-
Για τον δακτύλιο.
-
Είναι για τον δακτύλιο στην Αθήνα. Αν είναι και τα δύο μονά (ή ζυγά) τις μισές μέρες της εβδομάδας δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στο κέντρο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tι διαφορα εχει ο μονος αριθμος απο τον ζυγο δηλαδη???Το βλεπω που το αναφερουν συχνα και σε αγγελιες αλλα δεν εχω καταλαβει ποιοα η διαφορα.Το ενα εχει μονο αριθμο και το αλλο ζυγο.Ε και?????Βλέπεις για να μένεις Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά πόσες απορίες έχεις ????
Για κατέβα μπρος τα κάτω και θα καταλάβεις τον πόνο μας....
-
Tι διαφορα εχει ο μονος αριθμος απο τον ζυγο δηλαδη???Το βλεπω που το αναφερουν συχνα και σε αγγελιες αλλα δεν εχω καταλαβει ποιοα η διαφορα.Το ενα εχει μονο αριθμο και το αλλο ζυγο.Ε και?????Δεν είσαι αθηναίος, γι αυτό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι για τον δακτύλιο στην Αθήνα. Αν είναι και τα δύο μονά (ή ζυγά) τις μισές μέρες της εβδομάδας δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στο κέντρο.Τι κουφο ειναι παλι αυτο?????Ομολογω πως δεν ξερω τι γινεται εκει κατω αλλα αν δηλαδη εχω δυο αυτοκινητα με μονο η ζυγο αριθμο δεν θα μπορω ας πουμε να τα χρησιμοποιω εναλαξ,μια το ενα μια το αλλο????Θα πρεπει να βγαζω την βδομαδα με το ενα???
-
Είναι για τον δακτύλιο στην Αθήνα. Αν είναι και τα δύο μονά (ή ζυγά) τις μισές μέρες της εβδομάδας δεν θα μπορεί να κυκλοφορήσει στο κέντρο.
Τι κουφο ειναι παλι αυτο?????Ομολογω πως δεν ξερω τι γινεται εκει κατω αλλα αν δηλαδη εχω δυο αυτοκινητα με μονο η ζυγο αριθμο δεν θα μπορω ας πουμε να τα χρησιμοποιω εναλαξ,μια το ενα μια το αλλο????Θα πρεπει να βγαζω την βδομαδα με το ενα???
Μέρα παρα μέρα...
-
Αν έχεις δύο αυτοκίνητα με μονό αριθμό κυκλοφορίας δε θα μπορείς να κυκλοφορείς τις ζυγές ημέρες εντός δακτυλίου. Τις μονές θα μπορείς να παίρνεις όποιο από τα δύο αυτοκίνητα θέλεις.
Εφαρμόζει κανείς εκτός από το μονό-ζυγό και το μικρό-μεγάλο; Είναι κάτι που στις δικές μου πινακίδες το έχω (μονό-μεγάλο, ζυγό-μικρό), έχει μείνει από τον πατέρα μου. Λέτε να ισχύσουν ποτέ πάλι και τα μικρά-μεγάλα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εφαρμόζει κανείς εκτός από το μονό-ζυγό και το μικρό-μεγάλο; Είναι κάτι που στις δικές μου πινακίδες το έχω (μονό-μεγάλο, ζυγό-μικρό), έχει μείνει από τον πατέρα μου. Λέτε να ισχύσουν ποτέ πάλι και τα μικρά-μεγάλα;
Σςςςςςςςςςςςςςςςςςς ,προς θεου, τι εβγαλες παλι στην επιφανεια!!!!
-
Τι παίζει με αυτό το μικρό μεγάλο; Δεν το γνωρίζω... Με τι σχετιζόταν;
-
επίσης τα μονά έχουν μια παραπάνω μέρα κυκλοφορίας, μήνα παρά μήνα. Ο μήνας ξεκινάει πάντα από μονό, αλλα δεν τελειώνει πάντα σε ζυγό
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια βοηθεια please!!!!Σταμπαρησα και θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο που εχει μονο αριθμο κυκλοφοριας.
