-
me to valvematic tha einai pleon!!!! apo to autoweek.nl vrika kapoies plirofories kai apo kati alla site!!!! kai einai fusiko na pigenei sta 147 aloga giati nomizo oti i toyota eixe pei oti me auto to sistima anevazei peripou 5% sta aloga kai parapano!!!!!
-
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
-
gia poio logo????
-
Από τον κανονισμό του forum:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:[list:x4lcggmb]Η χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των greeklish), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός.[/list:u:x4lcggmb]
Ευχαριστώ. -
γιατί μας βγάζεις τα μάτια ... για να διαβάσουμε τα μηνύματα σου ....
όταν συμμετέχουμε σε ένα φόρουμ (δεν μας το επιβάλει κανείς), αποδεχόμαστε και
τους όρους του ....φιλικά
-
Το εσωτερικό (φήμες λένε ότι το σχέδιο είναι από τα κομμένα της Carina E)
To wagon:
και αυτό που όλοι περιμένατε με αγωνία...
-
Νταξει... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!! Πώς είναι έτσι μπροστά;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
μου θυμισε το ηρωικο τιιντα στη πρωτη φαση που το ειδα...
-
Τι δεν σου αρεσει;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μου θυμισε το ηρωικο τιιντα στη πρωτη φαση που το ειδα...ΝΑΙ!!
-
του μάμησαν τη μάνα του προφυλακτήρα
κατατάλλα καλό φαίνεται
-
Οσο παει πιο χαλια γινεται. Για κινεζικο σχεδιασμο καλο ειναι.
Μα καθολου γουστο εκει στην Toyota? -
Μ'αρέσει που το ήθελα και το μπροστά σαν Lexus ... τρομάρα μου!!!
Τα καρούμπαλα της Corolla στα φώτα του Yaris εβαλαν ...Η εσωτερική σχεδίαση της κονσόλας με πήγε σίγουρα πίσω στην δεκαετία του 90.
Ασχημη πρώτη εντύπωση που ίσως αδικείται ... απο τον φωτογράφο της ΤΟΥΟΤΑ ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μ'αρέσει που το ήθελα και το μπροστά σαν Lexus ... τρομάρα μου!!!Αμ, προσπάθησα να σε προϊδεάσω
@νδρέας
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μου θυμισε το ηρωικο τιιντα στη πρωτη φαση που το ειδα...+1
-
Όπως έχει ειπωθεί κι εδώ μέσα (δε θυμάμαι από ποιόν ), η εποχή που τα μπροστά φώτα θα ενωθούν με τα πίσω πλησιάζει.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Όπως έχει ειπωθεί κι εδώ μέσα (δε θυμάμαι από ποιόν ), η εποχή που τα μπροστά φώτα θα ενωθούν με τα πίσω πλησιάζει. -
IKE νομίζω
για το 608 (πάλι νομίζω!)άθλια μούρη και όντως φαίρνει σε Λέξους, το μεγάλο το ΛΣ.
το εσωτερικό είναι κάτι μεταξύ Αβενσις 1 και 2... -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
IKE νομίζω
για το 608 (πάλι νομίζω!)άθλια μούρη και όντως φαίρνει σε Λέξους, το μεγάλο το ΛΣ.
το εσωτερικό είναι κάτι μεταξύ Αβενσις 1 και 2...για το 3008 τελικά!
viewtopic.php?f=8&t=31997&p=1260399&hilit=peugeot#p1260399 -
Yποκλίνομαι!
Περίμενα πως το Auris θα θέσει τον απόλυτο πήχη ασχήμιας για την Toyota, αλλά τελικά οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά: το νέο Avensis ξεπέρασει ΑΚΟΜΗ και το Auris.
Μπράβο. Και λίγα λέω.Και όχι , δεν είναι μόνον η μούρη, που μοιάζει λες και την σχεδίασε η εξωγήινη της διαφήμισης: είναι και το καταπληκτικό vintage ταμπλό, μια αναφορά μνήμης στην Carina του ταρίφα που όλοι αγαπήσαμε, και πλεόν με θέση 2 din για το ταξίμετρο-GPS.
Toyota, ευχαριστούμε που ομορφαίνεις τους δρόμους μας.
Βέβαια, δεν έχω καμία αμφιβολία, πως αν δεν παίξει κάτι κουλό με τα τεκμήρια (επομένως όλοι θ'αγοράζουν Passat...), στην Ελλάδα θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Όπου βρίσκεται και ο Αρούρης δηλαδή.
Toyota Avensis 2009