-
Εμένα πάντως με είχε κρατήσει μες την αγωνία και το άγχος μέχρι το τέλος...και μου είχε μεταδώσει η ταινία αυτό που ζούσε ο πρωταγωνιστής...ο οποίος πιστεύω ότι έπαιξε εξαιρετικά.
Γούστα είναι αυτά I guess...αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία.
-
Οντως το φιναλε και η μη-λυση του δραματος ηταν παιδαριωδως βολικη για τον πρωταγωνιστη.
επισης περα απο καποιες ηθικολογιες,δεν υπηρχαν πολλα σημεια που σηκωναν 2η αναγνωση.Ηταν σαν να εβλεπες του βιογραφια ενος 'καπατσου-που-υποκυπτει-μεν-στα-παθη-του-αλλα-στο-τελος-καταφερνει-καπως-να-επιπλευσει'
τωρα τα περι Αλεν-Ντ'αλλων και τις οποιες αυθεντιες τα ακουω βερεσε.
Αλλωστε στα τελευταια του πονηματα,δυσκολευεσαι να διακρινεις την αναμιξη του μεχρι να δεις τ'ονομα του στα credits
-
Έχει στο ΣΚΑΙ αυτή την ώρα ένα ντοκιμαντέρ για τη Ferrari.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Έχει στο ΣΚΑΙ αυτή την ώρα ένα ντοκιμαντέρ για τη Ferrari.http://www.skai.gr/master_story_tv.php?id=97859' target='_blank
Το είδα, εξαιρετικό!
-
Ευχάριστη έκπληξη εδω και μερικες μέρες που βλέπουε αρκατά καλά το Μακεδονία TV . Μου είχαν λειψει οι Simpsons!!!!
-
Ετυχε χθες να επιστρεψω σπιτι κατα τις 6 και μοιραια ανοιξα το χαζοκουτι μεχρι να νυσταξω.Καλα μιλαμε οι πρωινες εκπομπες ηταν η καθεμια στον κοσμο της:Στον alpha τρωγονταν με το Ρουσοπουλο για την αγωγη που τους εκανε,στον Αντ1 καθε 10 λεπτα πεταγαν την χαζοφατσα του Ρουβα και το X-factor(ελεος δλδ ποιος σηκωνεται 6 η ωρα σαββατιατικα για να δει x-factor???),στο mega λεγαν για το βατοπεδι και την σιγουρη νικη του Πασοκ στις εκλογες κτλ...Πλακα ειχε
-
Όλα αυτά τα πολύ πρωινάδικα το ΣΚ, βοηθούν να ξυπνήσεις χαλαρά χωρίς άγχος έχοντας το τηλεκοντρόλ δίπλα στο κρεββάτι σου, ή μπορεί να σε κάνουν να συνεχίσεις τον ύπνο σου.
-
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ντοκιμαντέρ 'Η ζωή στην Γη' αυτή την στιγμή στο animal planet.
-
Στο alter ο Τριανταφυλλόπουλος έχει οδοιπορικό στην Αλβανία, για τους άθαφτους Έλληνες στρατιώτες το 40. Δυσκολίες στο να φτιαχτούν νεκροταφεία της προκοπής για αυτούς τους ανθρώπους.
-
Απήλαυσα για πολλοστή φορά το Deconstructing Harry στην ΕΤ1
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Στο alter ο Τριανταφυλλόπουλος έχει οδοιπορικό στην Αλβανία, για τους άθαφτους Έλληνες στρατιώτες το 40. Δυσκολίες στο να φτιαχτούν νεκροταφεία της προκοπής για αυτούς τους ανθρώπους.τους νεκρους της ελβετιας λες μαλλον...
-
Μόλις -με καθυστέρηση- έμαθα ότι αυτη την ώρα παίζει στην ΕΤ το 'Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran' με τον -γεράκο πλέον- Ομάρ Σαριφ..
-
Φοβερή ταινία, το πιτσιρίκι είναι πολύ μπροστά
-
καλή φαίνεται η νύχτα σήμερα
ΤσουΛου και μετά τις 12.00 αμερικάνικες εκλογές στο ΣΚΑΙ -
Στον alpha τωρα ανάλυση διαφορών γυναίκας - άνδρα. Οι άνδρες όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα συναισθηματικό θέμα χρησιμοποιούν το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για το συναίσθημα και τη φαντασία. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και τα δυο ημισφαίρια δλδ ΚΑΙ το αριστερό που είναι υπεύθυνο για την λογική. Να λοιπόν γιατί είμαστε μπουνταλάδες επιστημονικά και τρώμε συχνά παπά.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στον alpha τωρα ανάλυση διαφορών γυναίκας - άνδρα. Οι άνδρες όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα συναισθηματικό θέμα χρησιμοποιούν το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για το συναίσθημα και τη φαντασία. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και τα δυο ημισφαίρια δλδ ΚΑΙ το αριστερό που είναι υπεύθυνο για την λογική. Να λοιπόν γιατί είμαστε μπουνταλάδες επιστημονικά και τρώμε συχνά παπά.Πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή! Δυστυχώς την πέτυχα στο τέλος και είδα λίγο. Ξέρει κανείς αν και πότε
ξαναπαίζεται;- για το υπογραμμισμένο: δεν ξέρω αν το ανέφερε αλλά το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει όταν πρέπει να
αντιμετωπιστεί ένα παρκάρισμα.
- για το υπογραμμισμένο: δεν ξέρω αν το ανέφερε αλλά το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει όταν πρέπει να
-
Ωραίο ντοκιμαντέρ για τον Τσόρτσιλ στην Βουλή τώρα...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στον alpha τωρα ανάλυση διαφορών γυναίκας - άνδρα. Οι άνδρες όταν έχουν να αντιμετωπίσουν ένα συναισθηματικό θέμα χρησιμοποιούν το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για το συναίσθημα και τη φαντασία. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν ταυτόχρονα και τα δυο ημισφαίρια δλδ ΚΑΙ το αριστερό που είναι υπεύθυνο για την λογική. Να λοιπόν γιατί είμαστε μπουνταλάδες επιστημονικά και τρώμε συχνά παπά.Κορυφάια εκπομπή....!! Οχι να το παινευτώ, αλλα τις διαπιστώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για τις γυναίκες και το ρόλο τους σήμερα, τις έκανα εγω απ΄το ΄95 σε συζητήσεις -κοκορομαχίες με φίλες μου και γνωστές μου...Οτι δηλαδή οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να γίνουν ισες με τους άντρες, γίνανε ίδιες κλπ....! Αποκορύφωμα της εκπομπής η παραδοχή της δυναμικής -ανεξάρτητης -γαμάουα-σταρχίδιαμουοιαντρες-σουπεργυναίκας Βανας Μπάρμπα, οτι η φιλοσοφία της ολα αυτά τα χρόνια ηταν λάθος, οπως λάθος ηταν και το οτι αποτέλεσε πρότυπο για πολλές άλλες γυναίκες...!!! Γαμώ το κέρατό το σου μωρε ηλίθια, τόσα χρόνια εσυ και τα MEDIA πατσαβουριάσατε το μυαλό των γυναικών και τις κάνατε για τον.... (δυστυχώς και κυρίως ουτε γι΄αυτόν) και τώρα τα μαζεύετε..!! Αστα διαλα ρε...!!!
-
Η Βάνα Μπάρμπα......ανεξάρτητη-δυναμική κλπ;;;
Η βιζιτού του Κωστόπουλου; Το κολ-γκερλ;Και θεωρεί ότι έγινε...πρότυπο; Σιγά, είπαμε ότι ήσουν καραπ@#$νάρα, όχι και αρχηγίνα δα. Α ρε ψώνια...
-
Εδώ και καιρό υποστηρίζω σε συζητήσεις με κοπέλες που γκρινιάζουν ότι δεν πάμε εμείς οι άνδρες να τις μιλήσουμε ότι το πρόβλημα με τις γυναίκες εν ελλάδι ιδίως είναι πως φέρονται πλέον σαν άνδρες και αυτό εμάς μας απωθεί. Θέλουμε να έχουμε γυναίκα δίπλα μας, αθωότητα και θηλυκότητα μαζί όχι άνδρες
Τηλεόραση