-
Ο χρήστης haris274 έγραψε:
Συγνώμη που γίνομαι κακός πάλι... αλλά τα γρήγορα και τα ωραία περάσματα που τα είδατε? Εγώ ήμουν στην κλασική αλλαγή πορείας στην Πλάκα και εκτός από τα ιστορικά και άλλα 5 αυτοκίνητα οι υπόλοιποι πήγαιναν βόλτα... Να μου πεις από μια στροφή δεν μπορείς να κρίνεις... Την συγκεκριμένη στροφή όμως την κάνουν 7 χρόνια και τα 7 είμαι επίτηδες σε αυτήν να δω ένα γύρισμα γρήγορο και θεαματικό...Αν είμαι λάθος κάπου στα λεγόμενά μου διορθώστε με...
Στο συγκεκριμενο σημειο ακομα και σε στεγνο δεν υπαρχει περιποτωση να δεις κατι καλο-θεαματικο Εκτος απο τα πρωτα 20 αυτοκινητα και τους 'τρελαμενους' ιστορικους!!!!
Αν καθοσουν 500 μετρα πιο πισω στην δεξια πανω στο χασιμο... Εκει θα εβλεπες θεαμα... Εκει θα εβλεπες ποιος ειχε τα αντερα να περασει...
Στην αλλαγη πορειας αν κανεις θεαματικο περασμα σιγουρα θα εισαι πιο αργος... Ποσο μαλλον να κατεβαινεις κατηφορα με 4η (προσωπικα μιλαω) και να πρεπει να φρεναρεις πανω στην στροφη σε βρεγμενο και να στριψεις... Ακομα και στο 2ο λουπ με ιντερμιντιειτ, δεν ξερεις αν θα φρεναρεις στην επομενη στροφη, καθως μπορει να ειναι γεματη λιμναζοντα νερα και να κανεις πατιναζ, παιρνοντας μαζι 5-6 που καθονται στην προεκταση του δρομου στην αλλαγη πορειας....
Δεν ειναι ολα οπως φαινονται... -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Στο συγκεκριμενο σημειο ακομα και σε στεγνο δεν υπαρχει περιποτωση να δεις κατι καλο-θεαματικο Εκτος απο τα πρωτα 20 αυτοκινητα και τους 'τρελαμενους' ιστορικους!!!!
Αν καθοσουν 500 μετρα πιο πισω στην δεξια πανω στο χασιμο... Εκει θα εβλεπες θεαμα... Εκει θα εβλεπες ποιος ειχε τα αντερα να περασει...
Στην αλλαγη πορειας αν κανεις θεαματικο περασμα σιγουρα θα εισαι πιο αργος... Ποσο μαλλον να κατεβαινεις κατηφορα με 4η (προσωπικα μιλαω) και να πρεπει να φρεναρεις πανω στην στροφη σε βρεγμενο και να στριψεις... Ακομα και στο 2ο λουπ με ιντερμιντιειτ, δεν ξερεις αν θα φρεναρεις στην επομενη στροφη, καθως μπορει να ειναι γεματη λιμναζοντα νερα και να κανεις πατιναζ, παιρνοντας μαζι 5-6 που καθονται στην προεκταση του δρομου στην αλλαγη πορειας....
Δεν ειναι ολα οπως φαινονται...Ευχαριστω οι απαντησεις με καλυψαν...
Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη...
Ραντεβου στην Ριτσωνα στην στροφη των οδηγων... -
Αλλο πάλι ετουτο ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ''??? ...το Κ του Σαλιάρη?
-
Ο χρήστης haris274 έγραψε:
Ραντεβου στην Ριτσωνα στην στροφη των οδηγων...Φιλε Χαρη, δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης. Απλα ειπα την προσωπικη μου αποψη και την γνωμη μου για το πως ειδα απο μεσα ενα βροχινο αγωνα. Τον πρωτο μου βροχινο αγωνα. Οπως και τον πρωτο βροχινο αγωνα πολλων παιδιων.. Παιδιων που τρεχουμε μονο και μονο για την ........ μας.. Και θα πονεσουμε παρα πολυ αν εχουμε μια εξοδο. Που εχουμε στερηθει καποια πραγματα... Εγω ετρεχα με ενα 206. Ισως ενα απο τα πιο αδυναμα αυτοκινητα του αγωνα. Μεχρι και καποια Α/0 ειναι πιο δυνατα... το οποιο αυτοκινητο το συντηρω με περιστασιακες δουλειες (μιας και ειμαι φοιτητης) μονο και μονο για να κανω 5-6 αγωνες τον χρονο και να γουσταρω αυτο που κανω. Γιαυτο προτιμω καποιες στιγμες να παω αργα αλλα safe, παρα να 'φτιαχνω' μετα.
