-
Έχω βάλει παλιότερα φωτογραφία από ενα W12 που υπάρχει στην γειτονιά μου στην Θεσσαλονίκη
-
Continental GT στη Β. Γεωργίου και Γ. Λαμπράκη κοντά στο Πασαλιμάνι, σαν την παρακάτω.
ΔΕΝ μου άρεσε.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ωραίο παρκάρισμα!
Δεν έχω παρκάρει εγώ.
Απλώς περνούσα και την είδα.Το ξέρω πως δεν την πάρκαρες εσύ.
-
Παντως την αδικουν οι φωτογραφιες,απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραια.
-
Scenic II Conquest (τρομάρα του ...) χθες, σε πάρκινγκ σούπερ-μάρκετ...
Πρώτη φορά το βλέπω δημοσίως ... -
Ford Kuga (test Drive). Δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση.....
-
Το νέο Ford Fiesta σε ασημί χρώμα, test drive αντιπροσώπου, στο Μιλάνο. Δεν πρόλαβα να βγάλω το κινητό, έστριψε στον επόμενο κάθετο και το έχασα.
-
Μα γιατί κίτρινη
-
μπορει να εχει ηδη καμια modena σε κοκκινη-μαυρη και τωρα να την πηρε την 599 σε κιτρινη για αλλαγη
-
Είχα πετύχει και εγώ μία κόκκινη 599 πρόσφατα. Πολύ εντυπωσιακή, καλύτερη από ότι στις φώτο και τεράστια! Η κίτρινη όντως μου φαίνεται λίγο άκυρη, ίσως στην νεανικότερη μόντενα να ταίριαζε περισσότερο...
Σήμερα πέτυχα παρκαρισμένα υπαίθρια ρς4 αβάντ, Χ6, Χ5 και 997 τούρμπο όλα μαζι παρκαρισμένα. Η περιοχή που τα πέτυχα ήταν αρκετά πουλ μουρ αλλά όταν προσπαθούσα να περάσω τις λακουβάρες στο δρόμο σκέφτηκα το γνωστό 'Η Ελλάδα είναι μία φτωχή χώρα με πλούσιους πολίτες!!'
Πετυχαίνω αρκετές μίτο, φαίνεται μικροσκοπική και αρκετά χαμηλή
-
Xτες ειδα ενα κοκκινο RS2 και μου τρε3αν μερικα σαλακια.
Μες στην εβδομαδα πετυχα κ 2 Ζ3Μ, η μια κοκκινη σε ασχημη κατασταση, τελειως απεριποιητη κ η αλλη μαυρη περιποιημενη στα ορια της καγουριας. -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Θέλω να το γράψω εδώ και μέρες...Την προηγούμενη εβδομάδα και για 2 μέρες κυκλοφόρησε στην Αλεξανδρούπολη μια BUGATTI VEYRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη βαράτε για φώτο αλλά δεν πρόλαβα και στο ξενοδοχείο που έμενε ο τύπος(πινακίδες Κωνσταντινούπολης) δεν αφήνανε καν να το πλησιάσεις.
Είχε βάλει 2 τύπους security να το φυλάνε και το'χε σκεπασμένο με κουκούλα και γύρω γύρω κώνους!Ξέχασα το χρώμα.Μπλέ με Μαύρο!!!!
Αυτά.
Την είδαν και άλλοι αυτήν τη Βειρόν...
-
Το μεσημέρι στην Αττική Οδό, γκρι touareg W12
-
Koκκινη Αlfa Romeo GTV-6 κ λευκο 306 GTI στην Πανορμου. Future classics.
-
Τώρα το πρωί στην Πεύκη TTS λευκό, πολύ όμορφο στο χρώμα αυτό.
-
-
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω να το γράψω εδώ και μέρες...
Την προηγούμενη εβδομάδα και για 2 μέρες κυκλοφόρησε στην Αλεξανδρούπολη μια BUGATTI VEYRON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη βαράτε για φώτο αλλά δεν πρόλαβα και στο ξενοδοχείο που έμενε ο τύπος(πινακίδες Κωνσταντινούπολης) δεν αφήνανε καν να το πλησιάσεις.
Είχε βάλει 2 τύπους security να το φυλάνε και το'χε σκεπασμένο με κουκούλα και γύρω γύρω κώνους!Ξέχασα το χρώμα.Μπλέ με Μαύρο!!!!
Αυτά.
Την είδαν και άλλοι αυτήν τη Βειρόν...
Και κανείς δεν έβγαλε φώτο ρε γμτ...
-
Σήμερα μετά τις 15:00 στο ανέβασμα της Συγγρού,πέτυχα κάτι που αν δεν ήταν Isetta,έμοιαζε αρκετά με αυτήν!
-
Μήπως ήταν BMW X6?
Carspotting [#5]