-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδώ ακούς για πλατάνια που πετάχτηκαν από το πουθενά, το ζωντανό θα καθόταν ακίνητο;
+1, τα κωλόδεντρα ξεφυτρώνουν από το πουθενά και δεν προλαβαίνεις ούτε φρένο να πατήσεις.
Στο δασος των Γαλατών κυκλοφορεις;
οχι, απλα περασε το aygo για GTR
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εδώ ακούς για πλατάνια που πετάχτηκαν από το πουθενά, το ζωντανό θα καθόταν ακίνητο;
+1, τα κωλόδεντρα ξεφυτρώνουν από το πουθενά και δεν προλαβαίνεις ούτε φρένο να πατήσεις.
Στο δασος των Γαλατών κυκλοφορεις;
οχι, απλα περασε το aygo για GTR
Για GT3 το πέρασα.
-
εχει γινει ατυχημα στην Α.Ο. στο ρευμα προς αεροδρομιο?
εχουν περασει τουλαχιστον 6 ασθενοφορα...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Aυτο αρκει στο 99% των περιπτωσεων,ο πεζος εκτος εαν ειναι κουφος και τυφλος ταυτοχρονα, θα σε παρει χαμπαρι και παραλληλα θα σου δωθει χρονος για περαιτερω φρεναρισμα.
Ο συγγενης μου ειναι καλυτερα,αλλα γνωριζω δυο αλλα περιστατικα καρμπον με κακιστη καταληξη,δεν προκειται για σπανιο ειδος ατυχηματος και ο τροπος που οδηγουν οι περισσοτεροι εγγυαται οτι θα συνεχισουμε να το βλεπουμε.Όχι, δέν αρκεί, γιατί εφόσον το λεωφορείο κόβει το οπτικό πεδίο του πεζού, θα δεί το διερχόμενο αυτοκίνητο όταν θα έχει ήδη βγεί στο δρόμο και θα είναι πολύ αργά.
Αντίστοιχα και το αυτοκίνητο τα δεί τον πεζό να πετιέται φάντης μπαστούνι. Η μόνη λύση είναι είτε ο πεζός να βγάλει το κεφάλι του πρώτα και να ελέγξει τον δρόμο, ενώ το σώμα του καλύπτεται απο το λεωφορείο, είτε ακόμη καλύτερα να περπατήσει 10 μέτρα και να περάσει απο το πίσω μέρος του λεωφορείου.
Καί γώ αν δώ στο δρόμο φορτηγό ή άλλο εμπόδιο που κόβει την ορατότητα κόβο ταχύτητα και είμαι με το πόδι πάνω απο το φρένο, αλλά θεωρώ οτι είναι ευθύνη του πεζού να προσέξει, όχι του αυτοκινήτου.
Προφανως το καλυτερο ειναι ο πεζος να εχει τα ματια του δεκατεσσερα και ο οδηγος επισης..ομως εκει εξω κυκλοφορουν παιδια,σκυλια,γατιά,κουφοί,τυφλοί κτλ (εχετε δει σκυλο να οδηγαει;Προσφατα το ειδα και αυτο στους δρομους μας )
Προσωπικα δεν επιβραδυνω σε τετοιες περιπτωσεις εφοσον εχω αρκετό χώρο για να ανοιχτώ, απλώς διατηρώ μια λογική ταχύτητα και παραλληλα ζυγίζω τις πιθανοτητες (λεωφορείο που μολις σταματησε=πολυ ασφαλες,λεωφορείο/οχημα που ειναι σταματημενο=ανασφαλες).
Ατυχηματα γινονταν και θα γινονται,μπορουμε ομως να τα περιορισουμε στα....απολυτως απαραιτητα δειχνοντας απλως στοιχειωδη λογικη και οχι κινουμενοι ως εγωπαθεις καμικάζι γιατι 'πρεπει να πληρωσω τον λογαριασμο της ΔΕΗ πριν κλεισει'.Οι περισσοτεροι που κυκλοφορουν εκει εξω σαν αφηνιασμενοι δεν χρειαζονται περισσοτερο χρονο ή περισσοτερα λεφτά,ψυχολογο χρειαζονται.
