-
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ?
-
για σιγά ρε παιδιά...δηλαδή άμα δεν έχουμε εξόδους τρακαρίσματα κτλ τι θα κάνουν οι λαμαρινάδες?θα τα κλείσουν τα μαγαζιά τους?έχουνε παιδάκια να ταίσουν...έρχονται χριστούγενα δώρα έξοδα...
για ορμάτε στις δοκιμές και μη μασάτε...έτσι είναι οι αγώνες ραλί θέλουν πάρα πολλές δοκιμες.πρέπει να κερδίσεις και το τελευταίο εκατοστο του δρόμου.εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτοί οι κύριοι είτε λέγονται εθεα είτε λέγονται λέσχες βάζουν τόσο μεγάλες ειδικές.βάλτε εκει 2-3 χλμ απο 12 φορες να γίνει ωραίος αγώνας.δηλαδή κάθε φορά πρέπει να λέμε τα αυτονόητα?ρε ήμαρτων ρε σεις! -
Προς την οργάνωση του αγώνα:
Του χρόνου, αν χρησιμοποιήσετε τις ίδιες ειδικές, στον Κουβαρά, ακριβώς πριν τα bump, τοποθετήστε επιβραδύνσεις...Για ευνόητους λόγους.....
-
Περασα μια βολτα αποψε απο τις ειδικες ( με βαση το περσινο χαρτη ) και διαπιστωσα αυτα που λεγονται
τοσες μερες στο forum , καποιοι εχουν κανει παρτυ απιστευτα φρεναρισματα-μπλοκαρισματα
μεσα σε τυφλες και στενες στροφες , δε θα θελα να περασω μερα απο κει
Αληθεια ωραρια και προσβασεις θα δημοσιευτουν η οι υπευθυνοι τρομαξαν απο το καζο του Μαυρου Ροδου
και προτιμησαν να το ξεχασουν-με ?
Τουλαχιστον τι ωρα θα κλεισουν οι ειδικες ? Η ειναι κεκλεισμενων των θυρων ? -
Ο χρήστης yugo έγραψε:
'Αναγνωρίσεις' Παλάδιου. Απολογισμός ως το Σάββατο 22/11, ώρα 13.30
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' σε γκρεμό στον Κουβαρά = 3 (!!!)
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' πάνω σε πλαγιά βουνού στον Κουβαρά = 2
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' σε πλάτωμα στον Κουβαρά = 4
Μετωπικές αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' με αντιθέτως διερχόμενα αυτοκίνητα = 1Όλα τα ανωτέρω συμβάντα είναι σε εξόδους δεξιών στροφών, που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα 'αναγνώρισης' εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ, και επειδή παραλίγο να είμαι και εγώ θύμα ηλιθίου που πήγαινε ανάποδα(!!!) στην Πλάκα σε ρυθμό αγώνα (γιατί;;;;), ΑΠΑΙΤΩ πλέον από τους οδηγούς να κόψουν τη μ@λ@κια και από την ΕΘΕΑ να βρει τρόπο να επιβάλει 5-6 αυστηρότατες ποινές.
Από ότι άκουσα ο Διεγράφη όνομα αγωνιζόμενου. Φίλε JTGANG, δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε το forum για διάδοση φημών 'απ΄ ό,τι άκουσα' Ελπίζω να το κατανοούμε όλοι αυτό. (Moderator nass) έκανε την μετωπική με δύο άτυχες κοπέλες με ένα Seat....
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
'Αναγνωρίσεις' Παλάδιου. Απολογισμός ως το Σάββατο 22/11, ώρα 13.30
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' σε γκρεμό στον Κουβαρά = 3 (!!!)
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' πάνω σε πλαγιά βουνού στον Κουβαρά = 2
Έξοδοι αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' σε πλάτωμα στον Κουβαρά = 4
Μετωπικές αυτοκινήτων 'αναγνώρισης' με αντιθέτως διερχόμενα αυτοκίνητα = 1Όλα τα ανωτέρω συμβάντα είναι σε εξόδους δεξιών στροφών, που σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα 'αναγνώρισης' εισήλθαν στο αντίθετο ρεύμα.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ, και επειδή παραλίγο να είμαι και εγώ θύμα ηλιθίου που πήγαινε ανάποδα(!!!) στην Πλάκα σε ρυθμό αγώνα (γιατί;;;;), ΑΠΑΙΤΩ πλέον από τους οδηγούς να κόψουν τη μ@λ@κια και από την ΕΘΕΑ να βρει τρόπο να επιβάλει 5-6 αυστηρότατες ποινές.
