-
Eγώ δλδ που είμαι άσχημος δεν μπορώ να σχολιάσω την Βασιλειάδου, ε;
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
To πρόβλημα της Μίτο βασικά Eddie είναι ότι έχει πολύ στενό και κοντό εμπρός μέρος με μεγάλα φωτιστικά. Αν ήταν λίιιγο πιο μακρύ και λίιιγο πιο φαρδύ, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
λιγο σοκιν κατοχος bmw σειρας 1 να κανει σχολια περι εξωτερικης εμφανισης ενος αλλου αυτοκινητου...
...μάλιστα...πες τώρα ότι δεν έχουμε και λόγο να εκφέρουμε την άποψή μας. Ε, ας γράφουν μόνο λοιπόν αυτοί που έχουν Άλφα να τελειώνουμε.
Αν θέλεις να σχολιάσουμε λοιπόν την αγορά μου...μπορείς να περάσεις από το BMW Forum του 4ΤF.
Τι άλλο θα ακούσω... (εδώ μπαίνει το σηματάκι που δε κάνει να βάζουμε )
-
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει test drive στην έκθεση αυτές τις μέρες;
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
To πρόβλημα της Μίτο βασικά Eddie είναι ότι έχει πολύ στενό και κοντό εμπρός μέρος με μεγάλα φωτιστικά. Αν ήταν λίιιγο πιο μακρύ και λίιιγο πιο φαρδύ, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
**λιγο σοκιν κατοχος bmw σειρας 1 να κανει σχολια περι εξωτερικης εμφανισης ενος αλλου αυτοκινητου... **
HALL OF FAME POST!
-
Μην μολυνετε το τοπικ παρακαλω με ασχημοπαπα
-
HELP AS MOU STEILEI KAPOIOS MONO 2 PHOTOS MIA ME KOKKINO IOULIETA KAI MIA ME KOKKINO ALFA GIA THN MITO THN DEYTERA THN PARAGELNW KAI DEN KSERW AKOMA XRWMA PLEASE HELP
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
HELP AS MOU STEILEI KAPOIOS MONO 2 PHOTOS MIA ME KOKKINO IOULIETA KAI MIA ME KOKKINO ALFA GIA THN MITO THN DEYTERA THN PARAGELNW KAI DEN KSERW AKOMA XRWMA PLEASE HELPΚαλωσόρισες, σίγουρα κάποιος από εδώ θα σε βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, αφενός τα greeklish δεν επιτρέπονται στο 4Τ forum, αφετέρου τα κεφαλαία είναι ένδειξη ανεβασμένου τόνου στο ίντερνετ, εν ολίγοις δείχνεις σα να φωνάζεις
-
-
Άσχετο: μια χαρά δείχνει και η 17' τελικά...
Γενικά είναι ωραιότατο τώρα που το ξαναβλέπω στο πλάι. -
euxaristw para para polu mhpws tis exeis kai oloklhres h mourh;;;alla se ayxaristw para para polu polu
-
-
Πω πω πω πω. Αυτο το φορτηγο ειναι για να το κλεψεις ολοκληρο. Ευχαριστουμε φιλε.
-
πω πω τελεια οτι φωτογραφια ζητησω την εχεις΄...........σασ εχω πρηκσει ε.ποιο απο τα 2 χρωματα να παρω βοηθεια θελω και αλλες φωτο με τα 2 χρωματα.σασ τα εχς πρηκσει αλλα δεν μπορω να αποφασισω βοηθεια..............
-
http://img366.imageshack.us/img366/2205 ... 227vb2.jpg
Αυτό είναι το δικό μου σε Rosso Alfa, το είδα σήμερα στην αντιπροσωπεία
-
Το εσωτερικό της MiTo μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ειδικά η επένδυση από μαλακά 'ανθρακονήματα' (!) είναι ευχάριστη και στην όψη και στην υφή (αν και δεν μου θύμισε καθόλου ανθρακονήματα). Εστιάζω στο συγκεκριμένο σημείο γιατί σε φωτογραφίες μου έκανε κακή εντύπωση, ειδικά όταν διάβασα πως θα είναι και μαλακής υφής.
Υλικά και φινίρισμα πολύ προσεγμένα. Σε σχέση με το MINI που είναι και μάλλον ο άμμεσος ανταγωνιστής το εσωτερικό της MiTO είναι τουλάχιστον εφάμιλλο και ελπίζω πολύ ανθεκτικότερο στο χρόνο (έχω ακούσει και δει διάφορα για το ΜΙΝΙ, καθόλου κολακευτικά).
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλωσταδέχτηκες.Τί έγινε τελικά...έμεινες ικανοποιημένος με το χρώμα;
πω πω τελεια οτι φωτογραφια ζητησω την εχεις΄...........σασ εχω πρηκσει ε.ποιο απο τα 2 χρωματα να παρω βοηθεια θελω και αλλες φωτο με τα 2 χρωματα.σασ τα εχς πρηκσει αλλα δεν μπορω να αποφασισω βοηθεια..............
Αν είσαι μεταξύ των δύο κόκκινων θα σε συμβούλευα το rosso alfa.Aν ψάξεις καμιά 20αρια σελίδες πιο πίσω υπάρχουν και άλλες φωτο με τα δύο χρώματα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το εσωτερικό της MiTo μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Ειδικά η επένδυση από μαλακά 'ανθρακονήματα' (!) είναι ευχάριστη και στην όψη και στην υφή (αν και δεν μου θύμισε καθόλου ανθρακονήματα). Εστιάζω στο συγκεκριμένο σημείο γιατί σε φωτογραφίες μου έκανε κακή εντύπωση, ειδικά όταν διάβασα πως θα είναι και μαλακής υφής.Ναι, είναι όντως πολύ ευχάριστα. Το μόνο που εμένα με χάλασε ηταν η περιοχή του ραδιο-CD. Ιδιορρυθμία μου ίσως, αλλά φυσικά όπως και να 'χει δε στέκομαι εκεί!
Καλωσταδέχτηκες.Τί έγινε τελικά...έμεινες ικανοποιημένος με το χρώμα;
Σε ευχαριστώ πολύ! Αν και ήταν βρώμικο, νομίζω πως η διαφορά με το Giulietta είναι εμφανής, και οπωσδήποτε αξίζει τον κόπο
-
Εμφανεστατη η διαφορα.
Αντε με το καλο. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
http://img366.imageshack.us/img366/2205/05112008227vb2.jpg' target='_blankΑυτό είναι το δικό μου σε Rosso Alfa, το είδα σήμερα στην αντιπροσωπεία
Δεν έχω λόγια!!! Εκπληκτικό σχέδιο και πανέμορφο χρώμα. Κόσμημα!!!
Με το καλό η παραλαβή. -
Rosso Alfa και από εμένα, καλή επιλογή...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008