-
Mπα, αποκλείεται να έχουν τόσο τα αμορτισέρ.
-
Τελικά κατάλαβα ότι δεν σας ενδιαφέρει τίποτα να ρωτήσετε απο αυτούς που το έχουν εντυπώσεις, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το χρώμα το αυτόματο κιβώτιο και η ανάρτηση!!! καληνύχτα σας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπα, αποκλείεται να έχουν τόσο τα αμορτισέρ.Για 2-3 χιλιάδες ευρώ κι εμένα μου φαίνεται υπερβολικό (αν και με την κοσμοκάρ ποτέ δε ξέρεις)...Αλλά για 1000-1500 ευρώ αλλαγή η τετράδα είναι σίγουρο...Στο γερμανικό ebay βρήκα τα δικά μου ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Sachs προς 250 ευρώ το τεμάχιο...Επειδή μιλάμε για Ελλάδα και για τιμές κανονικού καταστήματος, υπολογίστε εδώ τουλάχιστον άλλα 200 ευρώ για αγορά τετράδας...οπότε τα 1500 είναι κοντά....Για την ιστορία, μια τετράδα απλά, στάνταρ αμορτισέρ μαμά, κοστίζουν γύρω στα 300 ευρώ (χωρίς ελατήρια πάντα). Μια τετράδα σπορ καλά αμορτισέρ (koni, Bilstein) κοστίζει γύρω στα 800-1000 ευρώ. Οπότε καταλαβαίνετε για τι τάξης διαφορές μιλάμε.
-
Είχε ανέβει κανείς σημέρα παρνασσο με ένα λευκο Scirocco 1.4?
-
Λίγο άσχετο με την παρούσα τροπή που έχει πάρει η συζήτηση εδώ, αλλά μερικές απορίες... Πότε πιστεύετε πως θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε στο δικό μας Scirocco κομμάτια από το Studie R εμπρός φώτα, αεραγωγοί, τιμόνι? Μιας κ όλα αυτά προσφέρουν σε μία επιπλέον δόση ομορφιάς! Θεωρείται την ανακλινόμενη οροφή must ή μπορείτε να ζήσετε κ χωρίς αυτή (είναι ιδέα μου, ή προσφέρει περισσότερα στον αισθητικό από ότι στον πρακτικό τομέα)?
-
Δε περίμενα να το πω ποτέ αλλά λίγες μέρες πριν την αγορά κόλλησα μεταξύ Scirocco kai Golf... Αν είναι ποτέ δυνατόν! Έρωτας με την πρώτη ματιά για το πρώτο.... Αγάπη για τη σταθερή αξία του δεύτερου. Το ένα με εξιτάρει με την εμφανισή του, το άλλο μ' αρέσει περισσότερο μέσα. Ναι μεν τον πέρισσότερη ώρα την περνάς μέσα... αλλά δε πρέπει να νοιώθεις πως σου κλείνει το μάτι τ' αμάξι πριν σε καλέσει να μπείς....? Στο ένα αποχωρίζομαι την αγαπημένη ηλιοφορή, γιατί φέρνει τον ουρανό οριακά πάνω απο το κεφάλι μου, στο άλλο αποχωρίζομαι το dynaudio excite γιατί δεν υπάρχει ακόμα σαν κωδικός.... Κατά τ' άλλα κινούνται, με παρόμοιο εξοπλισμό, σε παραπλήσιες τιμές.... Βοήθεια καλοί μου άνθρωποι για ποιο να κινηθώ? Σκέφτομαι πως έιμαι ακόμα 29 και θα χω τα χρόνια μου στο μέλλον για ένα Golf που είναι all time classic.... Αλλά και το 1,94 και σχεδον 110 κιλά, δύσκολα διπλώνουν μέσα στο Scirocco (αν κ χωρίς ηλιοροφή βρήκα πλέον κ σωστή θέση οδήγησης).... ; Όποιος έχει την διάθεση να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.... Μέρες μετράω για την παραγγελία, δώστε και εσείς το στίγμα σας!
-
Ο χρήστης Sirokizein έγραψε:
Δε περίμενα να το πω ποτέ αλλά λίγες μέρες πριν την αγορά κόλλησα μεταξύ Scirocco kai Golf... Αν είναι ποτέ δυνατόν! Έρωτας με την πρώτη ματιά για το πρώτο.... Αγάπη για τη σταθερή αξία του δεύτερου. Το ένα με εξιτάρει με την εμφανισή του, το άλλο μ' αρέσει περισσότερο μέσα. Ναι μεν τον πέρισσότερη ώρα την περνάς μέσα... αλλά δε πρέπει να νοιώθεις πως σου κλείνει το μάτι τ' αμάξι πριν σε καλέσει να μπείς....? Στο ένα αποχωρίζομαι την αγαπημένη ηλιοφορή, γιατί φέρνει τον ουρανό οριακά πάνω απο το κεφάλι μου, στο άλλο αποχωρίζομαι το dynaudio excite γιατί δεν υπάρχει ακόμα σαν κωδικός.... Κατά τ' άλλα κινούνται, με παρόμοιο εξοπλισμό, σε παραπλήσιες τιμές.... Βοήθεια καλοί μου άνθρωποι για ποιο να κινηθώ? Σκέφτομαι πως έιμαι ακόμα 29 και θα χω τα χρόνια μου στο μέλλον για ένα Golf που είναι all time classic.... Αλλά και το 1,94 και σχεδον 110 κιλά, δύσκολα διπλώνουν μέσα στο Scirocco (αν κ χωρίς ηλιοροφή βρήκα πλέον κ σωστή θέση οδήγησης).... ; Όποιος έχει την διάθεση να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.... Μέρες μετράω για την παραγγελία, δώστε και εσείς το στίγμα σας!νομιζω οτι για το υψος σου δεν μπορεις να διαλεξεις το scirocco...σου ταιριαζει καλυτερα το γκολφ.οποτε μην το σκεφτεσαι παρε ενα γκολφακι γιατι το scirocco δεν θα το ευχαριστηθεις εχει χαμηλο ουρανο...γνωμη μου παντα!
