-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΥΓ: Για αυτό και οι ''σωστές'' BMW είναι ή Λευκές ή Μπλέ...!!Ααακριβώς
Αυτό που έχω διαβάσει πάντως είναι ότι το σήμα της BMW αναφέρεται στους κινητήρες αεροπλάνων και συμβολίζει τον έλικα (λευκό) στον μπλε ουρανό. Τα χρώματα έχουν επιλεγεί γιατί είναι τα χρώματα της Βαυαρικής σημαίας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άσε που η δικιά σου είναι MΩΒ... -
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΥΓ: Για αυτό και οι ''σωστές'' BMW είναι ή Λευκές ή Μπλέ...!!
Ααακριβώς
Αυτό που έχω διαβάσει πάντως είναι ότι το σήμα της BMW αναφέρεται στους κινητήρες αεροπλάνων και συμβολίζει τον έλικα (λευκό) στον μπλε ουρανό. Τα χρώματα έχουν επιλεγεί γιατί είναι τα χρώματα της Βαυαρικής σημαίας.
Εγώ νομίζω πως έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τη Βαυαρική σημαία. Ακόμα και στη διαφήμιση που έβαλε ο Pai Mei νομίζω πως απλά ο γραφίστας βρήκε μια ωραία οπτική παρομοίωση που θα μπορούσε να κάνει με το σήμα, ημιδιάφανο πάνω από τον περιστρεφόμενο έλικα ενός αεροπλάνου.
Στο σήμα πάντως, πέραν οτιδήποτε άλλου, δεν υπάρχει κανένας έλικας ρε παιδιά. Άσπρα και μπλε τετράγωνα εγγεγραμμένα σε έναν κύκλο είναι. Αν δηλαδή είχανε κάποια ασπίδα/θυρεό αντί για κύκλο, κανείς δε θα μιλούσε για έλικες... -
Οι σωστες BMW ειναι οι τετρακινητες σαλιγκαρατες.. ταδε εφη MANGO θα με θυμηθειτε!
Και ακομα καλυτερα οσες ειναι πολλαπλασιες του 2........ ζυγος αριθμος... πως να το πω ρε παιδι μου, κατι που να εχει το 6 μεσα!
το γραμμα Μ στην νεα εποχη του!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Οι σωστες BMW ειναι οι τετρακινητες σαλιγκαρατες..Αν δεν έχουν σκαλάκι για να μπεις μέσα, δεν κάνουν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Οι σωστες BMW ειναι οι τετρακινητες σαλιγκαρατες..
Αν δεν έχουν σκαλάκι για να μπεις μέσα, δεν κάνουν.
Έεεεετσι!
-
ΜΕ τιποτα σκαλοπατακι..
Δεν βολευει τις γκομενες.. Μονο οι σκληροπυρηνικοι οπως εγω επιλεγουν σκαλοπατακι επειδη δεν μασανε απο τετοια..
Δεν το βλεπετε που οι περισσοτεροι ποζεραδες με Μ3,5,6 περνουν χωρις σκαλοπατακι.. μονο για πουλ μουρ.
Ο πραγματικος προπελατζης θελει το σκαλοπατι του..
-
Λοιπόν...αφήνω την Ε39 εκεί που κάθεται(κλεισμένη στο γκαράζ δλδ )....και ας ασχοληθούμε με πιο motorsport οχηματα...
Η 325 θέλει αντιστρεπτικές...αυτές που φοράει τώρα είναι εργοστασιακές από 325.(από ανάρτηση είμαστε οκ-ελατηρια hr,αμορτισέρ bilstein sprint-value for money)
Θέλω κάτι αρκετά ψαγμένο.....και θέλω αναλυτικές οδηγίες!!!
Έχω ήδη ψάξει...αλλά η βοήθεια σας και η γνώμη σας θα φανεί πολύτιμη!Κοιτάξτε πως γέρνει(τον παίρνει και γέρνει δλδ )
[/URL -
Καλησπέρα,
Ερώτηση σε όσους έχουν δέρμα στα δικά τους bimmer, αξίζει ρε παιδιά??
Βρήκα προσφορά εδώ που είμαι από αυτό το site για δερμάτινο ντύσιμο αυτ/του και το σκέφτομαι σοβαρά....
