-
Καλα μιλαμε εβαλα 2-5 χιλ.
Απο τους αλλους βλεπω οτι οτι το οικονομικο επιπεδο στην Ελλαδα ειναι κατα πολυ υψηλοτερο απο οτι ειναι δημοσιως γνωστο.Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
........................ βλεπω οτι οτι το οικονομικο επιπεδο στην Ελλαδα ειναι κατα πολυ υψηλοτερο απο οτι ειναι δημοσιως γνωστο.Νικος
Αυτό είναι γνωστότατο ..... .............. .........παραοικονομία είπαμε ;;;;
-
Φαντασου να μπαινει στο φορουμ κανενας του ΣΔΟΕ .
Καηκαμε!!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φαντασου να μπαινει στο φορουμ κανενας του ΣΔΟΕ .
Καηκαμε!!!!Πλάκα θα έχει. Αντι όπως υπολογίζανε παλία τους φορολογίσημους ιππους τώρα θα υπολογίζουν φορολογίσημους 'Δίσκους'. Ανάλογα με ποσα CD'ια χωράει το CD Changer.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Κατι ασχετο:η δερματινη ειναι απολυτως 'τεχνικο' υλικο;Δεν θελω να βαλω δερματινα καθισματα λογω ζωοφιλικων αισθηματων και ψαχνω κατι εναλλακτικο...
Συνήθως αυτό που λέμε 'δερματίνη', σε μπουφάν κλπ είναι πετροχημικής προέλευσης πλαστικό. Όμως κάποιες φορές αναφέρεται έτσι κάποιο χαμηλής ποιότητας δέρμα, όπως από κατσίκι, άρα πρέπει να ρωτήσεις...
Αν μου επιτρέπεις, αν και ξέρω ότι δεν πρόκειται να σε πείσω, τα δερμάτινα φτιάχνονται από ζώα που εκτρέφονται αποκλειστικά γι'αυτό το σκοπό, όπως όσα εκτρέφονται για την κατανάλωση του κρέατός τους. Δεν 'αφαιρείται' έτσι κάποιο ζώο από το πραγματικό του περιβάλλον και δεν διαταράσσεται η ισορροπία της φύσης.
Ξαναλέω, σεβαστές οι ευαισθησίες σου, ειδικά αν είσαι και κατά συνείδηση χορτοφάγος.
Το κατσίκι δεν είναι καθόλου κακής ποιότητας σαν δέρμα. Το δέρμα ειδικά από κατσικάκι το χρεώνουν παραπάνω σε είδη ρουχισμού. Το χοντρό γουρουνόδερμα είναι φτηνιάρικο, ενώ το συνηθέστερο είναι το δέρμα του μοσχαριού, γιατί είναι αρκετά καλό και δίνει κομμάτια επαρκούς εμβαδού.
-
επειδή βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον , επανέρχομαι.
το δερμάτινο σαλόνι προέρχεται από δέρματα μοσχαριού τα οποία βάφονται στο εκάστοτε χρώμα του σαλονιού. Ο λόγος που έβαλα δερματίνη, είναι καθαρά οικονομικός, γιατί 1200 ευρά δεν τα διαθέτω για αισθητικούς λόγους όταν μπορώ να διαθέσω 450 και να έχω το ίδιο αισθητικό αποτέλεσμα και με ...τα ρέστα να πάρω κάτι άλλο(λάστιχα, ανάρτηση κλπ).
Πάντως, έχει πλάκα να δείτε το τομάρι του μοσχαριού ! έχει κανονικά το σχήμα του μοσχαριού (σε κάτοψη) με τεντωμένα τα χέρια και τα πόδια, και η χρέωση είναι με το κομμάτι και όχι με το μέτρο όπως η δερματίνη που είναι ρολό!!! -
Εγω εχω δωσει γυρω στα 7000 Ευρω τα 3,5 χρονια που εχω το αμαξι,αλλα εχω πουλησει και υλικο οποτε ειμαι πανω κατω στα 6000 Ευρω...
