Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    • 1
    • 2
    • 59
    • 60
    • 61
    • 62
    • 63
    • 191
    • 192
    • 61 / 192
    Περί αυτοκίνησης
    248
    3832
    27600
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • W
      wagner669 last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:

Μεγάλο ζώο ο μηχανόβιος της φωτογραφίας. Κινούμουν από το Παναθηναϊκό Στάδιο προς Καλλιρόης. Λίγο πριν το φανάρι προς Βουλιαγμένης ήμουν στη μεσαία λωρίδα και ο μηχανόβιος στην αριστερή (από τις τρεις) λωρίδα - στη δεξιά είναι οι γραμμές του τραμ. Ξαφνικά κι ενώ είχα φτάσει στα δύο μέτρα από το ύψος της μηχανής η τελευταία μπαίνει απότομα και χωρίς φλας μπροστά μου Φρένα, κτλ, κάνω αριστερά και τη στιγμή που τον προσπερνάω, συνειδητοποιώ ότι ο οδηγός έχει το κινητό στο χέρι μπροστά του και το κοιτάει (ή στέλνει μήνυμα). Όπως καταλαβαίνετε ήταν με το κεφάλι χαμηλά-σκυμμένος για να μπορεί να δει την οθόνη του κινητού Απορώ πώς έχει επιζήσει μέχρι σήμερα

Ξερεις τι ηδωνη ειναι, να εισαι καβαλα πανω σε ενα Ζ1000 και οπως περνας απο αναλογο ''χρηστη δικυκλου'' να τεντωνεις το χερι, να δινεις σφαλιαρα, και μετα να τον βλεπεις απο το καθρεπτη να ωρυεται προσπαθωντας ματαια να σε φτασει?

Μες στη κα...λα εισαι!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        screwdriver last edited by

χθες,κατα τις 10.15,στον Κηφισο,ακριβως μετα την αριστερη κατηφορικη στροφη στον 'γαλαξια',συνεργειο (συντηρησης?καθαρισμου?) εκρινε σκοπιμο να κλεισει την αριστερη λωριδα με 2 φορτηγα,χωρις φυσικα να προειδοποιουν κανενα πριν την στροφη.
        συγχαρητηρια!

• S
          skye last edited by

Ο χρήστης papadim_Jim έγραψε:
          Και γιατί όχι 2000ευρώ ή 3000;
          Εκεί να δεις αν θα το ξανακάνει....
          Το πιο πιθανό είναι να πουλήσει το αυτοκίνητό του για να πληρώσει το πρόστιμο και να μην τον ξαναδούμε στους δρόμους.

Φίλε μου, θεωρείς ότι είναι λύση αυτή; Ή μήπως είναι ξέσπασματα που ικανοποιούν παροδικά το περί δικαιοσύνης αίσθημα και που απλώς γεμίζουν τα κρατικά ταμεία;

το ειδα στην πραξη, γι'αυτο το θεωρω ως μοναδικη λυση στη χωρα μας. γιατι στην οδηγηση ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ, δεν ειναι παιξε- γελασε το πραγμα.
          και εξηγουμαι. η παρεα μου εχει αρκετους μηχανακηδες. απ'αυτους, μεχρι πριν καμποσο καιρο, αλλοι φορουσαν κρανος. αλλοι παλι περιστασιακα. και αλλοι ποτε. μεχρι που τσιμπησαν την 350αρα*. τοσα χρονια τους ελεγα ποσο επικινδυνο ειναι, οντας και εγω ο ιδιος μηχανοβιος, και με γραφανε στο πουλι τους. σημερα δεν πανε ουτε στο περιπτερο χωρις κρανος.
          και πες μου εσυ αν ηταν λοιπον αποτελεσματικο ή οχι.
          και βεβαια το κρανος για καποιον τριτο δεν ειναι σημαντικο και μπορεις να πεις οτι δεν μας αφορα (ας μην ανοιξει παλι αυτη η συζητηση, πραγματικα βαριεμαι...). η επικινδυνη οδηγηση ομως ειναι θεμα ολων. και οπως ειπα, παιζονται ζωες....

*ενας απ'αυτους πηγε σε δερματολογο να του δωσει χαρτι οτι εχει.. δερματολογικο προβλημα στο κεφαλι και δεν μπορουσε να φορεσει κρανος. ο δερματολογος τον γειωσε ομως και του'πε οτι του ζητανε συνεχεια τετοια χαρτια και δε δινει σε κανεναν..

• M
            manosk last edited by

Απολύτως λογικό να μην του δίνει χαρτί. Αν σπάσει το κεφάλι του σε κανένα ατύχημα ο μηχανόβιος, μπορεί καθένας (και η οικογένειά του φυσικά) να ασκήσουν αγωγή αποζημίωσης στον γιατρό που εξέδωσε τέτοια βεβαίωση. Πρέπει να είναι τρελός κάποιος γιατρός για να υπογράψει τέτοιο πράγμα.

• S
              screwdriver last edited by

κακως πηγε σε δερματολογο!
              ενα απλο εγκεφαλογραφημα θα αρκουσε...

και μετα εγω θα μπω φυλακη,θα πληρωνω μια ζωη,θα καταστρεψω τη ζωη μου και της οικογενειας μου για την αμοιβαδα που την ειδε 'γιατρος 46' και φοβαται για το μονο μερος της κεφαλης του που εμφανιζει δειγματα ζωης...το τριχωτο

δεν ειμαι τοσο σκληρος μονο με τους ξενους.και στους δικους μου γνωστους που δεν φορανε ζωνη,κρανος κλπ τα ιδια και χειροτερα τους λεω.αλλα...

• P
                papadim_jim last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

και πες μου εσυ αν ηταν λοιπον αποτελεσματικο ή οχι.

Σαφώς και είναι αποτρεπτικός παράγοντας το πρόστιμο.
                Σωστά τα λες.
                Πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις.

Απλώς νομίζω ότι στην χώρα μας χρειαζόμαστε γενική αναθεώρηση των μέτρων για την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά, αλλαγή νοοτροπίας από όλους (ή τους περισσότερους) και σχεδιασμό που θα φέρει αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

• A
                  avel last edited by

Ο χρήστης papadim_Jim έγραψε:
                  Απλώς νομίζω ότι στην χώρα μας χρειαζόμαστε [...] αλλαγή νοοτροπίας από όλους (ή τους περισσότερους)

Μπορεί κανείς να μού πει πώς θα έρθει επιτέλους αυτή η περιβόητη αλλαγή νοοτροπίας από μόνη της;

Και, κυρίως, πώς θα γίνει χωρίς τον βούρδουλα που όλοι παραπονιέστε ότι γίνεται για εισπρακτικούς λόγους;

Κάποιος δεν πρέπει να προκαλέσει την αλλαγή νοοτροπίας; Με κάποιον εξαναγκασμό;

• A
                    after last edited by

Ο χρήστης avel έγραψε:

Απλώς νομίζω ότι στην χώρα μας χρειαζόμαστε [...] αλλαγή νοοτροπίας από όλους (ή τους περισσότερους)

Μπορεί κανείς να μού πει πώς θα έρθει επιτέλους αυτή η περιβόητη αλλαγή νοοτροπίας από μόνη της;

Και, κυρίως, πώς θα γίνει χωρίς τον βούρδουλα που όλοι παραπονιέστε ότι γίνεται για εισπρακτικούς λόγους;

Κάποιος δεν πρέπει να προκαλέσει την αλλαγή νοοτροπίας; Με κάποιον εξαναγκασμό;

Η αλλαγη νοοτροπιας θα ερθει απο τα ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Δεν ερχεται με κανενα βουρδουλα, ειναι θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ

• scotch
                      scotch last edited by

Συμφωνώ και επαυξάνω!
                      Μέχρι να έρθει όμως τι θα κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε;

Μία λύση θεωρώ κι εγώ κατάλληλη για τον ατίθασο λαό μας: Μηδενική ανοχή!

