-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προφανώς. Αν επέμβει mod, δεν διαγράφει τελείως την δημοσίευση. Μόνο το περιεχόμενο.
Το ίδιο έχει συμβεί και με τους χρήστες Castor και roadrunner.gr, που έσβησαν αρκετές δημοσιεύσεις τους.Μπορει ενας χρηστης να σβησει αλλη εκτος της τελευταιας δημοσιευσης του;
-
Γιατί να διορθώσει κάτι σε παλαιότερη δημοσίευση? Συμμετέχω και συμμετείχα σε διάφορα φόρουμ και από την επεξεργασία δημοσιεύσεων μόνο προβλήματα δημιουργούνται. Υπάρχει η προεπισκόποιση που μακάρι να πάταγαν όλοι πρίν το κουμπί της δημοσίευσης. Αν πάλι υπάρχει κάποιο εξόφθαλμο λάθος μπορεί να στείλει πμ σε κάποιο συντονιστεί.
Από την εμπειρία μου σε φόρουμ πιστεύω πως η κατάργηση της επεξεργασίας / διαγραφής οδηγεί καταρχάς σε αποφυγή τέτοιων βλακοδεστάτων καταστάσεων και αφετέρου σε προσεκτικότερες δημοσιεύσεις από όλα τα μέλη.
my 2 cents
-
Αυτό που περιγράφεις απαιτεί ένα στρατό διαχειριστών για διόρθωση δημοσιεύσεων!
Αλλά, το σοβαρότερο είναι, ότι αποκλείει την δυνατότητα αποφυγής 'τσακωμών' από μια ατυχή δημοσίευση, που ο χρήστης θέλει να αποσύρει αλλά δεν μπορεί. Ξέρεις πόσες φορές, χρήστες, άλλαξαν τις δημοσιεύσεις τους, μετά από παράκληση κάποιου mod? Πολλές! -
Στην πράξη πιστεύω θα είναι ελάχιστα τα πμ σε mod για αλλαγές. Όσο για τα υπόλοιπα μάλλον θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την ευθύνη όσων γράφουμε, εφόσον ήδη κάποιοι τα έχουν διαβάσει.
-
Ίσως γιατί κάνω πολλά λάθη (συντακτικά, διατύπωσης κλπ), διορθώνω πολλές από τις δημοσιεύσεις μου. Προσωπικά δεν θα μου άρεσε να μην υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Και όχι, δεν θα με ανάγκαζε να γράφω πιο προσεκτικά, απλά να δημοσιεύω λιγότερα μηνύματα. Αυτό από μόνο του ίσως να είναι καλό βέβαια...
-
Το κουμπακι edit να παραμεινει ως εχει!
Εκτος κ αν εχετε ορεξη να βλεπετε τα τερατουργηματα μου.... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ίσως γιατί κάνω πολλά λάθη (συντακτικά, διατύπωσης κλπ), διορθώνω πολλές από τις δημοσιεύσεις μου.Γιατί να μην τα διορθώνεις πριν τα δημοσιεύσεις? Κάνεις μια προεπισκόποιση και μετά πατάς δημοσίευση. Το κακό είναι πως πολλοί ποστάρουν κάτι χωρίς καν να διαβάζουν τι έγραψαν.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ίσως γιατί κάνω πολλά λάθη (συντακτικά, διατύπωσης κλπ), διορθώνω πολλές από τις δημοσιεύσεις μου.
Γιατί να μην τα διορθώνεις πριν τα δημοσιεύσεις? Κάνεις μια προεπισκόποιση και μετά πατάς δημοσίευση. Το κακό είναι πως πολλοί ποστάρουν κάτι χωρίς καν να διαβάζουν τι έγραψαν.
Χανετε ο αυθορμητισμος ετσι
-
Σωστό. Και, δεν μπορεί κανείς, να υποχρεώσει τους χρήστες να κάνουν προεπισκόπηση, ΙΚΕ.
-
Δεν είναι θέμα υποχρέωσης, είναι θέμα επιλογών. Με την άρση της επεξεργασίας ουσιαστικά διασφαλίζεται η αξιοπιστία των γραφομένων σε βάθος χρόνου. Αυτό που θα διαβάσω σήμερα θα υπάρχει και αύριο κ.ο.κ. Το αντίτιμο είναι ο περιορισμός του 'αυθορμητισμού' κάτι το οποίο δεν βρίσκω κακό.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων της διαχείρισης κάθε φόρουμ.
-
Υπάρχει[?] η δυνατότητα να κλειδώνει η επεξεργασία αφού παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση. Έτσι και μπορεί να διορθώσει κάποιος κάτι όσο είναι ακόμα 'ζεστό' το μήνυμα, αλλά και διασφαλίζεται το forum σε βάθος χρόνου.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να γίνει σε phpBB βέβαια, εγώ είδα να γίνεται αυτό σε Invision και SMF. -
Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω γίνεται και σε phpbb.
-
Γίνεται.
-
-
Εγώ θα ζητούσα να μην πειράξετε τίποτα στο θέμα editing.
-
Εσύ είσαι ένας ενώ εμείς είμαστε χιλιάδες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εγώ θα ζητούσα να μην πειράξετε τίποτα στο θέμα editing.+1,2 (εχω παχυνει λιγο ) .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ θα ζητούσα να μην πειράξετε τίποτα στο θέμα editing.
+1,2 (εχω παχυνει λιγο ) .
-0,9 Έχασα 6 κιλά και δεν τα βρίσκω πουθενά... Βασίλη εσύ τα πήρες;
Edit: ( )
Σοβαρά τώρα... Νομίζω πως μετά την παρέλευση μιας-δύο ημερών, (προλαβαίνεις να διορθώσεις ορθογραφικά-συντακτικά-εκφραστικά ατοπήματα) δεν έχει νόημα το edit...Αν αλλάξω άποψη για κάτι, θα το παραδεχτώ και θα γράψω νέο post.
-
Δεν θα αλλάξει κάτι..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είναι θέμα υποχρέωσης, είναι θέμα επιλογών. Με την άρση της επεξεργασίας ουσιαστικά διασφαλίζεται η αξιοπιστία των γραφομένων σε βάθος χρόνου. Αυτό που θα διαβάσω σήμερα θα υπάρχει και αύριο κ.ο.κ. Το αντίτιμο είναι ο περιορισμός του 'αυθορμητισμού' κάτι το οποίο δεν βρίσκω κακό.Δεν έχω να πω κάτι άλλο, είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων της διαχείρισης κάθε φόρουμ.
Υπαρχει η απλη λυση, κανε quote στα θεματα που απαντας(μην κανεις ολοκληρα κειμενα, λυπησου τον αναγνωστη ). Δν θα μπορεσει ο χρηστης να αλλαξει την δημοσιευση σου που περιεχει quote δικιας του
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM