Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Champions League & Uefa 2008-2009
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Champions League & Uefa 2008-2009
    • 1
    • 2
    • 104
    • 105
    • 106
    • 107
    • 108
    • 177
    • 178
    • 106 / 178
    Αντίλογος
    128
    3560
    5089
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      traveller last edited by

Είναι απελπιστική η καταστασή μου...i know

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        red_army7 last edited by

1. Ο Ολυμπιακος νικησε την Βερντερ μεσα-εξω,ο Βαο οχι
          2)Ο Ολυμπιακος εριξε 5 σε μια ομαδα που η Ευρωπαικη της ιστορια ειναι 10000000000000,1 φορες μεγαλυτερη απο του Βαο και ο Βαο νικησε την Ιντερ που εχει σκατα Ευρωπαικη ιστορια και ειναι looserομαδα . Μην ξεχναμε οτι επαιξε αντιποδοσφαιρο για να νικησει.Η Ιντερ εχασε 30 ευκαιριες και ο Παο με μια στημενη φαση εβαλε γκολ. Αντιθετως ο Ολυμπιακος επαιξε οπως ισως μονο η Μπαρτσα μπορει να παιξει. Γρηγορη κυκλοφορια,pressing κ.τ.λ.
          3)Του Παο η φανελα στην Ευρωπη εχει τοση αξια οση η φυλλαδα σας η Πρασινη στην Ελλαδα. Κανεις δεν σας ξερει,κανεις δεν σας υπολογιζει και ο Μουρινιο σας κοροιδευει ακομα και τωρα. Εχετε ενα βρωμικο Γουεμπλει να θυμαστε και να παραμυθιαζεστε μεταξυ σας
        • R
          red_army7 last edited by

Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:

Κοιτα λοιπον φιλε tfrc να κερδισεις καναν αστερα τριπολης με 5-4-1 στην εδρα σου οταν ο θεος ειναι ξυπνιος κι ασε τις μεγαλες ομαδες να ριχνουν 5αρες σε δις κατοχο κυπελλου ουεφα.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και ΑΛΑΤΙ...

Ποιο ουεφα λες; Τοτε λεγοταν Κυπελλο Εκθεσεων, νομιζω καπου το 1963 κερδισε ευρωκουπα τελευταια φορα
          Η ασχετοσυνη και αμπαλοσυνη σου για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο (που οι γνωσεις σου περιοριζονται μονο μεσα και γυρω απο τα πεπραγμενα της πειραικης ομαδας σου), με εκπλησει πραγματικα

Ελα να σου πω εγω για μπαρτσα, γιουβε, ιντερ, αγιαξ, πορτο και ολους τους ενενεργεια πρωταθλητες ευρωπης που εχω σκισει εγω, και μετα τα λεμε κακοιμοιρακια μου, βγαινετε, πετατε μια βλακεια και μετα χανεστε

ΑΝ νομιζεις οτι η Μπαρτσα και ο Αγιαξ σε θυμουνται και σε φοβουνται εισαι γελασμενος. Μικρη ομαδα σε θεωρουν ,αλλα εσυ μπορεις να πιστευεις οτι θες. Ο καραφλοΜενιος και οι φυλλαδες σας ,σας εχουν παραμυθιασει καλα τοσο χρονια. Αν ειχε καποια Ελληνικη ομαδα τις μισες επιτυχιες της Μπενφικα ,τοτε θα ειχε το δικαιωμα να θεωρειται μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα. Με ενα βρωμικο Γουεμπλει και 3 προκρισεις δεν λεγεσαι μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα,αλλα ανυπαρκτο πυροτεχνημα σαν την Λεγκυα

• J
            joe-bar-team last edited by

Barca - Liverpool είανι ο τελικος που θα ήθελα να δω

(είτε barca - roma !!)

αυτός ο ροναλτίνιος πώς εκανε το μέγιστο σφάλμα κ εφυγε απο τετοια ομάδα ρε παιδιά??

• P
              pasxos last edited by

Ο χρήστης og2002gr έγραψε:

Ρε μαγκα ορεστακο ημαρτον...κοιμηθηκε στο συγκεκριμενο παιχνιδι λεμε.Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κοιμησης προπονητης.Αλλωστε ως καλυτερος προπονητης του κοσμου εχει εκφερει αποψη τεκμηριωμενη για τις δυο ελληνικες. Ε κι επισης η βερντερ που αντιμετωπισες ηταν πολυ χειροτερη απ αυτη που αντιτωπισα εγω.Ειε σ αρεσει είτε οχι αυτη ειναι η αληθεια.-Τωρα για ποιο λογο γινεσαι εριστικος και τα γενικοποεις ολα ετσι (ειναι κοιμησης ο μουρινιο γενικα ενω εγω εχω πει για το συγκεκριμενο παιχνιδι) δεν ξερω,μπορει να χει σαββατιατικο φεγγαρι,τι να σου πω..τεσπα..το ΑΛΑΤΑΚΙ σου.

Ρε πασχο, θες τωρα να μιλησουμε σοβαρα;
              Καθε επιτυχια του Παναθηναικου την αποδιδετε μια στο οτι κοιμηθηκε ο αντιπαλος προπονητης, μια στο οτι ο αντιπαλος ειναι 6,5 φορες χειροτερος απο οταν επαιξε με σενα κτλ κτλ
              Περυσι μας λεγατε κομπλεξικους, οταν (και καλα) λεγαμε την βερντερ καφενειο για να μειωσουμε την επιτυχια σας. Δεν καταλαβαινετε οτι τωρα, να κανετε ακριβως το ιδιο, ειναι αστειο;
              Ειναι δυνατον να μου λες τον Μουρινιο κοιμηση, ενω εχεις κορνιζαρει μια φραση του, σαν αυθεντια; Οποτε ειναι υπερ σου ειναι θεος, και οποτε εναντιον σου κοιμησης;
              Πραγματικα σβηνεις καθε λογο να μιλησει καποιος μαζι σου σοβαρα.
              Ποιο εριστικος απο σενα δεν ειμαι...καταλαβες μαγκα πασχαλουκο; ( )

Η διαφορα με σας τους βαζελους ειναι οτι παιρνετε μια λεξη και την κανετε σημαια.Στο ποστ σου αυτο (που δεν κατανοεις ιδιαιτερα τι γραφω στο quote) φαινεται οτι λεω οτι ο μουρινιο κοιμηθηκε 65 λεπτα κι οτι η επαρση ειναι κακο πραγμα. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΡΟΨΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΜΗΣΗΣ.με κεφαλαια μπας και το διαβασεις τωρα.Ελπιζω να με πιανεις τωρα..για δευτερη φορα το ιδιο πραγμα σε ενα ποστ.
              Επισης (παμε παρακατω στο αλλο που λες) εδω εσεις μας βγαλατε τη μπενφικα,που ειναι αητητη τοσες αγωνιστικες στο πορτογαλικο,ομαδα με τρυπια αμυνα και αμπαλους ενω ο ρεγιες σε σενα θα ταν μεγαλυτερο ονομα απ τον σιλβα που σερνεται ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ.-Ε λοιπον,τωρα κανεις εσυ αυτο το οποιο κατηγορεις..
              Τεσπα ειπαμε οτι συζητηση δεν γινεται γιατι ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα,οποτε αραξε εσυ στις 'τεραστιες' επιτυχιες σου στο cl και να ερχεσαι στο πρωταθλημα να τρως 4αρες και να παραπονιεσαι δηθεν για διαιτησιες επειδη δεν δεχεσαι οτι εισαι χειροτερη ομαδα.Τι να σου κανω τωρα εγω.Η αληθεια ποναει για μερικους αλλα δεν παυει να ειναι η αληθεια.

• K
                kovathe last edited by

Ρε σεις μην ασχολείστε οι βάζελοι είναι ανίατη περίπτωση αμπαλίασης, αφήστε τους στις αυταπάτες τους ότι είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!
                Ταμπούρι ο Ολυμπιακός λέει πέρσι στο ΤσουΛου, που μοίραζε τριάρες και γύριζε τα παιχνίδια!
                Θα μας κουφάνουνε τελείως...

Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
                Barca - Liverpool είανι ο τελικος που θα ήθελα να δω

(είτε barca - roma !!)

αυτός ο ροναλτίνιος πώς εκανε το μέγιστο σφάλμα κ εφυγε απο τετοια ομάδα ρε παιδιά??

Κι εγώ θα ήθελα τη Λίβερπουλ τελικό με Μπάρσα ή την Μάντσεστερ γιατί έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς να κλείσουμε!
                Η φετινή Μπάρτσα είναι από άλλο πλανήτη πάντως!
                Ο Μέσσι κάνει όργια και ο Ετό σκοράρει σαν πολυβόλο, αν συνεχισουν έτσι (και μακάρι) θα τα σαρώσουν ΟΛΑ!!

Ο Ρόνι δεν έφυγε, τον διώξανε βασικά, γιατί το τελευταίο που ήθελε ήταν να παίζει ποδόσφαιρο, σερνόταν δυο χρόνια τώρα και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να ξενυχτάει στα κλαμπ της Βαρκελώνης και να γυρίζει διαφημίσεις για πατατάκια, άσε που είχανε γίνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης ήταν δικό του.
                Μόνο καλό έκανε στη Μπάρτσα η φυγή του Ρόνι και αυτό φαίνεται από τις φετινές εμφανίσεις.

• M
                  migf1 last edited by

Ο χρήστης kovathe έγραψε:
                  Ρε σεις μην ασχολείστε οι βάζελοι είναι ανίατη περίπτωση αμπαλίασης, αφήστε τους στις αυταπάτες τους ότι είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!
                  [snip]

Με αφορμή αυτό και την εμμονή των φανατισμένων γάβρων του φόρουμ να χαρακτηρίζουν όλους τους υπόλοιπους άμπαλους, δεν μου λέτε ρε παλικάρια, φωστήρες, βαθυγνώστες της μπάλας, σάρα, μάρα και λοιπό συναπάντημα, που έμαθε να πάιζει μπάλα ο γάβρος και μας το παίζετε ειδήμονες και φωστήρες; Στα χωράφια της ελληνικής ΣούπερΛίγκ;
                  Διότι αν δεν το γνωρίζετε, το καλό ποδόσφαιρο παίζεται οπουδέποτε αλλού και δη στην Ευρώπη! Μέρος κρύο, απόξενο και πονεμένο για γάβρους.

ΥΓ. Αν νομίζετε πως όλοι είναι άμπαλοι και εσείς γνώστες δεν θα σας χαλάσω τη νιρβάνα σας, γυρίστε πλευρό και συνεχίστε να ονειρεύεστε. Τους χαρακτηρισμούς, τις υπεροψίες, τα προκλητικά υφάκια και τα υβρεολόγια κρατήστε τα όμως για τα φιλαράκια σας ή για μεταξύ σας, διότι υπάρχουμε και μερικοί σοβαροί εδώ μέσα που αγαπάμε την μπάλα και γουστάρουμε να συζητάμε σαν άνθρωποι για αυτην όποτε έχει ματσάκι. Δεν είμαστε όλοι κομπλεξάρες, ούτε έχει μείνει το μυαλό κι η επιχειρηματολογία μας σε επίπεδα νηπιαγωγείου (τα οποία μας είναι και μας πολύ εύκολα, αλλα συνήθως επιλέγουμε να τα αποφεύγουμε).

• K
                    kouk last edited by

[quote='migf1'
                    ............

ΥΓ. Αν νομίζετε πως όλοι είναι άμπαλοι και εσείς γνώστες δεν θα σας χαλάσω τη νιρβάνα σας, γυρίστε πλευρό και συνεχίστε να ονειρεύεστε. Τους χαρακτηρισμούς, τις υπεροψίες, τα προκλητικά υφάκια και τα υβρεολόγια κρατήστε τα όμως για τα φιλαράκια σας ή για μεταξύ σας, διότι υπάρχουμε και μερικοί σοβαροί εδώ μέσα που αγαπάμε την μπάλα και γουστάρουμε να συζητάμε σαν άνθρωποι για αυτην όποτε έχει ματσάκι. Δεν είμαστε όλοι κομπλεξάρες, ούτε έχει μείνει το μυαλό κι η επιχειρηματολογία μας σε επίπεδα νηπιαγωγείου (τα οποία μας είναι και μας πολύ εύκολα, αλλα συνήθως επιλέγουμε να τα αποφεύγουμε).[/quote]
                    Έτσι!!!.....

• T
                      tasosdev last edited by

Εμένα να με συμπαθάτε, αλλα τα άτομα που χαβαλεδιάζουν, πειράζονται και κάνουν πλάκα μεταξύ τους και με το αντικείμενο, έχουν δώσει στο θέμα ακριβώς το επίπεδο που του ταιριάζει, και προσωπικά αν και δε συμετέχω την καταβρίσκω να τα διαβάζω. ( )
                      Και δεν τα βρίσκω καθόλου 'χαμηλού επιπέδου' άτομα

• B
                        bayern7 last edited by

Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
                        Εμένα να με συμπαθάτε, αλλα τα άτομα που χαβαλεδιάζουν, πειράζονται και κάνουν πλάκα μεταξύ τους και με το αντικείμενο, έχουν δώσει στο θέμα ακριβώς το επίπεδο που του ταιριάζει, και προσωπικά αν και δε συμετέχω την καταβρίσκω να τα διαβάζω. ( )

Τασούλη μη ξεχαστείς. Περνάει σε λίγο το λεωφορείο για το νηπιαγωγείο.
                        Πες της μαμάς σου να σου βάλει φόρμες. Θα παίξουμε μπαλίτσα στο διάλειμμα οι γαύροι.

• K
                          kovathe last edited by

Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
                          Αστο ρε κακομοιρη, τωρα σε επιασα και εκτεθηκες ανεπανορθωτα. Για να μαθεις και λιγο ιστορια, τοτε στην ευρωπη υπηρχε το Κυπ. Πρωταθλητριων, το Εκθεσεων και το Κυπελλουχων - και αν ξερεις οποτε επαιζες εκει ετρωγες κατι ξεγυρισμενες τεσσαροπενταρουλες
                          Μην τα μπερδευεις, **αν και ειναι πασηφανεστατο πως εισαι ασχετος απο Ευρωπαικο Ποδοσφαιρο και σε συγχωρω **
                          Τι μου κοπανας τις πιπες του καγκουρα των γηπεδων; Εφαγε το δωρακι του και πηγε κλαφτος, γιαφτο εξαλλου τον στειλανε απο την τσελσι, μιλαγε πολυ και στην ευρωπη παπαλα. Να δουμε τον ευρωπεο σου τι θα παθει αν παιξει μαζι του

Αντε τωρα ονειρεψου χουντες και για τα δανειακια που σας πασαρανε, λεφτα πουλημενα βαμμενα με αιμα. Τελικα ο γαυρος του 70 δεν εχει κατι να ζηλεψει απο τον γαβρο με τους διοικουντες-δολοφονους-πρακτορες του '08

Αφου δεν την παλευεις ρε, γιατι ασχολεισαι;

αμπαλος μουρινιο, γτπ ιντερ, καφενες βερντερ, θεικη μπενφικα, υπερδιαστημικο γαβροποδοσφαιρο, θεικος μπελουτσι κλπ κλπ κλπ

χαχααχαχ δεν αντεχω αλλη γαβρολογικη ρεεεεεεε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολησαι με οντα τα οποια επελεξαν ιταλικο αυτοκινητο....
                          καλα για τον αλλο τον η8οποιο δεν μιλαω...αυτος παει οπου φυσηξει ο ανεμος...μια μπασκετ...ανα8εμα και αν ξερει τι βλεπει...μια ποδοσφαιρο...μια βολλευ
                          οσο για τον στραταρχη...αυτος αποτελει τον ορισμο του ανεκδοτου και της γκαφας στο λεξικο του μπαμπινιωτη...

ο γιατρος αποφαν8ηκε
                          **
                          ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΤΕΣ**

Ποιο ουεφα λες; Τοτε λεγοταν Κυπελλο Εκθεσεων, νομιζω καπου το 1963 κερδισε ευρωκουπα τελευταια φορα **
                          Η ασχετοσυνη και αμπαλοσυνη σου για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο (που οι γνωσεις σου περιοριζονται μονο μεσα και γυρω απο τα πεπραγμενα της πειραικης ομαδας σου), με εκπλησει πραγματικα**

Ελα να σου πω εγω για μπαρτσα, γιουβε, ιντερ, αγιαξ, πορτο και ολους τους ενενεργεια πρωταθλητες ευρωπης που εχω σκισει εγω, και μετα τα λεμε κακοιμοιρακια μου, βγαινετε, πετατε μια βλακεια και μετα χανεστε

Τώρα σας έπιασε η ευαισθησία?
                          Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να συζητήσω σοβαρά για μπάλα, για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που το λατρεύω, να αναλύσω κάποιους αγώνες, με όσες γνώσεις έχω τελοσπάντων, και οι απαντήσεις είναι αφορισμοί γενικολογίες και ύβρεις.
                          Και επειδή μια φορά έκανα πλάκα και σας είπα άμπαλους παρεξηγήθηκες?
                          ΟΚ, ζητώ συγγνώμη για το γενικό, το άμπαλος πήγαινε στον og2002gr για τις μπαρούφες που νόμισε ότι απάντησε στο τελευταίο του quote και όχι σε όλους.
                          Και το 'φανατισμένος' στο επιστρέφω.
                          Όσο για το ποιος παίζει καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα (γιατί συμφωνούμε ότι η μπάλα παίζεται κατά βάση στην Ευρώπη και μεις είμαστε φτωχοί συγγενεις) σε παραπέμπω στις τελευταίες εμφανίσεις των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εκτός αν θες να κρίνουμε επιλεκτικά, γιατί την τελευταία φορά που κοίταξα μια ομάδα κρίνεται από τη μπάλα που παίζει εντός και εκτος συνόρων και από τη διαρκεια της...

• R
                            red_army7 last edited by

Ο χρήστης migf1 έγραψε:

[snip]

Με αφορμή αυτό και την εμμονή των φαντισμένων γάβρων του φόρουμ να χαρακτηρίζουν όλους τους υπόλοιπους άμπαλους, δεν μου λέτε ρε παλικάρια, φωστήρες, βαθυγνώστες της μπάλας, σάρα, μάρα και λοιπό συναπάντημα, που έμαθε να πάιζει μπάλα ο γάβρος και μας το παίζετε ειδήμονες και φωστήρες; Στα χωράφια της ελληνικής ΣούπερΛίγκ;
                            Διότι αν δεν το γνωρίζετε, το καλό ποδόσφαιρο παίζεται οπουδέποτε αλλού και δη στην Ευρώπη! Μέρος κρύο, απόξενο και πονεμένο για γάβρους.

ΥΓ. Αν νομίζετε πως όλοι είναι άμπαλοι και εσείς γνώστες δεν θα σας χαλάσω τη νιρβάνα σας, γυρίστε πλευρό και συνεχίστε να ονειρεύεστε. Τους χαρακτηρισμούς, τις υπεροψίες, τα προκλητικά υφάκια και τα υβρεολόγια κρατήστε τα όμως για τα φιλαράκια σας ή για μεταξύ σας, διότι υπάρχουμε και μερικοί σοβαροί εδώ μέσα που αγαπάμε την μπάλα και γουστάρουμε να συζητάμε σαν άνθρωποι για αυτην όποτε έχει ματσάκι. Δεν είμαστε όλοι κομπλεξάρες, ούτε έχει μείνει το μυαλό κι η επιχειρηματολογία μας σε επίπεδα νηπιαγωγείου (τα οποία μας είναι και μας πολύ εύκολα, αλλα συνήθως επιλέγουμε να τα αποφεύγουμε).

Στον Εουσεμπιο πεστα που ελεγε τι ομαδαρα εχει ο θρυλος.

• M
                              migf1 last edited by

[snip]
                              Και επειδή μια φορά έκανα πλάκα και σας είπα άμπαλους παρεξηγήθηκες?
                              ΟΚ, ζητώ συγγνώμη για το γενικό, το άμπαλος πήγαινε στον og2002gr για τις μπαρούφες που νόμισε ότι απάντησε στο τελευταίο του quote και όχι σε όλους.
                              Και το 'φανατισμένος' στο επιστρέφω.
                              [snip]

Όπως έγραψα εξ'αρχής, πιάστηκα από το δικό σου ποστ ως αφορμή για να επικρίνω το γενικότερο κλίμα που θέλουν να καλλιεργήσουν οι φανατισμένοι γάβροι (όχι δλδ όλοι) του φόρουμ. Αυτοί τα ξεκίνησαν όλα αυτά τα... όμορφα!

Όταν λοιπόν προκαλείς επανειλλημένα & αλαζονικά (γενικώς όχι εσύ) είναι λογικό κάποια στιγμή να εισπράξεις ανάλογο κλίμα.

Το ζητούμενο για μένα είναι να μιλάμε για μπάλα με τις όποιες αντιθέσεις και διαφορές μας σαν άνθρωποι και όχι σαν κομπλεξικά κοκκόρια. Κι ο ενήλικος χαβαλές και η ενήλικη καζούρα μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλα ως γαρνιτούρα και όχι ως αυτοσκοπός εκτοξέυοντας μονίμως χαρακτηρισμούς που περνάνε στο επίπεδο της προσβολής, ειδικά αφού επαναλαμβάνονται με νηπιακή συνέπεια.

Όπως εσύ έτσι κι εγώ έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να αγνοήσω άπειρες παπαριές. Το πρόβλημά μου είναι πως μπαίνω μετά από ματσάκια να μιλήσω λίγο για μπάλα εδώ και τρώω μισή ώρα διαβάζοντας σωρεία σελίδων με τις ίδιες και ίδιες νηπιακές διαμάχες, εκατέρωθεν. Αν αντέξω να φτάσω σε κανα σοβαρό ποστ που να μιλάει για μπάλα (και δεν έχω φύγει δλδ), συνήθως είμαι είτε εκνευρισμένος είτε απογοητευμένος για να κάτσω να απαντήσω, οπότε δεν γράφω τίποτα.

Αρκετές φορές τα έχω καταφέρει όμως (και να απαντήσω και να γράψω ).

• P
                                pasxos last edited by

Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
                                Και δεν τα βρίσκω καθόλου 'χαμηλού επιπέδου' άτομα

Eτσι!!!!!

Ελπιζω να εχεις παιξει λιγο μπαλιτσα στα διαλειμματα του δημοτικου.

Σορρυ κιολας αλλα ανθρωποι που λενε για ευκαιρια (σορρυ μιγκ αλλα δεν ξεχνιεται αυτη η μπαρουφα) μια 'ουτε καν υποψια φασης' ε δεν εαξιζει να καθομαστε μερικοι και να μιλαμε σοβαρα για μπαλα.. Οποτε τα περι μπαλας που την αγαπω κλπ κλαψιαρικα ωραια ειναι αλλα,εμενα δεν με αγγιζουν.Κι ο βυντρας την αγαπα και μπορει πιο πολυ απ όλους μας αλλα δεν το κατεει...οποτε αστο λεω εγω καλυτερα..

Τεσπα...ευχομαι ο τασος να εχει κανει μονο το λαθος να παρει κορεατικο κι οχι να μην εχει παιξει μπαλα σε διαλειμμα του ντυρι.εεε.. του νηπιαγωγειου...

• M
                                  migf1 last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:

[snip]
                                  Σορρυ κιολας αλλα ανθρωποι που λενε για ευκαιρια (σορρυ μιγκ αλλα δεν ξεχνιεται αυτη η μπαρουφα) μια 'ουτε καν υποψια φασης' ε δεν εαξιζει να καθομαστε μερικοι και να μιλαμε σοβαρα για μπαλα..

Τότε ή μην κάθεστε ή μιλήστε εσείς σοβαρά για μπάλα. Ειδικά εσύ δεν εχεις μιλήσει ποτέ σου σοβαρά για μπάλα, ειδικεύεσαι μονάχα στην ειρωνεία, τον ξερολισμό και την αλαζονεία.. από μπάλα ΖΕΡό.

Οποτε τα περι μπαλας που την αγαπω κλπ κλαψιαρικα ωραια ειναι αλλα,εμενα δεν με αγγιζουν.Κι ο βυντρας την αγαπα και μπορει πιο πολυ απ όλους μας αλλα δεν το κατεει...οποτε αστο λεω εγω καλυτερα..
                                  [snip]

Να πούμε του Βύντρα να του κάνεις κανά ιδιαίτερο... φαίνεσαι να το 'κατέεις' περισσότερο!

• P
                                    pasxos last edited by

migf1

Aλλο ενα λαθακι:επειδη τα παιρνω συνηθως τοις μετρητοις ολα,ρωτα οσους παρακολουθουν συνεχεια τα ποδοσφαιροθρεντ,να σου πουν αν εχω μιλησει μια και δυο και 500 φορες σοβαρα για μπαλα.. Οποτε το ποτέ,λαθος το χρησιμοποιεις.
                                    Στο δευτερο που λες,δε με νοιαζει να ειμαι ξερολας ή πανογνωστης και δεν με νοιαζει ΜΙΑ αν φαινεται ετσι.Αυτο που ξερω ειναι οτι ατομα οπως εσυ που σε παιχνιδι του βαο μου θεωρεις ευκαιρια το σουτ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ υστερα απο υπερπροσπαθεια ενω το λες μετα βιας υποψια φασης,σορρυ αλλα με κανει να ειμαι σιγουρος οτι ξερω εστω κατι παραπανω σε σχεση με σενα.Και μαλιστα οταν δινεις ως επιχειρημα οτι αυτη η φαση ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ εκτος αν δεν εχεις παιξει ποτε σου σε διαλειμμα του δημοτικου.
                                    και ξερεις κατι;Πες οτι εγω ειμαι οντως αμπαλος,ασχετος,εριστικος μεχρι αηδιας και ξερολας.Την περιπτωση αυτη που σου λεω την ανεφερα σε 5 ατομα οταν βρεθηκα παρεα που συμπτωματικα και οι 5 ασχολουνται σχεδον ημιεπαγγελματικα με τη μπαλα.Πχ οι δυο ειναι διαιτητες..κλπ κλπ.Ε τι θες να σου πω,οτι εβαλαν τα γελια,αλλα σε δικιολογησαν λογω της φουριας με την οποια εβλεπες τον αγωνα;;;
                                    Καταλαβαινεις νομιζω οτι μετα απ αυτο εχω το δικαιωμα να ειμαι σιγουρος οτι ξερω εστω και ενα πραγμα περισσοτερο απο σενα στο θεμα αυτο,οποτε θα μου επιτρεψεις να μην δεχομαι τα οσα λαθος θεωρω οτι λες.Τα σωστα θα τα δεχτω κι αν ειναι σωστα ουτε που θα πω τιποτα,δεν εχω λογο.Αυτα λοιπον,για να ξερεις οτι δεν αφηνω κατι στην τυχη του.