-
Έτσι όπως τα λες φίλε sirokizein καλύτερα golf. Όμως αν και το γούστο είναι καθαρά υποκειμενικό, όταν είδα στην αντιπροσωπεία το golf vi δεν μου άρεσε εξωτερικά καθόλου!Ίσως βέβαια να φταίει πως το είχαν μόνο σε 5θυρο και γενικά δεν μου αρέσουν τα 5θυρα αυτοκίνητα!
-
Δε περίμενα να το πω ποτέ αλλά λίγες μέρες πριν την αγορά κόλλησα μεταξύ Scirocco kai Golf... Αν είναι ποτέ δυνατόν! Έρωτας με την πρώτη ματιά για το πρώτο.... Αγάπη για τη σταθερή αξία του δεύτερου. Το ένα με εξιτάρει με την εμφανισή του, το άλλο μ' αρέσει περισσότερο μέσα. Ναι μεν τον πέρισσότερη ώρα την περνάς μέσα... αλλά δε πρέπει να νοιώθεις πως σου κλείνει το μάτι τ' αμάξι πριν σε καλέσει να μπείς....? Στο ένα αποχωρίζομαι την αγαπημένη ηλιοφορή, γιατί φέρνει τον ουρανό οριακά πάνω απο το κεφάλι μου, στο άλλο αποχωρίζομαι το dynaudio excite γιατί δεν υπάρχει ακόμα σαν κωδικός.... Κατά τ' άλλα κινούνται, με παρόμοιο εξοπλισμό, σε παραπλήσιες τιμές.... Βοήθεια καλοί μου άνθρωποι για ποιο να κινηθώ? Σκέφτομαι πως έιμαι ακόμα 29 και θα χω τα χρόνια μου στο μέλλον για ένα Golf που είναι all time classic.... Αλλά και το 1,94 και σχεδον 110 κιλά, δύσκολα διπλώνουν μέσα στο Scirocco (αν κ χωρίς ηλιοροφή βρήκα πλέον κ σωστή θέση οδήγησης).... ; Όποιος έχει την διάθεση να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.... Μέρες μετράω για την παραγγελία, δώστε και εσείς το στίγμα σας!Εγω θα σου πω να το σκεφτεις καλα...οταν βρηκες τη σωστη θεση ησουν ανετα?Εισαι οικογενειαρχης και βαζεις συχνα ατομα πισω?Το σιγουρο ειναι πως το golf θα το βαρεθεις γρηγορα και το scirocco οχι,ενω ταυτοχρονα το δευτερο θα σου προσφερει ενα μονιμο χαμογελο οποτε το οδηγας.Το golf ειναι πλεον προσανατολισμενο στην ανεση και στην πολυτελεια,σαν το Α3...ζυγισε εσυ τι θες και τι ζητας,κοιτα να καλυπτει τις αναγκες σου.Πχ εγω δεν χρειαζομαι μεγαλυτερο πορτ παγκαζ απο του Scirocco που παρολο που ειναι 300 λιτρα ειναι τοσο καλα διαμορφωμενο που τα αξιοποιει πληρως...
-
Εάν χωράς Scirocco...
Το επομενό σου αυτοκίνητο (μετά το Scirocco/Golf) θα είναι οικεγενειακό.
Μην σου μείνει αποθημένο...
-
Το scirocco παίζει μόνο του στην κατηγορία δεν υπάρχει κατι που μπορείς να σκεφτείς αντί αυτού
έπεισα και τον κολλητό μου, δύο scirocco στην παρέα πολύ γέλιο, ένα νούμερο διαφορετικό στην πινακίδα θα έχουμε.Όσο για το dcc εγώ το έβαλα στον εξοπλισμο, είμαι υπερ, θεωρω ότι θα χτυπάει αρκετά μες στην πόλη και είναι κρίμα ενα αμάξι 26000Ε να μην είναι και άνετο. όλη την ώρα θα είσαι στην τσίτα για λακουβίτσες.
2 μήνες ακόμα υπομονή....
