-
Το 'τσακ' που κάνει με το που πατήσεις το γκάζι πρέπει να είναι από τον κομπρέσσορα, το κάνει και σε εμένα.
Για το τιμόνι ισχύει αλλά είναι τόσο ανεπαίσθητο που πραγματικά δεν περίμενα να το ακούσει και άλλος άνθρωπος , χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος τόσο σχολαστικός άνθρωπος τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ.
Οσο για το συρματάκι στα πίσω παράθυρα δείχνει να είναι αντίσταση αλλά δεν το έχω εξακριβώσει καθώς τα πίσω πλαινά φινιστρίνια...εεε, συγνώμη παράθυρα ήθελα να πω, δεν θάμπωσαν μέχρι στιγμής
Η ηχομόνωση είναι σε πολύ καλά επίπεδα -
Ο ηχος του τιμονιου ειναι εντελως φυσιολογικος...Τα παιδια επισης εχουν και αλλα προβληματα αλλα δε τα λενε...ενα φσσσσσσ καπου στις 3000 μεχρι τις 6800 και μολις αλλαζουν ταχυτητα κανει σα να ξεφυσαει ????Μηπως ακουγεται ενας μπασος ηχος απο την εξατμιση????
-
Αυτα τα λεω απλα για να πειραξω οσους πιαστηκαν αμεσως και το χαμογελο τους πηγε στα αυτια νομιζοντας οτι τα παιδια αναφερονται σε προβληματα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αυτα τα λεω απλα για να πειραξω οσους πιαστηκαν αμεσως και το χαμογελο τους πηγε στα αυτια νομιζοντας οτι τα παιδια αναφερονται σε προβληματα... -
Πάλι ο λάκης ο italakias το παίζει γνώστης;
-
Όποιος τα ψιρίζει αυτά θα καταλήξει σε πρόβλημα. - Νόμος -
-
Το αυτοκίνητο είναι τέλειο, η συναρμολόγησή του με μια κουβέντα άψογη, παρατηρούσα για αρκετή ώρα τους αρμούς στις πόρτες και στα φτερά είναι πάρα πολύ μικροί και έχουν το ίδιο διάστημα κοιτώντας τους από ψηλά μέχρι χαμηλά, πουθενά μα πουθενά δεν υπάρχει διαφορά. Το αυτοκίνητο κοιτώντας το από έξω δείχνει σαν να είναι μονοκόμματο. Εσωτερικά όλα τα πλαστικά του τέλεια καλοβαλμένα κανένα δεν είναι στραβό ούτε στραβοκουμπωμένο, το φινίρισμά του άριστο!!! ακόμη στο πορτμπαγκάζ όλα επενδεδυμένα έξυπνη η βάση που έχουν το τρίγωνο και γύρω γύρω όλο επενδεδυμένο με χοντρή μοκέτα. Σηκώνοντας το πάρα πολύ βαρύ καπό στο χώρο του κινητήρα όλα είναι με τάξη τοποθετημένα πουθενά δεν κρέμονται καλώδια και όλα είναι πιασμένα με σφιγκτήρες και κλιπ και γενικά ο κινητήρας φαίνεται με τα πλαστικά που είναι επενδεδυμένος πάρα πολύ κομψός.
-
Ο χρήστης toyotas13 έγραψε:
Πάλι ο λάκης ο italakias το παίζει γνώστης;ποιον ειπες λακη ρε καραβλαχε toyota μητσο
-
[διαγραμμένη δημοσίευση]
-
παντα ηθελα να διαβασω ποστ που συντομα θα σβηστει...
-
Και ξαναδώστου διαγραφή
mod Hellenic tifosi
-
Και επειδή έγω δεν είμαι τόσο διακριτικός όσο ο HT, παρόμοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται.
-
Ρε παιδιά, τη φωτογραφία γιατί την αφήσατε; Γκαντεμιά!!!
-
Δεν είναι σαφές φαίνεται, πως πρέπει να σταματήσουν τα off-topic
(Moderator nass)
-
(Moderator nass)
-
(Moderator nass)
-
Έχει πάρει κανείς με παραγγελία DSG 160 οριστική ημερομηνία παραγωγής;;;
Γιατί αργούν τόσο; Υποτίθεται σε 20 μέρες ξεκινάει η παραγωγή....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έχει πάρει κανείς με παραγγελία DSG 160 οριστική ημερομηνία παραγωγής;;;Γιατί αργούν τόσο; Υποτίθεται σε 20 μέρες ξεκινάει η παραγωγή....
Τελικά πήρα σήμερα οριστική ημερομηνία 8η εβδομάδα. Τέλη Μάρτη θα το έχω
-
Καλοτάξιδο , το λευκό του πηγαίνει πολύ (σπάνια να μου αρέσει λευκό αυτοκίνητο) αλλά θα ήθελα να δω live το κόκκινο με ψήγματα χρυσού που παρουσιάστηκε στη Γενεύη.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έχει πάρει κανείς με παραγγελία DSG 160 οριστική ημερομηνία παραγωγής;;;
Γιατί αργούν τόσο; Υποτίθεται σε 20 μέρες ξεκινάει η παραγωγή....
Τελικά πήρα σήμερα οριστική ημερομηνία 8η εβδομάδα. Τέλη Μάρτη θα το έχω
Τι άλλα έξτρα έβαλες;
VW Scirocco