-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Scirocco 1.4TSI σε διαδικασία στρωσίματος στη Γερμανία....
http://www.youtube.com/watch?v=Lx96xUfFspk' target='_blank
Νομίζω ότι στο 1.26 - 1.27 αγγίζει τα 240km/h κοντερίσια.Σε κάποιο προηγούμενό του βίντεο από το ίδιο test drive, ο τύπος αναφέρει πως είναι το 2.0 TSi ...
-
ξερουμε για DSG στο 1.4??
-
ναι θα βγαινει, νομιζω μαλιστα οτι θα ειναι το νεο 7αρι
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Lx96xUfFspk' target='_blank' target='_blank
Νομίζω ότι στο 1.26 - 1.27 αγγίζει τα 240km/h κοντερίσια.Σε κάποιο προηγούμενό του βίντεο από το ίδιο test drive, ο τύπος αναφέρει πως είναι το 2.0 TSi ...
ποιο βίντεο είναι αυτο;
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Lx96xUfFspk' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ποιο βίντεο είναι αυτο;
Αυτό...
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
ξερουμε για DSG στο 1.4??Ναι θα είναι το 'ξηρού τύπου' νέο 7άρι και θα κυκλοφορήσει αρχές του 2009. Προς το παρόν DSG μπαίνει μόνο στο δίλιτρο και είναι το κλασικό 6άρι.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=Lx96xUfFspk' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ποιο βίντεο είναι αυτο;
Αυτό...
Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου αναφέρεται 'TSI' και όχι '2.0TSI', επίσης η εξάτμιση δεν είναι χρωμιομένη...
Ο τύπος είναι ψεύτης. Δες τι του έγραψα! -
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1957
-
Παιδια τι να σας πω...το ειδα απο κοντα στο athens tuning show!ηταν ο λογος που πηγα..πανεμορφο...πολυ καλυτερο απ οσο περιμενεις και απ οσο φαινεται στις φωτογραφιες...παρα πολυ ποιοτικο τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα.πολυ ομορφο τιμονι.Μιλησα με εναν πωλητη του Ρωρρη(πολυ καλο παιδι).ειναι διαθεσιμο προς παραγγελια μονο που δεν εχουν βγει τιμες.Σε 1 μηνα θα ανακοινωθουν και θα κανω την παραγγελια.ειδα και τον βασικο εξοπλισμο ειναι πληρεστατος...εχει πολυλειτουργικο τιμονι,ρυθμιζομενα καθισματα κλιματισμο,ζαντες 17'' και πολλα αλλα
Υ.Γ.οι δισκοι μπρος πισω ακομα και στο 1.4 160 ειναι αεριζομενοι(!).για οποια απορια ρωτηστε με. θα ανεβασω και φωτο αν θελετε. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παιδια τι να σας πω...το ειδα απο κοντα στο athens tuning show!ηταν ο λογος που πηγα..πανεμορφο...πολυ καλυτερο απ οσο περιμενεις και απ οσο φαινεται στις φωτογραφιες...παρα πολυ ποιοτικο τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα.πολυ ομορφο τιμονι.Μιλησα με εναν πωλητη του Ρωρρη(πολυ καλο παιδι).ειναι διαθεσιμο προς παραγγελια μονο που δεν εχουν βγει τιμες.Σε 1 μηνα θα ανακοινωθουν και θα κανω την παραγγελια.ειδα και τον βασικο εξοπλισμο ειναι πληρεστατος...εχει πολυλειτουργικο τιμονι,ρυθμιζομενα καθισματα κλιματισμο,ζαντες 17'' και πολλα αλλα
Υ.Γ.οι δισκοι μπρος πισω ακομα και στο 1.4 160 ειναι αεριζομενοι(!).για οποια απορια ρωτηστε με. θα ανεβασω και φωτο αν θελετε.Έχω τόσο πολύ καυ..σει με αυτό το αμάξι, που σκέφτομαι να κατέβω Αθήνα (από Θεσσαλονίκη), μόνο και μόνο για να το δω...