Στη Σκωτία, όπου οι άνθρωποι έχουν μεταξύ άλλων και οδηγική παιδεία, οι οδηγοί δεν πατάνε τη διαγράμμιση (μονή, διπλή, διακεκομμένη ή μη) ακόμα κι αν είναι μόνοι τους στο δρόμο. Κι αν την πατήσουν, που δεν το κάνουν λόγω αυτής της περιβόητης παιδείας, είναι σίγουρο ότι πιο κάτω θα τους περιμένει η αστυνομία και θα πληρώσουν πρόστιμο ακόμη κι αν το όργανο είναι ο μπατζανάκης. Υπερβολικό; Μπορεί. Πάντως με τις υπερβολές τους αυτές, όταν παίρνεις το αυτοκίνητό σου για να πας κάπου, αισθάνεσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου ακόμη κι αν βρέχει κι αν χιονίζει, εν αντιθέσει με την πανέμορφη χώρα μας που θεωρείς τυχερό τον εαυτό σου που έφτασες σώος. Και αυτό είναι που εκτιμάς τελικά και όχι το ότι εδώ κάνουμε το κέφι μας ανενόχλητοι.

• K
                        kacey last edited by

Για να δουλεψει ο βουρδουλας, θα πρεπει πρωτα απο ολα να υπαρξει αλλαγη νοοτροπιας αυτων που δημιουργουν τους νομους, και ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ αυτων που καλουνται να τους εφαρμοσουν. Οποτε δεν υπαρχει ελπιδα...

• A
                          avel last edited by

Ο χρήστης After έγραψε:
                          Η αλλαγη νοοτροπιας θα ερθει απο τα ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Δεν ερχεται με κανενα βουρδουλα, ειναι θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Για τους νέους, ναι. Για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ( > 20 χρονών) ? (Για να χρησιμοποιήσω τον επικοινωνιακό τρόπο σου)

Για να δουλεψει ο βουρδουλας, θα πρεπει πρωτα απο ολα να υπαρξει αλλαγη νοοτροπιας αυτων που δημιουργουν τους νομους, και ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ αυτων που καλουνται να τους εφαρμοσουν. Οποτε δεν υπαρχει ελπιδα...

Αυτό πάλι είναι, δυστυχώς, ένα πολύ εύστοχο επιχείρημα...

