-
Ίσως όχι τόσο σχετικό μέ το θέμα , αλλά αρκετά σχετικό με την.....
αλληλοαναγνώριση των μελών :Για ..επίσημες εκδηλώσεις , καρτελάκι με 'παραμάνα' ,αυτό 'των συνεδρείων ' , του τύπου:
................................................................. . . . ( 4 T F Logo ) . . . . ** u s e r n a m e ** . . . . Μέλος του βήματος . . των 4Τροχών . .................................................................
Για ... ανεπίσημες , θερινές εκδηλώσεις , υπάρχει η ... μαγιά , τα μπλουζάκια του 4Τforum, πιστεύω πως υπάρχει η δυνατότητα ... 2ης
εκδοσης , για κάθε ενδιαφερόμενο !!!Για επίσης , ...ανεπίσημες , αλλά χειμερινές όμως εκδηλώσεις, η μαγιά
ισχύει (συνεχίζει να ...φουσκώνει ), απλά η εκτύπωση μπορεί να γίνει
σε φούτερ , απλό ή με γιακά και 3 κουμπιά.Για τις .... αναπάντεχες , μεταξύ μελών, - ανά την Ελλάδα - συναντήσεις , με εκείνο το αυτοκόλλητο (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ στο παρπρίζ), τί γίνεται ????
Προσωπική μου κατάθεση :
To καλοκαίρι που πέρασε , σε παραλιακό μαγαζί της Πρέβεζας ,
το ... ανεπίσημο μπλουζάκι που φορούσα , έγινε αφορμή να γνωρίσω
τον 'Staz' , ένα απο τα 'ιδρυτικά' , αλλά 'ανενεργά' μέλη του βήματός μας
και να ξαναβρεθούμε στην 1η Συνάντηση του 4TForum , στην Λίμνη
Πλατήρα ( emoticon , που να αποδίδει σωστά τα της Συνάντησης ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ).Προσωπική μου άποψη και επιθυμία :
Θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά, έτσι αναπάντεχα ,όπου ανα την Ελλάδα, ανθρώπους , με τους οποίους ,με μόνο κοινό σημείο αναφοράς την συμμετοχή μας στο 4ΤForum, και 'πίσω απο ένα πληκτρολόγιο' , είτε συμφωνήσαμε μέχρι κεραίας , είτε διαφωνήσαμε σφόδρα, είτε διάβασα με
αδιαφορία τις καταχωρήσεις τους , είτε είδαν με σκωπτική ματιά τις δικές
μου καταχωρήσεις , είτε...., είτε....., είτε..... .Αποστόλης.
Υ.Γ. Για αυτοκόλλητα , μπλουζάκια και φούτερ , υπάρχει ΚΑΙ η αποκέντρωση, ΚΑΙ ο ΟΡΙΣΜΟΣ εθελοντών , κατά τα .... έθιμα !!!!!!!!!
-
Και απο εμενα πολλες ευχαριστιες σε οσους κουραστηκαν για την ταπεινοτητα μας. Νομιζω οτι μονο χαρα μπορεις να αισθανθεις οταν το αγαπημενο σου περιοδικο σε αγκαλιαζει με τετοιο τροπο. Ευχαμαι να ειμαστε ολοι γεροι και αγαπημενοι, να κοψουμε πιτα και του χρονου και πολλα χρονια ακομα.
ΥΓ Ο Μαρινακης μας θυμησε κατι κληρωσεις κυπελου ποδοσφαιρου που ο εκπροσωπος των πρασινων δεν εβγαζε μπαλακι, αλλα λαγο σαν ταχυδακτυλουργος!!! Αυτο που ξερει ομως λιγος κοσμος ειναι οτι ο αρχιπαραγκαρχης gvala εκανε επιλογη δωρου. Κληρωνεται πρωτο το Safetrack, μου λεει αυτο δε το θελω γιατι εχω παει. Ολα καλα. Επομενη κληρωση ημερολογιο, τσουπ κερδιζει ο Παραγκας
-
ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΛΛΗ.
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 4Τ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Κ.Κ . ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ, ΚΟΣΜΟ, ΔΩΡΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ IVAN, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ STi ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ , ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ , ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ? Ο ΕΝΑΣ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΣΟΥΠΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΥΟ ΛΑΧΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 100 ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Ίσως όχι τόσο σχετικό μέ το θέμα , αλλά αρκετά σχετικό με την.....
αλληλοαναγνώριση των μελών :Για ..επίσημες εκδηλώσεις , καρτελάκι με 'παραμάνα' ,αυτό 'των συνεδρείων ' , του τύπου:
................................................................. . . . ( 4 T F Logo ) . . . . ** u s e r n a m e ** . . . . Μέλος του βήματος . . των 4Τροχών . .................................................................
Για ... ανεπίσημες , θερινές εκδηλώσεις , υπάρχει η ... μαγιά , τα μπλουζάκια του 4Τforum, πιστεύω πως υπάρχει η δυνατότητα ... 2ης
εκδοσης , για κάθε ενδιαφερόμενο !!!Για επίσης , ...ανεπίσημες , αλλά χειμερινές όμως εκδηλώσεις, η μαγιά
ισχύει (συνεχίζει να ...φουσκώνει ), απλά η εκτύπωση μπορεί να γίνει
σε φούτερ , απλό ή με γιακά και 3 κουμπιά.Για τις .... αναπάντεχες , μεταξύ μελών, - ανά την Ελλάδα - συναντήσεις , με εκείνο το αυτοκόλλητο (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ στο παρπρίζ), τί γίνεται ????
Προσωπική μου κατάθεση :
To καλοκαίρι που πέρασε , σε παραλιακό μαγαζί της Πρέβεζας ,
το ... ανεπίσημο μπλουζάκι που φορούσα , έγινε αφορμή να γνωρίσω
τον 'Staz' , ένα απο τα 'ιδρυτικά' , αλλά 'ανενεργά' μέλη του βήματός μας
και να ξαναβρεθούμε στην 1η Συνάντηση του 4TForum , στην Λίμνη
Πλατήρα ( emoticon , που να αποδίδει σωστά τα της Συνάντησης ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ).Προσωπική μου άποψη και επιθυμία :
Θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά, έτσι αναπάντεχα ,όπου ανα την Ελλάδα, ανθρώπους , με τους οποίους ,με μόνο κοινό σημείο αναφοράς την συμμετοχή μας στο 4ΤForum, και 'πίσω απο ένα πληκτρολόγιο' , είτε συμφωνήσαμε μέχρι κεραίας , είτε διαφωνήσαμε σφόδρα, είτε διάβασα με
αδιαφορία τις καταχωρήσεις τους , είτε είδαν με σκωπτική ματιά τις δικές
μου καταχωρήσεις , είτε...., είτε....., είτε..... .Αποστόλης.
Υ.Γ. Για αυτοκόλλητα , μπλουζάκια και φούτερ , υπάρχει ΚΑΙ η αποκέντρωση, ΚΑΙ ο ΟΡΙΣΜΟΣ εθελοντών , κατά τα .... έθιμα !!!!!!!!!
Οχι μόνο εγκρίνω,την πρόταση του αγαπητού συνforumά,αλλά και επαυξάνω
Πολλά φιλιά Απόστολε.
-
Ελπίζω να πήρατε όλοι τα αυτοκόλλητα του Φόρουμ που τύπωσαν οι 4Τ και να τα βλέπουμε συχνά στους δρόμους!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελπίζω να πήρατε όλοι τα αυτοκόλλητα του Φόρουμ που τύπωσαν οι 4Τ και να τα βλέπουμε συχνά στους δρόμους!!Αυτοκόλλητο έχουν ήδη και τα 2 αυτοκίνητα.
Προσέξτε μην κάνετε ταρζανιές με το σηματάκι. Είμαστε μέλη του φόρουμ και δεν μπορούμε να το ξεφτιλίζουμε. Η ιδέα να προάγουμε την αυτοκίνηση με την πραγματική της μορφή περνάει και μέσα από αυτό το σηματάκι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ελπίζω να πήρατε όλοι τα αυτοκόλλητα του Φόρουμ που τύπωσαν οι 4Τ και να τα βλέπουμε συχνά στους δρόμους!!
Αυτοκόλλητο έχουν ήδη και τα 2 αυτοκίνητα.
Προσέξτε μην κάνετε ταρζανιές με το σηματάκι. Είμαστε μέλη του φόρουμ και δεν μπορούμε να το ξεφτιλίζουμε. Η ιδέα να προάγουμε την αυτοκίνηση με την πραγματική της μορφή περνάει και μέσα από αυτό το σηματάκι.
Ωχ.Παω να το ξεκολλησω
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ωχ.Παω να το ξεκολλησω
Εγώ πάντως δεν πήρα καν σηματάκι για τους λόγους που αναφέρει ο συνονόματος. Για τους ίδιους λόγους δεν είχα κολλήσει το αυτοκόλλητο '4 Τροχοί' που είχε δοθεί με ένα τεύχος του περιοδικού.
