-
Ο λογος της απουσιας μου ειναι ο εξης:Το Φιεστακι με εχει κουφανει!Το κοιταζω καθε μερα και φαινεται οτι δεν χανει πλεον υγρα.Για να το θεσω πιο σωστα,οταν το παρελαβα μετα το 2ο συνεργειο μειωθηκε η σταθμη των υγρων αλλα εχει φτασει σε ενα επιπεδο (περιπου στα 3/4) απο το οποιο δεν φαινεται να πεφτει.Τι να πω;;Να πω οτι αυτο το ποσο των υγρων που χαθηκε μετα το 2ο συνεργειο,ηταν μια 'φυσιολογικη' απωλεια;Να πω οτι και τωρα χανει,αλλα με εναν τοσο αργο ρυθμο που δεν φαινεται;Πραγματικα δε ξερω.Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι το κοιταω καθημερινα και οτι αν αλλαξει κατι θα σας στο πω.
Οσον αφορα τις υποσχεσεις που λες,**δεν θα υπηρχε καμια περιπτωση να αποσυρω τα ποστ ακομα κι αν μου αλλαζαν το αμαξι.****Εαν μου το αλλαζαν,θα ανεφερα τα γεγονοτα και τις διαδικασιες αλλα ποτε μα ποτε δε θα σιωπουσα ή θα το εσβηνα.**Η πληροφορηση ειναι το μεγαλυτερο οπλο που μας δινει το Διαδικτυο και αυτο ειναι κατι πραγματικα ανεκτιμητο.(Αν πχ ηξερα τη σταση του συνεργειου της Autolink,δε θα το πηγαινα εκει)
Ολοκληρωνοντας,φιλε Κουτσαν θα ηθελα για μια ακομη φορα να σε ευχαριστησω για τον χρονο,τον κοπο και το ενδιαφερον σου και θα ηθελα να πω οτι εισαι ενα απο τα πιο δραστηρια και αξιολογα μελη του φορουμ. -
Οσον αφορα τις υποσχεσεις που λες,**δεν θα υπηρχε καμια περιπτωση να αποσυρω τα ποστ ακομα κι αν μου αλλαζαν το αμαξι.****Εαν μου το αλλαζαν,θα ανεφερα τα γεγονοτα και τις διαδικασιες αλλα ποτε μα ποτε δε θα σιωπουσα ή θα το εσβηνα.**Η πληροφορηση ειναι το μεγαλυτερο οπλο που μας δινει το Διαδικτυο και αυτο ειναι κατι πραγματικα ανεκτιμητο.
Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται κατά την άποψή μου..Όπως τα είπες : τα λέμε όλα όπως ακριβώς έγιναν, καλά και άσχημα..Μόνο έτσι παρέχουμε και στους άλλους πλήρη και σωστή πληροφόρηση
Ολοκληρωνοντας,φιλε Κουτσαν θα ηθελα για μια ακομη φορα να σε ευχαριστησω για τον χρονο,τον κοπο και το ενδιαφερον σου
Να ΄σαι καλά...Στη διάθεσή σου...Μακάρι να μπορούσα να βοηθάω και αλλού αλλά δυστυχώς οι γνώσεις μου στα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά περιορισμένες...
-
μήπως ξέρει κανεις τον τίτλο του αλλαγμένου τοπικ? ψαχνω καποιες πληροφοριες που ειχαν δημοσιευθει εκει...
-
Αρχικά σου εύχομαι υπομονή και ψυχραιμία.
Στην οικογένεια έχουμε FORD KA του 2000 με το οποίο είχα κάποια μικροπροβλήματα αξιοπιστίας στην αρχή. Αφού δεν έβρισκα λύση με τα διάφορα συνεργεία κινήθηκα ως εξής:- Εστειλα συστημένη και ενυπόγραφη επιστολή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της FORD.
- Με την πάροδο ενός μηνός από την ημερομηνία αποστολής, έστειλα την ίδια επιστολή στον περιοδικό τύπο.
- Τις επόμενες μέρες με πήραν απο την FORD για να μου ικανοποίησουν τα αιτήματά μου (δεν ζήτησα αντικατάσταση αυτοκινήτου) και μου ζήτησαν να αποσύρω την επιστολή, κατι το οποίο δεν έκανα.
Εκτοτε, πηγαίνω στο service του Κοντέλλη στην Λ. Βουλιαγμένης όπου έχω άψογη εξυπηρέτηση κυρίως χάρη στον κ Μουστάκα.
Η δημοσίευση είναι κάτι που φοβούνται όλες οι αντιπροσωπείες, διότι με την ίδια μέθοδο αντέδρασε και η FIAT για αντίστοιχα προβλήματα.
Καλή επιτυχια και κράτα μας ενήμερους
-
θα συμβουλευομουν δικηγορο και αν μπορουσα θα το δινα το αμαξι...αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι θα πρεπει να εισαι τυχερος στην επιλογη του αυτοκινητου...
-
Άρειος Πάγος: Διετές το περιθώριο αντικατάστασης καινούργιου αυτοκινήτου λόγω ελαττωμάτων
Ο Άρειος Πάγος με την υπ’ αριθμ. 147/2010 απόφασή του έκρινε ότι είναι διετής (πριν το 2002 η παραγραφή ήταν εξάμηνη) η παραγραφή της απαίτησης αναστροφής (αντικατάστασης) καινούργιου αυτοκινήτου, λόγω κατασκευαστικών ελαττωμάτων που παρουσιάζονται μετά την αγορά.
Επαγγελματίας αγόρασε καινούργιο φορτηγό αυτοκίνητο γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας το οποίο παρουσίαζε συνεχώς μηχανικά προβλήματα και βλάβες. Τις βλάβες τις επισκεύαζε η αντιπροσωπεία στο πλαίσιο της εγγύησης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην δικαστική απόφαση η πρώτη βλάβη παρουσιάστηκε στο διαφορικό το οποίο και αντικαταστάθηκε. Ακολούθησαν οι αντικαταστάσεις της κρεμαγιέρας, της βαλβίδας επιστροφής καυσαερίων κ.λπ.
Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, λόγω των πολλών ελαττωμάτων και βλαβών ζήτησε από την εισαγωγική εταιρεία την αναστροφή της πώλησης του φορτηγού αυτοκινήτου. Η εταιρεία αρνήθηκε και η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, που κρίθηκε ότι έχει επέλθει παραγραφή αναστροφής της πώλησης του αυτοκινήτου.
Κέρδος online 25/5/2010 19:15By the way, όποιος ενδιαφέρεται από το http://rapidshare.com/files/391490395/_ ... _____.html μπορεί να κατεβάσει την απόφαση 109/2007 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας σχετική με αίτηση αναστροφής πώλησης.
-
Τι εγινε τελικα? στο αλλαξαν το αμαξι?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Τι εγινε τελικα? στο αλλαξαν το αμαξι?Το θεμα εχει ανοιξει πριν απο τους προηγουμενους Ολυμπιακους αγωνες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι εγινε τελικα? στο αλλαξαν το αμαξι?
Το θεμα εχει ανοιξει πριν απο τους προηγουμενους Ολυμπιακους αγωνες
Τουλαχιστον προλαβε την αποσυρση??
-
Σε πρόλαβα κατά μία ώρα και 3-4 δημοσιεύσεις
-
Εδω δικαιωθηκε η εταιρία, λογω παρελευσης της διετιας:
Εντός διετίας η αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω ελαττωμάτων
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 26/05/2010 -
Το ίδιο άρθρο παρέθεσα κι εγώ. Απλά ο σύνδεσμος του sv2 από το troktiko αναφέρεται σε δικαίωση του ιδιοκτήτη διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ίδια. Δηλαδή, μάλλον, έχουμε κακή μεταφορά της είδησης.
-
Χαίρεται καταρχήν. Εμπιστευόμενος την ποιότητα και το όνομα της (εταιρίας) και στη συνέχεια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ αντιπρόσωπου αγόρασα ένα αυτοκίνητο 33.000ε καινούριο στης 5/3/08.