• C
                            chuckie last edited by

Λεπρός λοβοτομημένος ομοφυλόφιλος Πακιστανός κοπρόγερος αποφάσισε σήμερα να θέσει τέρμα στην μίζερη άθλια ζωούλα του. Για να το επιτύχει αυτό επέλεξε το (δημοφιλές και προτεινόμενο για τέτοιες δουλειές) βρωμερό φέρετρο στη Fiat που ακούσει στο όνομα Seicento (λέξη με ρίζες που χάνονται στα βάθη του χρόνου και συχνά χρησιμοποιούνταν από μεγάλους πολιτισμούς - σημαίνει 'το μεγάλο μεταλλικό φέρετρο με ένα άστρο** '), φόρτωσε μέσα την Ουζμπέκα ex-trans άπλυτη γυναίκα του, βάρους τουλάχιστον 180 κιλών (πιθανόν με χρήση κλαρκ ή γερανογέφυρας) και ξεχύθηκε στην Α.Ο.
                            Οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν λίγα μέτρα από την έξοδο για Δ.Πλακεντίας:
                            Κινούμαι τέρμα δεξιά (όχι στην ΛΕΑ 🙂 ), ο δε παθητικός, πρόσφατα υποβληθείς σε πρωκτοραφή, gay ημίαιμος πίθηκος βρίσκεται στην μεσαία λωρίδα, πίσω από αυτοκίνητο που κινείται παράλληλα με εμένα.
                            Ξαφνικά, ως νέα Zαν'Nτ'Aρκ, ακούει την φωνή του νεκρού πλέον από Aids εραστή του να του φωνάζει: 'πάρτο δεξιά, πάρτο δεξιά, πάρτο δεξιά ΤΩΡΑ', υπακούει και εκτελεί απότομη τρελή τιμονιά προς το μέρος μου!
                            Με την άκρη του (αετίσιου) ματιού μου αντιλαμβάνομαι μία μαύρη άπλυτη σκουριασμένη Ιταλική μάζα να φλερτάρει με την αριστερή πλευρά του οχήματος μου και ενστικτωδώς κόβω το τιμόνι λίγο δεξιά, ρίχνω γοργή ματιά στην ΛΕΑ και μπαίνω όλος μέσα, γλυτώνοντας έτσι από την άνανδρη παγίδα του ημίτρελου αναβάτη του FIAT.
                            Ανοίγω το παράθυρο και κουνώ το χέρι νεύοντας ως ερώτηση (τι έκανες?). Λοιπόν, πρώτη φορά στην ζωή μου αντικρίζω τόσο άδειο απλανές βλέμμα, τόσο από το ΖΩΟ οδηγό όσο και από την αγελάδα συνοδηγό του.... Κοιτούσαν ευθεία μπροστά, δεν πρέπει καν να βλεφάρισαν, ούτε ένα νεύμα συγνώμης. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
                            Βρωμερέ άθλιε υπάνθρωπε, εσένα που οφείλεις την ύπαρξη σου στην τσιγγουνιά του πατέρα σου πριν 65 χρόνια να δώσει 2 δεκάρες για ένα προφυλακτικό 'Ο Κόκκορας', σου εύχομαι να πεθάνεις σε ένα σκοτεινό γεμάτο υγρασία υπόγειο, τρελαμένος πλέον από την σίφυλη που σίγουρα έχεις, παρέα με τις 137 γάτες σου (που σίγουρα επίσης έχεις), οι οποίες θα φροντίσουν φυσικά να γευτούν και από τις σάρκες σου μέχρι να σε ανακαλύψουν από την ζέχνουσα αποφορά του λεπρού πτώματος σου οι γείτονες.

** Προφητικό, καθώς και στο EuroNCAP Crash test πήρε ένα αστέρι, εξασφαλίζοντας έτσι τον σίγουρο θάνατο των επιβαινόντων σε περίπτωση σύγκρουσης με οτιδήποτε μεγαλύτερο από ποδήλατο σε ταχύτητες μεγαλύτερες από 10χλμ/ώρα. Δυστυχώς (όχι για πολύ ακόμη) τέτοιο οδηγεί η γυναίκα μου!

• C
                              christos-lappas last edited by

Πάρα πολύ σωστό αυτό που έγραψε ο Kacey. Όταν και οι ίδιοι οι τροχαίοι, ένστολοι και μη, κάνουν τις ίδιες και χειρότερες παραβάσεις ασφαλώς είναι απρόθυμοι να τις βεβαιώσουν για τους άλλους. Όχι ότι δεν το κάνουν συχνά πυκνά βέβαια...

Και μια επισήμανση: Μου φαίνεται παρανοϊκό όταν κάποιοι γράφουν ότι διαφωνούν στην αυστηρή εφαρμογή του ΚΟΚ και αντιπροτείνουν 'παιδεία' στα σχολεία κλπ, κλπ. Ο ΚΟΚ είναι νόμος, όχι πίτσα στην οποία βάζουμε ότι μας αρέσει και αφαιρούμε ότι δεν μας κάνει -και κυρίως από την οποία τρώμε όσο θέλουμε. Με τον ίδιο τρόπο που θα θεωρούσαμε απαράδεκτο να λέμε ότι οι κλέφτες δεν πρέπει να διώκονται μέχρι να υπάρξει η ανάλογη παιδεία από το σχολείο, έτσι δεν μπορούμε να ζητάμε πρώτα να υπάρξει παιδεία και μετά να εφαρμοστούν τα αυτονόητα. Η παιδεία πρέπει να υπάρχει, όχι όμως για να καταστήσει την συμμόρφωση στους νόμους πιο εύπεπτη, αλλά για να διδάξει στα παιδιά τις συνέπειες της κακής συμπεριφοράς στους δρόμους. Όσοι έχουν δίπλωμα και οδηγούν έχουν υποχρέωση αυτά να τα γνωρίζουν ήδη.