• P
                                      peterpan last edited by

ρε παιδιά, μη μαλώνετε...

εγώ το δικαιολογώ το θέμα με τους ολυμπιακούς, στους οποίους το 'υπερεγώ' έχει νικήσει το 'εγώ' τους (δεν το λέω προσωπικά, αλλά ως γενικό φαινόμενο στην κοινωνία), και αναφέρονται με χαρακτηρισμούς προς τις υπόλοιπες ομάδες. 10 χρόνια + παίρνουν συνεχώς το πρωτάθλημα, δεν είναι και λίγο πράγμα. Τώρα το πως το πήραν μερικές χρονιές, ε δεν πειράζει, ποδόσφαιρο είναι, και δεν πρέπει να μας πολυσκοτίζει. Αν στενοχωριόμαστε για μια μπάλα, τότε για τα υπόλοιπα τα σπουδαιότερα, δεν ξέρω και εγώ τί θα πρέπει να κάνουμε.

Η μπάλα είναι για να περνάει ο χρόνος χαρούμενα, όχι για να βριζόμαστε και να κάνουμε επίδειξη γνώσεων.

εγώ πχ όταν ακούω αυτόν τον τύπο και τους ακροατές του, περνάω μια χαρά συνήθως!
                                      http://www.youtube.com/watch?v=8_EtwPwR ... .rapto.gr/

βέβαια δεν είναι για πολλές ώρες. αλλά για 5-10 λεπτά περν΄ςα ευχάριστα και με τις ατάκες του!

• P
                                        pro last edited by

Τα ιδια και τα ιδια. Αλλαζουν απλα οι απεναντι.

Τσουρεκια.

• 0
                                          007 last edited by

Ραικαρτ

• O
                                            og2002gr last edited by

Ταμπούρι ο Ολυμπιακός λέει πέρσι στο ΤσουΛου, που μοίραζε τριάρες και γύριζε τα παιχνίδια!
                                            Θα μας κουφάνουνε τελείως...

Ο Ολυμπιακος περυσι εριξε 3αρα με μπαλαρα, ενω φετος ο Παναθηναικος με ταμπουρι;;;

Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να συζητήσω σοβαρά για μπάλα, για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που το λατρεύω, να αναλύσω κάποιους αγώνες, με όσες γνώσεις έχω τελοσπάντων, και οι απαντήσεις είναι αφορισμοί γενικολογίες και ύβρεις.

Κοβαθ ποιον κοροιδευεις;
                                            Προσπαθεια να μιλησεις σοβαρα, ειναι να λες για πατους, ηρωικες, αμυνες και κωλοφαρδιες, μετα το διπλο στο Μιλανο;
                                            Αντικειμενικοτητα και αναλυση ειναι να βγαζεις τον Παναθηναικο ομαδα του τσουκου-μπολ, ενω τον Ολυμπιακα ομαδαρα;
                                            Βγηκαν ολοι οι Ολυμπιακοι του φορουμ να πουν συγχαρητηρια και οτι ο Παναθηναικος επαιξε πολυ καλα (007, dimou, ginogsm) , και εχεις μεινει εσυ να τα βαζεις με την τυχη του Παναθηναικου, και ο pasxos με τον υπνο του Μουρινιο; Δεν καταλαβαινετε οτι ειστε οι μονοι γραφικοι εδω μεσα;

Ειναι δυνατον να μου λες οτι ο Παναθηναικος ειναι ομδα με ταμπουρι και αποδειξη γιαυτο ειναι το γεγονος οτι ολα τα διπλα τα εχει παρει με 1 γκολ διαφορα, ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ; Ποιος λεει μπαρουφες τωρα;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 177
                                            • 178