Αυτό με το βασικό εξοπλισμό μου φαίνεται πολύ περίεργο. Είσαι σίγουρος ότι το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι μέσα; (Γιατί τότε θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και το RadioCD.) Κάτι βασικό, το ACC είναι μέσα; Μπορείς να μας γράψεις αναλυτικά αυτά που συμπεριλαμβάνει ο βασικός εξοπλισμός;
Σε ποια χρώματα το έχουν στην έκθεση; Σε παρακαλώ, βάλε ό,τι φωτογραφίες έχεις βγάλει, κατά προτίμηση στο flickr και σε πλήρες μέγεθος!!! -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Υ.Γ.οι δισκοι μπρος πισω ακομα και στο 1.4 160 ειναι αεριζομενοι(!).για οποια απορια ρωτηστε με. θα ανεβασω και φωτο αν θελετε.Έχω τόσο πολύ καυ..σει με αυτό το αμάξι, που σκέφτομαι να κατέβω Αθήνα (από Θεσσαλονίκη), μόνο και μόνο για να το δω...
Αυτό με το βασικό εξοπλισμό μου φαίνεται πολύ περίεργο. Είσαι σίγουρος ότι το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι μέσα; (Γιατί τότε θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και το RadioCD.) Κάτι βασικό, το ACC είναι μέσα; Μπορείς να μας γράψεις αναλυτικά αυτά που συμπεριλαμβάνει ο βασικός εξοπλισμός;
Σε ποια χρώματα το έχουν στην έκθεση; Σε παρακαλώ, βάλε ό,τι φωτογραφίες έχεις βγάλει, κατά προτίμηση στο flickr και σε πλήρες μέγεθος!!!Φιλε μου μην κανεις τον κοπο σε λιγο καιρο θα ειναι στις εκθεσεις.το πολυλειτουργικο ειναι σιγουρα στον στανταρ εξοπλισμο οπως και το rcd310.Το acc δεν ειναι στανταρ(dcc το αναφερει η vw).τωρα τα σημαντικοτερα απο αυτα που εννοουνται στον βασικο τα εγραψα.στην εκθεση ηταν ασπρο.τωρα θες να αναφερω 6 αεροσακους και esp στον στανταρ...δεν νομιζω .στανταρ ειναι και η σπορ αναρτηση η οποια ειναι ιδια στο 2λιτρο με το 1.4 παρεπιπτοντως(επειδη το ειχαμε απορια ).χαρηκα που στον προαιρετικο περιλαμβανονται και οι ζαντες 19'' lugano οι οποιες ειναι κολαση(ποσο θα χουν...)οχι οτι οι 18'' ειναι ασχημες...καθε αλλο...παντως επειδη εχει μεγαλουτσικους θολους πιστευω οτι ταιριαζουν ζαντες ανω των 17 ιντσων.δενουν και πιο ομορφα με το πραγματικα πολυ μυωδες αμαξωμα.αυτο που σου μενει απο το αυτοκινητο ειναι η μεγαλη στιβαροτητα του σε ολα τα μερη και η πολυ επιθετικη του σχεδιαση.Α!στον στανταρ εξοπλισμο πρεπει να περιλαμβανεται και το ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα του οδηγου.Σε γενικες γραμμες...το πιο επιθετικο και ομορφο vw των τελευταιων 15 χρονων.για τις φωτο δωστε μου λιγο χρονο γιατι δεν εχς επιχειρησει ξανα να ανεβασω.
-
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Φιλε μου μην κανεις τον κοπο σε λιγο καιρο θα ειναι στις εκθεσεις.το πολυλειτουργικο ειναι σιγουρα στον στανταρ εξοπλισμο οπως και το rcd310.Το acc δεν ειναι στανταρ(dcc το αναφερει η vw).τωρα τα σημαντικοτερα απο αυτα που εννοουνται στον βασικο τα εγραψα.στην εκθεση ηταν ασπρο.τωρα θες να αναφερω 6 αεροσακους και esp στον στανταρ...δεν νομιζω .στανταρ ειναι και η σπορ αναρτηση η οποια ειναι ιδια στο 2λιτρο με το 1.4 παρεπιπτοντως(επειδη το ειχαμε απορια ).χαρηκα που στον προαιρετικο περιλαμβανονται και οι ζαντες 19'' lugano οι οποιες ειναι κολαση(ποσο θα χουν...)οχι οτι οι 18'' ειναι ασχημες...καθε αλλο...παντως επειδη εχει μεγαλουτσικους θολους πιστευω οτι ταιριαζουν ζαντες ανω των 17 ιντσων.δενουν και πιο ομορφα με το πραγματικα πολυ μυωδες αμαξωμα.αυτο που σου μενει απο το αυτοκινητο ειναι η μεγαλη στιβαροτητα του σε ολα τα μερη και η πολυ επιθετικη του σχεδιαση.Α!στον στανταρ εξοπλισμο πρεπει να περιλαμβανεται και το ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα του οδηγου.Σε γενικες γραμμες...το πιο επιθετικο και ομορφο vw των τελευταιων 15 χρονων.για τις φωτο δωστε μου λιγο χρονο γιατι δεν εχς επιχειρησει ξανα να ανεβασω.Είσαι ΑΨΟΓΟΣ!!!
Πολύ εξοπλισμένο το βλέπω στη βασική έκδοση και αυτό δεν είναι κακό, να δούμε όμως και ποια θα είναι η τιμή για όλα αυτά (η βασική έκδοση στη Γερμανία σίγουρα δεν περιλαμβάνει το τιμόνι και το RCD, ούτε τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα).
Όσον αφορά τις ζάντες, σίγουρα οι 19άρες είναι πολύ όμορφες, για πίστα όμως, όχι για τους ελληνικούς δρόμους... Εγώ θα έβαζα τις 18άρες (με επιφύλαξη πάλι, ακόμη και αυτές δεν ξέρω αν θα αντέξουν στις πανταχού παρούσες λακούβες των δρόμων μας, δυστυχώς εγώ δεν οδηγώ στην Αττική Οδό αλλά στην γενικώς παρατημένη - από τους τοπικούς της άρχοντες - Θεσσαλονίκη ).
Οι θόλοι είναι πράγματι τεράστιοι σε σχέση με τους τροχούς (κάποιος έχει κάνει κάποιο λάθος εδώ ), αλλά αυτό δεν αλλάζει με το μέγεθος της ζάντας, γιατί η συνολική διάμετρος του τροχού παραμένει η ίδια. Ίσως να αλλάζει λίγο ως προς την οπτική εντύπωση που δημιουργείται με την πρώτη ματιά...Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Φιλε μου μην κανεις τον κοπο σε λιγο καιρο θα ειναι στις εκθεσεις.το πολυλειτουργικο ειναι σιγουρα στον στανταρ εξοπλισμο οπως και το rcd310.Το acc δεν ειναι στανταρ(dcc το αναφερει η vw).τωρα τα σημαντικοτερα απο αυτα που εννοουνται στον βασικο τα εγραψα.στην εκθεση ηταν ασπρο.τωρα θες να αναφερω 6 αεροσακους και esp στον στανταρ...δεν νομιζω .στανταρ ειναι και η σπορ αναρτηση η οποια ειναι ιδια στο 2λιτρο με το 1.4 παρεπιπτοντως(επειδη το ειχαμε απορια ).χαρηκα που στον προαιρετικο περιλαμβανονται και οι ζαντες 19'' lugano οι οποιες ειναι κολαση(ποσο θα χουν...)οχι οτι οι 18'' ειναι ασχημες...καθε αλλο...παντως επειδη εχει μεγαλουτσικους θολους πιστευω οτι ταιριαζουν ζαντες ανω των 17 ιντσων.δενουν και πιο ομορφα με το πραγματικα πολυ μυωδες αμαξωμα.αυτο που σου μενει απο το αυτοκινητο ειναι η μεγαλη στιβαροτητα του σε ολα τα μερη και η πολυ επιθετικη του σχεδιαση.Α!στον στανταρ εξοπλισμο πρεπει να περιλαμβανεται και το ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα του οδηγου.Σε γενικες γραμμες...το πιο επιθετικο και ομορφο vw των τελευταιων 15 χρονων.για τις φωτο δωστε μου λιγο χρονο γιατι δεν εχς επιχειρησει ξανα να ανεβασω.
