-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
το οποιο ΙΚΕΑ δεν ειναι φθηνο σε ολα του τα προιοντα.
Πες μου ενα πολυκατάστημα ή αλυσίδα, που όλα του τα προιόντα είναι φτηνά...Praktiker, Πλαίσιο, e-shop, Κωτσόβολος, Εικόνα-Ηχος, Carrefour, Βασιλόπουλος, Γερμανός, Alex pak ;;;;; Ποιό ;; ΚΑΝΕΝΑ.....!!! Μόνο οι κράχτες που βγάζουν στα έντυπα κατα καιρούς κι ΑΝ.....!! Στόχος τους είναι να σε βάλουν μέσα στο μαγαζί. Μετά, αρχίζει το ασάλιωτο...!!
+1000
Θυμάμαι όταν ήμουν στην αγγλία πριν κάποια χρόνια ήθελα φωτογραφική μηχανή. Πάω μια βόλτα απο το Dixon's και βρίσκω την Nikon που ήθελα γύρω στις 850 λίρες. Περνάω μετά απο ένα Jessops (μαγαζί με φωτογραφικά) και βλέπω στη βιτρίνα την ίδια μηχανή στις 500 λίρες. Σκέφτομαι δέν μπορεί, μεταχειρισμένη θα είναι. Κάνω και μια έρευνα αγοράς στο internet και τελικά διαπιστώνω οτι η 'σωστή' τιμή ήταν οι 500 λίρες Μιλάμε για σχεδόν διπλάσια τιμή!
Έχω δεί πολλά τέτοια παραδείγματα και σε ελληνικά και σε αγγλικά μαγαζιά, όμως αυτό το συγκεκριμένο ήταν με διαφορά το πιό κραυγαλέο.
-
Το Dixon's ειναι πανακριβο. Αν μενεις Αγγλια συμφερει να αγοραζεις απο internet. Ενα σωρο καλουδια σε φοβερες τιμες!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
το οποιο ΙΚΕΑ δεν ειναι φθηνο σε ολα του τα προιοντα.
Πες μου ενα πολυκατάστημα ή αλυσίδα, που όλα του τα προιόντα είναι φτηνά...Praktiker, Πλαίσιο, e-shop, Κωτσόβολος, Εικόνα-Ηχος, Carrefour, Βασιλόπουλος, Γερμανός, Alex pak ;;;;; Ποιό ;; ΚΑΝΕΝΑ.....!!! Μόνο οι κράχτες που βγάζουν στα έντυπα κατα καιρούς κι ΑΝ.....!! Στόχος τους είναι να σε βάλουν μέσα στο μαγαζί. Μετά, αρχίζει το ασάλιωτο...!!
Κι εδω ερχεται αυτο που λεμε καταναλωτικη συνειδηση και καταναλωτικη παιδεια.
Πας στο μαγαζι παιρνεις τη προσφορα που καταρχην σε ενδιαφερει αλλα και σου χρειαζεται και σηκωνεσαι και φευγεις. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πήγα στο βιβλιοπωλείο να πάρω 3 στυλό κι ένα blanco, 1 ευρώ το στυλό έγραφε το ράφι και 1.20 το blanco. Πάω να πληρώσω, 6 ευρώ λογαριασμός Λέω 3*1 + 1.20 κάνει 4.20, τι 6 ευρώ μου τσαμπουνάς μωρή πατσαβούρα; Αααα κύριε οι τιμές στο ράφι είναι πολύ παλιές τουλάχιστον 3 χρόνια! Δεν τις ανανεώνουμε γιατί αλλάζουν συνέχεια, τώρα είναι 2 ευρώ το στυλό και το blanco.
wtf
Τα παρατάς πάνω στο ταμείο και πας αλλού. ΔΕΝ σκέφτεσαι 'έλα μωρέ, τόσο θα έχουν κι από αλλού να τα πάρω' γιατί έτσι επιβραβεύεις τα καθίκια. Αυτοί δηλαδή που έχουν τις σωστές τιμές επάνω στα προϊόντα τους μαλ@κες είναι?