Επειδη ομως ΕΧΩ ηδη ενα με μονο αριθμο τι μπορω να κανω;Για λεγετε και γληγορις μη τυχον και χασω το κελεπουρι!!!
Πατέρα, αυτό που σου απάντησαν τα παιδιά. Δηλώνεις 'απώλεια' για τη μια και βγάζεις παίρνεις νέα.
Tι διαφορα εχει ο μονος αριθμος απο τον ζυγο δηλαδη???Το βλεπω που το αναφερουν συχνα και σε αγγελιες αλλα δεν εχω καταλαβει ποιοα η διαφορα.Το ενα εχει μονο αριθμο και το αλλο ζυγο.Ε και?????
Δεν είσαι αθηναίος, γι αυτό.
Αυτό ενίοτε είναι πολύ καλό.
Τι παίζει με αυτό το μικρό μεγάλο; Δεν το γνωρίζω... Με τι σχετιζόταν;
Αντίστοιχο με τα 'μονά-ζυγά' μόνο που τη μια ημέρα κυκλοφορούσαν όσα οι αριθμοί της πινακίδας τους έληγε σε 1-2-3-4-5 και την επόμενη όσα έληγε σε 6-7-8-9-0.
Οπότε πατέρα για να είσαι ήσυχος, αν έχεις πινακίδα μονό-μικρό, ζήτα πινακίδα ζυγό-μεγάλο.
-
Άσχετο.
Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται στα αγγλικά αυτή η ψυχολογική πίεση που σου δημιουργείται όταν οδηγείς (στους αγώνες αναφέρεται η λέξη αλλά το ίδιο είναι) και έχεις κάποιον κολλημένο στον καθρέφτη σου οπότε και εν τέλει αυτή η πίεση σε οδηγεί να κάνεις δεξιά ακόμη και αν έχεις ισχυρότερο αυτοκίνητο? Την είχα μάθει πριν χρόνια αυτή τη ρημαδολέξη και την έχω ξεχάσει. Κανένας με καλές γνώσεις αυτοκινητικών αγγλικών !?!?
Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα !
(δεν εννοώ τον tank slapping)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια βοηθεια please!!!!Σταμπαρησα και θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο που εχει μονο αριθμο κυκλοφοριας.
Επειδη ομως ΕΧΩ ηδη ενα με μονο αριθμο τι μπορω να κανω;Για λεγετε και γληγορις μη τυχον και χασω το κελεπουρι!!!
Αν'χασεις'τις πινακιδες εχει τρεξιμο για πιθανη κλοπη..τρομοκρατες κλπ. Καλυτερα τις καταστρεφεις και τις πας ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ κατεστραμμενες στο τμημα συγκοινωνιων.Πληρωνεις ενα παραβολο γυρω στα 30ευρω για να σου βγαλουν καινουριες και εκει χρειαζεται ενα βισματακι να σου δωσουν ζυγο αριθμο..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Άσχετο.Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται στα αγγλικά αυτή η ψυχολογική πίεση που σου δημιουργείται όταν οδηγείς (στους αγώνες αναφέρεται η λέξη αλλά το ίδιο είναι) και έχεις κάποιον κολλημένο στον καθρέφτη σου οπότε και εν τέλει αυτή η πίεση σε οδηγεί να κάνεις δεξιά ακόμη και αν έχεις ισχυρότερο αυτοκίνητο? Την είχα μάθει πριν χρόνια αυτή τη ρημαδολέξη και την έχω ξεχάσει. Κανένας με καλές γνώσεις αυτοκινητικών αγγλικών !?!?
Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα !
(δεν εννοώ τον tank slapping)
Έχω να το ακούσω πάνω από μία δεκαετία, από το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα κάρτ
Θα ρωτήσω κανένα άγγλο φίλο γιατί ούτε εγώ θυμάμαι. -
Κάτι λίγο άσχετο.
Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις δάνειο π.χ για σπίτι απο τράπεζα
άλλης ευρωπαικής χώρας;
Εννοώ έχεις δικαίωμα για κάτι τέτοιο;
Τι ρώτησα τώρα ο αθεόφοβος. -
Δικαίωμα έχεις δεν απαγορεύεται αλλα η τράπεζα σε στεγαστικό προσημειώνει σπίτι. Και το βλέπω λίγο δύσκολο ξένη τράπεζα που δεν έχει εδώ υποκατάστημα να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.