Θα τα πουμε λοιπων στην 'οδηγων'... Και εγω εκει λεω να ειμαι -
ΕΠΙΜΕΝΩ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑΠΑ!!!!ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!ΑΠ΄΄ΕΞΩ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ???ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ?? ΣΤΟ PLAYSTATION2!!!AKOY TI HUELAN FILE MOY!!NA BGAINOYN TA AYTOKINHTA GIA NA BLEPOYN STOYKES!!!ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΕΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΣΠΟΡ!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ !!!JIM OCTAVIA!!!
-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Ραντεβου στην Ριτσωνα στην στροφη των οδηγων...Φιλε Χαρη, δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης. Απλα ειπα την προσωπικη μου αποψη και την γνωμη μου για το πως ειδα απο μεσα ενα βροχινο αγωνα. Τον πρωτο μου βροχινο αγωνα. Οπως και τον πρωτο βροχινο αγωνα πολλων παιδιων.. Παιδιων που τρεχουμε μονο και μονο για την ........ μας.. Και θα πονεσουμε παρα πολυ αν εχουμε μια εξοδο. Που εχουμε στερηθει καποια πραγματα... Εγω ετρεχα με ενα 206. Ισως ενα απο τα πιο αδυναμα αυτοκινητα του αγωνα. Μεχρι και καποια Α/0 ειναι πιο δυνατα... το οποιο αυτοκινητο το συντηρω με περιστασιακες δουλειες (μιας και ειμαι φοιτητης) μονο και μονο για να κανω 5-6 αγωνες τον χρονο και να γουσταρω αυτο που κανω. Γιαυτο προτιμω καποιες στιγμες να παω αργα αλλα safe, παρα να 'φτιαχνω' μετα.
Θα τα πουμε λοιπων στην 'οδηγων'... Και εγω εκει λεω να ειμαι+1000
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
ΑΠΑΙΤΩ πλέον από τους οδηγούς να κόψουν τη μ@λ@κια και από την ΕΘΕΑ να βρει τρόπο να επιβάλει 5-6 αυστηρότατες ποινές.Υ.Γ.1 Δεν ισχυρίζομαι ότι πάω σαν κότα στις αναγνωρίσεις. Αυτό που λέω, και το καταλαβαίνουν όλοι οι αγωνιζόμενοι, είναι ότι άλλο μια γρήγορη βόλτα με σύνεση και προσοχή ώστε να μένει κανείς στη δεξιά πλευρά του δρόμου σαφώς κάτω από τα όρια του αυτοκινήτου, και άλλο ο αγωνιστικός ή ήμι-αγωνιστικός ρυθμός όπου προκειμένου να συνηθίσει κάποιος επίδοξος Loeb την ταχύτητα, τις γραμμές και τα σημεία φρεναρίσματος σε μια ειδική, γράφει στα παπάρια του κάθε λογική και κάνει βλακίες που μόνο εντελώς ηλίθιος ή ανεύθυνος ή εγκληματίας θα έκανε. (Εκτός και αν κάποιος είναι τόσο βλήτο που θεωρεί το κυπελλάκι ενός αγώνα και τα 10'' στο Φωτεινέλη κάτι πολύτιμο. Αυτό είναι άλλη περίπτωση που χρήζει ειδικής θεραπείας).
Υ.Γ.2 Το θέμα δε διορθώνεται με περιορισμό των περασμάτων σε 3 ή 4 όπως παλιότερα. Η άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η συμπεριφορά η λύση είναι μόνο η αφαίρεση λισάνς.Τώρα φίλε yugo έγραψες αυτά.
Πέρσι σε μια κουβέντα μας εδώ μέσα, όταν είπα για την ποιότητα και το ήθος των συν-αγωνιζόμενων σου, με συμβούλεψες να τα παρατήσω εμμέσως πλην σαφώς.
Έτσι για να σου θυμίσω :Το χειρότερο πράγμα στους αγώνες, είναι οι αγωνιζόμενοι._
Εκπληκτικής ευφυϊας γενίκευση. Απορώ τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά τα μιάσματα. Καλά θα κάνεις να παρατήσεις τους αγώνες και κάθε ενασχόληση με αυτούς, αφού αυτοί που παίρνουν μέρος στους αγώνες και αυτοί για τους οποίους γίνονται οι αγώνες είναι οι αγωνιζόμενοι και κανένας μα κανένας άλλος.
