-
Aπ'την ΑΕΚ καλυτερος ειμαι (μακραν κιολας) αλλα ουτε και τοτε διακιολογειται η αλαζονια.
Τα ματς που επρεπε να τα κερδισα παση θυσια τα κερδισα. Πρωτη αγωνιστικη να βγαζεις γλωσσα δεν ειναι σοφο. Ποσο μαλλον οταν αυτη η γλωσσα μολις τελειωσε τα κυπριακα τσιμπουκια.
-
Μάλιστα. 2-0. Αλλά, άμυνα με αντεπιθέσεις εντός έδρας?! Όπως και να έχει, είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα.
Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ, σήμερα, άξιζε την νίκη. Με βάση τις ευκαιρίες και την εικόνα του αγώνα. Αλλά κλεισμένη πίσω ρε γμτ?!?...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ρε μην ξενερωνετε. Το αεκακι δεν μας επαιξε ισια γιατι θα ετρωγε καμμια 7αρα, και ειπε να το παιξει 'φουλ πισω με ξαφνικες επιθεσεις'και ετυχε και ενω παιξαμε σκατα, νικησε 2-1Οι 10/13 ομαδες ετσι θα μας παιξουν φετος (βγαζω εξω γαυρο, ΠΑΟΚ, Αρη). Δηλαδη να κανουμε σχεδια για Β';; Να βαλουν μυαλο, να δουλεψουν και να βρουν απαντηση.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Aπ'την ΑΕΚ καλυτερος ειμαι (μακραν κιολας) αλλα ουτε και τοτε διακιολογειται η αλαζονια.Τα ματς που επρεπε να τα κερδισα παση θυσια τα κερδισα. Πρωτη αγωνιστικη να βγαζεις γλωσσα δεν ειναι σοφο. Ποσο μαλλον οταν αυτη η γλωσσα μολις τελειωσε τα κυπριακα τσιμπουκια.
ψιτ που σαι,ετσι οπως ειναι η αεκ αυτη τη στιγμη και με πλιατσικα και ρικκα δε δικιολογειται να σου κανει ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στο κεντρο και να σου ριχνει 2 γκολακια ΚΑΙ να εισαι καλυτερος.Απλα εχεις φαει τετοια πλυση εγκεφαλου αυτο το καλοκαιρι που στο ξαναλεω,σηκωσες κεφαλι και πραπ,σου ηρθε η σφαλιαρα απ το πουθενα,ακριβως επειδη δεν ξερεις να διαχειριζεσαι την αισθηση του να ξερεις οτι εισαι πρωτος.Δυσκολο αυτο,οποτε αν θες ξαναδιαβασε το αλλη μια γυρα.Επισης τα κυπριακα τσιμπουκια να μου τα γραφεις στο αλλο θεμα,εδω (που μετραει γιατι ειμαστε αμεσα αντιπαλοι) θα στηνεσαι στα 4 και θα ρουφας και τα φλοκια.. Πρωτη αγωνιστικη ειναι για σενα,εγω εχω κερδισει τα 12 τελευταια πρωταθληματα κι εσυ στο 0.αμα το καταλαβεις ελα να τα ξαναπουμε.Προς το παρον,ΣΦΑΛΙΑΡΑ γιατι ετσι σου αρεσει και..τα ρεστα δικα σου.
