-
Ώπα, μισό! Το τελευταίο ποστ μου ήταν καρα-on-topic. Λέω την άποψή μου για το τι είναι καγκουριά και τι όχι. Αν υπάρχουν μέσα φράσεις που προσβάλουν, να σβηστούν. Αλλά όχι όλο το ποστ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Σταματήστε ρε σεις!!!
χαλάμε τη σοβαρή κουβέντα;
-
μπλιαχ!

-
elteo απαίσια η βάση μεν, εργοστασιακή δε.
-
Με τα ξερά, φύγανε και τα χλωρά!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
elteo απαίσια η βάση μεν, εργοστασιακή δε.το ξέρω...καγκουροvw ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Με τα ξερά, φύγανε και τα χλωρά!
kyrie koyk, anadaswsi edw twra!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώπα, μισό! Το τελευταίο ποστ μου ήταν καρα-on-topic. Λέω την άποψή μου για το τι είναι καγκουριά και τι όχι. Αν υπάρχουν μέσα φράσεις που προσβάλουν, να σβηστούν. Αλλά όχι όλο το ποστ.Τωρα ψωνισες απο Ζβερκο μεσιε ταυρούς...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:iconcool:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:
kouk είσαι
-
Γρηγόρη sorry που θα σε βάλω σε έξοδα...
Αλλά μόλις δεις τα παρακάτω....
πολύ φοβάμαι πως δεν θα αργήσει η αγγελία 'Πωλείται Lancia Y'...
-
Μετα απο τοσο καιρο,τωρα βρηκες να του τα βαλεις τα βιντεκια;
Ασε που εισαι και οφφ τοπικ (ΠΑΛΙ) γιατι εχουμε πει να βαζουμε φωτο απο αυτοκινητα που βλεπουμε εμεις στο δρομο.Στα τελευταια σου ποστ ολο τις λεξεις 'πουλαω' και 'αγγελια' βλεπω,αντε πουλα το επιτελυς το ρημαδι,καθε δευτερα κι ενα προβλημα.Οσο πιασει,και 5000 να στο παρουν κατι ειναι κι αυτο.
-
Δεν μιλάω με κάγκουρες.
-
Τωρα με αποστομωσες... ρε ΠΟΥΛΑ το λεμε να ησυχασεις,του χρονου δε θα στο παιρνει κανεις,πουλα το και σαν Golf VI , κανεις δε θα καταλαβει τη διαφορα με τις μαλακιες που κανει η vw..
-
Οκ. Λογική πάσχος...
Ρε λαδέμπορα, γιατί δεν δέχεσαι να τσεκάρουμε όλα τα συνεργεία και να δούμε στο σύστημα μέσω αριθμού πλαισίου το ιστορικό των 2 αυτοκινήτων, αν υπάρχουν επισκευές τόσο για το Golf όσο και για το marea εεεεεε το Bravo ; Τι φοβάσαι;
-
Ελα;Δε σε πιανω... Ενα οφφ τοπικ ειπαμε να κανουμε κι εσυ το μαμησες.. Μπες μσν να μου εξηγησεις γιατι ως γνωστον δεν ξερεις να μιλας και με μπερδεψες.
-
-
-

Φρέσκο Τρικαλιώτικο -
Australia Uber Alles!!!!! [#4]