-
Εγω πάλι δεν έχω καταλάβει, ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο, οι επιβάτες που κατεβαίνουν απο το λεοφωρείο, να περιμένουν να φύγει το γ@μιδι και μετά να περάσουν? Η έστω να περάσουν απο πίσω που μπορουν να δουνε, και να τους δουν οι οδηγοι που ακολουθούν?.
Τοση βιασύνη πια? -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Εγω πάλι δεν έχω καταλάβει, ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο, οι επιβάτες που κατεβαίνουν απο το λεοφωρείο, να περιμένουν να φύγει το γ@μιδι και μετά να περάσουν? Η έστω να περάσουν απο πίσω που μπορουν να δουνε, και να τους δουν οι οδηγοι που ακολουθούν?.
Τοση βιασύνη πια?Μα αυτο κανουν σχεδον παντα,σχεδόν.
-
Χθές το βράδυ, κατέβαινε με τα πόδια ο πατέρας μου από γνωστή κεντρική οδό στην Κοζάνη ('Παύλου Μελά' για όσους γνωρίζουν) και ακούει μηχανή μεγάλου κυβισμού τύπου 'R1-CBR' να ανηφορίζει πηγαίνοντας τάπα και λογικά με της πάντες... Και μετά από λίγο ακούει ένα 'Μπάααααααμ!!!!'
Το αποτέλεσμα, η μηχανή έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο σχολής οδηγών το οποίο ερχόταν από ένα στενό για να βγεί στην Π. Μελά.. Ο οδηγός της μηχανής δεν φορούσε κράνος και το κεφάλι του ήταν γεμάτο με αίματα απ' ότι μου είπε ο father
Δεν γνωρίζω παραπάνω για τον οδηγό.. Κρίμα..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χθές το βράδυ, κατέβαινε με τα πόδια ο πατέρας μου από γνωστή κεντρική οδό στην Κοζάνη ('Παύλου Μελά' για όσους γνωρίζουν) και ακούει μηχανή μεγάλου κυβισμού τύπου 'R1-CBR' να ανηφορίζει πηγαίνοντας τάπα και λογικά με της πάντες... Και μετά από λίγο ακούει ένα 'Μπάααααααμ!!!!'Το αποτέλεσμα, η μηχανή έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο σχολής οδηγών το οποίο ερχόταν από ένα στενό για να βγεί στην Π. Μελά.. Ο οδηγός της μηχανής δεν φορούσε κράνος και το κεφάλι του ήταν γεμάτο με αίματα απ' ότι μου είπε ο father
Δεν γνωρίζω παραπάνω για τον οδηγό.. Κρίμα..
Γιατι κριμα?
-
Αχιλλέα, κάθε ζωή που χάνεται, ή κινδυνεύει είναι κρίμα. Στο μυαλό μας έχουμε πολλά επίθετα που μπορεί να χαρακτηρίζουν τον εν λόγο μηχανόβιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι όταν ήμασταν στην ηλικία των 18-20 όλοι σχεδόν περάσαμε από το στάδιο της τρέλας και της βλακείας. Οι περισσότεροι το ξεπεράσαμε, γιαυτό και μπορούμε να γράφουμε εδώ. Κάποιοι άλλοι έγιναν εικονοστάσια. Πολλές φορές όμως το μόνο που ξεχωρίζει εμάς από αυτούς είναι καθαρή τύχη.
-
Ε κρίμα ρε συ, τι να πω? Να χαρώ δηλαδή και να πω: 'Καλά έπαθε και χτύπησε επειδή δεν φορούσε κράνος...!!'? Δεν σε καταλαβαίνω..
