-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΙΚΝ 536* IBIZA HertzIKN 555* Corolla Hertz επίσης!!!
-
XAA 864* Passat
-
ΡΕΚ-985* golf plus
IKE-725* bmw 5 (αλμα.??επαγγελματικά στη μεση..??) -
Τόσες μέρες τίποτα. Μόνο ένα ΥΝΜ 967* σε επαγγελματικό..
-
ή εκτός σειράς? ΥΝΝ 387. κατα τ' άλλα. Ας τα να πάνε www2000 πάω από δω κι από κει με τους γονείς μου στα δρομολόγια που κάνουν και 3 ώρες μόνο 1 καινούργιο. Φυσικό ρε παιδιά είναι όμως με την σημερινή κατάσταση με την οικονομία να μην βλέπουμε καινούργια αμάξια, έχουν πέσει πολύ οι πωλήσεις . www2000 για πειραιώτη σε κόβω, εγώ μένω πειραϊκή
-
Ανέλπιστο ΗΚΡ 820* λευκή κλούβα Nisssan - νομίζω.
-
ΗΑΜ 959* σε Seat Ibiza.
ΑΙΜ 988* σε Αudi A4.
IKE 548* σε i10.megane να χαίρεσαι την κορούλα σου,χαζομπαμπά του forum.
-
ΝΙΙ-968* σε μτχ renault kangoo.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ανέλπιστο ΗΚΡ 820* λευκή κλούβα Nisssan - νομίζω.Άλλο ένα σε 820* σεTwingo
-
XAA 770* Merc C.
-
KNP-304*,KXY-653* και ένα ΚΧΧ-445* σε Ραβ4 προηγούμενης γενιάς αλλά δεν πρόλαβα πλαίσιο.
-
Ταξίδι από Αθήνα για Ξάνθη και... δεν είδα τίποτα νέο στο δρόμο!
ΚΒΡ-274*, σε δίκυκλο ΚΚΚ 50* από Ξάνθη, τα ΑΗΥ μόλις τελείωσαν.
ΙΚΕ-579*, ΙΚΝ-611*, ΙΚΜ-703* επαγγελματικό, ΙΜΕ-558*, ΙΜΕ-595* και 605* επαγγελματικά, ΙΗΧ-734*,
ΙΖΧ-878* επαγγελματικό, ΖΧΗ-946*, ΖΧΗ-972* επαγγελματικό, ΥΝΝ-381*, ΥΝΜ-978* επαγγελματικό,
ΥΡΥ-836*.Σε δίκυκλα ΧΧΜ 60*, ΟΑΟ 80*, ΟΒΕ 80*, ΧΤΚ 98*, ΒΗΒ 70*, ΒΝΑ 80*, ΒΚΙ 90*.
Σε κόκκινες ΚΧΧ-204* Αθήνα, ΚΧΧ-151* νότια, ΚΧΧ-421* βόρεια, ΜΟΥ-467* δυτικά, ΜΗΟ-991* ανατολική
Αττική, ΜΗΟ-873* Πειραιάς, ΚΧΧ-542* δυτική Αττική.Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...Ευχαριστώ! Υπάρχει πιθανότητα να δούμε ΥΝΟ στα καινούρια λεωφορεία μιας και πρόκειται για μεγάλη παραλαβή? πχ μετά το ΥΝΟ 9500. Το γράφω με το σκεπτικό ότι (αν θυμάμαι καλά) τα λεωφορεία είναι 320, άρα αν ο Πειραιάς δίνει στα βαριά του επαγγελματικά τα τελευταία νούμερα του ΥΝΟ, αυτά θα τελειώσουν μαζί με τα επιβατικά και τα επαγγελματικά, το ΥΝΟ...Δε θεωρώ τόσο πιθανό να πάρουν τελικά ΥΝΟ, όσο ΥΝΝ. Λογικά όταν ταξινομηθούν τα πρώτα, ας πούμε
μέσα Γενάρη, θα δεσμευτούν πάραυτα 320 νούμερα και αφού ο τρέχων συνδυασμός (θα) είναι το ΥΝΝ