Ζώο ο γράφων, που παραβίασε προτεραιότητα (αφηρημένος, κρίση βλακείας, στραβομάρα, ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω) και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα σήμερα το απόγευμα γυρνώντας από την ορεινή Κορινθία προς Κιάτο.

• Z
                                zorz last edited by

Ο χρήστης Chuckie έγραψε:

Βρωμερέ άθλιε υπάνθρωπε, εσένα που οφείλεις την ύπαρξη σου στην τσιγγουνιά του πατέρα σου πριν 65 χρόνια να δώσει 2 δεκάρες για ένα προφυλακτικό 'Ο Κόκκορας',

• C
                                  chuckie last edited by

Ο χρήστης zorz έγραψε:

Βρωμερέ άθλιε υπάνθρωπε, εσένα που οφείλεις την ύπαρξη σου στην τσιγγουνιά του πατέρα σου πριν 65 χρόνια να δώσει 2 δεκάρες για ένα προφυλακτικό 'Ο Κόκκορας',

Λες τελικά να 'έσπασε ο Κόκκορας' και να μην ηταν θέμα τσιγγουνιάς?

• K
                                    kouk last edited by

1. Ζώα οι παράγοντες του χωριού Διρεύματα (Εύβοια) που οργανώνουν πανηγύρι, πάνω στον κεντρικό (μοναδικό) δρόμο, ενώ έχουν άπλετο χώρο στον από κάτω δρόμο του χωριού τους, κόβοντας την κίνηση προς Κύμη για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο!

2. Ζώο ο παππούς με το Opel που τυχαία δεν σκότωσε κάποιον, αφού παραβίασε όλα τα Stop και οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα το μισό αυτοκίνητο, από τον Ωρωπό μέχρι την ΕΟ!!!

Μπουσταδιάλα, που λέει και ο Μπάγκους!!!

• G
                                      geko last edited by

Μέγιστο ζώο-εγκηματίας-φονιάς με μαύρο Mitsubishi Colt με πινακίδες ΧΚΗ 105* γλύτωσε τυχαία απο παραλίγο μετωπική στην ευθεία της ορμύλιας στην Χαλκιδική, μιλάμε τα αυτοκίνητα είχαν έρθει σε απίστευτα μικρή απόσταση, το πολύ 2-3 μέτρα

• K
                                        kacey last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
                                        Πάρα πολύ σωστό αυτό που έγραψε ο Kacey. Όταν και οι ίδιοι οι τροχαίοι, ένστολοι και μη, κάνουν τις ίδιες και χειρότερες παραβάσεις ασφαλώς είναι απρόθυμοι να τις βεβαιώσουν για τους άλλους. Όχι ότι δεν το κάνουν συχνά πυκνά βέβαια...

Και δεν το πηγαινα καν εκει. Αυτοι ας κανουν οτι θελουν, αυτο που ελεγα εγω περι αλλαγης νοοτροπιας των εφαρμοζωντων του ΚΟΚ, ειναι στο να σταματησουν να μας βλεπουν (ή να τους διατασσουν να μας βλεπουν, για οσους ειναι λιγο πιο ανοιχτομυαλοι) ως κινητα πορτοφολια. Επειδη αυτο λοιπον δεν θα γινει ποτε, το μοναδικο αποτελεσμα θα ειναι να συνεχισουμε να σκοτωνουμε και να σκοτωνομαστε, απλα φτωχοτεροι...

• A
                                          axel12p last edited by

Τα λόγια περιττεύουν! @2##!~$ με περικεφαλαία!!!

• T
                                            tourist last edited by

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε,αλλά χτες ήταν η παγκόσμια ημέρα των ζώων!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 59
                                            • 60
                                            • 61
                                            • 62
                                            • 63
                                            • 191
                                            • 192