Από ότι άκουσα ο Διεγράφη όνομα αγωνιζόμενου. Φίλε JTGANG, δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε το forum για διάδοση φημών 'απ΄ ό,τι άκουσα' Ελπίζω να το κατανοούμε όλοι αυτό. (Moderator nass) έκανε την μετωπική με δύο άτυχες κοπέλες με ένα Seat....
Nass είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ότι δεν είναι διάδοση φημών ότι ανέφερα αλλά η πικρή αλήθεια απλά το έγραψα με κομψό τρόπο όσο μπορούσα.....Αλλά ΟΚ σεβαστή η απόφαση
-
ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ;
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 'ΔΟΚΙΜΕΣ' ΠΑΡΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ! -
Δημοσιευτηκαν επιτελους ωραρια χαρτες και προσβασεις για το Παλλαδιο
Τελευταιος αγωνας της χρονιας , βαλτε τα δυνατα σας παιδια για να αντεξουμε μεχρι το πρωτο
ραλυ του 09 !!!!!!!! -
ANAMENOYME...GILLES ...ΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...ΑΝΤΕ...
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!ΜΑΣΑΜΕ??? ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΚΟΥΣ ΒΩΒΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΙ ΤΥΠΟΥΣ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΞΟΡΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!
-
Ο χρήστης octavias5 έγραψε:
:yahoo: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!ΜΑΣΑΜΕ??? ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΚΟΥΣ ΒΩΒΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΙ ΤΥΠΟΥΣ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΞΟΡΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!Φίλε octavia5 για την ώρα μια χαρά δείχνει ο καιρός......
-
Ο χρήστης octavias5 έγραψε:
:yahoo: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!!ΜΑΣΑΜΕ??? ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!!ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΚΟΥΣ ΒΩΒΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΙ ΤΥΠΟΥΣ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΞΟΡΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!Γιατι αδικειτε τους οδηγους των 7 EVO και 2 kit car? Για Ελλαδα ειναι αρκετα, η μηπως δεν σας αρεσουν οι συγκεκριμενοι οδηγοι? Φυσικα θεαμα εχουν και τα σαξοραλα (και πολυ μεγαλο ενδιαφερον μαλιστα) αλλα οχι οτι δεν εχει αξιολογες συμμετοχες και στα μεγαλα.
....θα εχει και λιγη βροχη....
-
Αγαπητέ nass,
καλώς έκανες και διέγραψες το όνομα εφόσον αποτελεί φήμη. Όμως, κοίτα στην αφετηρία ποιος φοράει κολάρο στο λαιμό, ρώτα τον πώς το απέκτησε και μετά σε παρακαλώ πολύ κρίνε ξανά τι θα κάνεις με τη διαγραφή.
Κι εγώ έχω πλήρη εικόνα για τον παλιό πρωταθλητή που είδα να πηγαίνει ανάποδα στην Πλάκα στο δικό μου ρεύμα με αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Παρ' όλα αυτά δεν έγραψα το όνομά του, ακριβώς γιατί δεν έχω αποδείξεις. ΟΜΩΣ, αν δεν ριχτεί φως στο ποιοι είναι αυτοί που κάνουν αυτές τις βλακίες, αργά ή γρήγορα θα έχουμε ξανά θύματα στις δοκιμές, όπως είχαμε παλιότερα στο Μερκούρη, στη Ριτσώνα, κ.λπ. Και αυτός που οφείλει να ρίξει το φως ΕΙΝΑΙ η αρχή του σπορ, εφόσον σε εμένα δε δίνεται το δικαίωμα να μιλώ χωρίς αποδείξεις.Επίσης, έχε υπόψη σου ότι αυτά στα λέει άνθρωπος που την προηγούμενη δεκαετία ήταν συνοδηγός του πιο επικίνδυνου, ίσως, ανθρώπου που έχει περάσει από την Ελλάδα στις δοκιμές. Τα γεγονότα που με έκαναν να συνέλθω και να παρατήσω εκείνο το μπάκετ, αφού δεν μπορούσα πια να συναιτήσω τον οδηγό μου, ήταν τα εξής: Αρχικά 'κράξιμο' από Θεργιάκη, Σπάρταλη, Μακρυγιάννη, Καντζούρη και το τελικό χτύπημα ήταν σε μια αφετηρία ΔΕΘ, όπου ήρθε ο κύριος Καϊτατζής, με έπιασε από τον ώμο και μου είπε: 'Αγόρι μου, αυτά που κάνετε είναι πολύ επικίνδυνα. Θα σκοτωθούμε. Κράτησέ τον εσύ σε παρακαλώ, αν δεν μπορεί να κρατηθεί μόνος του'.
Ας αρχίσουμε, λοιπόν, να ρίχνουμε φως και να 'βάζουμε χέρι' ο ένας στον άλλο κάθε φορά που βλέπουμε κάποιον να συμπεριφέρεται εγκληματικά και θα δείτε ότι οι εγκληματικές συμπεριφορές θα μειωθούν ή ακόμα και θα εξαλειφθούν. Υπάρχουν μόνο και μόνο γιατί τις ανεχόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. -
Φίλε yugo, σεβαστά όσα λες και δε διαφωνώ για την ουσία τους, απλά δεν είναι σωστό να λέμε στο Forum 'άκουσα ότι ο nass έκανε μετωπική με τη Ferrari του yugo ', δηλ. τα γνωστά 'άκουσα', 'μου είπαν' κτλ. Αρκετά ταλαιπωρούν οι φήμες τους αγώνες, δε χρειάζεται να διαδίδονται μέσω του Forum των 4Τ. Αν κάποιος είδε κάτι με τα μάτια του φυσικά αλλάζει, δεν θα λογοκρίνουμε κανέναν που έχει άμεση άποψη για κάτι.
(Moderator nass)
-
Κυριε Nass δικαιουμε ?
Πριν μιση ωρα , εφαγα στην μαπα στην πλακα με αναποδη φορα , κυριο(?) καραφλο με εναν μουσατο συνοδηγο μια πορσε μουσταρδι αγωνιστικια !
Του λεω κυριε που πατε ετσι αναποδα ? και κοιτωντας με περιφρονιτικα μου λεει γιατι ?κλειστος ειναι ο δρομος ? απαγορευεται ?
Αντε γεια που λεει κι ο μαλιας στην tv , αντε γεια που θα γινουν οι αγωνες στην ελλαδα κολεγιο
-
Η αφετηρία της ειδικής διαδρομής 1 & 4 Άγιος Κωνσταντίνος, μεταφέρεται στην τουλίπα 3, σελίδα 3 & 31 αντίστοιχα. Ο ΣΕΧ βρίσκεται 50 μ. πριν την αφετηρία.
Τα ολικά χλμ. από τον ΣΕΧ 0 στον ΣΕΧ 1 τροποποιούνται σε 7.61 ο δε ιδανικός χρόνος παραμένει ο ίδιος.
Τα ολικά χλμ. από τον ΣΕΧ 3Γ στον ΣΕΧ 4 τροποποιούνται σε 9.89 ο δε ιδανικός χρόνος παραμένει ο ίδιος. -
Ο χρήστης mpoumpis έγραψε:
Κυριε Nass δικαιουμε ?Πριν μιση ωρα , εφαγα στην μαπα στην πλακα με αναποδη φορα , κυριο(?) καραφλο με εναν μουσατο συνοδηγο μια πορσε μουσταρδι αγωνιστικια !
Του λεω κυριε που πατε ετσι αναποδα ? και κοιτωντας με περιφρονιτικα μου λεει γιατι ?κλειστος ειναι ο δρομος ? απαγορευεται ?
Αντε γεια που λεει κι ο μαλιας στην tv , αντε γεια που θα γινουν οι αγωνες στην ελλαδα κολεγιο
Τον ιδιο κυριο συναντησαμε και εμεις ακριβως με τον ιδιο τροπο στο ιδιο σημειο και η απαντηση ηταν οτι ο δρομος δεν ειναι κλειστος.Ντροπη!
-
Διδάσκουν ήθος οι παλαιοί αγωνιζόμενοι...
-
Ο χρήστης mpoumpis έγραψε:
... μια πορσε μουσταρδι αγωνιστικια ! ..!!!
-
Ειμαι περιεργος να δω αν θα ασχοληθη καποιος με αυτους ολους που τα εκαναν μανταρα στις δοκιμες...
Rally Παλλαδιο 2008