-
Καλημέρα
Από χθες στην επίσκεψη του Καραμανλή στην Ολυμπία ακούγεται συνεχώς σε δελτία ειδήσεων η ιδέα 'του δημοσιογράφου Κώστα Καββαθά' για τη διοργάνωση κάθε 4 χρόνια αντίστοιχη του 'Φαέθων' προς την εκάστοτε Ολυμπιακή πόλη από την Ολυμπία...Τελικά όντως στην Ελλάδα για να πάμε μπροστά θα έπρεπε να έχουμε κάθε βδομάδα εκλογές...Ίσως μάλιστα να γινόταν και κάτι παραπάνω από την απλή αναφορά αυτή...Και ποιος ξέρει,ίσως να θεμελιωθεί και η δακρύβρεχτη ιστορία στον Ορχομενό...Ρε σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ; -
Καλημέρα
Από χθες στην επίσκεψη του Καραμανλή στην Ολυμπία ακούγεται συνεχώς σε δελτία ειδήσεων η ιδέα 'του δημοσιογράφου Κώστα Καββαθά' για τη διοργάνωση κάθε 4 χρόνια αντίστοιχη του 'Φαέθων' προς την εκάστοτε Ολυμπιακή πόλη από την Ολυμπία...Τελικά όντως στην Ελλάδα για να πάμε μπροστά θα έπρεπε να έχουμε κάθε βδομάδα εκλογές...Ίσως μάλιστα να γινόταν και κάτι παραπάνω από την απλή αναφορά αυτή...Και ποιος ξέρει,ίσως να θεμελιωθεί και η δακρύβρεχτη ιστορία στον Ορχομενό...Ρε σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ; -
Καλημέρα
Φιλανδέ μου,ξέρεις τί σημαίνει '...λαγούς μέ πετραχείλια';
Τήν επομένη τών εκλογών όλα αυτά σβήνωνται από τή μνήμη τών πολιτικών.
Οχι 'επιλεκτική μνήμη',αλλά 'επιλεκτική αμνησία'!!! -
Μπα, όχι επιλεκτική αμνησία! ΟΛΙΚΗ!!!
Ακόμα και πόσες φορές μας τα αρπάξαν έχουν ξεχάσει, και θα έχουν και μούτρα να βγούν στα μπαλκόνια... -
Ξεχάσατε τον Παπουτσή που υποστήριζε την δημιουργία πίστας στο Ελληνικό σαν υποψήφιος για Δήμαρχος της Αθήνας; Τι κάνει τώρα που δεν βγήκε;
Ανεξαρτήτου χρώματος η αμνησία είναι δεδομένη. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ξεχάσατε τον Παπουτσή που υποστήριζε την δημιουργία πίστας στο Ελληνικό σαν υποψήφιος για Δήμαρχος της Αθήνας; Τι κάνει τώρα που δεν βγήκε;
Ανεξαρτήτου χρώματος η αμνησία είναι δεδομένη.ασχετο με πολιτικη τοποθετηση αλλα ρε παιδια ΔΕΝ βγηκε οποτε πως κρινουμε?
Ας εβγαινε πρωτα...
οχι δηλαδη οτι πιστευα ποτε οτι θα εκαναν πιστα -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Ανεξαρτήτου χρώματος η αμνησία είναι δεδομένη.ασχετο με πολιτικη τοποθετηση αλλα ρε παιδια ΔΕΝ βγηκε οποτε πως κρινουμε?
Ας εβγαινε πρωτα...
οχι δηλαδη οτι πιστευα ποτε οτι θα εκαναν πισταΑν θυμάμαι καλά,ο χώρος πού ήτανε νά γίνει η πίστα,δέν ανήκε στό δήμο όπου ο Πάπουτσής ήταν υποψήφιος.
-
Παίδες μη το γυρίσουμε στα πολιτικά pleeeeeeaseeee!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παίδες μη το γυρίσουμε στα πολιτικά pleeeeeeaseeee!!!!ναι οντως. Σορρυ
-
Στα θετικά οτι τουλάχιστον κάποιο κόμμα δίαβασε και εκτίμησε τις προτάσεις του Κ.Κ.
-
-ΘΑ σας φτιαξουμε γεφυρες!!!!!!!!!!!
-Μα δεν εχουμε ποταμια !!!!!!!!!!!!
-ΘΑ σας φτιαξουμε και ποταμια!!!!!!!!!!!!! -
Η πρώτη μου δημοσίευση δεν έγινε με κομματική σκοπιμότητα αλλά για να δείξω ότι ανεξαρτήτου πολιτικού χώρου όταν είσαι αντιπολίτευση ή γνωρίζεις ότι δύσκολα θα εκλεγείς εύκολα υιοθετείς θέσεις ή κάνεις προτάσεις για έργα που ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι ποτέ να μην κληθείς να υλοποιήσεις.
Ο φίλος Κουκ έχει δίκιο μην επηρεαστούμε από την προεκλογική περίοδο και κάνουμε το Forum πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης. Έχουμε εξάλλου πολλές άλλες, μας φτάνουν.
Το τσίρκο της προεκλογικής περιόδου και ο Κ.Κ...