Μονόχρωμο σχέδιο
Δίχρωμο σχέδιο
-
Είναι σχετικό. Είναι ωραίο το δέρμα; Αναμφισβήτητα ναι. Είναι ωραίο για €3500 που ζητάει η αντιπροσωπεία; Μάλλον όχι.
Στο προηγούμενο είχα βάλει, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την αντοχή του στο χρόνο. Στα σημεία που ακουμπούσε η ζώνη είχε φθαρεί πολύ ενώ είχε αλλοιωθεί και το χρώμα. Αν το είχα βάλει εκ των υστέρων σε μια καλή εταιρία (π.χ. connoly), αντί να το παραγγείλω κατευθείαν έτσι, είμαι σίγουρος ότι και χρήματα θα είχα γλιτώσει και καλύτερη ποιότητα θα είχα πάρει.
Στο καινούργιο πάντως μου αρέσει τόσο πολύ ο συνδυασμός alcandara+ύφασμα που αποκλείεται να ρίξω λεφτά για δέρμα.
Έχεις θερμαινόμενα; Αν όχι, ξέχνα το δέρμα. Τον χειμώνα είναι μπούζι, ειδικά εσύ που ζεις Γερμανία θα έχεις πρόβλημα.
-
το κρυο, οπως και η ζεστη, ειναι κατι το οποιο αντιλαμβανεται καποιος διαφορετικα..
Και στα 3 αμαξια που περασαν απο τα χερια μου υπηρχε δερμα. Εργοστασιακα ολα.. Το καλυτερο ολων, του Golf..
Απο τα 3, λοιπον, μονο το Golf εχει θερμαινομενα και μπορω να πω με απολυτη σιγουρια πως ειναι απιστευτη μαγκια τα καθισματα σου να ειναι θερμαινομενα, αλλα μην γελιεστε.. Πρωτα θα παρει θερμοκρασια ο πισινος απο το καθισμα και μετα θα αρχισει να ζεσταινει.. Δεν ειναι αντε το ανοιξαμε και πηρε φωτια ο κωλος μας! Θελει τον χρονο του! -
Το δερμα για μενα ειναι απαραιτητο.... ειδικα σε κοκκινο,καφε,μπεζ..
Να βαλεις δερμα, αλλα τι μπορουμε να σου πουμε εμεις που εχουμε εργοσταστιακο δερμα για αντοχη κλπ μιας και εσυ σκεφτεσαι λυση after market ?
Για μενα μετα απο 35Κ χλμ δεν εχει παθει το παραμικρο οποιαδηποτε δερματινη επιφανεια εχει το αμαξι.
Και παλι το καλοκαιρι που περασε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα υπερθερμανσης πλατης,ποδια κλπ. ε καλα καηκε ο κωλος μου μερικες φορες αλλα αυτο το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου. δεν ειναι τοσο ασχημα
Γενικα και πιο ευκολα το καθαριζεις και πιο ομορφη κανει την ατμοσφαιρα στο εσωτερικο εαν δεν ειναι μαυρο φυσικα...
-
η ζέστη είναι κολασμένη. μιλάμε έχω σιχτηρήσει άπειρες φορές το καλοκαίρι.ανοίγω, βάζω αιρκον και μετά απο ένα 2λεπτο μπαίνω μέσα. το πρόβλημα είναι ο ήλιος. αν δηλ το αφήσεις σε σκια ακόμα και με 40 είναι απλώς ζεστό. αν όμως το βλέπει ο ήλιος έχεις σοβαρό πρόβλημα.
εγώ είμαι κατά του δέρματος. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι σχετικό. Είναι ωραίο το δέρμα; Αναμφισβήτητα ναι. Είναι ωραίο για €3500 που ζητάει η αντιπροσωπεία; Μάλλον όχι.Στο προηγούμενο είχα βάλει, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την αντοχή του στο χρόνο. Στα σημεία που ακουμπούσε η ζώνη είχε φθαρεί πολύ ενώ είχε αλλοιωθεί και το χρώμα. Αν το είχα βάλει εκ των υστέρων σε μια καλή εταιρία (π.χ. connoly), αντί να το παραγγείλω κατευθείαν έτσι, είμαι σίγουρος ότι και χρήματα θα είχα γλιτώσει και καλύτερη ποιότητα θα είχα πάρει.
