-
Να ανακοινώσω και εγώ στο αγαπητό Mπεμβεδοforum την πώληση της Ε93 320 και την απόκτηση μιας Ε92 335 Μ Pack και μάλιστα με το πρόγραμμα από την Vishnu στην έκδοση V2 (κοντά στα 380hp). Φυσικά λευκό έδωσα και ΛΕΥΚΟ πήρα.
Στα χέρια μου θα την έχω την ερχόμενη βδομάδα γιατί της βάζω κάποια καλούδια, ώστε να την κάνω λίγο διαφορετική (ζαντολάστιχα, αναρτήσεις, διπλές εξατμίσεις, χοντρότερες ζαμφόρ και αντιστρεπτικές, μπάρες θόλων κλπ κλπ).Περιττό να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου και την ανυπομονησία που με διακατέχουν
-
Με γεια MICZ και Καλοτάξιδη...!!! Το άσπρο της πάει πολύ και με τέτοια δύναμη και ροπή που θα έχεις, θα δυσκολεύεονται ακόμα και οι M3 να ακολουθήσουν!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με γεια MICZ και Καλοτάξιδη...!!! Το άσπρο της πάει πολύ και με τέτοια δύναμη και ροπή που θα έχεις, θα δυσκολεύεονται ακόμα και οι M3 να ακολουθήσουν!Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη, αλλά σκοπός μου δεν είναι να περνάω //Μ (respect από μένα), απλά είμαι άρρωστος με τις μετατροπές και το κάνω γιατί μου αρέσει η ροπή στην καθημερινή οδήγηση. Άλλωστε έχω δηλώσει ότι προτιμώ την ροπή που δίνει το turbo και το Gt της κατασκευής παρά πισταδόρικα ατμοσφαιρικά αμάξια. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι προτιμούσα την οδήγηση του Golf V Gti που είχα από την Μ3 Ε46 (για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι στις δικές μου προτιμήσεις στην καθημερινή οδήγηση και τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως η Μ3 είναι Θεός της αυτοκίνησης αλλά καθημερινό αμάξι ΔΕΝ είναι).
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Φαντάσου να πάρεις τον Hans120i να τον μετονομάσεις σε Gehard120i,και να τον στείλεις Γερμανία....
Ωρε να τον μετονομασεις καλυτερα και σε Nick120i-the greek και να τον στειλεις στο LA ...
Δεν πρέπει να υποτιμάμε τόσο τους Δανούς. Ας μην ξεχνάμε ότι δίπλα τους πέφτει η Γερμανία. Θεωρώ πιο πιθανό ο hans120i να ήταν hansπατίνι αλλά πούλησε το πατίνι και πήγε στη Γερμανία και πήρε την 120i.....
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Να ανακοινώσω και εγώ στο αγαπητό Mπεμβεδοforum την πώληση της Ε93 320 και την απόκτηση μιας Ε92 335 Μ Pack και μάλιστα με το πρόγραμμα από την Vishnu στην έκδοση V2 (κοντά στα 380hp). Φυσικά λευκό έδωσα και ΛΕΥΚΟ πήρα.
Στα χέρια μου θα την έχω την ερχόμενη βδομάδα γιατί της βάζω κάποια καλούδια, ώστε να την κάνω λίγο διαφορετική (ζαντολάστιχα, αναρτήσεις, διπλές εξατμίσεις, χοντρότερες ζαμφόρ και αντιστρεπτικές, μπάρες θόλων κλπ κλπ).Περιττό να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου και την ανυπομονησία που με διακατέχουν
Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοο
Περιμένουμε φωτογραφίες έτσι??!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοο
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο μου, αλλά εσύ θα τη δεις και από κοντά έτσι και αλλιώς
-
Ρε forumades πόσες νυφούλες έχετε μαζέψει?
Μιλάμε για συλλογή κανονικη -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε forumades πόσες νυφούλες έχετε μαζέψει?
Μιλάμε για συλλογή κανονικηΑυτή την απορία έχω και εγώ... Σίγουρα ένας είμαι εγώ (που είμουνα δηλαδή, μέχρι και ο άσσος μου λευκός είναι ) και ένας ο Λάππας.
Για δηλώστε συμμετοχή
Υ.Γ. Να δείτε με το λευκό cabrio πόσους φίλους έχω παντρέψει.. πραγματική νυφούλα και η ειρωνεία είναι ότι στον δικό μου (όποτε γίνει ) δεν θα την έχω
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη, αλλά σκοπός μου δεν είναι να περνάω //Μ (respect από μένα), απλά είμαι άρρωστος με τις μετατροπές και το κάνω γιατί μου αρέσει η ροπή στην καθημερινή οδήγηση. Άλλωστε έχω δηλώσει ότι προτιμώ την ροπή που δίνει το turbo και το Gt της κατασκευής παρά πισταδόρικα ατμοσφαιρικά αμάξια. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι προτιμούσα την οδήγηση του Golf V Gti που είχα από την Μ3 Ε46 (για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι στις δικές μου προτιμήσεις στην καθημερινή οδήγηση και τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως η Μ3 είναι Θεός της αυτοκίνησης αλλά καθημερινό αμάξι ΔΕΝ είναι).
Α ει γεια σου..
Τωρα σε παω με τα χιλια...ακριβως ακριβως ακριβως την ιδια αποψη εχω κι εγω!
Αντε με το καλο! -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη, αλλά σκοπός μου δεν είναι να περνάω //Μ (respect από μένα), απλά είμαι άρρωστος με τις μετατροπές και το κάνω γιατί μου αρέσει η ροπή στην καθημερινή οδήγηση. Άλλωστε έχω δηλώσει ότι προτιμώ την ροπή που δίνει το turbo και το Gt της κατασκευής παρά πισταδόρικα ατμοσφαιρικά αμάξια. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι προτιμούσα την οδήγηση του Golf V Gti που είχα από την Μ3 Ε46 (για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι στις δικές μου προτιμήσεις στην καθημερινή οδήγηση και τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως η Μ3 είναι Θεός της αυτοκίνησης αλλά καθημερινό αμάξι ΔΕΝ είναι).
Α ει γεια σου..
Τωρα σε παω με τα χιλια...ακριβως ακριβως ακριβως την ιδια αποψη εχω κι εγω!
Αντε με το καλο!Σε ευχαριστώ πολύ MAGNO. Και σε σένα εύχομαι γρήγορα μια Μ...Χ6
-
@MICZ: Σψστή τοποθέτηση. Respect η //Μ3 (και όλες οι //Μ)...απλά το είπα για το πόσο δυνατό θα είναι το αυτοκίνητο. Οδήγηση την 135i του Σπανού (περί τους 400 ίππους) και μπορώ να πώ οτι φοβήθηκα στην αρχή...απίστευτη δύναμη και ροπή από το ρελαντί. Ααααα και θέλω και εγώ να την δώ από κοντά!!!
Όσο για ''νυφούλες''...και εμένα ο Minis άσπρος είναι (ΟΚ κρεμ...αλλά δεν έχει τελείως άσπρο), αν μετράει.
-
παρών με ήδη ένα λευκό (335d)
και ωσονούπω άλλο ένα (Z4M), μιας και σήμερα το περασα εγώ από έλεγχο και αύριο κάνουμε την αγορά ανταλλαγή
/g -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
@MICZ: Σψστή τοποθέτηση. Respect η //Μ3 (και όλες οι //Μ)...απλά το είπα για το πόσο δυνατό θα είναι το αυτοκίνητο. Οδήγηση την 135i του Σπανού (περί τους 400 ίππους) και μπορώ να πώ οτι φοβήθηκα στην αρχή...απίστευτη δύναμη και ροπή από το ρελαντί. Ααααα και θέλω και εγώ να την δώ από κοντά!!!Όσο για ''νυφούλες''...και εμένα ο Minis άσπρος είναι (ΟΚ κρεμ...αλλά δεν έχει τελείως άσπρο), αν μετράει.