-
Δεν βαρεθήκατε να γκρινιάζετε που οι αντίπαλοι σας παίζουν αμυντικά; Παίξτε τους κι εσείς ζον πρες με σίγουρα ριμπάουν και αιφνιδιασμούς.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ψιτ που σαι,ετσι οπως ειναι η αεκ αυτη τη στιγμη και με πλιατσικα και ρικκα δε δικιολογειται να σου κανει ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στο κεντρο και να σου ριχνει 2 γκολακια ΚΑΙ να εισαι καλυτερος.Απλα εχεις φαει τετοια πλυση εγκεφαλου αυτο το καλοκαιρι που στο ξαναλεω,σηκωσες κεφαλι και πραπ,σου ηρθε η σφαλιαρα απ το πουθενα,ακριβως επειδη δεν ξερεις να διαχειριζεσαι την αισθηση του να ξερεις οτι εισαι πρωτος.Δυσκολο αυτο,οποτε αν θες ξαναδιαβασε το αλλη μια γυρα.Επισης τα κυπριακα τσιμπουκια να μου τα γραφεις στο αλλο θεμα,εδω (που μετραει γιατι ειμαστε αμεσα αντιπαλοι) θα στηνεσαι στα 4 και θα ρουφας και τα φλοκια.. Πρωτη αγωνιστικη ειναι για σενα,εγω εχω κερδισει τα 12 τελευταια πρωταθληματα κι εσυ στο 0.αμα το καταλαβεις ελα να τα ξαναπουμε.Προς το παρον,ΣΦΑΛΙΑΡΑ γιατι ετσι σου αρεσει και..τα ρεστα δικα σου.Αυτη την ΑΕΚ την ρουφιξες 4ακις περυσι και ας ειχε το ιδια και χειροτερο ροστερ. Οποτε παλι μαλακιες οι θεωριες σου. Εκτος αν λες οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη.
Το κεφαλι το σηκωσες και τη φαπα την εφαγες εσυ πρωτος μολις νομισες οτι ξεφυγες σαν ομαδα.
Ειτε εδω ειτε στο αλλο, η ιδια γλωσσα σκουπισε τα κυπριακα φλοκια. -
Καλα,δεν σε ταλαιπωρω αλλο στην πικρα σου...αντε στην υγεια σου η αμστελ και ΑΛΑΤΙ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα,δεν σε ταλαιπωρω αλλο στην πικρα σου...αντε στην υγεια σου η αμστελ και ΑΛΑΤΙ.Ε οχι και πικρα απο την πρωτη αγωνιστικη...
ΑΝ ειμασταν τοσο ευαισθητοι κανονικα δεν θα επρεπε να μιλαει κανεις εδω τετοιες σφαλιαρες που πεφτουν. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Καλα,δεν σε ταλαιπωρω αλλο στην πικρα σου...αντε στην υγεια σου η αμστελ και ΑΛΑΤΙ.
Ε οχι και πικρα απο την πρωτη αγωνιστικη...
ΑΝ ειμασταν τοσο ευαισθητη κανονικα δεν θα επρεπε να μιλαει κανεις εδω τετοιες σφαλιαρες που πεφτουν.εισαστε η πορνη της ελλαδας γι αυτο και το θυληκο γενος; αντε περαστικα λεμε και με προσοχη οταν σηκωνετε κεφαλι..
-
Μην ψαρωνεται ρε...Στάχτη στα μάτια Μουρίνιο έριξε ο ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
εισαστε η πορνη της ελλαδας γι αυτο και το θυληκο γενος; αντε περαστικα λεμε και με προσοχη οταν σηκωνετε κεφαλι..Πληθυντικο ηθελα να βαλω και συμπεριλαμβανεσαι και συ σε αυτο.
Αμα θες πορνη, πορνη και συ.
Ξερεις εσυ απο σηκωμα κεφαλιου ε; -
Εγω θέλω να πω μια κακία
Το μπάτζετ που ξεπερνάει και αυτό του Αμπράμοβιτς...μπας και το είδε κανείς? Μουν , Σαριέγκι (σε σπριντ 5 μέτρων του έριξε 4 ο Σκόκο), Βύντρα (να γυρίζει τον κώλο στο σουτ του Εντίνιο ούτε στα τοπικά δε γίνεται αυτό) ...και ο Πετρόπουλος??? Για όνομα
Τε σπα, δεν το είδα το παιχνίδι, μόνο τις φάσεις
-
Τώρα αν αυτό είναι πέναλτυ? Πως και που?
Κατά τα άλλα η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και κάτι ο Γκαλίνοβιτς (που φέρει λίγο και την ευθύνη για το 1ο γκολ) κάτι το δοκάρι έσωσε τον ΠΑΟ από τα χειρότερα.