Βαριά η ευθύνη...
-
Η εκδηλωση ηταν πολυ καλη και να ευχαριστησω ολους οσους βοηθησαν να πραγματοποιηθει.
Βεβαια η παραγκα εκανε παλι το καθηκον της!
Προεδρε τι θα γινει, θα πρεπει να βαλουμε βυσμα για να συνοδηγησουμε???? Εχουμε σπασει καθε ρεκορ γκαντεμιας και στατιστικης!!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτός ήταν και ο βασικός ενδοιασμός μου για να κολλήσω το αυτοκόλλητο. Ξαφνικά αισθάνθηκα πιο υπεύθυνος για την συμπεριφορά μου στο δρόμο.
Τελικά όμως ... το κόλλησα -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελπίζω να πήρατε όλοι τα αυτοκόλλητα του Φόρουμ που τύπωσαν οι 4Τ και να τα βλέπουμε συχνά στους δρόμους!!Νίκο,
στο 400ό (!!!) τεύχος , υπήρχε αυτοκόλλητο '4Τροχοί - 400 τεύχη'.
Δέν υπήρχε του Forum , και σωστά !Τελικά , αυτοκκόλητα του Forum , υπάρχουν ?
Αποστόλης.
-
Και αν υπάρχουν πως τα παίρνουμε θα συμπλήρωνα.
Αν δόθηκαν μόνο κατά την εκδήλωση όποιος φίλος πήρε και νιώθει βαριά την ευθύνη ας το πει να τον ξελαφρώσουμε. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Νίκο,
Αποστόλης.
Στην πίτα, Αποστόλη, υπήρχαν. Όσοι πήραν και δεν θέλουν να τα βάλουν για όποιους λόγους ας το πουν για να γίνει μεταβίβαση
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φέσι το αυτοκόλλητο...
Το κόλλησα στην McLaren F1 μου, αλλά μετά τα 320-330 ξεκόλλησε το σκασμένο...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Νίκο,
Αποστόλης.
Στην πίτα, Αποστόλη, υπήρχαν. Όσοι πήραν και δεν θέλουν να τα βάλουν για όποιους λόγους ας το πουν για να γίνει μεταβίβαση
Στέλιο,
Διαβλέπω , λόγω 'μεταβίβασης' , όπως λές , ...παράγκα σε στύλ Συγκοινωνιών ,
ας ορίσουμε λοιπόν εθελοντή (!) για την επανεκτύπωση και επαναδιανομή.Αποστόλης.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προσέξτε μην κάνετε ταρζανιές με το σηματάκι. Είμαστε μέλη του φόρουμ και δεν μπορούμε να το ξεφτιλίζουμε. Η ιδέα να προάγουμε την αυτοκίνηση με την πραγματική της μορφή περνάει και μέσα από αυτό το σηματάκι.Κώστα αυτό δεν το καταλαβαίνω καθόλου...το εξηγείς λίγο καλύτερα, ως προς τις 'ταρζανιές'?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελπίζω να πήρατε όλοι τα αυτοκόλλητα του Φόρουμ που τύπωσαν οι 4Τ και να τα βλέπουμε συχνά στους δρόμους!!Κρίμα που δεν μπόρεσα και εγώ να παρεβρεθώ στην κοπή της πίτας του Forum μας. Αυτοκόλλητο προφανώς δεν πήρα αν και πολύ θα το ήθελα. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο apostoli .
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Κρίμα που δεν μπόρεσα και εγώ να παρεβρεθώ στην κοπή της πίτας του Forum μας. Αυτοκόλλητο προφανώς δεν πήρα αν και πολύ θα το ήθελα. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο apostoli .
Παιδιά τι θα γίνει με τα αυτοκόλλητα? Θα κάνουμε τίποτα?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Κρίμα που δεν μπόρεσα και εγώ να παρεβρεθώ στην κοπή της πίτας του Forum μας. Αυτοκόλλητο προφανώς δεν πήρα αν και πολύ θα το ήθελα. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο apostoli .
Παιδιά τι θα γίνει με τα αυτοκόλλητα? Θα κάνουμε τίποτα?
Θα φροντίσω να πάρω αυτοκόλλητα απο τις Τ.Ε. και να τα έχω για μοίρασμα στις εκδηλώσεις!!
Οι φανατικοί F1 μπορούν να απευθυνθούν και στον Go_For_Volos!! -
Και καπελάκια για τους νέους, πρόεδρε! Και μπλουζάκια θέλουμε!
Κοπή πίττας του forum - KYΡIAKH 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