δεν το παρατας. απαιτεις να το αγορασεις στην τιμη που γραφει στο ραφι. ειναι νομος.-
Σίγουρα αυτός είναι ένας τρόπος να το δείς.
Ένας άλλος τρόπος να το δεις είναι να μη γίνεις πελάτης κάποιου που πάει να σε πηδήξει και να προτιμήσεις να δώσεις τα ωραία σου λεφτουδάκια σε κάποιον άλλο.
-
http://www.thisismoney.co.uk/news/artic ... n_a_source
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.thisismoney.co.uk/news/article.html?in_article_id=456391&in_page_id=2&in_a_source' target='_blank_
-
Σαν τις πίτσες ένα πράμα σπέσιαλ οικογενειακή 1 + 1 δώρο
-
έχεις δει πόσο έχουν πάει οι πίτσες?! 15,50 η οικογενειακή
σε λίγο θα δίνουν ένα αυτοκίνητο δώρο με κάθε πίτσα -
-
Στην Dominos , με 15€ παίρνεις 2 μεγάλες πίτσες (που τρώνε άνετα 4 άτομα) , αρκεί να τις παραλάβεις μόνος σου από το κατάστημα. Εναλλακτικά, 2 άτομα βολεύονται με μια Jumbo, στα 9,5€ , πάλι όμως πρέπει να τις παραλάβεις μόνος σου...
Εννοείται, πιστός στο πνεύμα τσιγκουνιάς που με διακατέχει, κάνω πάντα αυτό και σχεδόν ποτέ δεν έρχεται το delivery σπιτι μου, ούτως ή άλλως, το κατάστημα είναι λιγότερο από 2 km από το σπίτι, σιγά το πράγμα δηλαδή...
Νοστιμιά και οικονομία, το μότο μου! -
Στην pizza hut συμβαινει το αντιστοιχο (2 πιτσες με παραλαβη απο το καταστημα) με €17 για νορμαλ συνθεση...
Ειναι 50μ απο το σπιτι μου -
Eχει φτασει η πιτσα 3.000 δρχ και λεμε και ευχαριστω
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Eχει φτασει η πιτσα 3.000 δρχ και λεμε και ευχαριστωE, 2 πίτσες λέμε!
Α και σαφώς είναι πιο νόστιμη η Dominos από την Hut! -
η dominos ειναι κορυφη για μενα.
-
150 cm² πίτσα ή 6 ΜΕΓΑΛΑ κομμάτια (λαμαρίνα ~50χ30) με σπιτικό ζυμάρι και 'γνωστά' ΚΑΛΑ υλικά έρχεται στα 7 €.
Αυτό απαντάει στον τίτλο του θέματος. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
150 cm² πίτσα ή 6 ΜΕΓΑΛΑ κομμάτια (λαμαρίνα ~50χ30) με σπιτικό ζυμάρι και 'γνωστά' ΚΑΛΑ υλικά έρχεται στα 7 €.
Αυτό απαντάει στον τίτλο του θέματος.Πες τα Μάνο!
Άντε με τους ανεπρόκοπους που ούτε μια πίτσα δεν μπορούν να φτιάξουν! -
Desperate times require desperate measures.
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στην pizza hut συμβαινει το αντιστοιχο (2 πιτσες με παραλαβη απο το καταστημα) με €17 για νορμαλ συνθεση...
Ειναι 50μ απο το σπιτι μουεισαι κωλοφαρφος..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ειναι 50μ απο το σπιτι μουεισαι κωλοφαρφος..
Όντως, πολύ κωλόφαρδος. Εμένα είναι στα 200μ, άντε 300μ
Ακρίβεια. Που oφείλεται; Τι θα κάνουμε;