Το ξέρω Φάνη ότι είναι πολύ δυνατό γιατί το ίδιο πρόγραμμα έχει και ένας φίλος μου με 335 (και γω τρομάζω με την ροπή από τη θέση του συνοδηγού, άσε που σε κρατάει και η ζώνη στη φάση της επιτάχυνσης και δεν μπορείς να κουνηθείς καθόλου).
Όσο για τη συνάντηση θα το κανονίσουμε να έρθω και εγώ όποτε προγραμματιστεί. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
M@μημένε...
Ούτε τηλέφωνο δεν πήρες...Καλοτάξιδη ρεεεε
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
M@μημένε...
Ούτε τηλέφωνο δεν πήρες...Καλοτάξιδη ρεεεε
Παντέλο ήταν ξαφνικό και δεν την έχω ακόμα στα χέρια μου, αλλά υπόσχομαι να είσαι ο πρώτος που θα μπει μέσα!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοο
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο μου, αλλά εσύ θα τη δεις και από κοντά έτσι και αλλιώς
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Στα χέρια μου θα την έχω την ερχόμενη βδομάδα γιατί της βάζω κάποια καλούδια, ώστε να την κάνω λίγο διαφορετική (ζαντολάστιχα, αναρτήσεις, διπλές εξατμίσεις, χοντρότερες ζαμφόρ και αντιστρεπτικές, μπάρες θόλων κλπ κλπ).Καλορίζικη σου εύχομαι
Ερώτηση, γιατί αυτά όλα τα βάζεις πάνω με το καλημέρα; Την έχεις ήδη οδηγήσει και έχεις δει ότι χρειάζεται αναρτήσεις και αντιστρεπτικές;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στα χέρια μου θα την έχω την ερχόμενη βδομάδα γιατί της βάζω κάποια καλούδια, ώστε να την κάνω λίγο διαφορετική (ζαντολάστιχα, αναρτήσεις, διπλές εξατμίσεις, χοντρότερες ζαμφόρ και αντιστρεπτικές, μπάρες θόλων κλπ κλπ).
Καλορίζικη σου εύχομαι
Ερώτηση, γιατί αυτά όλα τα βάζεις πάνω με το καλημέρα; Την έχεις ήδη οδηγήσει και έχεις δει ότι χρειάζεται αναρτήσεις και αντιστρεπτικές;
Ευχαριστώ φίλε opterios, όχι δεν την έχω οδηγήσει και δεν λέω απαραίτητα ότι χρειάζεται όλα αυτά, αλλά να, όσο να 'ναι βελτιώνει το κράτημα μια ρυθμιζόμενη KV VAR3 και μια ενισχυμένη αντιστρεπτική από την μαμά κατάσταση. Άλλωστε εκτός της αρρώστιας του touning μια ροπή κοντά στο 50άρι δεν είναι και μικρή...
Και δεν ξέρω αν σταματήσω σε ένα απλό πρόγραμμα στο μέλλον... -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στα χέρια μου θα την έχω την ερχόμενη βδομάδα γιατί της βάζω κάποια καλούδια, ώστε να την κάνω λίγο διαφορετική (ζαντολάστιχα, αναρτήσεις, διπλές εξατμίσεις, χοντρότερες ζαμφόρ και αντιστρεπτικές, μπάρες θόλων κλπ κλπ).
Καλορίζικη σου εύχομαι
Kαλημέρα Θέμη!
Βασικά εγώ αν έπαιρνα αυτό το αυτοκίνητο κατευθείαν θα άλλαζα αντιστρεπτικές και θα έβαζα 18αρες..
Έχει αρκετά λιμουζινάτη αίσθηση για την δύναμη του και πιστεύω οτι χρειάζεται κάποιες αλλαγές στην ανάρτηση..
Όσο για τις υπόλοιπες αλλαγές που πάει να κάνει....το έχω ξαναπέι....είναι λίγο μουρλός.. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Kαλή παραλαβή!!
ζαμφόρ=αντιστρεπτική
Οι εξ Αθηνών έχετε χεστεί στις BMW μιλάμε.
BMW FORUM