-
Εμένα προσωπικά με διασκεδάζουν πάρα πολύ αυτά τα φώτα κάτω από το αυτοκίνητο,κατάλοιπα του Fast and the Furious 1 & 2...Δίνουν έναν απόκοσμο τόνο στο αυτοκίνητο και πολύ γέλιο στους γύρω οπότε γιατί όχι
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Εμένα προσωπικά με διασκεδάζουν πάρα πολύ αυτά τα φώτα κάτω από το αυτοκίνητο,κατάλοιπα του Fast and the Furious 1 & 2...Δίνουν έναν απόκοσμο τόνο στο αυτοκίνητο και πολύ γέλιο στους γύρω οπότε γιατί όχιΕγώ πάλι σκέφτομαι να γίνω...Αλητάρχης!!Εχω κάτι λάμπες strobolight και....στα προβολάκια έρχονται λουκουμι...Μετα θα είμαι ο Αρχικάγκουρας
-
Στην παραλιακή, λίγο μετά το ύψος της Γλυφάδας, είδα ένα Punto κίτρινο (1ης γενιάς - κωλοφτιαγμένο) που στο πίσω μέρος εκεί που κανονικά γράφει με μεταλλικά γράμματα τον κατασκευαστή και το μοντέλο, έγρφε με μεγάλα μαύρα γράμματα:
Mάλλον ο τύπος θα είχε πρηγούμενα με κάποια Saxo... -
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Εμένα προσωπικά με διασκεδάζουν πάρα πολύ αυτά τα φώτα κάτω από το αυτοκίνητο,κατάλοιπα του Fast and the Furious 1 & 2...Δίνουν έναν απόκοσμο τόνο στο αυτοκίνητο και πολύ γέλιο στους γύρω οπότε γιατί όχι
Εγώ πάλι σκέφτομαι να γίνω...Αλητάρχης!!Εχω κάτι λάμπες strobolight και....στα προβολάκια έρχονται λουκουμι...Μετα θα είμαι ο Αρχικάγκουρας
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Στην παραλιακή, λίγο μετά το ύψος της Γλυφάδας, είδα ένα Punto κίτρινο (1ης γενιάς - κωλοφτιαγμένο) που στο πίσω μέρος εκεί που κανονικά γράφει με μεταλλικά γράμματα τον κατασκευαστή και το μοντέλο, έγρφε με μεγάλα μαύρα γράμματα:
Mάλλον ο τύπος θα είχε πρηγούμενα με κάποια Saxo...WOW επίπεδο!
Αυτό σημάινει ζωή με στόχους!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ανάποδα ;;;
Το έχω ξαναγράψει , 3 φορές στην Αττική Οδό.
Βάλε και άλλη μία από εμένα.
Πού ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ανάποδα ;;;
Το έχω ξαναγράψει , 3 φορές στην Αττική Οδό.
Βάλε και άλλη μία από εμένα.
Πού ρε παιδιά;
Συγνώμη δεν είναι 3 φορές ... 5 είναι.
Οι 3 ήταν παρόμοιες και ''μείζωνος'' σημασίας.
Δες
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=795 -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πού ρε παιδιά;
Επέστρεφα από Μέγαρα μετά τον τελευταίο αγώνα του ενιαίου. Μπαίνοντας από Ελευσίνα και πριν τα διόδια, είμαι στη μεσαία και βλέπω στην αριστερή, ένα Corsa να έρχεται... . Πήρα τηλέφωνο την τροχαία και το είπα και στα διόδια μόλις έφτασα.
-
Ηθελα να γράψω ένα συμβάν που μου συνέβη χθές το βράδυ και το γράφω εδώ γιά να παραδειγματιζόμαστε όλοι.
Λοιπόν έκανα μ______α. Καθώς πήγαινα να πάρω το γιό μου από τα αγγλικά , μου ήρθε να παρκάρω από την απέναντι πλευρά του δρόμου γατί έτσι με βόλευε.!! Περίμενα να περάσουν τα αυτοκίνητα και πέρασα απέναντι. Ελα όμως που ερχόταν ένα παπάκι με αναμμένο μόνο το φως πορείας από απέναντι !!! Δεν το είδα καθόλου παρά μόνον όταν άναψε τον προβολέα κορνάροντας και το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να πατήσω το γκάζι να περάσω πιό γρήγορα απέναντι. Δεν ήταν αρκετό όμως και το παιδί (χωρίς κράνος) με το παπάκι χτύπησε υπό γωνία με το γόνατο και τη μανέτα στο πορτ-μπαγκάζ και έπεσε κάτω. Ευτυχώς δεν χτύπησε καθόλου (ήταν και μικρή η ταχύτητα του) και οι μόνες ζημιές ήταν υλικές (καθρέφτης - μανέτα - πινακίδα). Η συνέχεια γνωστή.......και μένει να τον αποζημιώσω τον άνθρωπο τουλάχιστον γιά τις ζημιές στο παπάκι του.
Δίδαγμα : ΠΟΤΕ μην κάνουμε τέτοιου είδους ενέργειες σαν τη δική μου. Παραμονεύουν πάντα συγκυρίες που μπορεί να οδηγήσουν σε τραγικά αποτελέσματα. Να μου πείτε δεν τα ήξερα πριν , έλα όμως που υπάρχουν στιγμές που ξεχνάμε όλοι μας τους κανόνες και τους τρόπους μας.
Μου αρέσει που σε χθεσινό θέμα γιά την αυτοκριτική ο ίδιος έγραφα :
*Εγώ έχω παρατηρήσει ότι περνώντας τα χρόνια ( ωριμάζουμε - μαθαίνουμε ) αλλάζω προς το σωστότερο. Τώρα πιά σταματώ πάντα στους πεζούς , παραχωρώ προταιρεότητα .κλπ .........και ότι άλλο χαρακτηρίζει την οδηγική ευγένεια.
Βέβαια άνθρωπος είμαι και τα συναισθήματα της στιγμής επηρεάζουν το οδήγημα μου ( άγχος - βιασύνη - νεύρα ) αλλά όλο και λιγοστεύουν αυτές οι στιγμές.
Λίγο χαλάρωμα μας βοηθάει όχι μόνο να οδηγούμε καλύτερα αλλά και να αντιμετωπίζουμε ψυχραιμότερα τους άλλους οδηγούς. *Τρομάρα μου
-
Προχθές στο κεφαλάρι περνάει αυτοκίνητο με τέρμα την νέα επιτυχία του Μαζωνάκη και διάφοροι πεζοί (προφανώς κάτοικοι της περιοχής) να τον βρίζουν !!!
Πολύ γελοίο! (όσο γελοίο βέβαια να βάζεις το τραγούδι τέρμα για κόντρα)
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ηθελα να γράψω ένα συμβάν που μου συνέβη χθές το βράδυ και το γράφω εδώ γιά να παραδειγματιζόμαστε όλοι.Λοιπόν έκανα μ______α. Καθώς πήγαινα να πάρω το γιό μου από τα αγγλικά , μου ήρθε να παρκάρω από την απέναντι πλευρά του δρόμου γατί έτσι με βόλευε.!! Περίμενα να περάσουν τα αυτοκίνητα και πέρασα απέναντι. Ελα όμως που ερχόταν ένα παπάκι με αναμμένο μόνο το φως πορείας από απέναντι !!! Δεν το είδα καθόλου παρά μόνον όταν άναψε τον προβολέα κορνάροντας και το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να πατήσω το γκάζι να περάσω πιό γρήγορα απέναντι. Δεν ήταν αρκετό όμως και το παιδί (χωρίς κράνος) με το παπάκι χτύπησε υπό γωνία με το γόνατο και τη μανέτα στο πορτ-μπαγκάζ και έπεσε κάτω. Ευτυχώς δεν χτύπησε καθόλου (ήταν και μικρή η ταχύτητα του) και οι μόνες ζημιές ήταν υλικές (καθρέφτης - μανέτα - πινακίδα). Η συνέχεια γνωστή.......και μένει να τον αποζημιώσω τον άνθρωπο τουλάχιστον γιά τις ζημιές στο παπάκι του.
Δίδαγμα : ΠΟΤΕ μην κάνουμε τέτοιου είδους ενέργειες σαν τη δική μου. Παραμονεύουν πάντα συγκυρίες που μπορεί να οδηγήσουν σε τραγικά αποτελέσματα. Να μου πείτε δεν τα ήξερα πριν , έλα όμως που υπάρχουν στιγμές που ξεχνάμε όλοι μας τους κανόνες και τους τρόπους μας.
Μου αρέσει που σε χθεσινό θέμα γιά την αυτοκριτική ο ίδιος έγραφα :
*Εγώ έχω παρατηρήσει ότι περνώντας τα χρόνια ( ωριμάζουμε - μαθαίνουμε ) αλλάζω προς το σωστότερο. Τώρα πιά σταματώ πάντα στους πεζούς , παραχωρώ προταιρεότητα .κλπ .........και ότι άλλο χαρακτηρίζει την οδηγική ευγένεια.
Βέβαια άνθρωπος είμαι και τα συναισθήματα της στιγμής επηρεάζουν το οδήγημα μου ( άγχος - βιασύνη - νεύρα ) αλλά όλο και λιγοστεύουν αυτές οι στιγμές.
Λίγο χαλάρωμα μας βοηθάει όχι μόνο να οδηγούμε καλύτερα αλλά και να αντιμετωπίζουμε ψυχραιμότερα τους άλλους οδηγούς. *Τρομάρα μου
Τιμή σου που κατάλαβες το λάθος...
Όλοι κάνουμε λάθη αλλά λίγοι τα παραδεχόμαστε -
νομίζω ότι ο καθένας στη θέση του θα καταλάβαινε ότι έκανε λάθος Κώστα.
Τιμή του είναι που το γράφει εδώ σ'εμάς στο φόρουμ,θα μπορούσε να το κρατήσει για τον εαυτό του. Έτσι για να μη λέμε μόνο τα στραβά των άλλων.
Σπύρος
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Προχθές στο κεφαλάρι περνάει αυτοκίνητο με τέρμα την νέα επιτυχία του Μαζωνάκη και διάφοροι πεζοί (προφανώς κάτοικοι της περιοχής) να τον βρίζουν !!!Πολύ γελοίο! (όσο γελοίο βέβαια να βάζεις το τραγούδι τέρμα για κόντρα)
το ίδιο τραγούδι έπαιζε τέζα προχτές (νωρίς) το πρωί στο μικρολίμανο, από τα ηχεία ενός 3πορτου Hyundai Accent, με αναμμένα φώτα και προβολείς ομίχλης πρωινιάτικα, τα παράθυρα τέρμα ανοιγμένα και ο οδηγός με γυαλί ηλίου καθρέφτη, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
νομίζω ότι ο καθένας στη θέση του θα καταλάβαινε ότι έκανε λάθος Κώστα.Μπα μην το λες....Υπάρχει απίστευτος εγωισμός στους δρόμους....
Anyway!
-
....Έτσι για να μη λέμε μόνο τα στραβά των άλλων.Σπύρος
Kάπως έτσι σκέφτηκα κι'εγώ.
-
νομίζω ότι ο καθένας στη θέση του θα καταλάβαινε ότι έκανε λάθος Κώστα.Τιμή του είναι που το γράφει εδώ σ'εμάς στο φόρουμ,θα μπορούσε να το κρατήσει για τον εαυτό του. Έτσι για να μη λέμε μόνο τα στραβά των άλλων.
Σπύρος
Σωστός..!!
Αλλά έτσι ξεχωρίζει και η 'ποιότητα' των ανθρώπων!!Πόσοι έχουν το θάρρος να παραδεχθούν δημόσια ότι έκαναν λάθος!!...Ελάχιστοι!!!
-
ακριβώς!
that's my pointΣπύρος
-
Πρόσφατα έτυχε να χρειαστώ να περάσω από την υπόγεια διάβαση της Λ.Αθηνών.
Λόγω των πολλών λωρίδων στη λεωφόρο καταλαβαίνετε ότι είχε μεγάλη απόσταση να περπατήσω...
Το θέαμα? ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ενώ πολύ μακριά έβλεπες το φως από την έξοδο.
Κυριολεκτικά περπατούσα στα τυφλά με μια απίστευτη βρώμα και δεν έχω λόγο να κρύψω ότι δεν φοβόμουνα και λίγο μέχρι να φτάσω στην έξοδο... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πρόσφατα έτυχε να χρειαστώ να περάσω από την υπόγεια διάβαση της Λ.Αθηνών.
Λόγω των πολλών λωρίδων στη λεωφόρο καταλαβαίνετε ότι είχε μεγάλη απόσταση να περπατήσω...
Το θέαμα? ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ενώ πολύ μακριά έβλεπες το φως από την έξοδο.
Κυριολεκτικά περπατούσα στα τυφλά με μια απίστευτη βρώμα και δεν έχω λόγο να κρύψω ότι δεν φοβόμουνα και λίγο μέχρι να φτάσω στην έξοδο...Εχεις δει το Irreversible με τη Μοnica Belucci? Εκεί να δεις πώς θα φοβόσουνα... Για φαντάσου ότι λόγω σχολής την έχω διασχίσει πολλές φορές... Και με βροχή γινόταν λίμνη εκεί κάτω! Επίσης έβρεχε και ακριβώς κάτω από τη μεσαία νησίδα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Προχθές στο κεφαλάρι περνάει αυτοκίνητο με τέρμα την νέα επιτυχία του Μαζωνάκη και διάφοροι πεζοί (προφανώς κάτοικοι της περιοχής) να τον βρίζουν !!!Πολύ γελοίο! (όσο γελοίο βέβαια να βάζεις το τραγούδι τέρμα για κόντρα)
Εγώ γουστάρω! Μπράβο στον τύπο, καλά τους κάνει και τους τη βγαίνει! Άντε, γιατί έχει γίνει αηδία η κατάσταση με τα γκέτο Κηφισιά-Εκάλη-Ψυχικό κλπ. Κι εγώ μαζί του!
Α, ειρήσθω εν παρόδω:
Οι πιο αληταράδες ταρίφμεν είναι στον ηλεκτρικό της Κηφισιάς. Μιλάμε για μαφία με τα όλα της, χειρότερη κι από αυτήν του Σταθμού Λαρίσης. Εκεί, αν θες να πας σε προορισμό που απέχει παραπάνω από ένα χιλιόμετρο από το λημέρι των ταριφομαφιόζων, πρέπει να έχεις προσημειώσει τα στοιχεία του ταρίφα, να είσαι συνέχεια με το '100' σχηματισμένο στο κινητό ή να οπλοφορείς.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!