Σίγουρα είναι μεγάλη μ@λακία να μη φοράς κράνος σε μηχανή.
-
Ατύχημα με scooter στην Β. Κωνσταντίνου κατά τις 2 το μεσημέρι. Δυστυχώς ο αναβάτης ήταν με το κεφάλι στο κράσπεδο και αρκετά αίματα γύρω... Ξέρει κανείς το έγινε; Υποπτεύομαι το χειρότερο...
-
-
ιταλικά μωρέ, από σκουριασμένες παλιολαμαρίνες
πέρα από την πλάκα απο+κλείεται να είχε μόνο προφυλακτήρα το ιμπίτσα, 1900kg αυτοκίνητο έπεσε απο πίσω και έπαθε χοντρή ζημιά... -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
ιταλικά μωρέ, από σκουριασμένες παλιολαμαρίνες
πέρα από την πλάκα απο+κλείεται να είχε μόνο προφυλακτήρα το ιμπίτσα, 1900kg αυτοκίνητο έπεσε απο πίσω και έπαθε χοντρή ζημιά...Aν βγαλει τον προφυλακτηρα θα δει την πραγματικη εκταση της ζημιας.
-
Μηπως η ζημια στο Μαζερατι εγινε γιατι ισως καβαλησε την νησιδα και ετσι εσπασε και το συνολο της μπροστινης αναρτησις????
-
Στην Λ.Κηφισίας στο φανάρι του ΚΑΤ έγινε αυτό;
-
Ναι .... στην Καθοδο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αχιλλέα, κάθε ζωή που χάνεται, ή κινδυνεύει είναι κρίμα. Στο μυαλό μας έχουμε πολλά επίθετα που μπορεί να χαρακτηρίζουν τον εν λόγο μηχανόβιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι όταν ήμασταν στην ηλικία των 18-20 όλοι σχεδόν περάσαμε από το στάδιο της τρέλας και της βλακείας. Οι περισσότεροι το ξεπεράσαμε, γιαυτό και μπορούμε να γράφουμε εδώ. Κάποιοι άλλοι έγιναν εικονοστάσια. Πολλές φορές όμως το μόνο που ξεχωρίζει εμάς από αυτούς είναι καθαρή τύχη.ναι βρε χρηστο μαζι και εγω.Και εγω εχω κανει μαλακιες,και εσυ,και ολοι μας πιστευω.
Αλλα βαρεθηκα να βλεπω ανθρωπους να μην βαζουν μυαλο.Κατεβαινω καμια φορα αθηνα με το scooter και βλεπω γυρω μου 9 στους 10 να μην φορανε κρανος.Ημαρτον δηλαδη.
Περσι μπροστα στην καφετερια μου (το ειχα αναφερει σε αυτο το θεμα)περναει ο τυπας με την κοπελα με μια χιλιαρα μηχανη σουζα με τουλαχιστον 130+.Ενα λεπτο μετα στην ασφαλτο 2 παιδια με τα μυαλα χυμενα κατω.Πες μου τωρα εσυ,εγω τι φταιω να μην μπορω να κοιμηθω για 15 μερες απο την φρικιαστικη εικονα που μου εμεινε χαραγμενη στο μυαλο. -
Τον μαλάκ@ τον μηχανόβιο! Καλά να πάθει, να του σπάσει το κεφάλι, κι εγώ καμιά φορά εξαιτίας τους έχω κάτι αϋπνίες και κάτι φουσκώματα στην κοιλιά και ίσως και διάρροιες!
Ρεμάλια!
Τι φταίμε κι εμείς να υποφέρουμε εξαιτίας σας; Να πεθάνετε άχρηστοι! ΟΥΥΥΥΥ!
-
Ελα ρε! Κόφτο! Μην είσαι τόσο εγκάθετος.... Πάρε τα χάπια Egathetin που σου έδωσε ο γιατρός!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#