-
XKM 732* σε ΤΟΥΟΤΑ avensis
Σε δίκυκλα ΚΝΧ 40*
ΝΜΜ 3*
ΝΜΜ 9* σε χαρτί -
XAA 847* Matiz
-
NHY 587* (χαρτί)
-
ΝΙΙ-8016 χάρτινο σε 5θυρο Μοντέο στην πολυκατοικία που μένω στην Ξάνθη
Το επόμενο νούμερο που θα αναφέρω από Ξάνθη ίσως είναι η πινακίδα του νέου '1' του ΚΤΕΛ, την
Κυριακή το είδα με τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα αλλά γερμανικές τράνζιτ πινακίδες DGF ***
(Dingolfing-Landau). Είναι το τρίτο ολοκαίνουργιο Neoplan Cityliner του ΚΤΕΛ, αντικαθιστά και αυτό
(όπως και το '28' και το '55' του προέδρου) σχετικά πρόσφατο Neoplan Euroliner N316SHD, το ΑΗΚ-2003
με το οποίο πήγα σχολική εκδρομή στην Κόνιτσα τον περασμένο Μάρτη. Το τελευταίο δε θα φύγει από το
ΚΤΕΛ, θα πάρει αρ. παρμπρίζ '6'.Ο χρήστης mjr έγραψε:
Ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλε thaliarque!! Ποιός τον ακούει τώρα!
Αντί για ΝΜΚ 28* έγραψα ΝΚΜ 28*.Το ωραίο είναι πως δεν το πρόσεξα και στα χαρτιά μου το αντέγραψα σωστά (δηλαδή ΝΜΚ). Σόρυ που
παρατηρώ τα ορθογραφικά, έχω ένα κόλλημα... Και οι μαθητές μου πρέπει να με μισούν (και) γι'αυτό....ΟΒΕ 0601 (όπως το είπαν..)...
Στις άδειες των μοτοσυκλετών μετά τα γράμματα του συνδυασμού ο αριθμός συμπληρώνεται με 0 στην αρχή
ώστε να σχηματιστεί τετραψήφιος αριθμός, πχ το ΤΡΗ 1 γράφεται ΤΡΗ 0001 κλπ.Προς thaliarque : Πότε περίπου περιμένουμε νέα κατανομή για τα αυτοκίνητα?
Συντομότατα, μέσα στο Νοέμβρη λογικά. Θα είχε προηγηθεί αυτής των μοτοσυκλετών αν δεν ήταν η έλλειψη
(ή η απειλή έλλειψης) στους διάφορους νομούς. -
IKE 423* σε Toyota Yaris
-
ΙΗΧ 678*
ΙΚΝ 432*
και μια νέα κόκκινη σε τζιπ...
ΚΧΧ 201* με πλαίσιο πινακίδας από αντιπροσωπεία στο Μαρούσι. -
ΙΚΝ 440. το τελευταίο δεν είναι 0
-
KZT-394* ή 397* δεν θυμάμαι καλά σε Ισπάνο Σκάνια,αν δεν απατώμαι,του ΚΤΕΛ Κοζάνης.
ΚΧΥ-651* απο Κατερίνη και ΚΧΥ-250* παλιότερο Πιερίας,επίσης είδα και δυο ΚΧΥ-633* άνευ πλαισίου στην εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης.Απο που είναι αυτά?
ΚΧΥ-730* σε καινούργιο Νισσάν απο Κιλκίς.
ΚΧΧ-259* χάρτινο στον Τρίλοφο,ανατολικά δηλαδή -
ΖΑΤ 171 σε δίκυκλο με πλαίσιο από Πάτρα εμφανίστηκε στην Ξάνθη
ΜΗΟ-1639 εδώ και μέρες.Ο χρήστης ss500 έγραψε:
...επίσης είδα και δυο ΚΧΥ-633* άνευ πλαισίου στην εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης.Απο που είναι αυτά? ...Λογικά από Πιερία όπως και από το ΚΧΥ-6351 μέχρι το 6550.
-
ΡΟΤ 2700 παρά 2 Σε VW Tuareg
BIM 636* Σε αγρότη
ΧΑΑ 851* Επαγγελματικό Mercedes. -
ΙΚΝ 43**
ΕΜΚ 273* με πλαίσιο αλλά αγνώστων λοιπών στοιχείων (έτρεχα χθες )Σε δίκυκλα:
ΧΤΚ 90* (ακριβώς )
και από Ρόδο ΡΥΑ 91*@thaliarque το ΖΑΤ είναι από Ζάκυνθο ή δικιά σας (Ξάνθη) ανακατανομή;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Είδα BMW σειρα 1 Coupe με παλαιού τύπου πινακίδα XNH-282*
Είχαν μείνει παλιές πινακίδες αδιάθετες;
...και είναι απίστευτη σύμπτωση πως ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που σκεφτόμουν κατά πόσο είναι δυνατό να είδες
κάτι τέτοιο κατέβαινα την Κηφισίας στο ύψος του Υγεία (Δευτέρα απόγευμα) και βλέπω από απέναντι να
ανεβαίνει μία σειρά 1 Κουπέ (νομίζω κεραμιδί) με πινακίδα ΧΝΗ-352*, φυσικά το ίδιο παλιά με τη δικιά σου. Φαίνεται πως από δω κι από κει υπάρχουν αδιάθετες πινακίδες ή απλώς τις έβγαλαν από παλιότερα
οχήματα και τις έβαλαν σε νέα για να μη βάλουν ΔΟΚ-****.Κάτι ανάλογο ήθελα να ρωτήσω. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αθήνα είδα μια Xantia η οποία είχε διγράμματες πινακίδες. Μάλιστα ήταν ΤΚ-***** (32). Δεν είχαν δοθεί τότε όλοι οι συνδυασμοί (γιατί είχα ξαναδεί TK σε Avensis ) ή έγινε αυτή η αλλαγή που λέτε; Και αν έγινε το δεύτερο, κατά πόσο είναι νόμιμο ή όχι;
-
HKΡ 790* παλιό L200 4X4
-
ΗΑΜ 947* προς το τέλος της δεκάδας σε μεταχειρσμένο Nissan (κλούβα).
