-
Εγω την μονη διαφημηση που θυμαμαι , ειναι αυτη με την πιπα herb.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τη θυμάμαι
Κι εγώ Και την άλλη... Αλλά...μην την πιείτε, λουστείτε!!!
Αυτη ηταν με το σαμπουαν Μπυρας της Clairol.
-
Θελω να προσθέσω ένα σώμα καλοριφερ στην υπάρχουσα εγκατάσταση του σπιτιου, σε διπλανό χώρο που δεν έχει.
Τι επιβάρυνση μπορεί να έχει σε κατανάλωση αυτό με την υπόθεση ότι ο λέβητας λειτουργεί για το υπόλοιπο σπίτι?
Διότ ιμέχρι τώρα με το κλιματιστικο δεν έχω και πολύ καλή απόδοση στις κρύες μέρες του χειμώνα. -
Πόσα τετραγωνικά είναι ο επιπλέον χώρος?
Επί τη ευκαιρία ψάχνοντας για μονάδα καλοριφέρ και βρισκόμενος σε δίλημμα για το αν είναι προτιμότερο να βάλω compact σύστημα (όλα σε ένα δλδ. λέβητας,καυστήρας,μπόϊλερ που δυστυχώς είναι μόνο κορεάτικα) ή συμβατικό δλδ χωριστά τεμάχια (και δη buderus, viessman) έπεσα πάνω σε αυτό το φόρουμ. Ρίξτε μια ματιά καλό φαίνεται http://www.monachos.gr/forum/default.asp'
-
ο χώρος ειναι 12-13 τετραγωνικά!
-
Δεν πιστεύω να έχεις αισθητή διαφορά στην κατανάλωση, απλά ο τεχνικός να δει τη διατομή του σωλήνα αν δλδ επαρκεί για να σηκώσει άλλο ένα σώμα ώστε να λειτουργεί καλά και ο υπάρχων κυκλοφορητής.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τη θυμάμαι
Κι εγώ Και την άλλη... Αλλά...μην την πιείτε, λουστείτε!!!
Αυτη ηταν με το σαμπουαν Μπυρας της Clairol.
λίγο άσχετο, αλλα
http://uk.youtube.com/watch?v=isbNNKrna ... re=related -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν πιστεύω να έχεις αισθητή διαφορά στην κατανάλωση, απλά ο τεχνικός να δει τη διατομή του σωλήνα αν δλδ επαρκεί για να σηκώσει άλλο ένα σώμα ώστε να λειτουργεί καλά και ο υπάρχων κυκλοφορητής.Αυτό.
Από που θα το τροφοδοτήσεις. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Υπάρχουν 'τζάκια' που καίνε pellet (το 'βιοκαύσιμο', καύσιμο από συμπιεσμένο χορτάρι με κόστος σαφώς μικρότερο από το πετρέλαιο)
Ηλία, μιας και ενδιαφέρεσαι ρίξε μια ματιά εδώ έχει ωραίες συζητήσεις http://www.monachos.gr/forum/default.asp
Αν βαριέσαι να ψάχνεις βάλε στο search 'pellet' και διάβασε τα σχετικά.
-
Ευχαριστώ.
-
Να'σαι καλά .
-
Έχω πελαγώσει!!!
Έχω σοβαρό πρόβλημα με τις 2 τηλεοράσεις μου. Κάποια κανάλια παίζουνε κανονικά, και κάποια με λίγο έως με πάρα πολύ χιόνι. Φταίει η κεραία, φταίνε τα βύσματα δεν ξέρω γμτ μου. -
αν συμβαίνει και στις 2 τότε δεν είναι τα βύσματα. Αυτό μπορείς να το αποκλείσεις δοκιμάζοντας να τα βγάλεις τελείως και θα δεις ότι δε θα βλέπεις τπτ παρά μόνο χιόνι ή έστω λίγα πράγματα. Έχεις κεντρική κεραία? Υπάρχει ενισχυτής στη μέση? αν ναι κοίτα αυτόν, και αν είχε αέρα τις τελευταίες μέρες κοίτα μήπως κουνήθηκε η κεραία/χαλάρωσε κάποιος σύνδεσμος
-
Και κοίταξε κ την κεραία, αν είναι παλιά ίσως τα 'χει φτύσει κι ας φαίνεται σαν καινούρια...
-
Τελικά ήταν ο ενισχυτης!!! Κάτι δεν έκανε καλή επαφή εκεί κάπου στον εσωτερικό του κόσμο, ευτυχώς με ελάχιστο κούνημα τώρα παίζει μια χαρά!!!
Ελπίζω να αντέξει!!! -
Μια ερώτηση:
ξέρει κανείς ποιος κόβει καπλαμά στις διαστάσεις που θα του ζητήσω? -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μια ερώτηση:
ξέρει κανείς ποιος κόβει καπλαμά στις διαστάσεις που θα του ζητήσω?Τίτλος Εταιρίας : ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ - ΜΠΟΥΛΑΚΟΣ
Διεύθυνση : ΚΥΜΗΣ 37
Πόλη : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Νομός : ΑΤΤΙΚΗ
Τ.Κ. : 14235
Τηλέφωνο : 210 2771485
Κατηγορία : ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
η αναζητησε το αντιστοιχο καταστημα στην περιοχη σου
-
...και τέρμα Πρωτοπαπαδάκη (συνέχεια της Γαλατσίου), δεξιά στο Γαλάτσι.
-
Εχει και ενα στην Αγια Παρασκευη, στο ρευμα προς Σταυρο αν δεν κανω λαθος.
-
καμιά πρόταση για φθηνό και καλό στρώμα? mediastrom κοιτούσα αλλά 'τσιμπάνε' τις τιμές
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