-
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ:Ρε παιδιά, σόρρυ που θα το πω: Αλλά μήπως το φόρουμ το κάνουμε λίγο μπάχαλο μόνοι μας?
Ο καθένας ποστάρει ό,τι θέλει και όπου θέλει. Δεν έχω καποιο πρόβλημα προσωπικά, μόνο που έτσι δεν δημιουργούμε ένα φόρουμ ελκυστικό και χρήσιμο σε κάποιον που θα μας γνωρίσει για πρώτη φορά
Το **'Classic Events' **είναι για να αναρτούμε ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις
Για φώτο, σχόλια και κουτσομπολιά υπάρχει άλλο θέμα με τίτλο 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων 'ΟΚ Το μήνυμα ελήφθη...απλά αυτή την σελίδα δεν την είχα δει...καλύτερα εδώ...
-
Πολύ ωραίοι οι Κρητικοί!!! Αυτοκίνητα του γούστου μου!!!!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Επειδή έβαλα παραπάνω 4L απο όσο αντέχετε...Κλασική ανάβαση Ομαλού, αν διάβασα σωστά.
Χε, χε, πολύ καλό!!!. Έχουμε καμιά παραπάνω φωτο ή πληροφορία; Το αυτοκίνητο έχει αθηναϊκές πινακίδες, είναι σε λέσχη εδω; Φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εχει ακόμη και το προστατευτικό λαστιχάκι ανάμεσα στον προφυλακτήρα και το φτερό. Πρόκειται για σχέδιο Giugiaro (όταν δούλευε για Bertone). Mazda 1500 σειρά 2 (Α7), 1969-1972. Βλέπω μη αυθεντικό τιμόνι, δυσεύρετο άλλωστε, και το χρώμα πιστεύω ότι δεν είναι εργοστασιακό.
-
Προδρομε το εδειξες το καρδιτσιωτικο'αμερικανικο'στον baltsioti??
-
Οχι ακομα ρε Μιχαλη!Περιμενω για να κανω το εγαλο ντου το Σαββ/κο!!!
Ο NIGA θα το φχαριστηθει πολυ!!!
-
Θέλω το Mazda μου (τη φωτογραφία)!!! ¨Εχασα το πορτοκαλί mazda.
Τι είναι το καρδιτσιώτικο;
-
Ποιά φωτογραφία έχασες;
-
Οκ, πριν από καμιά ωρα δεν κατέβαζε τίποτα από Κρήτη. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Οκ, πριν από καμιά ωρα δεν κατέβαζε τίποτα από Κρήτη.Είχε απαγορευτικό...
Χε, χε, πολύ καλό!!!. Έχουμε καμιά παραπάνω φωτο ή πληροφορία; Το αυτοκίνητο έχει αθηναϊκές πινακίδες, είναι σε λέσχη εδω; Φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εχει ακόμη και το προστατευτικό λαστιχάκι ανάμεσα στον προφυλακτήρα και το φτερό. Πρόκειται για σχέδιο Giugiaro (όταν δούλευε για Bertone). Mazda 1500 σειρά 2 (Α7), 1969-1972. Βλέπω μη αυθεντικό τιμόνι, δυσεύρετο άλλωστε, και το χρώμα πιστεύω ότι δεν είναι εργοστασιακό.
Όχι αυτή είναι η μόνη που τράβηξα...για το χρώμα, έχω να σου πώ ότι εκεί στην Κρήτη πρέπει να είναι κάποιος που βάφει σε μπάνιο μαζικά...δεν εξηγείται ότι το BMW το Mazda και το 500 είχαν ακριβώς την ίδια απόχρωση.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
για το χρώμα, έχω να σου πώ ότι εκεί στην Κρήτη πρέπει να είναι κάποιος που βάφει σε μπάνιο μαζικά...δεν εξηγείται ότι το BMW το Mazda και το 500 είχαν ακριβώς την ίδια απόχρωση.Είχε ζητήσει του χρωματοπώλη να βγάλει χρώμα για το 500, κι εκείνος το έβγαλε 10 κιλά... γιατί κατάλαβε για Mercedes 500
Τελικά του έφτασε να βάψει το 500αράκι... κι άλλα 2ΥΓ: εμένα μου αρέσει το χρώμα πάντως. Κλασικό 70ς
-
Πολύ καλή η ατάκα spitfire, άκουσε λάθος ο άνθρωπος!
Μάριος -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΥΓ: εμένα μου αρέσει το χρώμα πάντως. Κλασικό 70ς
Me too!
-
Παντοβα 2008.
μερικες ενδεικτικες φωτο.
-
Αλλη μία δόση φίλτατε Ronnie.Υπάρχει και το σύνδρομο στέρησης,ξέρεις.
-
Μπράβο Γιον πολύ ωραίες φωτογραφίες, καταπληκτικά αυτοκινητα. Ευχαριστούμε!
-
-
Ωραιες φωτο Βαγγελη!Καλα περασατε ε?
Πληροφοριες για το 203 εχεις?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ωραιες φωτο Βαγγελη!Καλα περασατε ε?Πληροφοριες για το 203 εχεις?
Ηταν πολυ καλα ναι....ωραια αμαξια αντικες βεβαια ειχε και μεσα στον χωρο της
εκθεσης αξιζει να πατε να τα δειτε.
το 203 ηταν πολυ ωραιο αλλα δεν νομιζω να πωλειται αν εννοεις αυτο -
Μπράβο ronnie, χόρτασε το μάτι σου;
Μάριος
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων