-
ΙΚΝ 2436 σε Ford Focus C-MAX
-
A! Και
ΗΚΡ 748* σε Fiat 500!
-
AZB 603* Σε matiz , Αίγιο είναι?
ΧΑΑ 819* -
Ρε παιδιά, έχω δει τις τελευταίες μέρες μια πολύ περίεργη πινακίδα που δεν έχω ιδέα από που είναι κι ούτε έχει αναφερθεί ποτέ (thaliarque τα φώτα σου).ΗΧΧ σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, δυστυχώς ποτέ δεν έχω δει αριθμό, δεν πρέπει πάντως να είναι ξένο γιατί έχει τετραψήφιο αριθμό τον οποίο επίσης δεν θυμάμαι.
-
ΚΟΜ-1621
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
AZB 603* Σε matiz , Αίγιο είναι?...Σίγουρα δείχνει άλμα σε σχέση με τις πρόσφατες παρατηρήσεις. Ή είναι από Αίγιο ή είναι από Πάτρα και
μεσολαβεί κλάδος Αιγίου, όσοι είναι εκεί κοντά ας προσέξουν λίγο τα ΑΖΒ από 4*** και μετά.Ρε παιδιά, έχω δει τις τελευταίες μέρες μια πολύ περίεργη πινακίδα που δεν έχω ιδέα από που είναι κι ούτε έχει αναφερθεί ποτέ (thaliarque τα φώτα σου).ΗΧΧ σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, δυστυχώς ποτέ δεν έχω δει αριθμό, δεν πρέπει πάντως να είναι ξένο γιατί έχει τετραψήφιο αριθμό τον οποίο επίσης δεν θυμάμαι.
Μήπως ΥΧΧ; ΗΧΧ θα εμφανιστεί στην Ημαθία σε καμιά 20ριά χρόνια δηλαδή ποτέ...
-
ATK 93*
-
Όχι ειλικρινά thaliarque, ΗΧΧ ήταν, ίσως εξαιρούμενος συνδυασμός, την πρώτη φορά που το δα νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου αλλά το χω δει 4 φορές και μάλιστα είναι περασμένο κτεο μέχρι το 2009 με ευρωπαικές πινακίδες, άρα δεν είναι καινούργιο!!
-
Παίζει να είναι κανένα ΗΚΚ του Ηρακλείου και να μην διακρινεις σωστα τα ΚΚ;Απλή ερωτηση έτσι μην τα πάρεις Γιατι είναι νέου τύπου αυτή η σειρά.
-
ΗΚΡ 724* BMW 116 αλλά τζίφος πρόλαβε άλλος.
και ΧΝΧ 659* απο Χανιά. -
ΤΡΖ-400* (Ολοστρόγγυλο!) σε Agila, σήμερα στην Αθήνα.
-
Είμαι 100% σίγουρος μην ανησυχείτε, και έχω σκοπό να πάω να το βγάλω φώτο τις επόμενες μέρες εφ' όσον είναι βέβαια εκεί, γιατί μου φάνηκε και μένα πάρα πολύ περίεργο
-
να και πως μοιάζει οπτικά το ΙΜΕ.
Προσφορά ενός παιδιού από το θέμα του Scirocco.
http://img527.imageshack.us/my.php?imag ... 486lt5.jpg -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΟΡΕ-1402ΟΡΕ μανα μου!!! Κι εγω που ειδα ενα ΟΡΖ 138*; Ταξιδεψα στο μελλον;
Δε θυμαμαι ποιος και που ειδε ΡΜΒ σε μηχανη παντως στη Δραμα δεν ειδα κατι τετοιο, ενα μονο ΡΜΧ 9αρι ειδα. Στα τουτου μεχρι ΡΜΤ 235*
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΟΡΕ-1402
ΟΡΕ μανα μου!!! Κι εγω που ειδα ενα ΟΡΖ 138*; Ταξιδεψα στο μελλον;
Δε θυμαμαι ποιος και που ειδε ΡΜΒ σε μηχανη παντως στη Δραμα δεν ειδα κατι τετοιο, ενα μονο ΡΜΧ 9αρι ειδα. Στα τουτου μεχρι ΡΜΤ 235*
Άσε,εγώ είδα ένα ΟΡΕ 897* και προβληματίστηκα:Κλάδος Σουφλίου να είναι,κλάδος Τυχερού,τι να είναι άραγε;
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Είμαι 100% σίγουρος μην ανησυχείτε, και έχω σκοπό να πάω να το βγάλω φώτο τις επόμενες μέρες εφ' όσον είναι βέβαια εκεί, γιατί μου φάνηκε και μένα πάρα πολύ περίεργοΟΚ, περιμένουμε!
ΟΡΕ-1402
ΟΡΕ μανα μου!!! Κι εγω που ειδα ενα ΟΡΖ 138*; Ταξιδεψα στο μελλον;
Άσε,εγώ είδα ένα ΟΡΕ 897* και προβληματίστηκα:Κλάδος Σουφλίου να είναι,κλάδος Τυχερού,τι να είναι άραγε;
Δε μπορώ να κάνω κι εγώ ένα λάθος; Περάσατε το τεστ αντανακλαστικών πάντως.
Κι εγώ και ο tzortzis έχουμε αναφέρει ΡΜΒ διψήφιο και 1** αντίστοιχα. Από κόκκινες τίποτα ε;...
Πάντως κι εγώ στην Κομοτηνή δεν είδα τίποτα (εκτός από το χθεσινό ΚΟΜ). ΟΥΤΕ ένα ΚΚΚ σε δίκυκλο,
ενώ στην Ξάνθη έχω δει ΚΚΚ 14* σε πλαίσιο Κομοτηνής.ΤΡΖ-400* (Ολοστρόγγυλο!) σε Agila, σήμερα στην Αθήνα.
Εκτός σειράς λογικά.
να και πως μοιάζει οπτικά το ΙΜΕ.
Προσφορά ενός παιδιού από το θέμα του Scirocco.
http://img527.imageshack.us/my.php?imag ... 486lt5.jpg' target='_blankΩραία! Να δω πως θα μάθουμε τι ακριβώς πήρε η Αγ. Παρασκευή από Χολαργό, τηλέφωνα δε σηκώνουν
πάντως... -
XNX-660* nissan note
ωραίο το ΙΜΕ..!!! καιρό είχαν να δώσουν όμορφο συνδυασμό στην Αθήνα -
ΗΑΜ 934* σε RAV-4
-
Πινακίδα σε μηχανάκι MT - 945x ξέρουμε περίπου του πότε είναι?
-
Το μηχανάκι πρέπει να ναι 50ρι και δυστυχώς από 50ρια έχουμε μαύρα μεσάνυχτα
-
Nαι 50ρι είναι
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008