-
Καλημέρα στην παρέα,
Απ'ότι καταλαβαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα υπάρχει και κάποια εκδήλωση.Αυτό βέβαια είναι πολύ καλό γενικά,μιας και η πίστα έχει έρθει πιο κοντά μας λόγω Αττικής οδού.Ομως αν είναι να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα βγαίνει ένα καλό κοντύλι.Βέβαια δεν πρέπει ντε και καλά να πηγαίνουμε αλλά αν δεν πάμε μας τρέχουνε τα σάλια.
Ιδού το δίλημμα ΝΑ ΠΑΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΠΑΩ.
Μήπως να βάλουμε μόνιμα ενα τροχόσπιτο '4τ FORUM' για να μην πηγαινοερχόμαστε?????? Φαί έχει κοντά οπότε......... -
Καλημέρα στην παρέα,
Απ'ότι καταλαβαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα υπάρχει και κάποια εκδήλωση.Αυτό βέβαια είναι πολύ καλό γενικά,μιας και η πίστα έχει έρθει πιο κοντά μας λόγω Αττικής οδού.Ομως αν είναι να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα βγαίνει ένα καλό κοντύλι.Βέβαια δεν πρέπει ντε και καλά να πηγαίνουμε αλλά αν δεν πάμε μας τρέχουνε τα σάλια.
Μήπως να βάλουμε μόνιμα ενα τροχόσπιτο '4τ FORUM' για να μην πηγαινοερχόμαστε?????? Φαί έχει κοντά οπότε......... -
Καλημέρα στην παρέα,
Αγγελε, αν θες θα σου στείλω τον αριθμό του κινητού μου, να συνεννοούμαστε για να πηγαίνουμε μαζί...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μήπως να βάλουμε μόνιμα ενα τροχόσπιτο '4τ FORUM'Παραδοσιακά, είθισται να στήνουμε ΠΑΡΑΓΚΑ!
-
Tα τελευταια 5-6 ΣουΚου εκει ημουν. Μια το ενα μια το αλλο κ με την Αττικη 30 λεπτα κανω!
Εκει ημουν κ σημερα εκει θα ειμαι κ την Κυριακη...! Λες να παω κ το Σαββατο???? -
Να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω? Προβλέπεται η φύλαξη από την πίστα κάποιου αγωνιστικού (ή 'αγωνιστικού'), ώστε αυτός που ενδιαφέρεται για 2-3 επισκέψεις το μήνα τουλάχιστον, να μην χρειάζεται να το κουβαλάει? Εννοείται με κάποια οικονομική αποζημείωση προς την πίστα.
-
Θα ηθελα ν αναφερθω στις 2 εκδηλωσεις που πηγα την Παρασκευη κ Κυριακη. Κ οι δυο πολυ επιτυχημενες νομιζω.
Ο 3ωρος αγωνας της Παρασκευης με τα μικρομεσαια ηταν μια πολυ δυνατη δοκιμη κατω απο extreme συνθηκες μ εμπειρους οδηγους να τα πηγαινουν οριακα. Σιγουρα θα βγαλει χρησιμα συμπερασματα απο την στιγμη που χρησιμοποιηθηκαν τα ιδια ελαστικα κ βενζινη.
Το show της Κυριακης ισως ηταν απο της πολυ ωραιες εκδηλωσεις που εχω παει. Μεγαλος εχθρος ο καιρος αλλα δεν μας εμποδισε να απολαυσουμε ωραιο θεαμα κ το κυριοτερο απο τις 11 ως τις 4 που τελειωσε να μην υπαρχουν κενα που σε κουραζουν κ σε κανουν να βαρεθεις. Ο χρονος περασε χωρις να το καταλαβω. Σιγουρα η προσελευση θεατων, που ηταν μεγαλη, θα ηταν πολυ μεγαλυτερη αν ο καιρος δεν ηταν τοσο ασχημος. Καλοοργανωμενη εκδηλωση με ενδιαφερουσες κ θεαματικες συμμετοχες.