Δεν μετανιωνω και προσπαθω να απολαμβανω το αυτοκινητο οσο μπορω συχνοτερα.
Επομενες μετατροπες:Πεταλουδα απο 2λιτρο μεγκαν και μια πολλαπλη εισαγωγης αλλη και απο μηχανικα ειμαστε οκ.(καλα καλα και ο επαναπρογραμματισμος... )
Αγορα δισκο πλατο GroupN 130 λιρες και αργοτερα φρενων μπροστα 210 λιρες και τελειωνω εδω....
Μετα συντηρηση μονο και πολυ λιγα χιλιομετρα καθως το κλιακι θα το κρατησω οσο πιο πολυ μπορω. -
Με το που αναφερθηκε το θεμα της ζωοφιλιας,λες και το εκαναν επιτηδες καποιοι και εγραψαν τετοιες απαντησεις...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Με το που αναφερθηκε το θεμα της ζωοφιλιας,λες και το εκαναν επιτηδες καποιοι και εγραψαν τετοιες απαντησεις...Είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε επίτηδες πάντως... σεβαστές οι απόψεις και ακόμα πιο σεβαστές οι ευαισθησίες.
-
Και εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν εγιναν επιτηδες.Απλα,επειδη μπαινω στον συγκεκριμενο θεμα,με ενοχλησε...
Φιλε Vasilios να σε ευχαριστησω για την απαντηση σου...
-
Εγώ ψήφισα την προτελευταία κατηγορία (500-1000) αν και στην πραγματικότητα έχω δώσει περίπου €200 συνολικά. Οι 'βελτιώσεις' ήταν ένα φίλτρο αέρα της K&N τοποθετημένο στο 'μαμά' φιλτροκούτι (€60) και μία βάση PS και δύο μπροστινά silent-block PS (€130).
-
Στο polo 16V:
1200 euro ICE
150 μεμβρανεςΣτο fiesta 1250cc '96:
φιλτροχοανη OMP ~100 euro (για ηχο)
τρυπητες χαρακτες δισκοπλακες OMP ~180-200 euro (μπασ και φρεναρει)
KONI κοκκινα ~400 ευρο
μπουζοκαλωδια BERU 90 euroστο polo ειμαι ακομα στην εγγυηση ( και θα ειμαι ακομα για 1.5 χρονο ) δεν εχω κανει μηχανικες βελτιωσεις ακομα για να μην εχω μπλεξιματα!! Αν και σκεφτομαι τωρα κανενα ελατηριακη να δειξουν και αλλο οι 16αρες!!
-
Με την σειρά που τα έβαλα...:
- Ζάντολάστιχα 1000 milia 16'
- Μεμβράνες φιμέ
- Ηχοσύστημα
- Ελατήρια Eibach (-3cm)
- Μπροστινό σπόιλερ+μάσκα
- Φιλτροχοάνη Pipercross
- Βαφή χερούλια και όλλα τα περιμετρικά πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος
- Κατασκευή τελικού με διπλή απόληξη
- Βαφή-τροποποίηση πίσω φαναριών
- Πλαινά μασπιέ....
Μ'αυτά και μ'αυτα φτάσαμε περίπου στα 3.000€
Να δώ σε τι κατηγορία θα περάσω οταν τελικά θα του περάσω το νέο μοτέρ 1.8Τ...!!!Μακάρι θεε μου...
-
ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΤΗΜΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ.
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΑΡΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
3000 € ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ IGNIS ΤΟ 1300 HIGH GL.
ΜΕΒΡΑΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ, ΦΤΕΡΟΥΓΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ, (ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ INFO ΓΙΑ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΤΖΙΔΕΣ), ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΡΣΠΙΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ.
ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ TABS.
ΤΩΡΑ ΖΗΤΩ ΒΟΕΙΘΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΒΡΕΝΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΩ!!!!
ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Πόσα Euro έχετε "επενδήσει" σε βελτιώσεις αυτοκινή