-
Αν δεν κανω λαθος, πανε δυο χρονια απο κεινο το βραδυ που καθισμενοι
μπροστα στον υπολογιστη του γραφειου μου, ο καλος μου φιλος και εν πολλοις μεντορας μου κι εγω, συζητουσαμε για τουτο εδω το εργο (το forum). Ηταν το ιδιο βραδυ που ο ιδιος εκανε την εγγραφη μου, κοροιδευοντας με που χρησιμοποιουσα το P.C. ΜΟΝΟ για τη δουλεια μου,
και δεν καταλαβαινα γρι για τις υπολοιπες εφαρμογες του.
Ακολουθησα την προτροπη του , οπως τον ακολουθω ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤE
ΧΡΟΝΙΑ τωρα. Απο τοτε κυλισε πολυ νερο στ αυλακι κι εγω ημουνα ευτυχης που διεθετα ενα ακομη μεσο επικοινωνιας κι ανταλλαγης αποψεων
με ανθρωπους που αγαπουν την ιδια δραστηριοτητα με μενα. Αναλυσαμε και κουβεντιασαμε θεματα ενδιαφεροντα, μεταδωσαμε κι αποκτησαμε γνωση, συμφωνησαμε και διαφωνησαμε, αγαπηθηκαμε και τσακωθηκαμε.
Καναμε προτασεις, πραγματευθηκαμε θεματα ακομα και με διασταση επιστημονικη, παρατηρησαμε καλα και κακα, ονειρευτηκαμε λυσεις και διαδικασιες που θα οδηγουσαν σε καλυτερες μερες για τους αγωνες.
Μεχρι που φτασαμε ως εδω, να αναλυουμε τι ειναι και τι δεν ειναι αγωνας, να ασχολουμαστε με την ταχυτητα καθοδου της συγγρου, να
απολογουμαστε γιατι θεωρουμε οτι η βουτα , η παντα κι η κοντρα δεν ειναι
στα γονιδια μας, κι ακομα περισσοτερο και δυστυχεστερα εμεις που χρονια
τωρα εχουμε μια σταθερη σταση απεναντι στο θεμα 'ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ' να χαρακτηριζομαστε στο παρασκηνιο γραφικοι και στο
προσκηνιο ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ.(Μην ζητατε περισσοτερα, δεν ειναι ωρα γι αποκαλυψεις και διαξιφισμους- αυτοι που τα εγραψαν ας ειναι
βεβαιοι οτι καταλαβαινομαστε.)
Ξαφνικα, λες κι ολα λυθηκαν δια μαγειας, ενα κλιμα αποχαυνωσης
και αποπροσανατολισμου μας κυριευσε. Δεν ξερω και δεν μπορω να βρω προς το παρον
απο που πηγαζει, ποιος την συντηρει και ποιον συμφερει αυτη η κατασταση.
ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORUM ΜΑΣ, και προσωπικα αισθανομαι ανισχυρος ν αλλαξω το παραμικρο. (Δεν ειναι και δουλεια μου
αλλωστε).
Ετσι πραγματικα, μη εχοντας διαθεση να παω κοντρα σε κανενα ρευμα,
αυθορμητο η καθοδηγουμενο, κι εχοντας την τυχη και την απεριοριστη
χαρα να μπορω να ειμαι 'μεσα απο το μπακετ' στους αγωνες, αποφασισα
-για να μην συνεργω σ αυτην την αποχαυνωση- να αναστειλω την συμμετοχη μου σε τουτον εδω τον χωρο, τουλαχιστον
μεχρι αυτος να ξαναβρει τον παληο καλο του δρομο. Θα ειμαι εδω μονο
για να δωσω καποες διευκρινησεις η καποιες απαντησεις αν πραγματικα
χρειαστει. Στο ευλογο βεβαια ερωτημα 'και γιατι μας τα γραφεις ολα αυτα?'
θ απαντησω 'για λογους σεβασμου στην παρεα'.
Ευχαριστω ολους οσους με τιμησαν με τον διαλογο
Χρηστος Πλατης.Υ.Γ. Αισθανομαι την υποχρεωση να συγχαρω τους Go for pole kai
Hyperion για τις σημερινες τους δημοσιευσεις σε δυο προσφατα θεματα.
