κανενα προβλημα στην οδηγηση και μαλιστα προσθεσα και δυο ζελατινες ελαφρως σκουρες στα μπροστινα τζαμια για να δεσουν ολα μαζι και το αποτελεσμα ειναι super.
YΓ. δεν μου αρεσουν τα εντελως φιμε που βαζουν σε ορισμενα αυτοκινητα και επειδη εχω βαλει και δερματινα καθισματα να ξερεις οτι ειναι ενα (+) για την προστασια τους απο τον ηλιοΑυτο ειναι ακριβως που με ενοχλει, το οτι δεν δειχνει ωραιο επειδη τα μπροστινα
τζαμια δεν εχουν. Φαινεται σαν επαγγελματικο ...
Εσυ πετυχες με μπροστινες ζελατινες να φαινεται οτι τα μπροστα και πισω τζαμια
φαινονται το ιδιο σκουρα, και να εχουν το ιδιο ποσοστο αντανακλασης?
VW Scirocco