-
Ο χρήστης nickolas2005 έγραψε:
Nα σας ρωτήσω επειδή θα πάρω το αυτοκίνητο στο εξωτερικό όπου και διαμένω.Εδώ η έκδοση 1.4 DSG έχει 25.510 και η 2.0 DSG 27 και κάτι.. Αξίζει να πάω για τ δίλητρη έκδοση? Στην Ελλάδα με τις τιμές δεν θα το συζητουσα καν αλλα εδώ που δεν εχει τελη κυκλοφορίας και όλα αυτά??
Δαγκωτο 2λιτρο!
Ειναι ο ιδανικος κινητηρας για αυτο το πλαισιο... -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Το παρέλαβα και εγώ τη δευτέρα, ετοιμοπαράδοτο,1.4 tsi 160, opal silver, με τις στάνταρ ζάντες 225/45/17,και μόνο έξτρα το RCD510.
Γράφω σήμερα γιατί μόλις τώρα κατάφερα να ξεκολλήσω από το μπάκετ του και αυτό για πολύ λίγο.
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Γιατί είχα την εντύπωση ότι κοίταγες για ΜιΤο;
Καλά χιλιόμετρα! -
GEIA SAS PAIDIA,PRIN 2 MERES PARAGGEILA KI EGW TO SCIROCCO MOU.TO PEIRA ASPRO ME ILEKTRONIKI ANARTHSH DCC,ZANTES INTERLAGOS ,CD510 ,PANORAMIKI ILIOROFI KAI ELEGXOS PIESIS ELASTIKWN.MOU EKANAN EKPTWSI 500 EYRW METRITIS KAI MOU EIPAN OTI THA PREPEI NA PERIMENW 4+ MINES
TWRA........YPOMONH!!!!!!!!!!!!
-
AAA KSEXASA.....EIXA KANEI TEST DRIVE TO SCIROCCO,TO MAZDA RX-8 ,TO FORD FOCUS ST KAI TO OPEL ASTRA 1.6T.BASIKA EIXA KATALIKSEI ALLA TA EKANA GIA PLAKA MIA BOLTA.PERITO BEBAIA NA SAS PW OTI TO FOCUS ME PARAKALOUSAN NA TO PARW 24000 EYRW GIATI I ETAIRIA THA KLEISEI KAI KALA.....
-
Θα μπορούσες να γράφεις σε ελληνικά πεζά και όχι σε κινέζικα κεφαλαία;
-
Σήμερα είδα για πρώτη φορά ένα άσπρο στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης και το πήρα από πίσω για να δώ τη μούρη.
Ο τύπος άνοιξε το παράθυρο στο φανάρι και φώναζε 'Δεν παίζεται' 'Δεν παίζεται'!
-
λευκο, μπλε , οπαλ και καστανο are the beeeeeeeeeeeeeeeeeeestttttttttttttttt
αααααααααααααααντε και το κοκκινο του χρηστου!!!!!!!
-
Δηλαδή τι θες να πεις ότι δεν μπορείς να διαβάσεις κεφαλαία ???
-
Είναι κανόνας του φόρουμ αυτός, πεζοί Ελληνικοί χαρακτήρες.
Ευχαριστώ. -
ok δεν το ήξερα...συγνώμη...
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
αααααααααααααααντε και το κοκκινο του χρηστου!!!!!!!
Ευχαριστω ρε φιλε !!!
scirocco123 και PSO_GEORGE : Καλως ηρθατε στο club των 'εν αναμονη'!!!
-
Για εμένα η αναμονή τέλος....το scirocco μου είναι στο τελονείο από προχθές και την άλλη εβδομάδα το παραλαμβάνω...η αναμονή μου είταν περίπου 1 μήνας (αρχές Νοέμβρη η παραγγελία) ήθελα να ξέρω πως μπορείτε εσείς να περιμένετε 3 κ 4 κ 6 μήνες....απίστευτο
Μόλις έχω νέα και το παραλάβω θα σας κάνω μια πλήρη περιγραφή με βίντεο και σχολιασμό. -
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Για εμένα η αναμονή τέλος....το scirocco μου είναι στο τελονείο από προχθές και την άλλη εβδομάδα το παραλαμβάνω...η αναμονή μου είταν περίπου 1 μήνας (αρχές Νοέμβρη η παραγγελία) ήθελα να ξέρω πως μπορείτε εσείς να περιμένετε 3 κ 4 κ 6 μήνες....απίστευτο
Μόλις έχω νέα και το παραλάβω θα σας κάνω μια πλήρη περιγραφή με βίντεο και σχολιασμό.Παίζεις με τον πόνο μας μου φαίνεται.....