-
φιλος προσπαθησε να βαλει μπρος με καλωδια επειδη εμεινε απο μπαταρια
αλλα μεσα στη νυχτα και στη βιασυνη να ελευθερωσει το δρομο γρηγορα (μονης κατευθυνσης συχνης κυκλοφοριας,αφου τον πλευρισε αλλο αυτοκινητο για να του δωσει ρευμα)συνδεσε αντιθετα τα καλωδια στους πολους της μπαταριας και προσπαθουσε γιοα αρκετη ωρα να βαλει μπροσταΜολις εγινε σωστη συνδεση το αμαξι αρπαξε αμεσως
Ρωταει τωρα αν δημιουργηθηκαν βλαβες απο αυτην την κακοτυχια
Οργανα λειτουργουν κανονικα,φλας,φωτα,υαλοκαθαριστηρες,ολα τα ηλεκτρικα λειτουργουν και για 10 χιιλιομετρα που οδηγησε δεν ειδε κατι υποπτοΓενικα τι ζημια μπορει να εχει δημιουργηθει?
-
Aν δουλευουν και τα δυο αμαξια σωστα μην το πειτε ουτε του παπά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aν δουλευουν και τα δυο αμαξια σωστα μην το πειτε ουτε του παπά.για το αλλο δεν γνωριζει,ηταν ενας γειτονας ο οποιος εβαλε αυτος τα καλωδια ως πιο ειδικος και καλα,μια και το φιλαρακι μου μονο βενζινη ξερει να βαζει απο μηχανικα
και εγω του ειπα πρεπει να ειναι πολυ τυχερος που δεν καηκε κανας εγκεφαλος και να τρεχει
το αλλο αμαξι ηταν ενα παλιο βεκτρα 15ετιας -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
φιλος προσπαθησε να βαλει μπρος με καλωδια επειδη εμεινε απο μπαταρια
αλλα μεσα στη νυχτα και στη βιασυνη να ελευθερωσει το δρομο γρηγορα (μονης κατευθυνσης συχνης κυκλοφοριας,αφου τον πλευρισε αλλο αυτοκινητο για να του δωσει ρευμα)συνδεσε αντιθετα τα καλωδια στους πολους της μπαταριας και προσπαθουσε γιοα αρκετη ωρα να βαλει μπροσταΜολις εγινε σωστη συνδεση το αμαξι αρπαξε αμεσως
Ρωταει τωρα αν δημιουργηθηκαν βλαβες απο αυτην την κακοτυχια
Οργανα λειτουργουν κανονικα,φλας,φωτα,υαλοκαθαριστηρες,ολα τα ηλεκτρικα λειτουργουν και για 10 χιιλιομετρα που οδηγησε δεν ειδε κατι υποπτοΓενικα τι ζημια μπορει να εχει δημιουργηθει?
Μια διευκρίνηση μόνο γιατί δεν κατάλαβα.
Το αμάξι Α έβαλε λάθος τα καλώδια και το Β σωστά;
Αν ναί κανονικά με το που ακουμπάς το καλώδιο στο πόλο βγάζει τρελή
σπίθα,και απο όσα έχω διαβάσει,(κόντεψα να το βιώσω κιόλας γιατί πήγα να δώσω ρεύμα σε ένα τυπά και ο γκασμάς χωρίς να με ρωτήσει τα έβαλε όπως ναναι και λίγο κόντεψε....),μπορεί να προκληθή ακόμα και έκρηξη.
Τώρα εάν τα βάλανε και οι δύο λάθος, δηλαδή αντί να βάλουνε π.χ το κόκκινο καλώδιο στο + και το βάλανε και οι δύο στο μείον και το μαύρο αντίστοιχα στο + δεν τρέχει τίποτα....
Αλλά μάλλον το πρώτο κάνατε απο την περιγραφή που δίνεις.
Το μόνο που μπορώ να πώ είναι το ίδιο με το συνφορουμίτη παραπάνω,μην το πείτε ούτε στον παπά.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο