-
-
-
Moυ αρέσει η φθινοπωρινή συννεφιά και δροσούλα!
Μου αρέσει που έχασα 11 κιλάΔεν μου αρέσει που μόλις έπλυνα και κέρωσα ο ίδιος το αμάξι ...θα βρέξει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει που έχασα 11 κιλάΔεν μου αρέσει που μόλις έπλυνα και κέρωσα ο ίδιος το αμάξι ...θα βρέξει.
Θα βρέξει στα μέρη μας τελικά; Και χθες συννεφιά είχε και δεν έπεσε σταγόνα.
-
τι να σε πω....
πάντως ΑΟ αθήνα ψιχάλιζε χτες το απόγευμα και άστραφτε μακρυά...
-
3 συνεχόμενες μέρες δεν με αφήνει να πάω στον Κιθαιρώνα... και δεν βρέχει καν στο Ελληνικό.
-
Δε μ'αρέσει που με τη γλίτσα έφαγα μια υποστροφική σφαλιάρα σε στροφή που περνάω σχεδόν καθημερινά και έφτασα 1 εκατοστό απ τη νησίδα. Ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου δεν πίστευε ότι τη γλίτωσα και κοίταγε τη ζάντα μου να δει αν έχει γρατσουνιές και ραγίσματα.
Μ'αρέσε που στο φανάρι μου καρφωνόταν ένα λουκούμι συνοδηγός κάγκουρα σε TT κι αυτός τσαντίστηκε και της έκανε φασαρία επιτόπου
-
Ναι, αλλά εσύ το τηλ δεν το πήρες..
-
Και ήταν καλό
-
Ντροπη,επρεπε τουλαχιστον να παρεις τηλεφωνο να μη σου πω να ανοιξεις την πορτα της και να την βαλεις με το ζορι στο γκολφ.
-
Μπα δεν τον προλάβαινα μετά το φανάρι για να την αρπάξω, ήταν πολύ γρήγορος για εμένα καθώς είχε και κόκκινο σηματάκι S Πολλά τα άλογα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Moυ αρέσει η φθινοπωρινή συννεφιά και δροσούλα!+1
Μου αρέσει που έχασα 11 κιλά
Δεν μας δίνεις τη συνταγή?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ντροπη,επρεπε τουλαχιστον να παρεις τηλεφωνο να μη σου πω να ανοιξεις την πορτα της και να την βαλεις με το ζορι στο γκολφ.Ώπα κότα, εσύ μην μιλάς για το τι έπρεπε να κάνει επειδή είσαι γνωστή κότα. Η άλλη έσπασε το πόδι της και ερχόταν στην καφετέρια και εσύ ήσουν τόσο ΚΟΤΑ που δεν πήγαινες να της μιλήσεις.
-
Απλα της εψησα λιγο παραπανω το ψαρι στα χειλη ρε,σιγα...ολο και καποια θα βρεθει παλι να μου την πεσει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απλα της εψησα λιγο παραπανω το ψαρι στα χειλη ρε,σιγα...ολο και καποια θα βρεθει παλι να μου την πεσει..Και γι αυτό κατέληξες έτσι ->
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
+1
Μου αρέσει που έχασα 11 κιλά
Δεν μας δίνεις τη συνταγή?
για την δίαιτα......ράβεις το στόμα σου και δεν τρώς πολύ......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απλα της εψησα λιγο παραπανω το ψαρι στα χειλη ρε,σιγα...ολο και καποια θα βρεθει παλι να μου την πεσει..
Και γι αυτό κατέληξες έτσι ->
Eκει που εισαι ημουν κι εκει που ειμαι θα ρθεις...
Υγ:τουλαχιστον εγω δε μενω πολυ καιρο ετσι,αυτα τα κανει ο vasgay...
-
Pub ρε!
-
Δε μ'αρέσει η εξεταστική Καθόλου όμως
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]