-
στο δικο μου πισω και επανω
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
στο δικο μου πισω και επανωΚαταλαβα, θελει καθρεφτη.....Eυχαριστω παντως
-
-
και ειδικοτερα γιαυτους που λενε οτι το χωμα ειναι αντρικη υποθεση
και δεν ειναι η Γαλλιδα εδω που αργοτερα με το audi εκανε τους αντρες να ψαχνουν για στριγκ , ειναι Ελληνιδα [/quote]......γιαυτο γερνει δεξια
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
και δεν ειναι η Γαλλιδα εδω που αργοτερα με το audi εκανε τους αντρες να ψαχνουν για στριγκ , ειναι Ελληνιδα
Η 'Ενη'?
-
Μήπως είναι η κόρη του Τζώνη? του Πεσματζόγλου? η γυναίκα δηλαδή του Σιρόκου?
-
-
2 φωτογραφίες εδώ και μία (με άλλο πλήρωμα) που έχω κολλήσει στον τοίχο, και η Alpine έχει κλίση πάντα προς τα δεξιά στα γιάμπς ...υπάρχει κάποιος λόγος άραγε APR? (και η κλίση, απ ότι φαίνεται, είναι αρκετά μεγάλη).
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
2 φωτογραφίες εδώ και μία (με άλλο πλήρωμα) που έχω κολλήσει στον τοίχο, και η Alpine έχει κλίση πάντα προς τα δεξιά στα γιάμπς ...υπάρχει κάποιος λόγος άραγε APR? (και η κλίση, απ ότι φαίνεται, είναι αρκετά μεγάλη).To ανεφερα λιγο πιο πανω αλλα δεν το 'πιασατε'....
Οταν καθεται αριστερα η Ενη και δεξια ο Τσαντουλας ,προς τα που θα γερνει η..ζυγαρια;Elementary , my dear Watson
-
Λοπόν, η Alpine που κοιτάω κολλημένη στον τοίχο πρέπει να είναι η ίδια...οπότε λύθηκε το μυστήριο!
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Οταν καθεται αριστερα η Ενη και δεξια ο Τσαντουλας ,προς τα που θα γερνει η..ζυγαρια;Elementary , my dear Watson
και custom καναπες οδηγου υπηρχε, σερλοκ...
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
και custom καναπες οδηγου υπηρχε, σερλοκ...
?????????
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
2 φωτογραφίες εδώ και μία (με άλλο πλήρωμα) που έχω κολλήσει στον τοίχο, και η Alpine έχει κλίση πάντα προς τα δεξιά στα γιάμπς ...υπάρχει κάποιος λόγος άραγε APR? (και η κλίση, απ ότι φαίνεται, είναι αρκετά μεγάλη).Θα σκασω αν δε ρωτησω:Προκειται για το κλασσικο γιαμπ της κατατακτηριας ειδικης(-Δεκελεια?? ),οπου τ'αμαξι ανεβαινε γερνοντας προς το ενα μερος και κατεβαινε γερνοντας προς το αλλο,ετσι δεν ειναι?? (-ανεξαρτητως πληρωματος )
-
-
αν δεν κακοποιησουν και λιγο την .. δεν μπορουν κι αυτα τα Ιταλα ....
... το εχουν στις φλεβες τους
Αυτο το συγχρονο εργαλειο της wurth για τα αρχαια ...δεν το ειχα υποψιν μου Αlba ,θενξ ...
-
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα τέτοιο Gordini,αυθεντικό στας Ευρώπας?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:lol: αν δεν κακοποιησουν και λιγο την .. δεν μπορουν κι αυτα τα Ιταλα ....... το εχουν στις φλεβες τους
Αυτο το συγχρονο εργαλειο της wurth για τα αρχαια ...δεν το ειχα υποψιν μου Αlba ,θενξ ...
Βοηθήστε με λίγο να καταλάβω τι ειναι αυτό το πράγμα γιατι ειναι δευτερα είμαι και λίγο συγχισμένος και δεν καταλαβαινω τι βλέπω.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα τέτοιο Gordini,αυθεντικό στας Ευρώπας?αυθεντικο αυθεντικο 1300 ? μεχρι και 55000 ειναι καλα
-
Αρα μάλλον θα υπάρχουν ένα σωρό 'ρέπλικες'.Ηταν λίγα και είναι τόσο ψηλά οι τιμές?
-
Προφανως ο αντικαταστατης του εργαλειου της weber για την ρυθμιση των δυο διπλων ..... θυμασαι τα μπουκαλακια .... με τον υδραργυρο .... που βαζαμε στις υποπιεσεις ... των 40 - 45 αριων ?
Classic Alpine & Gordini