Περσι φαίνεται δε σε είχε πειράξει κάτι, φετος κάτι θα 'γινε και γράφεις τα παραπάνω.
-
Kαλα ολα αυτα , αλλα ετσι δεν βοηθαει τιποτα να παει το αθλημα μπροστα .
Αυτα πρεπει να βλεπουν οι υπευθυνοι και να καταλαβουν οτι και τα επομενα 40 χρονια οι μισοι νεοι θα ψαχνουν μαντηλι να κλαψουν τον πονο τους , αν δεν καθιερωσουν το κυπελο ΡΟΝΤΕ ασφαλτου (μια ειδικη επαναλαμβανομενη 4 φορες) , ωστε να μην εχουν παραπονο οσα πραγματικα γρηγορα παιδια δεν διαθετουν 2-4000 ευρω για να κανουν αυτο που μπορουν σωστα , και οι αλλοι μισοι να δικαιολογουν τον τουρισμο που κανουν στις ειδικες των ραλλυ και απογοητευουν τους θεατες .
Δεν εχεις λεφτα αγορι μου να πας σε ραλυ και να σερνεσαι ?
Ωραια , στρωσε τον πατο σου , μαζεψε τις συμμετοχες για 5 ροντε(200χ5=1000 ) που θα κανεις τον χρονο , παρε και πεντε λαστιχακια σε περιπτωση που ριξει καμια ψυχαλα και σε πιασει ταρακουλο να σωθεις απ'τον φαναρτζη , και πηγαινε γρηγορα να δειξεις οτι μπορεις .... οχι να λες παπαριες και να μην μπορουμε να αμφησβητησουμε οτι ειναι τα ευρω που σου λειπουν για να δειξεις την ταλενταρα σου .
Το αν σου αρεσουν οι εκδρομες στην φυση .... ποσως μας απασχολει , στο αθλημα εισαι φυρα ετσι , και ειδικα τις σημερινες ημερες που αλλοι προσπαθουν να φτιαξουν ιματζ για το σπορ .ΚΙ Αυτες τις παπαριες τα δηθεν ταχαμ Θα τα λετε ΜΕΤΑ μονον στις γκομενιτσες οταν τους πουλατε μουρη σαν συναδελφοι του Λοεμπ .
-
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΚΑΙ ΕΓΩ +10000 ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ...Εσεις που ειστε μηχανικοι,τι προβλημα ειχε ο Αγγελιδης το μοτερ του?(αποσο καταλαβαίνετε)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kαλα ολα αυτα , αλλα ετσι δεν βοηθαει τιποτα να παει το αθλημα μπροστα .Αυτα πρεπει να βλεπουν οι υπευθυνοι και να καταλαβουν οτι και τα επομενα 40 χρονια οι μισοι νεοι θα ψαχνουν μαντηλι να κλαψουν τον πονο τους , αν δεν καθιερωσουν το κυπελο ΡΟΝΤΕ ασφαλτου (μια ειδικη επαναλαμβανομενη 4 φορες) , ωστε να μην εχουν παραπονο οσα πραγματικα γρηγορα παιδια δεν διαθετουν 2-4000 ευρω για να κανουν αυτο που μπορουν σωστα , και οι αλλοι μισοι να δικαιολογουν τον τουρισμο που κανουν στις ειδικες των ραλλυ και απογοητευουν τους θεατες .
Ωραια , στρωσε τον πατο σου , μαζεψε τις συμμετοχες για 5 ροντε(200χ5=1000 ) που θα κανεις τον χρονο , παρε και πεντε λαστιχακια σε περιπτωση που ριξει καμια ψυχαλα και σε πιασει ταρακουλο να σωθεις απ'τον φαναρτζη , και πηγαινε γρηγορα να δειξεις οτι μπορεις .... οχι να λες παπαριες και να μην μπορουμε να αμφησβητησουμε οτι ειναι τα ευρω που σου λειπουν για να δειξεις την ταλενταρα σου .
Το αν σου αρεσουν οι εκδρομες στην φυση .... ποσως μας απασχολει , στο αθλημα εισαι φυρα ετσι , και ειδικα τις σημερινες ημερες που αλλοι προσπαθουν να φτιαξουν ιματζ για το σπορ .ΚΙ Αυτες τις παπαριες τα δηθεν ταχαμ Θα τα λετε ΜΕΤΑ μονον στις γκομενιτσες οταν τους πουλατε μουρη σαν συναδελφοι του Λοεμπ .
