-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν ταιριάζουν τα άσπρα φλας με το χρώμα του αυτοκινήτου. Ταιριάζουν πολύ τα φώτα ομίχλης που έχει - ρετρό. -
Και Γάλλος
-
Ε ρε γλέντια,προσέξτε τους κινητήρες που λέει http://www.topspeed.com/cars/car-news/n ... 66712.html
-
116i - 1.3 liter turbo 136 hp,
118i - 1.3 liter turbo 177 hp.Ειλικρινά το εύχομαι.
Τελικά ακόμα και οι πιο υπέρμαχοι της ατμόσφαιρας 'έπεσαν'. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
116i - 1.3 liter turbo 136 hp,
118i - 1.3 liter turbo 177 hp.Ειλικρινά το εύχομαι.
Τελικά ακόμα και οι πιο υπέρμαχοι της ατμόσφαιρας 'έπεσαν'.Δεν έβαλες και τα υπόλοιπα:
116i - 1.3 liter turbo 136 hp, 118i - 177 hp 1.3 liter turbo, 120i - 218 hp 2.0 liter turbo, 130i - 272 hp 3.0 liter, 135is - 326 hp 3.0 liter twin turbo . And diesel: 118d - 150 hp 2.0 liter turbo, 120d - 2.0 184 hp liter turbo, 123d - 211 hp 2.0 liter twin turbo.
Ένα 120i για μένα (πάλι) με 218 αλογάκια!
Η BMW είχε 'πέσει' από τότε που έβγαλε τον 3λτ turbo και μάζεψε και κάμποσα βραβεία
Edit: Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι κρατάει σταθερά τον 3λτ 6cyl για τους λάτρης της ατμόσφαιρας!
-
Δεν τα έβαλα γιατί δεν μου έκαναν τόσο εντύπωση...
Πχ έχουμε δει 2.0Τ ή 3.0Τ αλλά 1.3Τ σε σημερινό αμάξι? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν τα έβαλα γιατί δεν μου έκαναν τόσο εντύπωση...
Πχ έχουμε δει 2.0Τ ή 3.0Τ αλλά 1.3Τ σε σημερινό αμάξι?E δεν έχουμε δει και 2λτ turbo (μαμά) με 218 άλογα.
-
Ε ναι, τα 265 του S3 δεν κάνουν.
-
Καλά, παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας! Δεν ανακάλυψε τη πυρίτιδα η BMW με αυτή τη γκάμα. Ουσιαστικά 'αντιγράφει' τις ήδη υπάρχουσες ιπποδυνάμεις του Group VAG και του Gruppo Fiat. Αλλά (Νίκο) στον δίλιτρο που αναφέρθηκες το Group VAG έχει τον δίλιτρο 'αδύναμο' (200αρη) εδώ και 4 χρόνια στη γκάμα και ήδη τον έχει εκτοξεύσει στα 230, 240, 265, 272 (ονομαστικά) άλογα και σε λίγους μήνες λογικά θα 'τρακοσαρίσει' στο Cupra R.
Οπότε σαφώς και είναι καλοδεχούμενη η αλλαγή πλεύσης της BMW (αν όντως φυσικά γίνει έτσι γιατί μου παραφαίνεται υπερπλήρης και μάλλον θα πάρει καμιά 6ετία από τώρα για να παρουσιαστούν όλοι αυτοί οι κινητήρες) αλλά έχει ακόμη δρόμο στο να χτυπάει στα ίσα και να ξεπερνάει την επικρατούσα κατάσταση. Κάλλιο αργά όμως παρα ποτέ !
Προσωπικά δεν με τρελαίνει αυτή η γκάμα (θα προτιμούσα την εξέλιξη της τωρινής) αλλά προφανώς η υπερπλήρωση μικρών κινητήρων είναι κάτι που ήρθε να μείνει για όλους . Θα βάλει και η Πόρσε δίλιτρο τούρμπο στην επόμενη Boxster οπότε τελικά όποιος οδηγεί ατμόσφαιρα σε 10 χρόνια θα λέγεται γραφικός (κακώς για μένα) ...
-
από Professeur την 12/11/08 21:41
Καλά, παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας! Δεν ανακάλυψε τη πυρίτιδα η BMW με αυτή τη γκάμα. Ουσιαστικά 'αντιγράφει' τις ήδη υπάρχουσες ιπποδυνάμεις του Group VAG και του Gruppo Fiat.
...αλλά έχει ακόμη δρόμο στο να χτυπάει στα ίσα και να ξεπερνάει την επικρατούσα κατάσταση.
...οπότε τελικά όποιος οδηγεί ατμόσφαιρα σε 10 χρόνια θα λέγεται γραφικός (κακώς για μένα) ...
Κοίτα, πράγματι δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα. Το γεγονός όμως ότι αργεί να ακολουθήσει, όπως και πολλοί άλλοι μαζί της, μπορεί να μην είναι και τυχαίο. Επίσης χωρίς να διακατέχομαι από μπεεμβεδικά συναισθήματα και φρονήματα, παίζει και να τρέχουν οι άλλοι να την φτάσουν σε λίγα χρόνια. Η bmw δεν είναι τυχαία, ιδιαίτερα στο μοτέρ.
Από την άλλη παίζει και σε 10 χρόνια να είναι γραφικοί οι τουρμπάτοι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε ναι, τα 265 του S3 δεν κάνουν.Ααααα ναι...το ξέχασα αυτό
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ααααα ναι...το ξέχασα αυτό
και τον 2.0Τ με τα 211 άλογα και τα 36-37 κιλά ροπής που μπαίνει στο (νέο) Α4.
-
αμα ερθουν σε λογικες τιμες τα 1300αρια...
απο την αλλη θα απαξιωθουν τα 1600-1800-2000κκ, αλλα χαλαλι
-
Μια ερώτηση παιδιά: Σε μτχ απο Γερμανία με εργοστασιακό navi, περνάς χάρτες ελλάδας σωστά;
-
Nα δω παντως 1300αρα μπέμπα (έστω και τουρμπισμένη, έστω και με φεικ 316 στο καπό) και τι στον κόσμο !
Θα κατέβω στο υπόγειο να βρω τις αφίσες των μαθητικών-φοιτητικών χρόνων να τις κάψω !
Σκέφτομαι κάτι αλάνια γερμανοιταλούς να καπνίζουν την πουράκλα τους και να στέλνουν μειλ στη Βαυαρία : 'Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις (για να μάθεις να κοροιδεύεις)' !
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...Πιστεύω πάντως ότι το άρθρο τώρα που το ξαναδιαβασα είναι μάλλον υπερβολικό. Αφού έχουν ήδη τον τουρμπισμένο 1600άρη μπορούν να 'παίξουν' με αυτόν σε πολλές ιπποδυνάμεις για αρκετά χρόνια.
-
Professeur στο αφιερώνω :
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Nα δω παντως 1300αρα μπέμπα (έστω και τουρμπισμένη, έστω και με φεικ 316 στο καπό) και τι στον κόσμο !Θα κατέβω στο υπόγειο να βρω τις αφίσες των μαθητικών-φοιτητικών χρόνων να τις κάψω !
Σκέφτομαι κάτι αλάνια γερμανοιταλούς να καπνίζουν την πουράκλα τους και να στέλνουν μειλ στη Βαυαρία : 'Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις (για να μάθεις να κοροιδεύεις)' !
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...Πιστεύω πάντως ότι το άρθρο τώρα που το ξαναδιαβασα είναι μάλλον υπερβολικό. Αφού έχουν ήδη τον τουρμπισμένο 1600άρη μπορούν να 'παίξουν' με αυτόν σε πολλές ιπποδυνάμεις για αρκετά χρόνια.
Ναι αλλά κρατάει τον 6κυλ (όπως φαίνεται).
Να δούμε σε τι τιμές θα βγούνε όλα αυτά βέβαια...γιατί ναι μεν χάνουν αξία τα 116-118-120-130, αλλά τι θα έδινες για να πάρεις πριν όμως αντίστοιχης ιπποδύναμης 1 πριν? Νομίζω αυτή την άσκηση πρέπει να κάνουμε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Professeur στο αφιερώνω :
...Θεϊκό !
Με την επίσημη ανακοίνωση από το Μ Division για κάτι τέτοιο με βλέπω το ίδιο βράδυ για :
Ή αν όχι το ίδιο βράδυ στις επόμενες διακοπές μου σίγουρα :
-
ελειψα 5 μερες περιπου και εγινε χαμος!!!!!
να ευχηθω στον MICZ καλως να ερθει η 335Μ και περιμενουμε οπως σωστα ειπε ο Νικος φωτογραφιες!!!
πολυ αλη επιλογη και φοβερο μοτερ....να ευχηθω επισης στον tibet καλως να παραλαβει το μωρο και να μας πει τι ζαντα θα μπει στο Ζ4Μ...
πολυ αλητικο μορτικο οχημα...Nicholas Van orton απλα να πω οτι ειμαι ερωτευμενος με την νεα 7αρα γιατι την εχω δει απο κοντα... ειναι στον Μακ σαν ταπετσαρια μαζι με την δικη μου την ταπεινη 320ι
ο,τι και να πω για την 7 ειναι λιγο...απλα να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω εισαι Ελλαδα?
απιστευτο οχημα η 7αρα....lefos εσυ παιρνεις το αυτοκινητο που αν ειχα περισσοτερα χρηματα θα επαιρνα!!!!
6κυλινδρο βελουδο με 272 ....χρωματακι δεν θυμαμαι αν ειπες...σε ολους λοιπον με την υγεια και καλους δρομους να εχετε!!!!!!!!
ΥΓ1.παιδες αυτοι οι 1300αριδες τι κινητηρες ειναι?εχω χασει επεισοδια...
εχουμε καποιο λινκ....
τα λεμε!!!!!!μου λειψατε!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ααααα ναι...το ξέχασα αυτό
Ρε συ Νίκο...
Megane RS, Golf GTI, Astra OPC, Subaru GT και STi, MItsubishi Evo (STi και Evo με 280 άλογα στο πολύ χαλαρό) κι είναι κι άλλα!
BMW FORUM