Είσαι ΑΨΟΓΟΣ!!!
Πολύ εξοπλισμένο το βλέπω στη βασική έκδοση και αυτό δεν είναι κακό, να δούμε όμως και ποια θα είναι η τιμή για όλα αυτά (η βασική έκδοση στη Γερμανία σίγουρα δεν περιλαμβάνει το τιμόνι και το RCD, ούτε τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα).
Όσον αφορά τις ζάντες, σίγουρα οι 19άρες είναι πολύ όμορφες, για πίστα όμως, όχι για τους ελληνικούς δρόμους... Εγώ θα έβαζα τις 18άρες (με επιφύλαξη πάλι, ακόμη και αυτές δεν ξέρω αν θα αντέξουν στις πανταχού παρούσες λακούβες των δρόμων μας, δυστυχώς εγώ δεν οδηγώ στην Αττική Οδό αλλά στην γενικώς παρατημένη - από τους τοπικούς της άρχοντες - Θεσσαλονίκη ).
Οι θόλοι είναι πράγματι τεράστιοι σε σχέση με τους τροχούς (κάποιος έχει κάνει κάποιο λάθος εδώ ), αλλά αυτό δεν αλλάζει με το μέγεθος της ζάντας, γιατί η συνολική διάμετρος του τροχού παραμένει η ίδια. Ίσως να αλλάζει λίγο ως προς την οπτική εντύπωση που δημιουργείται με την πρώτη ματιά...Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες...
Πραγματι στη γερμανια ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα σχετικα με τον βασικο εξοπλισμο.πιστευω αν προσθεσεις στο γερμανικο site αυτα που ανεφερα στον βασικο πιστευω πως θα φτασεις πολυ κοντα στην τιμη στην ελλαδα.Βασικα ναι,πιο πολυ η οπτικη εντυπωση αλλαζει με μεγαλυτερη ζαντα.μεγαλο προβλημα οι μεγαλες ζαντες,θελουν μεγαλη προσοχη.Δεν ειμαι της υπερβολης αλλα θα βρεθω σε μεγαλο διλλημα αναμεσα σε 18'' και 19''..μαλλον θα με φρεναρει η οικονομικη τους διαφορα...θα δουμε.Θα ανεβασω μερικες φωτο ακομα(τωρα που πηρα το κολαι )...εχω πολλες αλλα στις περισσοτερες ειμαι και εγω μεσα
-
19αρες σε 160 άλογα, ή έστω 211 ή πόσα έχει το 2λιτρο; Πάμε καλά ρε σεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
19αρες σε 160 άλογα, ή έστω 211 ή πόσα έχει το 2λιτρο; Πάμε καλά ρε σεις;Ενταξει,αυτο ειναι αλλο θεμα...τωρα λεμε για ομορφια απο εκει και περα ειναι επιλογη του καθενος ποσο θα επιβαρυνει τις επιδοσεις του αυτοκινητου με τη ζαντα.Μπορει καποιον να μην τον ενδιαφερει κιολας.
-
Πόσο έχουν τα λάστιχα σε τέτοιες διαστάσεις;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πόσο έχουν τα λάστιχα σε τέτοιες διαστάσεις;...η αλλιως...η φαρμακερη.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πόσο έχουν τα λάστιχα σε τέτοιες διαστάσεις;για 19αρες μπορεί και περισσότερο απο τις ζάντες...
για 18 1000αρικο στο νερό -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πόσο έχουν τα λάστιχα σε τέτοιες διαστάσεις;
για 19αρες μπορεί και περισσότερο απο τις ζάντες...
για 18 1000αρικο στο νερό17άρες με κλειστά μάτια τότε...
VW Scirocco