Στο καινούργιο πάντως μου αρέσει τόσο πολύ **ο συνδυασμός alcandara+ύφασμα **που αποκλείεται να ρίξω λεφτά για δέρμα.
**Έχεις θερμαινόμενα; **Αν όχι, ξέχνα το δέρμα. Τον χειμώνα είναι μπούζι, ειδικά εσύ που ζεις Γερμανία θα έχεις πρόβλημα.
Θερμαινόμενα δεν έχω αλλά δεν μένω μόνιμα εδώ, θα γυρίσω σύντομα Ελλάδα........τη λύση
alcandara+ύφασμα δεν την είχα σκεφτεί και μ'αρέσειΤο δερμα για μενα ειναι απαραιτητο.... ειδικα σε κοκκινο,καφε,μπεζ..
Να βαλεις δερμα, αλλα τι μπορουμε να σου πουμε εμεις που εχουμε εργοσταστιακο δερμα για αντοχη κλπ μιας και εσυ σκεφτεσαι λυση after market ?
Για μενα μετα απο 35Κ χλμ δεν εχει παθει το παραμικρο οποιαδηποτε δερματινη επιφανεια εχει το αμαξι.
Και παλι το καλοκαιρι που περασε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα υπερθερμανσης πλατης,ποδια κλπ. ε καλα καηκε ο κωλος μου μερικες φορες αλλα αυτο το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου. δεν ειναι τοσο ασχημα
Γενικα και πιο ευκολα το καθαριζεις και πιο ομορφη κανει την ατμοσφαιρα στο εσωτερικο εαν δεν ειναι μαυρο φυσικα...
Βασικά σε μαύρο ή γκρί σκεφτόμουν διότι δεν βλέπω να ταιριάζει κανένα άλλο στο δικό μου Sparkling Graphite
η ζέστη είναι κολασμένη. μιλάμε έχω σιχτηρήσει άπειρες φορές το καλοκαίρι.ανοίγω, βάζω αιρκον και μετά απο ένα 2λεπτο μπαίνω μέσα. το πρόβλημα είναι ο ήλιος. αν δηλ το αφήσεις σε σκια ακόμα και με 40 είναι απλώς ζεστό. αν όμως το βλέπει ο ήλιος έχεις σοβαρό πρόβλημα.
εγώ είμαι κατά του δέρματος.Αρνητικό που θα ληφθεί σοβαρά υπ'όψην......το ίδιο πρόβλημα ισχύει και στην λύση alcantara-ύφασμα άραγε??
-
συνήθως τα δέρματα με το χρώμα του αυτοκινήτου ... τα επιλέγουν ώστε να κάνουν αντίθεση (εξωτερικό /εσωτερικό)....
στο δικό μου επέλεξα σκούρο εξωτερικό (barrents blue) και κρεμ ανοιχτό δέρμα (θερμαινόμενα καθίσματα).
PuntoLord, συμβουλή μου είναι το αυτοκινητάκι σου (τρόπος του λέγειν) είναι μια χαρά και μην το πειράξεις
ζαντες... δερματα... (και ότι άλλο μπορεί να σκέφτεσαι .... χαμηλώματα ... κτλ)αν δεν σου κάνει πια ... πάρε .... μια ......μμμμμμμμ 335d ?? ....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ είμαι κατά του δέρματος.Το φοβερό είναι να μπεις μέσα μετά από καλοκαιρινό μπάνιο
Το αμάξι συνήθως είναι παρκαρισμένο στον ήλιο, 50 βαθμοί και συ θα φοράς κοντό παντελονάκι κλπ. Τρέεεεελαααααα. Been there, done that. Μακρυά -
Σεντονάκι ή ακόμα πιο τρέντυ αλλά και πρακτικά πετσέτες... Όσο γυφτέ και αν ακούγεται γλιτώνεις και εσύ από εγκαύματα (52 και 56 έχω δει -μαύρο αμάξι με μαύρα δέρματα) και τα καθίσματα από ήλιο και αλάτια.
-
Μιλούσα πριν από λίγο με τον πατέρα μου και με ρώτησε αν μπορώ να φανταστώ πόσο μπορεί να κάνουν τα λάστιχα του X5 (του τελευταίου). Λέω λοιπόν και γω χωρίς να το πολυσκεφτώ 1200 €... Χαχαχαχαχαχαχαχα
2500 € κάνουν! (στη BMW)
BMW FORUM