-
Αυτό έχεις να πεις ρε συ;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πέτρο για ρώτα κανέναν εκεί τι θα γινόταν άμα είχαν κάνει το ίδιο σκηνικό με το dildo εκεί.
ποιον ντίλντο? έχασα κανένα επεισόδιο?
ΠΡΟΣΟΧΗ, GRAPHIC ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, φαινεται πρωκτος, λιγο τσουτσουνακι και ενας μεγαααλος δονητης. (ειναι μεν τραγικο το οτι βιντεοσκοπηθηκε, αλλα ειναι αστεια φαση).
http://prezatv.blogspot.com/2008/10/video_11.html
Παιζει να φαω warning/ban; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό έχεις να πεις ρε συ; -
Δεν μ'αρέσει που κάθε μέρα πρέπει να κάνω τη διαδρομή Μαρούσι-Ελληνικό! Πίκρα...
Δεν μ'αρεσει που άκουσα τη μάνα μου και πήγα στο γιατρό επειδή με πονάει η μέση μου. Καλύτερα που δεν ήξερα.
Δε μ'αρεσει που η διπλωματική κολλάει συνέχεια (και πλέον θα γίνεται after work ) και δε λέει να τελειώσει. Αλλά όταν τελειώσει δεν θέλω να ξανακουσω μία σειρά από λέξεις όπως πανεπιστήμιο, εκτιμήσεις, eviews, MATLAB και διάφορες άλλες!
Μ'αρέσει που είμαι άνθρωπος που δέχομαι τις δυσκολίες ψυχραιμα και δεν γκρινιάζω
-
Δε μ' αρέσει η μπλε οθόνη που πετάει το (εταιρικό) laptop μου κάθε φορά που προσπαθεί να φορτώσει τα windows. 'Unreachable boot device' ή κάτι παραπλήσιο είναι το μήνυμα που 'πετάει'.
Δε μ' αρέσει^2 το ότι δεν έχω backup του 'my documents' φακέλου. Εδώ και καιρό έλεγα να πάρω αλλά κάθε φορά το άφηνα για την επόμενη. Καλά να πάθω... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δε μ' αρέσει η μπλε οθόνη που πετάει το (εταιρικό) laptop μου κάθε φορά που προσπαθεί να φορτώσει τα windows. 'Unreachable boot device' ή κάτι παραπλήσιο είναι το μήνυμα που 'πετάει'.
Δε μ' αρέσει^2 το ότι δεν έχω backup του 'my documents' φακέλου. Εδώ και καιρό έλεγα να πάρω αλλά κάθε φορά το άφηνα για την επόμενη. Καλά να πάθω...εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις!
πες 'μου', μιας και στο δίνουν αντί για χρήματα...
ή πες της εταιρίας αν θα το επιστρέψεις σε αυτούς μετα...πρωινή πλακίτσα!
-
Δε μ' αρέσει^2 το ότι δεν έχω backup του 'my documents' φακέλου. Εδώ και καιρό έλεγα να πάρω αλλά κάθε φορά το άφηνα για την επόμενη. Καλά να πάθω...Πρέπει να παίρνεις συνέχεια αντίγραφα ασφαλείας. Όταν έχεις αντίγραφα, τα @#$%μηχανήματα δεν χαλάνε ποτέ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρέπει να παίρνεις συνέχεια αντίγραφα ασφαλείας. Όταν έχεις αντίγραφα, τα @#$%μηχανήματα δεν χαλάνε ποτέ.
η μεγαλύτερη αλήθεια! ...παθόντας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρέπει να παίρνεις συνέχεια αντίγραφα ασφαλείας. Όταν έχεις αντίγραφα, τα @#$%μηχανήματα δεν χαλάνε ποτέ.
η μεγαλύτερη αλήθεια! ...παθόντας
+1
-
Δε μ' αρέσει^2 το ότι δεν έχω backup του 'my documents' φακέλου. Εδώ και καιρό έλεγα να πάρω αλλά κάθε φορά το άφηνα για την επόμενη. Καλά να πάθω...Αν δεν είναι κρυπτογραφημένο, απλά βγάλε το δίσκο (μια ή δυο βίδες από κάτω είναι) και σύνδεσε τον εξωτερικά σε κάποιο άλλο pc για να πάρεις τα έγγραφά σου.
EDIT: Εγώ την έπαθα έτσι κάποια στιγμή: Δεύτερα: 'Την τετάρτη που έχω χρόνο θα πάρω πλήρες backup.' Την Τρίτη κάηκε ο σκληρός δίσκος...
-
Μου αρέσει πολύ που σήμερα δεν δουλεύω και που έχει έξω μια απίστευτη μέρα!
Μου αρέσει επίσης που είμαι ξάπλα με το λαπτοπ στα πόδια.
Δεν μου αρέσει που την Δευτέρα θα φάμε π@&%*@ στη δουλειά κ δεν μου αρέσει που το λαπτοπ είναι ξένο...
-
δεν κανει να εχεις το λαπτοπ στα ποδια..
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου αρέσει πολύ που σήμερα δεν δουλεύω και που έχει έξω μια απίστευτη μέρα!Μου αρέσει επίσης που είμαι ξάπλα με το λαπτοπ στα πόδια.
ολα τά άλλα καλά βρε συ.. την απίστευτη μέρα που την είδες;
-
Μ'αρεσει το χθεσινο παρτυ μου.
Δε μ'αρεσει που καποιοι δεν ηρθαν για διαφορους ακυρους λογους.
Δε μ'αρεσει οτι χαθηκε το κινητο της αδελφης μου, δε μπορω να πιστεψω οτι καποιος αναμεσα στα παιδια που καλεσα και τα ξερω αρκετα καλα θα εκλεβε.
Ασε που το κινητο της ηταν διπλα στο δικο μου το οποιο εχει τη διπλασια αξια..
Ελπιζω ακομη στο οτι η αδελφη μου το εβαλε καπου, παραπεσε, η το πηρε κανεις κατα λαθος.
Μαζι με ολα τα αλλα, η αδελφη μου δεν συνηθιζει να φορτιζει το κινητο της και ειναι σβηστο απο το πρωι, οποτε απο τη μια παιζει να το πηρε καποιος, απο την αλλη παιζει να εχει χωθει πουθενα και να εχει μεινει απο μπαταρια.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
δεν κανει να εχεις το λαπτοπ στα ποδια..γιατί?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μου αρέσει πολύ που σήμερα δεν δουλεύω και που έχει έξω μια απίστευτη μέρα!
Μου αρέσει επίσης που είμαι ξάπλα με το λαπτοπ στα πόδια.
ολα τά άλλα καλά βρε συ.. την απίστευτη μέρα που την είδες;
Και πιστευτή να είναι, η διάθεση την κάνει απίστευτη! Σήμερα, ομοίως!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
δεν κανει να εχεις το λαπτοπ στα ποδια..
γιατί?
Γενικα δεν κανει να ειναι κοντα στα τσιλιμπιθρονια..
-
Δεν μου αρέσει τίποτα σήμερα.
Το πρωί είχαμε κανονίσει να πάμε για MTB στο Νταού Πεντέλης με φίλους και το καταραμένο συνάχι που έχω από χτες με ανάγκασε να το χάσω.
Πριν λίγο μίλησα με τον εκπαιδευτή μου στον Κιθαιρώνα και (για ακόμα ένα Σ.Κ. ) δεν πετάει.
Η φάση με την μικρή δεν τραβάει όπως πρέπει.
Σκ@τά πάνε όλα.
-
-
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]