-
οχι και τον κύκλο. Εναν καλύτερο προγραμματισμό ίσως
-
ρε παιδια δεν λυπαστε να πετατε τα λεφτα σας με την 100?
τοσο πολυ σας περισσευουν?
τα εχουμε πει παρα πολλες φορες,πολυ λιγα μοτερ την εχουν αναγκη πραγματικα και την αξιοποιουν
συν οτι κατα 50% ειναι νοθευμενη με απλη -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ρε παιδια δεν λυπαστε να πετατε τα λεφτα σας με την 100?
τοσο πολυ σας περισσευουν?
τα εχουμε πει παρα πολλες φορες,πολυ λιγα μοτερ την εχουν αναγκη πραγματικα και την αξιοποιουν
συν οτι κατα 50% ειναι νοθευμενη με απληΦιλε μου αν δεις πιο πανω, το γραφω και εγω
Ισως πολλοι πιστευουν οτι θελουμε να κανουμε τους εξυπνους, αλλα η αληθεια ειναι οτι θελουμε(εγω τουλαχιστον) να σταματησουμε το παραμυθι και να πληρωνουνε(με) κεριατιατικαΔυστυχως το ψυχολογικο marketing βγαινει νικητης
Μονο ο εαυτος σου μπορει να σε κοροιδεψει και δυστυχως τις περισσοτερες φορες το πετυχαινει -
1,148 η 100αρα στην ΕΤΕΚΑ στη Ποσειδωνος κ Θησεως απο 1,188
1,147 νομιζω στην Avin παλι επι της Ποσειδωνος,λιγο μετα τη Θησεως.Για 100αρες τα λεμε στο τοπικ περι καλυτερης βενζινης.Υπαρχουν κινητηρες που ο κατασκευαστης λεει για χρηση 98+ και ΜΟΝΟ.
-
Στη Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα λίγο πριν το σημείο όπου ενώνονται τα 2 ρεύματα, μια ΜπιΠι πούλαγε 1,199 και μερικά μέτρα πιο μετά μια Ρεβόιλ 1,046. Κι όμως, σταμάταγαν στην πρώτη...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μας δουλεύουν κανονικότατα μου φαίνεται.
Είδα σε ΕΚΟ σήμερα την 95άρα 1.068 και την 100άρα 1.37 30+λεπτά διαφορά;;;
Μάλλον και στο αυριανό γέμισμα θα προτιμήσω την κλασσική μου 100άρα Ελίν με 1.251.149 η 100άρα της Ελιν απέναντι από το Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, με την 95άρα στα 0.999 ευρώ.
Παρεμπιπτόντως, η διαφορά τιμής που φαίνεται στο site της Γεν.Γραμματείας Εμπορίου του ΥΠ.ΑΝ. μεταξύ 95άρας και 100άρας είναι μόλις 8% (πηγή: http://www.gge.gr/36/sub.asp?3059 ).
-
Χθές σε μια βόλτα που έκανα μέχρι τη Δράμα βρήκα τιμές που με έκαναν να κάνω ένα μεγάλο ''ουφ''!!!
0,98 απλά αμόλυβδη σε AEGEAN και στο ίδιο φούλαρα diesel με 1,124!!!
Μου αρέσει η πτώση αν και θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη.Ελπίζω η απλή να πάει γύρω στα 0,85 λεπτά.
Λέτε? -
To Nέο ΙΝΚΑ κατέθεσε ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της πορείας της τιμής πετρελαιοειδών κατά το τρέχον έτος
http://www.newinka.gr/consumer.php?vers ... ail&id=237
κάτι φαίνεται να κινείται...
αγριεύει το πράγμα, άργησε, αλλά ξεκίνησε
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
To Nέο ΙΝΚΑ κατέθεσε ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της πορείας της τιμής πετρελαιοειδών κατά το τρέχον έτος
http://www.newinka.gr/consumer.php?vers ... ail&id=237' target='_blank
κάτι φαίνεται να κινείται...
αγριεύει το πράγμα, άργησε, αλλά ξεκίνησε
όταν κάνουμε συγκρίσεις καλό είναι να χρησιμοποιούμε τις σωστές μετρικές (τιμή diesel & βενζίνης και όχι τιμή βαρελιού) και να λαμβάνουμε υπόψη και την ισοτιμία $ προς € καθώς αυτή δεν είναι σταθερή.
Το νέο ΙΝΚΑ κλασσικά με την παραδοσιακή Ελληνική μέθοδο τσουβαλιάζει τα πάντα και απλά χάνει την αξιοπιστία του.
