-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Για αυτό χρειάζεται συντονισμός και οργάνωση και μαζικότερη συμμετοχή, ώστε αυτά τα περιθωριακά στοιχεία να απομονωθούν.Όχι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο, και για εμένα, ανούσιο και άσκοπο...
_
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έκαψαν/έσπασαν/λεηλάτησαν κανενός το αμάξι/σπίτι/κατάστημα σήμερα?Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ Τ ΖΩΗ ΑΠ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ Τ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Κ Τ ΟΡΓΗ Μ ΓΙ ΑΥΤΟ Τ ΣΥΜΒΑΝ. Δ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ Μ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Κ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ Τ sms Σ' ΟΛΕΣ Τ ΕΠΑΦΕΣ Σ..
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έκαψαν/έσπασαν/λεηλάτησαν κανενός το αμάξι/σπίτι/κατάστημα σήμερα?
Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
Εννοώ κάποιου φορουμά..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μερικοί ούτε που έχουν καταλάβει τι έγινε, ούτε τι γίνεται γύρω τους γενικότερα... δυστυχώς.
πολυ σοφη κουβεντα και με νοημα..
Ξαναπέσε για ύπνο παλικάρι μου...
-
εγώ πάντα είχα μια απορία...
όταν καίγεται το εισόγειο μιας πολυκατοικίας με υψηλές θερμοκρασίες, όπως πχ με αυτοκίνητα μέσα, ή ολόκληρο το εισόγειο με μολότωφ, τα σίδερα των κολωνών δεν παθαίνουν ανεπανόρθωτες καταστροφές?
που καταλήγω: η πολυκατοικία αυτή μετά δεν θα είναι δομικώς ασταθής?
-
PeterPan από μία θερμοκρασία και επάνω παθαίνουν ζημιές οι κολώνες λόγω της αλλοίωσης από την θερμοκρασία της σιδερένιας ενίσχυσης. Κανονικά πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν από μηχανικό τα κτήρια αυτά.
Μία ακόμα καλύτερη λύση είναι να τα αφήσουμε έτσι ώστε όταν πέσουν να σκοτώσουν όσους έχουν μέσα για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη. Ακόμα καλύτερα θα είναι να τα έχουμε γεμίσει με γριές πριν πέσουν.
-
-
ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ Τ ΖΩΗ ΑΠ 15ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ Τ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Κ Τ ΟΡΓΗ Μ ΓΙ ΑΥΤΟ Τ ΣΥΜΒΑΝ. Δ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ Μ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Κ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤ ΧΕΡΙ ΜΑΣ! ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ Τ sms Σ' ΟΛΕΣ Τ ΕΠΑΦΕΣ Σ..
Εγω παντως, απο οσα σχολεια περναω καθε πρωι πηγαινοντας στη σχολη μου, τα βλεπα να ειναι ηδη κλειστα, και μεσα καθονται γκατζουρες και γκομενες-φρικια που παιζουν ταβλι με το τσιγαρο στο στομα.
Ωραιο πραγμα και αυτες οι σχολικες καταληψεις για τα ιδανικα μας!
ΙΚΕ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
PeterPan από μία θερμοκρασία και επάνω παθαίνουν ζημιές οι κολώνες λόγω της αλλοίωσης από την θερμοκρασία της σιδερένιας ενίσχυσης. Κανονικά πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν από μηχανικό τα κτήρια αυτά.Μία ακόμα καλύτερη λύση είναι να τα αφήσουμε έτσι ώστε όταν πέσουν να σκοτώσουν όσους έχουν μέσα για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη. Ακόμα καλύτερα θα είναι να τα έχουμε γεμίσει με γριές πριν πέσουν.
κάπου εκεί κατέληγα και εγώ
φανταστείτε να περνάει η πορεία κάτω από το σπίτι κάποιου αρχι-διαδηλωτή, και μόλις καταλάβουν ότι το σπίτι είναι δικό του, να πουν ' παιδιά, αυτό αφήστε το, είναι του Τάδε!!!'