(για το γρ. τυπου της ΕΘΕΑ και το -ο Θεος να με συγχωρεσει-Grand prix.). -
μπροστα στον υπολογιστη του γραφειου μου, ο καλος μου φιλος και εν πολλοις μεντορας μου κι εγω, συζητουσαμε για τουτο εδω το εργο (το forum). Ηταν το ιδιο βραδυ που ο ιδιος εκανε την εγγραφη μου, κοροιδευοντας με που χρησιμοποιουσα το P.C. ΜΟΝΟ για τη δουλεια μου,
ΧΡΟΝΙΑ τωρα. Απο τοτε κυλισε πολυ νερο στ αυλακι κι εγω ημουνα ευτυχης που διεθετα ενα ακομη μεσο επικοινωνιας κι ανταλλαγης αποψεων
με ανθρωπους που αγαπουν την ιδια δραστηριοτητα με μενα. Αναλυσαμε και κουβεντιασαμε θεματα ενδιαφεροντα, μεταδωσαμε κι αποκτησαμε γνωση, συμφωνησαμε και διαφωνησαμε, αγαπηθηκαμε και τσακωθηκαμε.
Καναμε προτασεις, πραγματευθηκαμε θεματα ακομα και με διασταση επιστημονικη, παρατηρησαμε καλα και κακα, ονειρευτηκαμε λυσεις και διαδικασιες που θα οδηγουσαν σε καλυτερες μερες για τους αγωνες.
Μεχρι που φτασαμε ως εδω, να αναλυουμε τι ειναι και τι δεν ειναι αγωνας, να ασχολουμαστε με την ταχυτητα καθοδου της συγγρου, να
τωρα εχουμε μια σταθερη σταση απεναντι στο θεμα 'ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ' να χαρακτηριζομαστε στο παρασκηνιο γραφικοι και στο
προσκηνιο ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ.(Μην ζητατε περισσοτερα, δεν ειναι ωρα γι αποκαλυψεις και διαξιφισμους- αυτοι που τα εγραψαν ας ειναι
και αποπροσανατολισμου μας κυριευσε. Δεν ξερω και δεν μπορω να βρω προς το παρον
ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FORUM ΜΑΣ, και προσωπικα αισθανομαι ανισχυρος ν αλλαξω το παραμικρο. (Δεν ειναι και δουλεια μου
αλλωστε).
-για να μην συνεργω σ αυτην την αποχαυνωση- να αναστειλω την συμμετοχη μου σε τουτον εδω τον χωρο, τουλαχιστον
αλλωστε).
Αγαπητέ platis, δεν καταλαβαίνω γιατί πικραίνεσαι. Επειδή εμφανίζονται κάποια 'αμφιλεγόμενα' θέματα, αλλά που στο κάτω-κάτω έχουν μέσα τους σοβαρό και 'έγκυρο' προβληματισμό ('είναι αυτές οι εκδηλώσεις αγώνες ?' 'γιατί πηγαίνει ο κόσμος ?' 'ποιούς θεατές θέλουμε ?' κτλ. κτλ.) ? Επειδή γίνονται διάφορες προτάσεις αλλά λίγες βλέπουμε τελικά να ακολουθούνται (αλλά για αυτό στο κάτω-κάτω δεν φταίει το Forum, στο οποίο βλέπω να υπάρχει πάντοτε διάθεση για δημιουργική συμμετοχή) ? Επειδή στο Forum εμφανίζονται κάποιες φορές χαρακτηριστικά γενικότερα των Ελληνικών αγώνων (εσωστρέφεια, μικροαντιπαλότητες κτλ.) ?
Ούτε καταλαβαίνω την αποχαύνωση που λες. Δεν υπάρχουν στο Forum άνθρωποι με μεράκι, ιδέες και διάθεση ? Δεν συνεισφέρουν 'τον οβολό' τους στην προσπάθεια καλυτέρευσης όλων μας ?
Ειλικρινά, θεωρώ την απόφασή σου υπερβολική και, θεωρώντας (αυθαίρετα ίσως) πως εκφράζω και τους λοιπούς συμμετέχοντες, σε παρακαλώ, να την ξανασκεφθείς. Το Forum και ο χώρος γενικότερα χρειάζονται ανθρώπους σαν και εσένα.