Η ΑΕΚ πήρε βαθιά ανάσα όπως και ο ΟΣΦΠ εχθές με τον ΑΣΤΕΡΑ. Αν και δεν είναι ίδια τα μεγέθη έχει σημασία ότι ψυχολογικά οι 2 κατατρεγμένοι της Ευρώπης έδειξαν ότι μπορούν να αντιδράσουν. Θεωρώ ότι και ο ΠΑΟ θα πράξει το ίδιο και λυπάμαι την ομάδα που θα έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική.
Αυτός ο ΜΟΥΝ πολύ ΜΟΥΛΑΡ.....
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ : Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών
ΤΙΤΛΟΣ : 'Η αναζήτηση των αιτιών που εξακολουθούν να δίνουν δύναμη σε ταλαίπωρους αντιολυμπιακούς να βγάζουν γλώσσα έπειτα από 10+ χρόνια συνεχούς σφαλιάρας '
Πληροφορίες : Γραφείο Διασύνδεσης ΠανεπιστημίουΤρέχτε να προλάβετε τώρα που είμαστε στην αρχή της ακαδημαικής περιόδου (αν και οι λαγοί έτσι και αλλιώς τρέχουν γρήγορα)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η ΑΕΚ πήρε βαθιά ανάσα όπως και ο ΟΣΦΠ εχθές με τον ΑΣΤΕΡΑ. Αν και δεν είναι ίδια τα μεγέθη έχει σημασία ότι ψυχολογικά οι 2 κατατρεγμένοι της Ευρώπης έδειξαν ότι μπορούν να αντιδράσουν. Θεωρώ ότι και ο ΠΑΟ θα πράξει το ίδιο και λυπάμαι την ομάδα που θα έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική.Θα τραβήξει μεγάλα ζόρια ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ!
-
Κρίμα για την ΠΑΝΑΘΑ σήμερα. Δεν έπαιξε τίποτα.
Φυσικά όμως το πέναλντι (εδώ γελάνε) έγυρε την πλάστιγγα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προς το ΑΕΚάκι...
Άλλο να πάς 1-0 στα αποδυτήρια και άλλο 2-0....
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Κρίμα για την ΠΑΝΑΘΑ σήμερα. Δεν έπαιξε τίποτα.Φυσικά όμως το πέναλντι (εδώ γελάνε) έγυρε την πλάστιγγα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προς το ΑΕΚάκι...
Άλλο να πάς 1-0 στα αποδυτήρια και άλλο 2-0....
-
Γυρισα τωρα απο το γηπεδο.
Ωραια ατμοσφαιρα(λογικο οταν νικας).
Γκολαρα ο Εντινιο.
Νομιζω οτι ειναι δικαιο το αποτελεσμα σε γενικες γραμμες,ο Παο δεν ηταν τοσο καλος σημερα,ενω εμεις ειμασταν βελτιωμενοι(οχι ομως παλι οτι ηταν τρομερη η ΑΕΚ).1 φαση ολη και ολη εκανε ο Παο εκτος απο το γκολ.
Η ομαδα μου κερδισε σημερα πολυτιμο χρονο.Με Τζιμπουρ και Πελετιερι θα ειμαστε πολυ καλυτεροι,ενω ο Δωνης πρεπει οπωσδηποτε να δουλεψει το συστημα περισσοτερο.
Καλη αρχη παντως.
Αυριο θα ανεβασω βιντεο και φωτογραφιες...
ps: Κυργιακος: RESPECT.
-
Kατι αλλο.
Μην λετε ΑΕΚακι ,γιατι εξισου ευκολα μπορει να πει καποιος για παναθηναϊκακι ή ολυμπιακακι ή ηρακλακι ή παοκακι κτλ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αυριο θα ανεβασω βιντεο και φωτογραφιες...
μεχρι τότε -και μια και ήσουν μέσα- δε μας θυμίζεις λίγο το σύνθημα της αγωνιστικής? (ξέρεις, εκείνο με το κότερο... )
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009