πιστεύω πως ΥΝΝ θα πάρουν και τα λεωφορεία. Πόσο μάλλον αφού δεν έχουν ακόμα τελειώσει τα ΥΝΜ στα
επαγγελματικά. Μπορεί να διαψευστώ και να δούμε ΥΝΟ-1***, όπως είχε συμβεί με τα ΥΜΙ στα τέλη
του 98 που άρχισαν να δίνονται στα αστικά αρκετά πριν τελειώσει το ΥΜΗ. Ο Πειραιάς δεσμεύει μικρές
ποσότητες για τα βαριά επαγγελματικά, 50-100 νούμερα από κάποιον συνδυασμό, αφού οι σχετικές
ταξινομήσεις είναι μάλλον σπάνιες. Τα αστικά όμως είναι πολλά, νομίζω πως θα τα δούμε με ΥΝΝ-8***
προς το τέλος (βλ. ΖΖΡ) ή ΥΝΝ-9*** προς το τέλος (βλ. ΖΚΖ, ΥΝΕ). Εγώ πάντως θα ευχόμουν να τα δούμε να
παίρνουν ΥΝΝ-6681/7000 με τις νταλίκες να παίρνουν οπωσδήποτε την 100άδα ΥΝΝ-6901/7000Εννοούσα αριθμό κυκλοφορίας. Πάντως χρήσιμες όλες οι πληροφορίες. Αν αλλάξουν νομό συνήθως αλλάζουν δηλαδή πινακίδες; για ποιο λόγο?
σχετικό: πριν καμιά εβδομάδα είδα στο σταθμό ΚΤΕΛ της Αθήνας λεωφορεία με πινακίδες ΧΑ* να εκτελούν δρομολόγια στο ΚΤΕΛ Λακωνίας...Άλλοτε αλλάζουν, άλλοτε όχι, δεν ξέρω σε ποια περίπτωση συμβαίνει τι, ούτε φυσικά το λόγο. Θα μου
φαινόταν πάντως λογικό ο κανόνας να είναι να ΜΗΝ αλλάζουν, και μόνο για ψυχολογικούς λόγους ο νέος
ιδιοκτήτης να θέλει νέα νούμερα στο νεοαποκτηθέν όχημά του. Δεν έχω προσέξει στο ΚΤΕΛ Λακωνίας
λεωφορεία από Χαλκίδα, δε θα μου έκανε όμως εντύπωση γιατί η Λακωνία έχει φτωχό ΚΤΕΛ και ψωνίζουν
συνήθως μεταχειρισμένα....IKE-725* bmw 5 (αλμα.??επαγγελματικά στη μεση..??)
Τόσο μεγάλο άλμα στο Χολαργό αποκλείεται, άρα εκτός σειράς.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
megane να χαίρεσαι την κορούλα σου,χαζομπαμπά του forum.
Επ τώρα το είδα.
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!
-
XNX-713* L200
-
IKE 579* σε Kangoo
-
Χθες μου συνέβη το εξής :
Γυρνώντας από την δουλειά πετυχαίνω ένα XAA 869* (αρχή δεκάδας) Golf και τρία αυτοκίνητα πιο πίσω
ένα ΧΑΑ 869* (τέλος δεκάδας) Tiguan.Μετά σκέφτηκα πως εκεί κοντά είναι και η αντ/πια της VW οπότε μάλλον ήταν παραδόσεις σε πελάτες.
-
ΙΚΕ 586.
-
ΗΑΜ 9596 σε mini cooper
-
Παιδια πειτε με χαζο αλλα ακομα δν εχω καταλαβει το νοημα του τοπικ τι δηλαδη γραφουμε πινακιδες που βλεπουμε?Περιεργες πινακιδες γραφουμε,ή γινεται απλη καταγραφη?
-
ΙΝΙ-25**
Πιστεύω το 30άρι το χουμε μέχρι τέλη του έτους αλλά το 40άρι το φοβάμαι..
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008