-
FORUM ΧΩΡΙΣ PLATIS ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ FLYING. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ*****ΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Γιατρέ η απονεύρωση νεκρώνει το δόντι!!
Παράκληση να το ξανασκεφτείς!!
Ολοι λέμε την γνώμη μας...κάποιοι χωρίς φόβο και χωρίς πάθος...άλλοι χωρίς φόβο αλλά με πάθος...μερικοί με φόβο και πάθος!!
Αλλά όλοι είναι καλοδεχούμενοι!!Εις αναμονή του επόμενου post σου....και γρήγορα!!
-
Εννοείται πως διαφωνώ με τα συμπεράσματα της δημοσίευσης του Πλατή όπως διαφωνώ και με τον τίτλο, 'ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ'
Δεν επτωχεύσαμε αλλά τέτοιες αποχωρήσεις οπωσδήποτε μας κάνουν φτωχότερους! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
FORUM ΧΩΡΙΣ PLATIS ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ FLYING. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ*****ΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ !!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πέστου τα!!!
Θα ήθελα να του τα πω εγώ, αλλά λόγω της έλλειψης οικειότητας -καθ΄ ότι δεν γνωριζόμαστε προσωπικά- δεν δύναμαι... -
Έτσι χαροποιείς αυτούς που σε πολεμούν και στενοχωρείς αυτούς που έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα.
Είναι δίκαιο;
-
Χρήστο πάρε μια πενθήμερη αναρρωτική από το Φόρουμ μετά σβουρίγματος της μπέμπας και πάλι εδώ είμαστε να τρώμε τα συκώτια μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε!!! Έχουμε δουλειά ακόμη....
Φιλάκια
(Α βρε APR πάει το κόλλησα κι εγώ!!! ) -
CASTOR ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ , ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ?>
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Υ.Γ. Αισθανομαι την υποχρεωση να συγχαρω τους Go for pole kai
(για το γρ. τυπου της ΕΘΕΑ και το -ο Θεος να με συγχωρεσει-Grand prix.).Δεν κατάλαβα προς τι τα συγχαρητήρια, και ελπίζω να μην είναι ειρωνικά, γιατί πραγματικά προσπάθησα να στείλω τον φίλο σε site σχετικό με κόντρες μπας και ησυχάσουμε.
Επί του θέματος, forum χωρίς PLATIS δεν λέει....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
CASTOR ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ , ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ?>Ίσως περνάει την γνωστή κρίση της ηλικίας μας/σας !!!
Εντάξει προσπαθώ να ελαφρύνω την κατάσταση μπάς και ξαναβρούμε το χιούμορ μας που ο Χρήστος διαθέτει άφθονο!!!
Το Φόρουμ είναι ένα καφενείο , ίσως χειρότερο από καφενείο μιας και ούτε από το σπίτι ή το γραφείο μας βγαίνουμε.Επικοινωνούμε , ανταλλάσουμε ιδέες και απόψεις , τσακωνόμαστε για Μακρυκωσταίους και Κοντογιωργαίους , βγάζουμε τα απωθημένα μας , τα άπλυτά μας αλλά και τα μπριλιάντια μας στην φόρα!
Εμείς οι πιο 'ώριμοι' (για να δανιστώ την έκφραση του DAP) αντιδρούμε λιγάκι πιο 'απόλυτα' πιο... πως να το πώ , ωχ αδερφέ , έφαγα τόσα χρόνια για να μου την πέφτουν τα σχολιαρόπαιδα τώρα!!!
Ίσως υπό το βάρος της καθημερινότητας , της κούρασης , της ηλικίας δεν έχουμε ,το κέφι ή ακόμη - ακόμη και τις αντοχές να αντιπαρατεθούμε στο νεανικό πείσμα που ώρες ώρες σπάει κόκαλα!!!
Όμως έχουμε και την εμπειρία της ζωής , και την αγάπη σε αυτό που κάνουμε , να συνεχίζουμε , να παραβλέπουμε , να συμβουλεύουμε!