ΗΑΑ 87* από δίκυκλα.
ΡΙΥ 721* σε Fiat Punto επαγγελματικό.
Επίσης είδα ένα ΙΚΝ 389* επίσης σε Punto επαγγελματικό.@ arielis:
Για τις πράσινες πινακίδες που είχες ρωτήσει παλαιότερα,μπόρεσα να μάθω ότι παίρνουν αυτοκίνητα που είναι αδασμολόγητα. -
HKP 794* Swift
-
ΜΗΟ-1644 και ΑΗΥ 975 σε δίκυκλο. Τα ΑΗΥ τελείωσαν και μαζί με αυτά όλη η σειρά των ΑΗ* στα δίκυκλα
της Ξάνθης. Περιμένουμε να τυπωθούν, να έρθουν και να δοθούν τα πρώτα ΗΟΑ εδώ, στο μεταξύ όμως
μπορεί να δοθούν νούμερα από άλλο νομό, πχ Ροδόπη (ΚΚΚ ή ΚΚΜ).Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...ΧΤΚ 90* (ακριβώς )...Μήπως εννοείς ΧΧΚ;
@thaliarque το ΖΑΤ είναι από Ζάκυνθο ή δικιά σας (Ξάνθη) ανακατανομή;
Είχε πλαίσιο από Πάτρα, άρα μάλλον Ζακυνθινό είναι. Δεν ξέρω αν δίνεται ή θα δοθεί κάτι στην Ξάνθη από
άλλο νομό, τα ΗΟΑ τώρα τυπώνονται αλλά και τα ΑΗΥ μάλλον τελείωσαν (βλ. παρατήρηση πιο πάνω).Κάτι ανάλογο ήθελα να ρωτήσω. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αθήνα είδα μια Xantia η οποία είχε διγράμματες πινακίδες. Μάλιστα ήταν ΤΚ-***** (32). Δεν είχαν δοθεί τότε όλοι οι συνδυασμοί (γιατί είχα ξαναδεί TK σε Avensis ) ή έγινε αυτή η αλλαγή που λέτε; Και αν έγινε το δεύτερο, κατά πόσο είναι νόμιμο ή όχι;
Μήπως είναι της Αστυνομίας (Λάρισας); Πόσα και πόσα Ξαρά κυκλοφορούν με παλιότερα του 97 νούμερα που
κάνουν μπαμ ότι είναι της Τροχαίας/Αστυνομίας... Πάντως ΤΡ μπορεί να δει κανείς σε οχήματα ακόμα
και του 1999 αφού τα ΤΡ τέλειωσαν τότε στο Καρπενήσι....Επίσης είδα ένα ΙΚΝ 389* επίσης σε Punto επαγγελματικό...
Δεν είχαμε αναφορές ως τώρα από ΙΚΝ-35** μέχρι και 39**, μάλλον λοιπόν δίνονται κάποια από αυτά στα
επαγγελματικά της νότιας Αθήνας. -
PEK-975* qashqai
-
YNN 33.. έχουμε πέσει πάρα πολύ λέμε. Κάθε 2 μέρες αναφέρεται καινούργια πινακίδα φανταστείτε και αν...
-
IKE 485* σε Skoda Octavia 5 Tourer.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...ΧΤΚ 90* (ακριβώς )...
Μήπως εννοείς ΧΧΚ;
Όχι ΧΤΚ εννοούσα. ΧΧΚ καλό έχω καιρό να δω...
Πήγα μέχρι την Πετρούπολη και δεν είδα τίποτα αξιόλογο πλην ενός ΙΗΧ 696* και ενός ΚΧΧ 78* σε δίκυκλο . Από ΥΡΥ μόνο μέχρι το 759*
Είδα κάποιες κόκκινες. Πολλά ΜΟΥ 46** στην Πετρούπολη, το πιο καλό ένα ΜΟΥ 4662 αλλά ίσως δεν είναι οι τελευταίες κατανομές γιατί τα αυτοκίνητα δεν ήταν... χθεσινά. Επίσης είδα ΚΧΧ 192* και 193* που τα συνδυάζω με το ΚΧΧ 201* που είχα δει τις προάλλες και πιστεύω ότι προέρχονται από την ίδια διεύθυνση. Τέλος προηγουμένως στην Αθήνα εις διπλούν ΜΗΟ 942*edit ΙΜΕ 408*
http://www.imageshack.gr/files/h7n3jwgixth16m2lteiw.jpg
http://www.imageshack.gr/files/51evyva5sgts6v90ptv0.jpg
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008