-
αφου λέει στο τέλος και τις τιμές σε ευρώ... καλά δε το πάει?`
Στο γεγονός ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας:
Στις 11/7/2008, ένα βαρέλι αργού πετρελαίου είχε τιμή (σε Ευρώ) 90,62 Ευρώ.Στις 5/9/2008, ένα βαρέλι αργού πετρελαίου είχε τιμή (σε Ευρώ) 71,6 Ευρώ.
Υφίσταται δηλαδή από τις 11/7/2008 μέχρι την 5/9/2008 μείωση τιμής ανά βαρέλι αργού πετρελαίου της τάξης του 20,9%, ενώ η μείωση της τιμής της βενζίνης στις 5/9/2008 ήταν της τάξης του 5,58%.
Στις 26/9/2008, ένα βαρέλι αργού πετρελαίου είχε τιμή (σε Ευρώ) 69,05 Ευρώ.
Στις 3/10/2008, ένα βαρέλι αργού πετρελαίου είχε τιμή (σε Ευρώ) 64,66 Ευρώ.
Αντίστοιχα στις 3/10/2008, η μείωση της τιμής ανά βαρέλι αργού πετρελαίου σε τιμές Ευρώ ήταν της τάξης του 28,64 %, ενώ η μείωση της τιμής της βενζίνης την ίδια ημέρα (3/10/2008) ήταν της τάξης του 8,81%.
-
Tα πρωτα βενζιναδικα με αμολυβδ κατω απο € και η 100αρα απο 1,078
Στη Λαρισα... -
Έχει αναφερθεί ξανά αλλά:
Πρατήριο Α: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 130, Αμόλυβδη 1,049
Πρατήριο Β: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 134, Αμόλυβδη 1,299 -
Ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 8.000 πρατήρια βενζίνης. Στην Αγγλία 9.200 ενώ στην Ισπανία 8.800.
Η αναλογία πληθυσμού/αυτοκινήτων και πρατηρίων είναι δυσανάλογη. Και η ερώτηση είναι πως 'βγαίνουν' όλοι αυτοί? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 8.000 πρατήρια βενζίνης. Στην Αγγλία 9.200 ενώ στην Ισπανία 8.800.
Η αναλογία πληθυσμού/αυτοκινήτων και πρατηρίων είναι δυσανάλογη. Και η ερώτηση είναι πως 'βγαίνουν' όλοι αυτοί?
+ 
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η αναλογία πληθυσμού/αυτοκινήτων και πρατηρίων είναι δυσανάλογη. Και η ερώτηση είναι πως 'βγαίνουν' όλοι αυτοί?Στην Ελλάδα σίγουρα υπάρχουν υπεράριθμα πρατήρια, αλλά η Αγγλία πάλι είναι στο άλλο άκρο. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο του BBC τα πρατήρια για διάφορους λόγους κλείνουν το ένα μετά το άλλο και αν διαβάσετε και τα σχόλια υπάρχουν προβληματα ανεφοδιασμού σε κάποιες περιοχές.
-
Σημερινό τσεκάρισμα, 95άρες
ΕΚΟ: 1.023
Ελίν: 1.009
Revoil: 1.015
AVIN: 0.990Οι 100άρες κυμαίνονταν όλες πάνω από 1.23
Έβαλα ΕΚΟ 95+ αν και ήταν η πιο ακριβή 95άρα (μπας κι έχει κανά καθαριστικό μέσα που λένε ). Διαφορά στην απόδοση του μοτοριού μέχρι τώρα (30χλμ) καμία. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Οι 100άρες κυμαίνονταν όλες πάνω από 1.23Elin στη Καλογρέζα 1,19
-
Ο χρήστης paladin έγραψε:
Οι 100άρες κυμαίνονταν όλες πάνω από 1.23
Elin στη Καλογρέζα 1,19
Pas mal!
Ξέχασα να αναφέρω:
BP Ultimate 1.379
Shell V-Power Racing 1.409Ας βάλουν οι Porschάκιδες εκεί, εγώ δεν θα πάρω
-
0,965 στο Jetoil απέναντι από την ποδηλατούπολη στον φοίνικα..
-
Έχω υποψίες ότι κλέβει στον μετρητή αυτός. Αλλά και πάλι, με το τριτοκοσμικό περιβάλλον του, δεν μου πάει η καρδιά να πάω εκεί για βενζίνη.
Τι σκ@τα έγινε με την aegean του ΙΚΕΑ;
Βενζίνη ώρα μηδέν!