Τι να κάνουμε μας έφαγε το DSG....ελπίζω μόνο να αληθεύουν τα όσα διάβασα γι αυτό και να ανταμειφθεί η αναμονή μου.
-
Ρε παιδιά εγώ δεν την παλεύω παντώς αλλά τι να κάνουμε..... πιστεύω ότι δεν θα αργήσουν τόσο πολύ τα αμάξια μας παιδιά....μου φαίνεται υπερβολικό 6 και 7 μήνες!!!!!επειδή βάλαμε μία ηλιοροφή ή ένα dsg
-
Εγώ βρε παιδιά ξέρω παραγγελία που περιμένει 3 μήνες μόνο και μόνο για τις Interlagos...;
έλεος δλδ....χαθήκαν οι aftermarket ζάντες ....τι να πω... εγώ πάντος δεν θα περίμενα για ζάντες ενώ θα μπορούσα να το είχα σε ένα μήνα...
Καλό το DSG δεν λέω...αλλά μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό -
Παιδιά μεγάλη προσοχή στις aftermarket ζάντες.....προσοχή στο offset.τις περισσότερες φορές βάζουν ζάντες με λάθος offset...εγώ πάντως είχα ένα golf iv pacific edition και οι ζάντες μου ήταν της μάνας του bbs και δεν έχουνα πάθει το παραμικρό...φοβερή ποιότητα...γι'αυτό και τώρα θα περιμένω για τις interlagos γιατί και βαριέμαι να ψάχνω ζάντες απέξω και είναι πολύ φτηνές(ούτε τα 2 λάστιχα δεν παίρνεις με 440 ευρώ αλλά και το βασικότερο φοβάμε τα offset...οι λαστιχάδες δεν ξέρουν τί θα πει offset!!
-
Και γιατί δεν το τσεκάρεις μόνος σου ? Συνήθως το offset γράφεται στο εσωτερικό χείλος της ζάντας, λέει 'ΕΤχχ' όπου χχ το offset
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Μόλις έχω νέα και το παραλάβω θα σας κάνω μια πλήρη περιγραφή με βίντεο και σχολιασμό.Πως γίνεται και το πήρες τόσο νωρίς;Οι περισσότεροι που κάναμε παραγγελεία αρχές Νοέμβρη, χωρίς dsg εγώ προσωπικά,πήραμε εβδομάδα κατασκευής 7η 2009.
Κ όπως έχω ξαναπεί η αναμονή εμένα με έχει τσακίσει!!!!!! -
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Μόλις έχω νέα και το παραλάβω θα σας κάνω μια πλήρη περιγραφή με βίντεο και σχολιασμό.Πως γίνεται και το πήρες τόσο νωρίς;Οι περισσότεροι που κάναμε παραγγελεία αρχές Νοέμβρη, χωρίς dsg εγώ προσωπικά,πήραμε εβδομάδα κατασκευής 7η 2009.
Κ όπως έχω ξαναπεί η αναμονή εμένα με έχει τσακίσει!!!!!!Μήπως έβαλες ηλιοροφή;;;;;
Γιατί κι εγώ χωρίς ηλιοροφή αλλά με DSG 7η του 2009 έχω....
Μια καθυστέρηση υπήρχε και στα xenon τα τα οποία θα ήταν σε πλήρη διαθεσιμότητα από Ιανουάριο πάλι σύμφωνα με memo της εταιρείας στους αντιπροσώπους. -
οχι μονο rcd510 kai plus συναγερμο έβαλα και χρώμα γκρι beryllium.
οταν πήγα μου είπαν οτι υπήρχε ενα λευκό με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις διαθέσιμο.
VW Scirocco