Η πείρα είναι μια τσατσάρα που αποκτάς όταν δεν έχεις μαλλιά λένε , όπως επίσης ότι η πείρα δεν κληρονομείται , δεν μεταβιβάζεται , δεν χαρίζεται αλλά κατακτάται πάνω στα λάθη τα δικά σου!
Εκεί ενδεχομένως πρέπει να ψάξεις τα γραφόμενα του αγαπητού σε όλους μας 'τρελογιατρού' μας καθώς και σε αντίστοιχες αντιδράσεις δικές μου και πιθανόν αργότερα κάποιων άλλων!
-
Sorry ξέχασα τα
Φιλάκια!!!
-
Καμμιά φορά η αποστασιοποίηση για λίγο καιρό κάνει καλό. Ξεκουράζει και γεμίζει μπαταρίες. Έτσι φίλε APR?
Πάντως πιστεύω ότι δε θα αργήσει πάρα πολύ εκείνη η μέρα που σε κάποιο από τα σοβαρά θέματα των Ελληνικών Αγώνων θα συμφωνήσουν οι sx, platis, APR, nass, kouk, ASTRAKITKAR, Go-for-Pole, Castor, GeorgeTabs, aaa, Lev, takinen, harriswrc, Greg, Lambis, el-em και κάμποσοι άλλοι.
Εκείνη την μέρα θα γίνει η καινούργια αρχή για κάτι καλύτερο... -
ffff
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
....Πάντως πιστεύω ότι δε θα αργήσει πάρα πολύ εκείνη η μέρα που σε κάποιο από τα σοβαρά θέματα των Ελληνικών Αγώνων θα συμφωνήσουν οι sx, platis, APR, nass, kouk, ASTRAKITKAR, Go-for-Pole, Castor, GeorgeTabs, aaa, Lev, takinen, harriswrc, Greg, Lambis, el-em και κάμποσοι άλλοι.
Εκείνη την μέρα θα γίνει η καινούργια αρχή για κάτι καλύτερο...Από το στόμα σου και στου Θεού ταυτί .....
Θα συμπλήρωνα και άλλα ονόματα αλλά όλοι οι καλοί εδώ είναι και δεν παρεξηγιώνται.
Και να δείς βόλτα που θα σου κάνουμε όλοι μας με αγωνιστικά άμα , όταν λύσουμε τα προβλήματα των Ελληνικών Αγώνων!!!!
-
Φιλοι
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, τα καλα σας λογια, την συμφωνια η την
διαφωνια σας. Μην φαντασθειτε οτι η αποφαση αποχωρησης απο εναν
χωρο που αγαπηθηκε και τελικα νομιζω οτι υπηρετηθηκε, ειναι ευκολη
υποθεση. Πολυ απλα, ζω και θα ζω με την φιλοσοφια που μου επιβαλλει
να κανω τις επιλογες που ταιριαζουν στον χαρακτηρα και τις
ιδιαιτεροτητες μου, χωρις να υπολογιζω τις συνεπειες.
Ισως να ηταν αναγκαιο να διαβασετε για μια ακομη φορα την αρχικη μου
δημοσιευση. Σιγουρα εγωιστικο να το ζηταω, ομως μπορει ναναι και χρησιμο. Κι αν δεν το κανετε, οι παρακατω διευκρινησεις, σε σας που δειξατε το ευγενικο σας ενδιαφερον, μπορει ναναι διαφωτιστικες.
Σιγουρα μ ενοχλησε ιδεολογικα η τροπη που πηρε το forum τελευταια,
και δεν αντεξα το απολογητικο υφος που δειξαμε εμεις που δικαιουμαστε
να λεμε οτι 'ειμαστε' οι αγωνες απεναντι σ αυτους που νομιζουν οτι κανουν αγωνες η απλως μας παρακολουθουν.(Προσοχη παρακαλω, αυτο δεν ειναι υπεροπτικο, ειναι απλα αντικειμενικο και μπορει να το καταλαβει μονο οποιος ειναι μεσα στον 'πολεμο').
