-
Υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος, με συνεργάτες παιδιά που θα 'κεντάνε', θα είναι ευγενικά και εξυπηρετικά.
Και με απόδειξη παροχής υπηρεσιών παρακαλώ ... -
Τροχαίος εν κινήσει με συμβατικά και εδείκευση σε εξειδικευμένες παραβάσεις
- Λυτά παιδιά, φθαρμένα λάστιχα, εντοπισμός επικίνδυνα κινούμενων, επικινδυνα φορτομένων, αυτών που σφάζουν κόκκινα, αυτών που μπάινουν στην ΛΕΑ, χαροτικές προσπεράσεις κλπ,κλπ
ή
Εμπειρογνώμονας Τροχαίων Ατυχημάτων
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν θα μπορουσα ποτε να κανω κατι αλλο απ'αυτο που κανω τωρα και θα κανω σ'ολη μου τη ζωη, δηλαδη να καθομαι. ειναι το μονο που ξερω να κανω τοσο καλα.Τα ίδια και εγώ..Ο άνθρωπος είναι ένα ακόμη ζώο και τα ζώα δε δουλεύουν..
Το μόνο που κάνουν είναι να βολτάρουν και να τρώνε...Πάντως η θα μου άρεσε να είμαι πορνοστάρ..Και να κάνω τόσο sex που να το σιχαίνομαι..
-
Θα ήθελα να κάνω αυτό που έμαθα να κάνω και κανονικά θα έπρεπε να κάνω, αλλά δεν το κάνω...
Εναλλακτικά, γεωργός. -
Eγω παλι αν μπορουσα να αλλαξω κατι, θα ηθελα να γινομουν...Ολυμπιακος. Δηλαδη ενας ευτυχισμενος ανθρωπος, που τα βλεπει ολα οπως τον συμφερουν, νομιζει οτι ειναι ο γαμαουα της υποθεσης, συμφωνει παντα με τον εαυτο του, και αυτοεπιβεβαιωνεται με τους αλλους γαυρους. Τελεια!!!!
-
Για μια στιγμή νόμιζα ότι μιλάς για τον Πασκάλη..
-
Tου εχω δημιουργησει κομπλεξ κατωτεροτητας...
-
Πιλότος της πολιτικής ή Πολεμικής Αεροπορίας ή Χημικός Μηχανικός.
-
Αν είχα φράγκα, σχεδιαστής αυτοκινήτων...
αν είχα λιγότερα, μαγαζί με εργαλεία
-
CEO στην AIG ή σε τράπεζα επενδύσεων !!!!!!
-
ψωρομεροκάματο δηλαδή Νίκο...
Ίσα να βγαίνουν τα έξοδα (οι βενζίνες )
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ψωρομεροκάματο δηλαδή Νίκο...Ίσα να βγαίνουν τα έξοδα (οι βενζίνες )
Ακριβώς. Άσε που και εγώ θα μπορούσα (και χωρίς να έχω MBA από το Harvard) να τις πτωχεύσω!!!! Και να τσεπώσω και κάμποσα $$$$$ για αποζημήσιωση.
-
Βασικά το ΜΒΑ δε σου δίνει τη δυνατότητα να τις πτωχεύσεις...
..τη νομιμότητα σου δίνει...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω αυτό που έμαθα να κάνω και κανονικά θα έπρεπε να κάνω, αλλά δεν το κάνω...
Εναλλακτικά, γεωργός.Kαι εγώ ακριβώς αυτό... Οχι όμως γεωργός, αλλά γραφίστρια...
-
Δικηγόρος ή ψυχολόγος με ειδίκευση σε θέματα σχέσεων
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Βασικά το ΜΒΑ δε σου δίνει τη δυνατότητα να τις πτωχεύσεις.....τη νομιμότητα σου δίνει...
Έχω ΜΒΑ, που στέλνω βιογραφικό;;;; (αλλά μόνο 300εκ. $;;;; Λίγα μου φαίνονται... )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχω ΜΒΑ, που στέλνω βιογραφικό;;;; (αλλά μόνο 300εκ. $;;;; Λίγα μου φαίνονται... )
ΕΔΩ!!!
New York
World Headquarters
745 Seventh Avenue
New York, NY 10019
United States -
Θα ήθελα να γίνω σχεδιαστής στη Lego. Να με πληρώνουν για να παίζω με τουβλάκια και να φτιάχνω νέα παιχνίδια!
-
Πλανόδιος πωλητης παγωτων,στην παραλία της Ιπανεμα στο Ριο Ντε Τζανέιρο.
-
Αν δεν κάνατε αυτό που κάνετε ... τί θα κάνατε???