-
ρε δεν το πραλαβα.τι εγραψε το κουνουπιδι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ρε δεν το πραλαβαΚλασσικός ιταλόφιλος.
-
Σορρυ, αλλά δεν ειμαι καλά, μη με τσιγκλατε please.
Συγνωμη Πάσχο...
-
Έλα τσάκω μια κομματάρα να γουστάρεις τώρα http://www.youtube.com/watch?v=M8Y4G1jcMwo
Φούλαρέ το -
μαλακα ταυρε γινεσαι αθυροστομος.. ενας ρουφιανος μου σφυριξε τι ειπες.. Σε συγχωρω ομως..
Δε μ αρεσει το τραγουδι που εβαλε ο κων5..
-
Δε μου αρεσει που εμεινααλλη μια βδομαδα σε βραχονησιδα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όλοι κάνουμε π@π@ριές ενίοτε οι οποίες έχουν συνέπειες.+1 και να προσθεσω οτι καλο ειναι απο τη στιγμη που συνειδητοποιουμε την παπαρια που καναμε να σκεφτουμε πως θα κανουμε τα πραγματα καλυτερα, αντι να παραιτουμαστε ή να το παιζουμε ξεροκεφαλοι συνεχιζοντας το ιδιο βιολι και να τα κανουμε χειροτερα.... γιατι αρκετα συχνα το κανουμε οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) και αυτο.....
Μ'αρέσει ο ήχος που κάνουν οι μηχανές όταν βάζουν πρώτη ταχύτητα... εκείνο το χαρακτηριστικό 'κλακ'
+2
-
Μαρέσει που πέρασα ένα μάθημα που περίμενα τόσο καιρό!! (2 για πτυχίο)
γενικά σήμερα ήταν μια σχεδόν τέλεια μέρα -
Πως μπορει να ειναι τελεια μια μερα για σενα οταν βγαινεις το πρωι απ την πορτα σου και βλεπεις την ψορολλα; Υπο ΚΣ θα επρεπε να σε πιασει μελαγχολια.
-
Moυ αρέσει που σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Moυ αρέσει που σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!Ζω πραγματικά για την στιγμή που θα έχουμε κονέ μέσω φόρουμ, γάμο, και μετά όλοι οι φορουμάδες στην εκκλησία και στο γλέντι.
-
Ολοι θα πεταμε ρυζι κι ο ταυρος θα πεταει...tarantules...
-
Εσύ ρε ζωντόβολο θα πετάς λάδια
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εσύ ρε ζωντόβολο θα πετάς λάδιαΠλεξουδες, καμενους εγκεφαλους, γραναζια και σαπισμενα/σκουριασμενα μερη του αυτοκινητου...
-
Δε εχω γλαστρα καρντια μου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε εχω γλαστρα καρντια μου..Αν ειχες γλΑστρα, ιταλε λαδεμπορα, μονο για λαδια θα το πηγαινες συνεργειο καθε 7.500 χιλιομετρα....
Το κακο ειναι οτι ΟΥΤΕ εγω εχω γλΑστρα πλεον.... -
Moυ αρέσει που πήγα σε δύο φοοβερές συναυλίες αυτή τη βδομαδα:
Κυριακή Buena Vista Social Club με τον Eliades Ochoahttp://www.muziekcentrum.nl/concert.aspx?concert=671
και χτες στο Dizzy Gillespie orchestra με διαφορα μεγάλα ονόματα ( Roy Hargrove, Slide Hampton (φοβερός τρομπονίστας) James Moody).
http://www.muziekcentrum.nl/concert.aspx?concert=673Μου άρεσε ο αυτοσχεδιασμός των Βuena Vista στο Comandante, κατόπιν απαίτησης του κοινού (prima vista) Και για κάποιο λόγο πίστευα, στο άσχετο ότι θα το έπαιζαν
Μου ἀρέσει που αν και σκατούπολη έχει ένα συναυλιακό χώρο που πρέπει να πας Αθήνα για να τον βρείς.
Μου αρέσει που έρχονται μεγάλα ονόματα, για όλα τα γούστα.Δε μου αρέσουν οι τιμές στα εισιτήρια
Δε μου αρέσει που ξέχασα να πάρω τη φωτογραφική να βγάλω καμια φωτό με την jazz ορχήστρα. Μια φωτογραφία του ντράμερ θα απαντούσε στο αιώνιο ερώτημα κιθαρίστας ή ντράμερ
Και για να είμαι ειλικρινής, ο χώρος δεν μου κάθεται καλά για τέτοιες συναυλίες, πολύ κυρίλα.
Η jazz και η latin αν μη τι άλλο θέλουν καταγώγια, πούρα και ποτό
Οι θείτσες με τις γούνες ας πάνε μέγαρο με τον παίδαρο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν ειχες γλΑστρα, ιταλε λαδεμπορα, μονο για λαδια θα το πηγαινες συνεργειο καθε 7.500 χιλιομετρα....
Το κακο ειναι οτι ΟΥΤΕ εγω εχω γλΑστρα πλεον....Ναι ναι μονο για λαδια..οπελ ειναι ρε μλκ,οταν το πηγαινεις συνεργειο ειναι σα να πληρωνεις δοση στεγαστικου..
Ευτυχως που πηρες το αλλο το μπρικι τωρα και θα σε κοιτανε επιτελους και τα γκομενακια περισσοτερο απο οτι με το γλαστρα.Α θελω να με γνωρισεις μια φιλη σου απ το fb...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν ειχες γλΑστρα, ιταλε λαδεμπορα, μονο για λαδια θα το πηγαινες συνεργειο καθε 7.500 χιλιομετρα....
Το κακο ειναι οτι ΟΥΤΕ εγω εχω γλΑστρα πλεον....Ναι ναι μονο για λαδια..οπελ ειναι ρε μλκ,οταν το πηγαινεις συνεργειο ειναι σα να πληρωνεις δοση στεγαστικου..
Ευτυχως που πηρες το αλλο το μπρικι τωρα και θα σε κοιτανε επιτελους και τα γκομενακια περισσοτερο απο οτι με το γλαστρα.Α θελω να με γνωρισεις μια φιλη σου απ το fb...
Ποια φιλη μου;;;;
Τις μισες δεν τις ξερω, αλλα αν εισαι καλο παιδι και λες καλα λογια για τα Γερμανικα, κατι θα κανουμε....
Στειλε με ΡΜ το λινκ της -
Δε μου αρέσει που οι 300 αποφάσισαν να δώσουν στους εαυτούς τους αύξηση 300 ευρώ το μήνα.
Δε μου αρέσει καθόλου που δε μπορώ να τους βρίσω όπως θα ήθελα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]