Σιγουρα επισης μ ενοχλησε το οτι αλλοι, αλλοτε επισημαναμε προβληματα και συζητησαμε θεματα σοβαρα, στα οποια συμμετειχαμε 'οι
εξης δεκα' , ενω μας διαβαζαν ακομα και χιλιαδες, που ομως ποτε δεν ειχαν το θαρρος να πατησουν δυο λεξεις στο πληκτρολογιο.
Ακομα πιο σιγουρα μ ενοχλησε το οτι αυτη την περιοδο φαινεται να
διαδραματιζονται πολλα και σημαντικα, και ω του θαυματος αυτοι που κατι
θα ειχαν (και θα επρεπε) κατι να πουν, εχουν σιγησει κι οσοι εμειναν συζηταμε το 'αλλα λογια ν αγαπιομαστε'(αυτη ειναι η αποχαυνωση Νασο! Προς το παρον μετραμε εισητηρια!)
Ομως αυτο που με συνταραξε, ηταν η αντιμετωπιση που ειχα στο
προσκηνιο και το παρασκηνιο, μετα τις δημοσιευσεις μου για το MEMORIAL
ΣΟΑΑ (με κεφαλαια παρακαλω) και την ανοιχτη μου επιστολη στον
Προεδρο της ΕΛ.Π.Α. Εδω ακριβως ειναι η δυσκολια της αποφασης για την οποια σας εγραψα στην παραπανω εισαγωγη μου. Εχω 27 χρονια προυπη-
ρεσιας στον χωρο. Τι φανταζεστε. Οτι κατοικω στον Αρη και δεν εχω τις
προσλαμβανουσες και την γνωση για να ξερω τι μου γινεται? Οτι δεν
εχω την πληροφορηση απο αγια η φλυαρα στοματα για το τι συμβαινει η το
τι λεγεται?
Και τι επρεπε να κανω για να υπερασπιστω την αξιοπρεπεια μου και να
απεμπολησω τον τιτλο του ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ η αυτον του
ΓΡΑΦΙΚΟΥ? Ν ανοιξω το στομα μου κι οποιον παρει ο χαρος, και μαλιστα μεσα απο εναν κατα πολλους αμφιλεγομενο χωρο, η να ζυγισω τις αναγκες της κρισιμης αυτης περιοδου για τους αγωνες και να αποσυνδεσω
το πληκτρολογιο? Προτιμησα το δευτερο, αφηνοντας τα υπολοιπα για εναν
πιο ευθετο χρονο. Ναστε σιγουροι οτι δεν θ αργησει! Εδω αποκαλυπτονται υπουργοι, δεν θ αποκαλυφθουν οι ψιλικατζηδες?
Κι αν αυτη η παραιτηση-απομακρυνση φιλε George tabs βολευει καποιους, τι σημασια εχει? Για ποσο καιρο ακομη?
Ευχαριστω και παλι θερμα οσους μου εκαναν την τιμη να διαλογιζονται
μαζι μου.
Χρηστος Πλατης ._ (τελεια και παυλα)Υ.Γ 1. HYPERION το ενοουσα και σ ευχαριστω!
Υ.Γ. 2.Οπως βλεπετε η δημοσιευση αυτη (και η προηγουμενη) ειναι γραμμενη με πεζα, ετσι που
να μην δοθει λαβη για σχολιο σε γνωστο και μη εξαιρετεο 'παληοφιλο' που υποστηριζει οτι οταν ο Πλατης γραφει κεφαλαια, δεν ξαναδιαβαζει
αυτα που εχει γραψει!
Υ.Γ. 3. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!
γειά καί χαρά
-
Φτου. ¨Εχασα επεισόδεια και δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους αποχώρησης. Για κατευθύνετε με σε ποιες δημοσιεύσεις έγινε το μπάχαλο?
Γενικά αντιλαμβάνομαι, αλλά ειδικότερα θέλω. Pinpoint. -
Τι τρέχει ντοκ?
Τι σε χάλασε ¨'παλιόφιλε'?
Γινε σαφής μήπως και όσοι μείνουν-μείνουμε αλλά και εσυ που θα επιστρέψεις τιμήσουμε ότι μας ενώνει απομονώντας ότι νομίζουμε πως μας χωρίζει!Στρατης
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!