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Κάποιοι, όχι μόνον κάθονται στον καναπέ τους, αλλά κοροϊδεύουν κιόλας αυτούς που σηκώθηκαν και βγήκαν έξω για να διαμαρτυρηθούν , για κάτι που μάλλον, ήταν δολοφονία εν ψυχρώ , όπως δείχνουν τα πράγματα...
Ούτε εγώ έκανα τον κόπο να πάω στην πορεία, ακόμη χειρότερα, ούτε στον καναπέ ήμουν, όντας εντελώς ...αντιδραστικός (με κίνδυνο να είμαι από τους πρώτους που θα φάνε όταν γίνει η επανάσταση... ), δούλευα κυριακάτικα...
Αλλά να κοροΪδεύω κιόλας αυτούς που βγήκαν έξω, για να αντιδράσουν, ομολογώ δεν μου κάθεται καθόλου καλά... Κυρίως γιατί τους αναγνωρίζω γεναιότητα και αυταπάρνηση, που ομολογουμένως δεν την έχω...
Και καθόλου δεν με νοιάζει αν σπάσουν ό,τι βρουν μπροστά τους, αν θέλουν και το δικό μου αμάξι, κανένα πρόβλημα, βρίσκω την ζωή του παιδιού που σκοτώθηκε και την ζωή και την ελευθερία ΟΛΩΝ μας , που θέλουμε να περπατάμε χωρίς το άγχος του μπάτσου είτε στα Εξάρχεια, είτε στο Κολωνάκι, απείρως σημαντικότερα, από μερικές βιτρίνες, ΙΧ και πόσο μάλλον τράπεζες...
Όσο για την σημαία, καλύτερα να μην εκφραστώ, παραείναι προφανής η παγίδα...
Ψηλε, πες μου που μενεις και τι αυτοκινητο εχεις να ερθουμε να στο καψουμε.
Αντε γιατι πολλες μαλακιες εχετε αρχισει να λετε.Και για σενα παιχτη μου με την σημαια, μη σταματας να την κουνας, οσο μπορεις πιο ψηλα.
Αμέ, κανένα πρόβλημα! Σου στέλνω με πμ, ό,τι χρειαστείς, αρκεί εσύ να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία τα δικά σου και της γκόμενάς σου, για να σας ανακρίνουν τα κολλητάρια μου στην ασφάλεια 'σχετικά με υπόθεσίν σας'...
Ξαναλέω, εγώ το καίω ΑΥΡΙΟ το αμάξι μου, εσύ μικροαστέ μου, τι θα έκανες αν είχες τον μπάτσο να σε ψάχνει επειδή τόλμησες να πιεις ένα καφέ στα Εξάρχεια; Ή να περάσεις μια νύχτα στο τμήμα επειδή δεν γουστάρουν την φάτσα σου;
μισό λεπτό, δλδ όσοι έκαψαν, άφησαν μετά και κάρτα με τα στοιχεία τους? οι εμπρησμοί ανωνύμως γίνονται. δεν πρέπει να του ζητήσεις όνομα, ούτε να απευθυνθείς στην αστυνομία, μιας και ασπάζεσαι την ατιμωρησία όσων καίνε σήμερα, ακόμα και στο όνομα ενός νεκρού. Γιατί λοιπόν τρέχεις στην αστθυνομία που τη βρίζεις, στο κάτω κάτω?
τελικά και εσύ φίλε μου έπεσες στην παγίδα, γιατί ζήτησες στοιχεία ατόμου... όπως έμειναν ατιμώρητοι όσοι σήμερα έκαψαν, έπρεπε να μείνει ατιμώρητος και όποιος θα σου έκαιγε το αμάξι...
(το β πρόσωπο αναφέρεται όχι σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όσους ασπζονται απόψεις περί 'αν το εκαναν σε εμένα, δε θα με πείραζε...'.
Αλλά ντ' άλλα της Κυριακής το ξυνόγαλα...
Δεν θ'απευθυνθώ σε καμιά αστυνομία ΕΓΩ. Απλώς μιας και την υπερασπίζεται, ακόμη κι όταν σκοτώνει αδίκως, αναρωτιέμαι αν θα την υπερασπιζόταν αν του έκαναν σωματικό έλεγχο του ιδίου ή της κοπέλας του δια ασήμαντον αφορμή.Δεν χρειάζομαι καμία αστυνομία για να με προστατεύσει, δεν έχω περιουσία, ένα αυτοκίνητο 10ετίας έχω , που ευχαρίστως να μου το σπάσουν όσο και όποτε θέλουν, κουκουλοφόροι ή μη.
Εγώ θεωρώ μια μαζική λαϊκή αντίδραση θετικό πράγμα, ό,τι και να λέτε. Και τις βιτρίνες και τα αυτοκίνητα των ήσυχων πολιτών, τα γράφω στα φρύδια μου με το συμπάθειο... Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σ'αυτή την ζωή, κι όσο κάποιοι δεν θέλετε να το δείτε, είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόβλημα, όχι δικό μου ή του αυτοκινητου μου...
Αν θα κάνω κάποιον λιγότερο μίζερο, με το να σπάσει το αυτοκίνητό μου, ας κοπιάσει, αφού το έχει τόσο ανάγκη... Εγώ σε ένα μήνα θα μπορώ να το αγοράσω πάλι, η μιζέρια του όμως είναι ανεκτίμητη , όπως και ο μικροαστισμός του.
Ας περάσει παρακαλώ λοιπόν....
-
HighFidelity η γιαγιά σου που μένει?
-
μη πας θα έχει κατέβει στη πορεία
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
HighFidelity η γιαγιά σου που μένει?Δεν χρησιμοποιεί λεωφορείο, δύσκολα θα την πετύχεις!
Μην ανησυχείς πάντως, τόσο αυτή , όσο κι εγώ είμαστε άκακα πλάσματα, δεν θα κινδυνεύσει τίποτε από την περιουσία σου, δίκαια αγανακτισμένε πολίτη!Μήπως θέλεις κι εσύ τα στοιχεία μου , ώστε να ολοκληρώσεις το έργο που θ'αρχίσει ο άλλος νοικοκύρης καίγοντας το αυτοκίνητό μου; Να μου ρίξεις κι ένα χέρι ξύλο, για να μάθω άλλη φορά να εκτιμώ περισσότερο τις βιτρίνες, τις τράπεζες και τα ΙΧ του σκληρά εργαζόμενου νοικοκύρη Έλληνα, που δεν φταίει σε τίποτε (καλό...)...
Στην ουρά παρακαλώ, μην σπρώχνεστε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
Εννοώ κάποιου φορουμά..
Ποιά είναι η διαφορά; Όποιος δεν ειναι φορουμάς αξίζει να καεί;
-
Όχι, όλα αδέσποτα ήσαν.
Εννοώ κάποιου φορουμά..
Ποιά είναι η διαφορά; Όποιος δεν ειναι φορουμάς αξίζει να καεί;
Αντιστρόφως, όποιος δεν είναι καμμένος, πρέπει να είναι αγανακτισμένος;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλλά ντ' άλλα της Κυριακής το ξυνόγαλα...
Δεν θ'απευθυνθώ σε καμιά αστυνομία ΕΓΩ. Απλώς μιας και την υπερασπίζεται, ακόμη κι όταν σκοτώνει αδίκως, αναρωτιέμαι αν θα την υπερασπιζόταν αν του έκαναν σωματικό έλεγχο του ιδίου ή της κοπέλας του δια ασήμαντον αφορμή.Δεν χρειάζομαι καμία αστυνομία για να με προστατεύσει, δεν έχω περιουσία, ένα αυτοκίνητο 10ετίας έχω , που ευχαρίστως να μου το σπάσουν όσο και όποτε θέλουν, κουκουλοφόροι ή μη.
Εγώ θεωρώ μια μαζική λαϊκή αντίδραση θετικό πράγμα, ό,τι και να λέτε. Και τις βιτρίνες και τα αυτοκίνητα των ήσυχων πολιτών, τα γράφω στα φρύδια μου με το συμπάθειο... Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σ'αυτή την ζωή, κι όσο κάποιοι δεν θέλετε να το δείτε, είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόβλημα, όχι δικό μου ή του αυτοκινητου μου...
Αν θα κάνω κάποιον λιγότερο μίζερο, με το να σπάσει το αυτοκίνητό μου, ας κοπιάσει, αφού το έχει τόσο ανάγκη... Εγώ σε ένα μήνα θα μπορώ να το αγοράσω πάλι, η μιζέρια του όμως είναι ανεκτίμητη , όπως και ο μικροαστισμός του.
Ας περάσει παρακαλώ λοιπόν....
Επειδή το δικό σου αμάξι είναι 10ετίας δεν θα το σπάσουν.... Θα σπάσουν ότι θεωρήσουν για αυτούς 'πλούσιο'.
Το δικό σου αμάξι λοιπόν το έχεις γραμμένο. Εγώ ΟΧΙ. Το πλήρωσα με τη δουλειά μου για να το έχω.- Αν θέλουν για διαμαρτυρία ας κάψουν τα δικά τους. Αυτοκίνητα μηχανάκια, ότι γουστάρουν. ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΤΣΙ.
Τέλος ΠΡΟΚΑΛΩ τον οποινδήποτε να έρθει να μου κάψει το μαγαζί μου ή το σπίτι μου αν θέλει. Έχω όμως νόμιμα καραμπίνα και δε θα διστάσω στιγμή να τη χρησιμοποιήσω για την υπεράσπιση του οικογενειακού μου ασύλου. Με τα νόμιμα δικαιώματά μου στο κράτος που επέλεξα(καλώς ή κακώς) να διαμένω. -
Πάντως είναι απίστευτο!
Έγινε μια μαλακία μέσα σε μια άλλη μαλακία κι όλοι λένε τη μαλακία τους, αντί να καθίσουν να σκεφτούν!Το 4τφ και το 'ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?' γέμισαν μαγκιές και τσακωμό της γειτονιάς. Κι αυτό πάνω από δυο χαμένες ζωές, ένα πτώμα (που δεν πειράζει που είναι πτώμα, το σημαντικότερο είναι ... η ηλικία του) κι έναν αποδιοπομπαίο τράγο (μπάτσο, για την περίσταση)...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως θέλεις κι εσύ τα στοιχεία μου , ώστε να ολοκληρώσεις το έργο που θ'αρχίσει ο άλλος νοικοκύρης καίγοντας το αυτοκίνητό μου;
Όχι, εγώ μόνο με γριές ασχολούμαι. Νομίζω αν μη τι άλλο η κρίση του καπιταλισμού θα σε είχε μάθει πως το niche marketing είναι η μόνη διέξοδος για ατομικές δραστηριότητες.
-
Πάντως είναι απίστευτο!
Έγινε μια μαλακία μέσα σε μια άλλη μαλακία κι όλοι λένε τη μαλακία τους, αντί να καθίσουν να σκεφτούν!Το 4τφ και το 'ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?' γέμισαν μαγκιές και τσακωμό της γειτονιάς. Κι αυτό πάνω από δυο χαμένες ζωές, ένα πτώμα (που δεν πειράζει που είναι πτώμα, το σημαντικότερο είναι ... η ηλικία του) κι έναν αποδιοπομπαίο τράγο (μπάτσο, για την περίσταση)...
life goes on μαστροililias one way or another
-
ΑΝ μου κάψουν το μαγαζί μου, θα έρθουν μετά όλα αυτά τα καλόπαιδα να διορθώσουν τις ζημιές;;; Να πληρώσουν τον ΟΑΕΕ, το ΙΚΑ των υπαλλήλων μου μήπως;; Τα μεροκάματά τους που θα χαθούν;; Το Φ.Π.Α.;; Τα δημοτικά τέλη;;;
Επειδή λοιπόν από αυτά εξαρτάται ΑΜΕΣΑ η ζωή της οικογένειάς μου, αλλά και άλλων δεν είμαι διατεθειμένος να τα αφήσω έτσι...
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου