-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα και ΠΩΣ το εμαθαν οι εδω παροικουντες; Τους αστειλε ο εκλιπων καρτα απο τους κηπους της Εδεμ ;Ε, πώς να το έμαθαν; Με τους συνήθεις διαύλους επικοινωνίας μεταξύ αυτού και του άλλου κόσμου: Θα είδε κάποιος κανένα όραμα, θα εμφανίστηκε η Παναγία σε κανένα τοστ, θα δάκρυσε καμμιά θαυματουργή εικόνα... τα γνωστά
-
Η αδερφή μου έχει ένα ασημένιο κουτάλι πάνω στο οποίο εμφανίστηκε η ζωγραφιά της Παναγίας (αρκετά καθαρά).
Μπορώ να βγάλω λεφτά εκθέτοντας το;
πχ 1 ευρώ εισιτήριο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η αδερφή μου έχει ένα ασημένιο κουτάλι πάνω στο οποίο εμφανίστηκε η ζωγραφιά της Παναγίας (αρκετά καθαρά).Μπορώ να βγάλω λεφτά εκθέτοντας το;
πχ 1 ευρώ εισιτήριο.Το κουταλι ειναι του γλυκου ή της σουπας;Μην δινεις μισες πληροφοριες!!
-
Για να το λέει ο Λεωνίδας, έτσι θα είναι. Και, φυσικά, σε κουτάλα, όχι σε κουτάλι!!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η αδερφή μου έχει ένα ασημένιο κουτάλι πάνω στο οποίο εμφανίστηκε η ζωγραφιά της Παναγίας (αρκετά καθαρά).Μπορώ να βγάλω λεφτά εκθέτοντας το;
πχ 1 ευρώ εισιτήριο.Αν δεν κλαίει, δεν έχεις καμία τύχη...
-
Κουτάλι του γλυκού ασημένιο, στη πίσω πλευρά η Παναγία με φωτοστέφανο κρατά τον Ιησού. Το έχει η αδερφή μου σε κουτί με γυαλί μπροστά.
Κώστα δεν κλαίει, μπορεί να ήταν χαρούμενη όταν εμφανίστηκε. Πρέπει πάντα να κλαίει;
(εντάξει, αν είναι απαραίτητο να το βρέξουμε το κουτάλι) -
μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω σε μια εικόνα, να την πας σ ένα μοναστήρι που και το κατσίκι παθαίνει κρίση αναπνευστικού και να τους βάζεις να ρχονται μπουσουλώντας απ το Σύνταγμα.
Όσο πιο δύσκολη η διαδικασία, τόσο πιο μεγάλα τα τάματα...
Α μην ξεχάσεις να τυπώσεις εικονίτσες κτλ
Σου βρήκα και brand name:Παναγιά την ΚOYTAΛΟΤΡΟΦΟΥCA.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Σου βρήκα και brand name:Παναγιά την ΚOYTAΛΟΤΡΟΦΟΥCA.
-
Ο χρήστης micmic έγραψε:
τα μνημόσυνα πρέπει να εκτελούνται κανονικά και τακτικάΈκανα κι ένα λαθάκι εδώ: Τα μνημόσυνα πρέπει να τελούνται και όχι να εκτελούνται. Φαίνεται σκεφτόμουν τους παπάδες την ώρα που το έγραφα...
-
Πόσοι είναι οι νόμοι του Μέρφι;
Τους έχει κάποιος όλους στα ελληνικά; -
Έχω την εντύπωση ότι είναι ο νόμος και από εκεί και πέρα όλες οι παραλλαγές ακολουθούν αυτόν!
'if anything can go wrong, it will'
-
Νομίζω είναι 6 ή 3 μικρά βιβλιαράκια με σατιρικές προτάσεις αναλόγου ύφους. Κάπου χαμένο έχω ένα τέτοιο...
Ο νόμος του μέρφι που λέει ο ηλίας νομίζω ότι προέρχεται από ένα αξιωματικό της γιούζαφ στη βάση έντουάρντς που δοκίμαζαν όλα τα πειραματικά αεροσκάφη. Ε επειδή έπρεπε να είναι έτοιμοι για το χειρότερο είχαν το νόμο του μέρφι να τους το θυμίζει...
-
Ξέρει κανείς πώς λέγεται το εργαλείο που βιδώνει-ξεβιδώνει τις βαλβίδες των ελαστικών; Και που μπορώ να το βρω;
-
Έχει και πλαστικά τέτοια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει και πλαστικά τέτοια.Τα καινούρια Όπελ έχουν ένα πολύ ωραίο τέτοιο, στηριγμένο στο μέσα μερος της τάπας βενζίνης. Λογικά, θα μπορείς να αγοράσεις από μια αντιπροσωπεία ένα.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Νομίζω είναι 6 ή 3 μικρά βιβλιαράκια με σατιρικές προτάσεις αναλόγου ύφους. Κάπου χαμένο έχω ένα τέτοιο...Ο νόμος του μέρφι που λέει ο ηλίας νομίζω ότι προέρχεται από ένα αξιωματικό της γιούζαφ στη βάση έντουάρντς που δοκίμαζαν όλα τα πειραματικά αεροσκάφη. Ε επειδή έπρεπε να είναι έτοιμοι για το χειρότερο είχαν το νόμο του μέρφι να τους το θυμίζει...
Ένα βιβλιαράκι είναι, έχει εκδοθεί στην Ελληνική γλώσσα πριν από 15 χρόνια περίπου (κάπου το έχω, θα το βρω και θα γράψω και τον εκδοτικό οίκο).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα καινούρια Όπελ έχουν ένα πολύ ωραίο τέτοιο, στηριγμένο στο μέσα μερος της τάπας βενζίνης. Λογικά, θα μπορείς να αγοράσεις από μια αντιπροσωπεία ένα.Αυτό των Opel είναι για να ξεβιδώνεις το πλαστικό καπάκι των βαλβίδων, ο φίλος φαντάζομαι θέλει το εργαλείο που ξεβιδώνει τη βελόνα μέσα, δηλαδή αυτό.
Να φανταστώ οτι θα χρησιμοποιηθεί σε κάποιο παρκαρισμένο που εμποδίζει?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα καινούρια Όπελ έχουν ένα πολύ ωραίο τέτοιο, στηριγμένο στο μέσα μερος της τάπας βενζίνης. Λογικά, θα μπορείς να αγοράσεις από μια αντιπροσωπεία ένα.
Αυτό των Opel είναι για να ξεβιδώνεις το πλαστικό καπάκι των βαλβίδων, ο φίλος φαντάζομαι θέλει το εργαλείο που ξεβιδώνει τη βελόνα μέσα, δηλαδή αυτό.
Τότε αυτό είναι καλύτερο και με περισσότερες χρήσεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα καινούρια Όπελ έχουν ένα πολύ ωραίο τέτοιο, στηριγμένο στο μέσα μερος της τάπας βενζίνης. Λογικά, θα μπορείς να αγοράσεις από μια αντιπροσωπεία ένα.
Αυτό των Opel είναι για να ξεβιδώνεις το πλαστικό καπάκι των βαλβίδων, ο φίλος φαντάζομαι θέλει το εργαλείο που ξεβιδώνει τη βελόνα μέσα, δηλαδή αυτό.
Τότε αυτό είναι καλύτερο και με περισσότερες χρήσεις.
Αυτό που λες εσύ προκαλεί φθορά ξένης περιουσίας, που είναι ποινικά κολάσιμη και δίνει δυνατότητα αγωγής για αποζημίωση. Το άλλο, ΟΧΙ! Το πολύ-πολύ, αν τα πράγματα σκουρήνουν, του ξαναβάζεις τον αέρα μέσα και ...όλα όπως πριν ('τσ, τσ, τι σου έτυχε και σένα ρε παιδάκι μου - μα να ξεφουσκώσουν και τα τέσσερα λάστιχα μαζί!').
@dog80: Ναι αυτό είναι - αλλά πώς το ζητάνε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσοι είναι οι νόμοι του Μέρφι;
Τους έχει κάποιος όλους στα ελληνικά;http://examino.net/forum/index.php?topic=622.0
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο