-
Το Τwingo GT κοστίζει 13500+ 230 το μεταλλικό χρώμα = 13730 και είναι το μοναδικό επιπεδο εξοπλισμού
Το Clio 1.2 TCE 3πορτο Expression κοστίζει: 13700-1000=12700 + 400 το μεταλλικό χρώμα=13100
Στο clio υπάρχουν και οι εκδόσεις Rip Curl και Dynamic. -
Αναλυτική παρουσίαση του Renault Twingo Sport 1.6 133 hp στο in.gr:
-
Και το δελτίο τύπου...
Ενδιαφέρον τεχνικά, διαβάστε το ...
Χωρίς αυτοκόλλητα (καγκούρικα κατά την ταπεινή μου άποψη...) θα το 'παιρνα αν ήμουν 10 χρόνια νεώτερος (και αν είχα -που ΔΕΝ είχα - τα χρήματα), για να τρομάζω λίγο τα (ακριβότερα) 'τουρμπάκια' !!Υ.Γ.: εξοπλισμός κλπ.
-
Ενδιαφέρον φαίνεται, αν δεν ξέχασαν οι γάλλοι (όπως συνηθίζουν) να βάλουν τίποτα, όπως πχ φώτα ή φρένα, θα είναι πολύ καλή περίπτωση.
Άντε, να αναβιώνει η κατηγορία.edit: πλήρως απενεργοποιούμενο εσπ, αυτά είναι!
-
Ουτε ενα καινουριο Τουινγκο δεν εχω δει να κυκλοφορει
-
Εγώ είδα ένα, πριν 2 μέρες (μαύρο). Ηταν σταθμευμένο όμως.
-
Πόσο πιο φτηνό είναι το Twingo 1.6 από το 5oo Αbarth ?
-
Δεν ξερω γιατι αλλα δεν πουλαει, ενω ειναι αρκετα ως πολυ καλο, οπως λενε . Δεν το αγοραζουν ..
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Δεν ξερω γιατι αλλα δεν πουλαει, ενω ειναι αρκετα ως πολυ καλο, οπως λενε . Δεν το αγοραζουν ..Φαίνεται όντως καλό ...αλλα:
- Τα τρίδυμα είναι φτηνότερα
- Το 5οο είναι μόνο €1000 παραπάνω (Δυνατότερο/Ασφαλέστερο/Ομορφότερο/Καλύτερη μεταπωλητική....)
- Η εδώ αντιπροσωπία έχει φτιάξει ;
-
-
στις ταξινομήσεις Ιουλίου τα πήγε πολύ καλά, περίπου όπως τα agila ,splash
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
:sorry: Ουτε ενα καινουριο Τουινγκο δεν εχω δει να κυκλοφορειΕδω πάνω πέτυχα πολλές φορές ένα ασημί στην Βασ. Όλγας στο ύψος του Μετροπόλιταν.
Απο κοντά όμορφο είναι αν και μου έφερε μικρογραφία του Clio.
-
Στις ταξινομήσεις Ιουλίου πήγε πραγματικά πολύ καλά. Οσα είχαν πουληθεί από Ιανουάριο μέχρι Ιούνιο πουλήθηκαν μόνο το μήνα Ιούλιο και έχω την αίσθηση ότι οι πωλήσεις του πλέον θα συνεχίσουν έτσι και καλύτερα.
Το Twingo RS σε τιμή θα κυμαίνεται στα +/- 15500 euro. Αρα 3000 euro κάτω από το 500 Abarth. Και απ'ότι είδα από το δελτίο τύπου θα δέχεται και πολύ customize.
-
15.500; Αντε πες 16... Χμμμ, δεν είναι ιδιαίτερα άσχημα, αλλά και πάλι ρε γμτ, με 1-2 χιλιάρικα ακόμα πας σε τουρμπάκια... Είναι και λίγο κουβαδάκι το άτιμο... Τεσπα, ας δούμε τι λέει στο δρόμο και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
με 1-2 χιλιάρικα ακόμα πας σε τουρμπάκια...και αυτό είναι καλό;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
15.500; Αντε πες 16... Χμμμ, δεν είναι ιδιαίτερα άσχημα, αλλά και πάλι ρε γμτ, με 1-2 χιλιάρικα ακόμα πας σε τουρμπάκια... Είναι και λίγο κουβαδάκι το άτιμο... Τεσπα, ας δούμε τι λέει στο δρόμο και βλέπουμε...Αν σκεφτείς ότι για το 100αράκι panda θες ένα 15άρι μες στο νερό, μια χαρά είναι η τιμή του twingo (στη γαλλία, ε; για να μην ξεχνιόμαστε)
-
Το κατοσταράκι Panda έτσι κι αλλιώς και σε επιδόσεις και σε τιμή συγκρίνεται με το Twingo GT το οποίο ξεκινάει με 13500 στην Ελλάδα έχοντας τα πάντα. Αντίπαλος του Twingo Renault Sport από πλευράς Fiat θεωρείται μόνο το Fiat 500 Abarth αφού και τα δύο αποδίδουν 135 άλογα.
Βέβαια το Twingo θα έχει 2500-3000 euro κάτω από το 500 Abarth και αν έχει στήσιμο ανάλογο των μοντέλων στα οποία μας έχει συνηθίσει η Renault Sport μάλλον θα είναι όλα τα λεφτά το Twingακι!
Και ενα ακόμη σημερινό άρθρο:
http://www.sportdrive.gr/2008/8/27/2008 ... arts-sales
-
Αισθάνομαι πολύ μεγάλο σεβασμό και συμπάθεια στο τμήμα Sport της Renault,κυρίως για τον τρόπο σκέψης του..
Σε μια εποχή σπρωγμένης αναπνοής (βλ. turbo), αυτοί επιμένουν στον δύσκολο δρόμο,αυτόν που περνά από τους Αγώνες, και λοξοκοιτά τις εξ'αυτών προκύπτουσες κατηγορίες..Αν κάποιος διαβάσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά, εύκολα καταλαβαίνει ότι έχει γίνει ουσιαστική δουλειά, ώστε το Τwingo να είναι οδηγικό εργαλείο στροφών...αύξηση μετατροχίων +60/+69 χιλ (!!) εμπρός/πίσω, αντιστρεπτικές με προσανατολισμό στη μείωση της υποστροφής και στη ρυθμίσιμη ουρά , κοντό-κοντότατο κιβώτιο κ.ά ωραία που απευθύνονται στον 'μυημένο', είναι εκεί για να ανοίγουν την όρεξη...
...και εδώ έρχεται η ώρα του ανταγωνισμού
έτσι όπως το βλέπω εγώ οι άμεσοι ανταγωνιστές είναι 2,
-το Suzuki Swift Sport, και
-το Citroen C2 VTS
αυτά τα 2 έχουν παρόμοιo στόχο, εκτέλεση και ελπίζω παρόμοια τιμή με το Twingo.
To Τwingo μάλλον θα τα 'καθαρίσει' οδηγικώς (για το καλό του...), οπότε πάμε παρακάτω..
'Τραβημένα' θα μπορούσαμε ως αντιπάλους να ορίσουμε και άλλα αυτοκίνητα, όπως
-το Fiat Panda Sport, κυρίως λόγω χαρακτήρα
-το Nissan Micra 1.6
-το Τοyota Yaris TS, με την εκτός τόπου και χρόνου τιμολόγησή του
-το Μιtsubishi Colt CZT
-ακόμη και αυτοκίνητα όπως το Peugeot 207 1.6 sport και το Fiat G Punto 120 sport θα μπορούσε κάποιος να σκεφθεί στις πιθανές επιλογές, αν υπακούσει στο μαρκετινγκ..Και με τα ανωτέρω, για διαφορετικούς λόγους, πιστεύω ότι δεν θα προβληματιστεί η 'κλασσική συνταγή'
Τότε, που είναι το πρόβλημα θα αναρωτηθεί κάποιος...
Στα Abarth είναι η απάντηση..Οι εποχές έχουν αλλάξει και αν ακόμη και εγώ, που λατρεύω τα hot hatches, προβληματίζομαι για το κατά πόσον μπορώ να ξεπεράσω την ανυπέρβλητη εμφάνιση του 500 Abarth, και την πιο ολοκληρωμένη και 'άγρια', εμφανισιακά, φύση του GP Abarth προς χάριν μιας πιο αγνής επικοινωνίας οδηγού-αυτοκινήτου, όταν αποφασίσει να επιτεθεί σε στροφιλικι, είμαι αληθινά περίεργος πόσοι από το πλήθος των αγοραστών 'εκεί έξω' θα τιμήσουν το χαρακτήρα του μικρού Renault και τη δουλειά των ρομαντικών ανθρώπων που κρύβονται από πίσω..
Ελπίζω η PGA να έχει πιάσει το νόημα και να μη δούμε όργια στην τιμολόγηση του μικρού RS, που θα το θέσουν απ'ευθείας ανταγωνιστή των Ιταλικών Σκορπιών, γιατί θα πάει άκλαφτο, και είναι κρίμα...
Στα μάτια μου, αν το αυτοκίνητο πραγματοποιεί όσα υπόσχεται η Renault και οι προδιαγραφές του, είναι ο αληθινός αντικαταστάτης του 106 Rallye και Gti...
Για να δούμε λοιπόν, πόσο άλλαξαν οι νέοι και η εποχή μας την τελευταία 10ετία -
το προβλημα λογικα θαναι το τιμονι... εκτος αν καπου λενε για υδραυλικο κανονικο οποτε δεν υπαρχει θεμα...
http://www.worldcarfans.com/9080825.011 ... -unleashed
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το προβλημα λογικα θαναι το τιμονι... εκτος αν καπου λενε για υδραυλικο κανονικο οποτε δεν υπαρχει θεμα...http://www.worldcarfans.com/9080825.011 ... -unleashed' target='_blank
Ξεκάθαρα ηλεκτρικό (βλ. και εδώ)...
Renault Twingo 2007