Στην διάρκεια των 3 ετών μέχρι σήμερα έχω αντιμετωπίσει επανειλημμένος πρόβλημα με την στεγανότητα του αυτοκινήτου. Έχουν αναγνωρίσει το πρόβλημα και παρόλο τις προσπάθειες τους για την επιδιόρθωση του προβλήματος δεν έχει βρεθεί λύση .Στο διάστημα τον τριών ετών έχουν γίνει μια αλλαγή μοκέτας (όλου του εσωτερικού) και τριών υδρορροών στης δέκα επισκέψεις για το συγκεκριμένο θέμα όπως μου γνωρίσανε οι αντιπρόσωποι.
Αναγνωρίζω της προσπάθειες τους για την επίλυση του προβλήματος αλλά η ταλαιπωρία που υφίσταμαι δεν μπορεί να συνεχιστεί (δυσκολίες στην μετακίνηση μου, χαμένες ώρες κτλ για να μη αναφέρω ηθική βλάβη. ),παγιώνοντας το πρόβλημα και με της εγγύησης χρονικά σε εξέλιξη .
Εκτιμώντας πλέον από τα γεγονότα ότι το τεχνικό πρόβλημα οφείλεται εκ αρχής σε εργοτάξιακο λάθος μη επιδιορθώσημο.Θα εκτιμούσα βαθύτατα κάθε βοήθεια,για το πως μπορώ να χειριστώ το θέμα..
-
Καλως ηρθες στην παρεα!
Ποιο αυτοκινητο ειναι;
Το προβλημα που εντοπιζεται; Απο που μπαζει; -
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!
Το πρόβλημα δεν έχει εντοπιστεί ακόμα (από το πρώτο τρίμηνο της αγοράς του), εστιάζουν στην ηλεκτρική οροφή αλλά χωρείς αποτέλεσμα.
Απέτισα αντικατάσταση αυτοκινήτου οπού και απορρίφθηκε,και μου κάνουν αντιπρότασης σαφώς μη συμφέρουσες δλδ να μου δώσουν κάποιο παλιότερο μεγαλύτερου κυβισμού με περισσότερα χλμ και να τους δώσω κ 5000ε!Όσο για την εταιρία κατασκευής και την αντιπροσωπία δεν θέλω να αναφερθώ ακόμα για ευνόητους λόγους.
Ξέρει κάποιος να μου πει αν κινηθώ νομικά τι μπορώ να επιδιώξω και τι θα κερδίσω?
-
Aπαντησεις θα λαβεις μονο αν απευθυνθεις σε δικηγορο που ασχολειται με τετοιας φυσης θεματα.Ο,τι και να σου πουμε εμεις μπορει να ναι και λογια του αερα,μιας και ειναι κατι που σε απασχολει ,σου τρωει ισως εργατοωρες και σε κουραζει ψυχολογικα.Αντικατασταση αυτοκινητου δεν ξερω αν πετυχεις (χλωμο) αλλα ισως καποιας μορφης αποζημιωση.
Υγ:Βαζω στοιχημα οτι ειναι γκολφακι γτι.
-
Σεβαστή η γνώμη σου,και σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!
-
φιλε ναι αν θες λυση δυστυχως μονο σε δικηγορο....
Υ.Γ. εγω για eos το κοβω -
Δύσκολο να πετύχεις κάτι , αναστροφή πώλησης γίνεται από σπάνια εώς καθόλου , προσπάθησε να το διαπραγματευτείς με την εταιρία για ανταλλαγή με καλύτερους όρους , μια λύση ακόμα είναι να το ξεφορτωθείς μόνος σου κάτι που δεν είναι ηθικό , αν έβρησκες κάποιον καλό τεχνικό που ασχολείται με οροφές να το επισκευάσει και να το δώσεις .
-
Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μας λες τι αμαξι εχεις.
Δικαιουμαι αντικατασταση αυτοκινητου; (και ξανά από σελ3)