+1000000000000000000000000000
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Αλλο πάλι ετουτο ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ''??? ...το Κ του Σαλιάρη?Η αριστερή διαρκείας πριν τον τερματισμό.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kαλα ολα αυτα , αλλα ετσι δεν βοηθαει τιποτα να παει το αθλημα μπροστα .Αυτα πρεπει να βλεπουν οι υπευθυνοι και να καταλαβουν οτι και τα επομενα 40 χρονια οι μισοι νεοι θα ψαχνουν μαντηλι να κλαψουν τον πονο τους , αν δεν καθιερωσουν το κυπελο ΡΟΝΤΕ ασφαλτου (μια ειδικη επαναλαμβανομενη 4 φορες) , ωστε να μην εχουν παραπονο οσα πραγματικα γρηγορα παιδια δεν διαθετουν 2-4000 ευρω για να κανουν αυτο που μπορουν σωστα , και οι αλλοι μισοι να δικαιολογουν τον τουρισμο που κανουν στις ειδικες των ραλλυ και απογοητευουν τους θεατες .
Πέστα ρε μάστορα
-
Καλά μας τα λες ρε μάστορα για τα Ρόντε αλλά μάλλον θα αντιδράσουν κάποιοι 'κορυφαίοι' οδηγοί, που κάθε χρόνο επενδύουν στη νέα έκδοση του Evo και έχουν ως μόνιμη καραμέλα για τη κουλαμάρα τους ότι μαθαίνουν και 'στήνουν' το αυτοκίνητο.Τι διάολο πόσο ψάξιμο θα χρειάζεται στο στήσιμο ένας αγώνας με 1χ5 ειδικές ; Αφήστε που θα χάνουν και το πλενονέκτημα σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν χρήμα και χρόνο για να κατασκηνώσουν στις ειδικές και να λιώσουν στις δοκιμές.
-
Mα γιατι το λες αυτο??
αχαχαχαχαχαχα
Δικιο στον κυρ-Χρηστο!!!! -
Τι κυπελλο ροντε ? κυπελο ραλλυ σπριντ απλως αντι για δυο φορες τεσσερις.Νομιζω οτι θα ειναι μια καλη εξελιξη για τα ραλλυ σπριντ .
-
Ευχαριστω ΤΣΑΠ για την στροφη! ...ΠΑΡΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ...
http://www.youtube.com/watch?v=G33faGZkPfg ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!(ΕΙΤΑΝΕ ΒΟΥΡ'' ΓΙΑ ΚΟΛΟΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΙΠΙΝΤΗΣ )
http://www.youtube.com/watch?v=L-TxtNFOSz4 ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ(ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ Ο Κ.ΒΑΣΙΛΗΣ )
http://www.youtube.com/watch?v=Os8tzVHD7PI ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
-
Σε προσωπικο επιπεδο
Δυστυχως δεν τα καταφερα.
Θερμα συγχαρητηρια σε ολους, αλλα ιδιαιτερα στα παιδια της Ν2 ,εκαναν τρομερο αγωνα. Μπραβο σας!!
Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια : τον Βασιλη Καπυρη,τον Τασσο Αγγελιδη, και τον Μπαμπη (μπουλντογκ) για την αμεριστη βοηθεια τους ,μεσα στην βροχη,για τον εντοπισμο του προβληματος ηλεκτρικων που ειχαμε.
ΟΙ ανθρωποι σε αυτες τις στιγμες φαινονται!!!!
και του χρονου
Δημος Ριζικαρης
dimos
-
Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα για να πας καλλα σε ένα rally αν εισε ταλεντο και το λέει η καρδια σου πας ταπα.
Βλεπε Ζαχο με Nissan Note. -
Ο χρήστης corsaclub έγραψε:
Σε προσωπικο επιπεδοΔυστυχως δεν τα καταφερα.
Θερμα συγχαρητηρια σε ολους, αλλα ιδιαιτερα στα παιδια της Ν2 ,εκαναν τρομερο αγωνα. Μπραβο σας!!
και του χρονου
Δημος Ριζικαρης
dimos
Χίλια ευχαριστώ (εκτιμώ αφάνταστα την κίνησή σας) και πολύ...κρίμα που δεν μπορέσατε να ευχαριστηθείτε !!! Εύχομαι πραγματικά να είστε μαζί μας στα ραλλύ της νέας χρονιάς!!
Rally Παλλαδιο 2008