-
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
Το scirocco παίζει μόνο του στην κατηγορία δεν υπάρχει κατι που μπορείς να σκεφτείς αντί αυτού
έπεισα και τον κολλητό μου, δύο scirocco στην παρέα πολύ γέλιο, ένα νούμερο διαφορετικό στην πινακίδα θα έχουμε.Όσο για το dcc εγώ το έβαλα στον εξοπλισμο, είμαι υπερ, θεωρω ότι θα χτυπάει αρκετά μες στην πόλη και είναι κρίμα ενα αμάξι 26000Ε να μην είναι και άνετο. όλη την ώρα θα είσαι στην τσίτα για λακουβίτσες.
Brera?
-
ειδα ενα χθες που γυρναγα απο ριο-αντιρριο.ειχε το χρωμα της πατατας.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Brera?
Sorry αλλα είμαι εναντίων ιταλικών αυτοκινήτων
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ειδα ενα χθες που γυρναγα απο ριο-αντιρριο.ειχε το χρωμα της πατατας.Οπως την αγοραζεις ή καθαρισμενη?
Δηλαδη καφε σκουρο ή σαμπανιζε? -
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
Brera?
Γιατί αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Brera?
Γιατί αν επιτρέπεται?
Μην αρχίσετε πάλι....
-
Δε περίμενα να το πω ποτέ αλλά λίγες μέρες πριν την αγορά κόλλησα μεταξύ Scirocco kai Golf... Αν είναι ποτέ δυνατόν! Έρωτας με την πρώτη ματιά για το πρώτο.... Αγάπη για τη σταθερή αξία του δεύτερου. Το ένα με εξιτάρει με την εμφανισή του, το άλλο μ' αρέσει περισσότερο μέσα. Ναι μεν τον πέρισσότερη ώρα την περνάς μέσα... αλλά δε πρέπει να νοιώθεις πως σου κλείνει το μάτι τ' αμάξι πριν σε καλέσει να μπείς....? Στο ένα αποχωρίζομαι την αγαπημένη ηλιοφορή, γιατί φέρνει τον ουρανό οριακά πάνω απο το κεφάλι μου, στο άλλο αποχωρίζομαι το dynaudio excite γιατί δεν υπάρχει ακόμα σαν κωδικός.... Κατά τ' άλλα κινούνται, με παρόμοιο εξοπλισμό, σε παραπλήσιες τιμές.... Βοήθεια καλοί μου άνθρωποι για ποιο να κινηθώ? Σκέφτομαι πως έιμαι ακόμα 29 και θα χω τα χρόνια μου στο μέλλον για ένα Golf που είναι all time classic.... Αλλά και το 1,94 και σχεδον 110 κιλά, δύσκολα διπλώνουν μέσα στο Scirocco (αν κ χωρίς ηλιοροφή βρήκα πλέον κ σωστή θέση οδήγησης).... ; Όποιος έχει την διάθεση να απαντήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.... Μέρες μετράω για την παραγγελία, δώστε και εσείς το στίγμα σας!Eχει μεγαλη σημασια να βρεις την σωστη θεση οδηγησης στο scirocco.
Αν την βρηκες, και ειναι οπως πρεπει με τις αναλογες ρυθμισεις (εισαι και πολυ ψηλος, εγω ειμαι 1.88 και εκανα μερικα λεπτα για να την βρω!), και νιωθεις οτι 'φορας' το αυτοκινητο
τοτε προτιμησε το. Οπως λενε και φιλοι στο post δεν υπαρχουν πολλες ευκαιριες στην ζωη μας για ενα σπορ αυτοκινητο, συν το γεγονος οτι το scirocco θα σε κανει να χαμογελας!
Αν δεν νιωθεις οτι καθεσαι σωστα μεσα στο αυτοκινητο, ειναι καλυτερο να επιλεξεις ισως
το Golf το οποιο τουλαχιστον αν και εντελως διαφορετικης φιλοσοφιας αυτοκινητο,
εχει πολυ προσεγμενο εσωτερικο και τα οδικα του χαρακτηριστικα ειναι ισως οτι
καλυτερο αυτη την στιγμη στην κατηγορια. -
Καλησπέρα σε όλους τα πίσω παράθυρα έχουν μέσα σιρματάκια όπως το πίσω μπαμπρίζ αλλά διαπίστωσα ότι δεν ξεθαμπώνουν όπως το πίσω. Εκτος αν τα έχουν σαν σχέδιο, κάποιος άλλος φίλος το έχει δοκιμάσει?
-
Α και κάτι άλλο όταν τερματίζω το τιμόνι εν κινήση π.χ. επιτόπου στροφή σε νησίδα ακούγετε ένας ελαφρής ήχος από μπροστά σαν μοτεράκι. Ακίνητο γυρνώντας αριστερα-δεξια δεν ακούγετε μόνο εν κινήση και τερματισμένο. Το έχει προσέξει κανείς? έχει η ηλεκτρική κρεμαγιέρα μοτέρ? Αν έχετε μουσική φυσικά δεν θα ακουστή, θέλει προσοχή για να το καταλάβετε, επίσης το ηλεκτρικό τιμόνι αν το τερματίζουμε χαλάει όπως το υδραυλικο?
VW Scirocco