-
Δεν μου αρέσει ο ευτελισμός της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_253498
Όταν πολιτεύεσαι είσαι αντικείμενο κριτικής. Αυτή είναι η πολιτική και οφείλεις να την αποδεχθείς ΠΡΙΝ εισέλθεις σε αυτή. Συνεπώς γνώμη μου είναι πως όταν φεύγεις πας σπίτι σου και όχι στα δικαστήρια. -
Μ' αρέσει πολύ η στιγμή αυτή, που σε μια φάση χαλάρωσης μετά από ένα 4ωρο καλό χειρουργείο, ακούω αυτό το τραγούδι και θυμάμαι πατρίδα:
http://www.youtube.com/watch?v=hWKEltZA ... re=related' target='_blank
Μου αρέσει που στα χειρουργεία με αποκαλούν 'Grieche!'.
Μου άρεσε που εδώ μας αφήνουν να μάθουμε και να κλείνουμε κοιλιές στα χειρουργεία.Δε μου αρέσει το γεγονός ότι στην κλινική έχουν μαζευτεί ασθενείς σε isolationsräume, επειδή έχουν μικρόβια ανίκητα από αντιβιοτικά, όπως το mrsa και άλλα στελέχη vre ανθεκτικά σε βανκομυκίνη. Ο Θεός Βοηθός.
Μου αρέσει που έχουμε ΣΚ και θα πάμε μάλλον αύριο Κολωνία για ψώνια Επίσης έχουμε και μερικά πάρτυ σήμερα!
-
Moυ αρέσει που σου αρέσει αυτή η τραγουδάρα Την ακουγα στο γυρισμό σε loop mode, στην αριστερή λωρίδα με οσα
Δε μου αρέσει που ήμουν για μια βραδιά Κολωνία χτες (άφιξη αργά το βράδυ μετά το πανεπιστήμιο, για να συναντήσω μια φίλη που έκανε στάση για να κατέβει ελλάδα) και έπρεπε να γυρίσω σήμερα το πρωί για το γραφείο, για να ετοιμάσω τις ασκήσεις των φοιτητών που ξεκινάν απο βδομάδα
Πάει το πάρτυ με τα γκομενάκια -
οταν θα αρχίσετε να ακούτε και καζαντζίδη να το προσέξετε
-
Μου αρεσει και μενα αυτο το τραγουδι.
Επειδη δεν ειμαι του χωρου, θα ηταν ευκολο σε καποιον να κανει μια playlist απο τραγουδια ομοια με αυτο; Θα μ'αρεσε αυτο.. -
Εμένα πάλι μ' αρέσει σε υπερβολικό βαθμό αυτό το τραγούδι/βίντεοκλιπ http://www.youtube.com/watch?v=tpp6MINDTPw . Προσαρτήθηκε πάραυτα στην υπογραφή!!!
-
Δεν μου άρεσε που έφαγα άκυρο στον Κιθαιρώνα και σήμερα. Τον τελευταίο μήνα ο καιρός το έχει βάλει πείσμα να μην με αφήσει να πετάξω. Και το χειρότερο από όλα, έφαγα το κρύο της Αρκούδας στο parawaiting καθώς δεν είχα προνοήσει για χειμωνιάτικα ρούχα.
Το μόνο καλό ήταν ότι μπήκε μια ώρα ground handling και τουλάχιστον δικαιολόγησα στον εαυτό μου την ταλαιπωρία και τα χιλιόμετρα.
-
Δε μ αρεσε η κινηση στην αθηνων κορινθου.Πολλα ζωα σημερα στο δρομο και ειδικα κατι τραγοι με γκολφ και 316...δεν ειναι τυχαιο..
M αρεσε πολυ που δεν ειδα τα μουτρα του vasgti σημερα. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οταν θα αρχίσετε να ακούτε και καζαντζίδη να το προσέξετε -
Βρηκα την πορτα του συνοδηγου στο Punto παραβιασμενη.
Προφανως με τη μεθοδο του τραβηγματος....Φυσικα και... ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ...
Καλυτερα να σπαγαν το τζαμι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
r/cd; αν δεν εχεις κλειστο γκαραζ βαλε συναγερμο. θα σου κοστισει λιγο αλλα θα εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
r/cd; αν δεν εχεις κλειστο γκαραζ βαλε συναγερμο. θα σου κοστισει λιγο αλλα θα εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο...
Δεν πηραν τιποτα!
Συναγερμος υπαρχει...
Το συμβαν εγινε μεταξυ 2-4 το πρωι, ενω το αμαξι ηταν παρκαρισμενο σε καποιο κεντρο δεξιωσεων.
Η ασφαλιστικη αραγε το καλυπτει?
-
-
Κωνσταντίνε, αφού είσαι σκιερ, πως να μη σου αρέσει!
Άντε να ετοιμάζεις και τις μπότες γιατί σε κανένα 2μηνο πάλι θα κατεβαίνεις τις πίστες! -
Δεν μ'αρέσει που ξύπνησα με τον αυχένα μου πιασμένο. Είχε να συμβεί πολύ καιρό, αλλά φαίνεται πως ο 5ος σπόνδυλος με θυμήθηκε πάλι.
Μ'αρέσει που το κολλάρο που επιτέλους αγόρασα απαλύνει αρκετά την κατάσταση και ίσως αύριο να είμαι πολύ καλύτερα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου άρεσε που έφαγα άκυρο στον Κιθαιρώνα και σήμερα. Τον τελευταίο μήνα ο καιρός το έχει βάλει πείσμα...Μια από τα ίδια και σήμερα. Η διαφορά είναι ότι δεν παίρνω πάλι το ρίσκο να ξαναοδηγώ μέχρι τις Πλαταιές.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μ'άρεσε η βόλτα που πήγα χθες στο Καϊμάκτσαλαν και τα φθινοπωρινά χρώματα που είχαν τα δεντράκιαO Σταθμός του Άγρα σας ικανοποίησε;
-
Μ' άρεσε η διήμερη αδειούλα μου.
Δε μ΄ αρέσει που σε λίγες ώρες πρέπει να γυρίσω στο στρατόπεδο...
-
Μάρεσε το Σ/Κ
Μάρέσει που δεν τελείωσε ακόμη
Δε μαρέσει που μπορεί να δουλεύω αύριο... κ δυστυχώς είναι μακριά κ μεγάλη δουλειά
Μαρέσει που μπορεί να βρέχει αύριοΜαρέσει το θεματάκι vw vs alfa
Δε μαρέσει που δεν έχω χρόνο να το διαβάσω όλο -
Moυ αρέσει που αύριο έχω ρεπό.
Μου αρέσει που χειμωνιάζει.
Μου αρέσουν τα ημιαυτόματα κιβώτια.Δεν μου αρέσει που σκοτεινιάζει από τις 5.
Δεν μου αρέσει η γαϊδουριά μερικών στους δρόμους. Γιατί ρε φίλε πετάς ότι σκουπίδι έχεις μέσα στο κ@λαμαξό σου έξω;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]