Το μονο που δεν μ αρεσε ηταν καποιοι που αφου εβγαιναν απο την πιστα επρεπε να κανουν επιδειξη κ μεσα στα γεματα με ανθρωπους κ αυτοκινητα pits. Kαλα ρε παιδια αφου λυσσαξατε μεσα τι τα θελατε αυτα;;;! Βεβαια ανεγκεφαλοι θα υπαρχουν παντου κ παντα.
Δεν στεκομαι βεβαια εκει αλλα ηταν κατι που θα μπορουσε να χαλασει της εντυπωσεις μια πολυ ωραιας εκδηλωσης απο ολες τις μεριες.
Μπραβο σε ολους, οργανωτες (4Τ κ ΠΑΛΑΣ) συμμετεχοντες κ θεατες. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ο 3ωρος αγωνας της Παρασκευης με τα μικρομεσαια ηταν μια πολυ δυνατη δοκιμη κατω απο extreme συνθηκες μ εμπειρους οδηγους να τα πηγαινουν οριακα. Σιγουρα θα βγαλει χρησιμα συμπερασματα απο την στιγμη που χρησιμοποιηθηκαν τα ιδια ελαστικα κ βενζινη.
Τι έγινε τελικά μ'αυτόν τον αγώνα? Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί τίποτα σχετικό...
-
Ουτε κ εγω διαβασα πουθενα κ μαλιστα γραφοντας αναρωτηθηκα μηπως εκανα λαθος κ ειχε αναφερθει κατι σ αλλη ενοτητα.
Anyway 206 rulez... πηρε τον αγωνα υπαρχει κ σχετικο στο rally.gr .
Hταν συναρπαστικος γιατι ειχε πολλες ανακαταταξεις. Οταν εφτασα ο αγωνας ειχε ξεκινησει κ ειδα το Ignis 1o κ ν ακολουθουν τα Punto, Yaris 206 κ καποιο αλλο δεν θυμαμαι. Τελικα το Puntaki υπεκυψε στην πιεση κ εχασε θεσεις μενοντας 5ο. Μετα τα πρωτα pit stop ολα αρχισαν ν αλλαζουν κ πηραν προβαδισμα 206 Punto k Ibiza.
Γινοταν 'σκοτωμος' κ υπηρχε συναγωνισμος μεταξυ των ομαδων αλλα χωρις την 'αγωνιστικη' πιεση. Ωραια ηταν, πολυ ωραια. Κ σαν τεστ αλλα κ σαν θεαμα. -
Ήθελα να πάω γμτ,αλλά η δυστυχώς είχα δουλειά.Είχα βρεθεί σε ανάλογη εκδήλωση με τον αγώνα αντοχής των μεγάλων gti (Cooper s,Leon κλπ.) και είχα περάσει πανέμορφα.Δεν πειράζει,άλλη φορά..
-
Έγινε ο αγώνας, και από όσο ξέρω αναλυτικά αποτελέσματα θα υπάρχουν στο επόμενο τεύχος. Και είναι πολύ ενδιαφέροντα διάφορα από όσα άκουσα!!!
Δεν ξέρω αν κάνει να τα πω (τα κάλαντα! ) ή αν θα είμαι spoiler και ουχί αυτοκινήτου!
Να σας πω πάντως κάτι που για μένα είναι όλα τα λεφτά, και θα έπρεπε να αναφερθεί στους ελληνικούς αγώνες...
Χαρακτηριστικό είναι πως το αυτοκίνητο που ήρθε τελευταίο είχε για υποστήριξη ένα βανάκι με 2 μηχανικούς εκ των οποίων μόνο ο ένας ήξερε κάτι από αγώνες (πχ είχε... ακουστά τους οδηγούς...), και για σέρβις έφεραν ΣΤΑΥΡΟ (όχι ηλεκτρικά ή αερόκλειδα) και γρύλο σαν αυτούς που έχουμε στην ρεζέρβα!!! Όσο για ανταλλακτικά; Φίλτρα... Μην ξεχάσω να σας πω πως αυτή η μάρκα αυτοκινήτων έχει όχημα Σούπερ 1600 (φυσικά μόνο έξω από εδώ...) και κάποιος κάποτε είχε αναφέρει πως για παράδειγμα και κάτι τέτοιο μπορούσε να τρέξει στην Ελλάδα...
ΜΟΝΙΜΑ........ΣΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ"????