-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να ερωτευθείς είναι εύκολο, να αγαπήσεις είναι το δύσκολο.Και τα 2 ευκολα ειναι, το δυσκολο ειναι να σε αγαπησουν!
-
Ερωτες κι αηδιες απο δυο αθλίους.. (ρατ και ταζιο)...αηδιασα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mαλλον θα στα φερνουν με peugeot... να παρεις καμια σοβαρη μεταφορικη αλλη φορα που στα φερνουν (γιατι στα φερνουν..να σε προλαβω.. ) με αλφα..
Μου αρέσει που ελπίζεις ότι με άλφα θα φτάσουν σίγουρα.
Μ αρεσει που εισαι τοσο κωτσος που εδωσες λεφτα για τετρατροχο αιρκοντισιον και τολμας να μιλησεις για την αλφα απο πανω...
Μου αρέσει (με την αντίστροφη έννοια) που κάποιοι εξακολουθούν πιστεύουν ότι χρειάζεται τόλμη για να μιλήσει κάποιος για την άλφα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερωτες κι αηδιες απο δυο αθλίους.. (ρατ και ταζιο)...αηδιασα...Μου αρέσει που λέμε γι αυτές τις 'αηδίες' γιατί μπορούμε να λέμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να ερωτευθείς είναι εύκολο, να αγαπήσεις είναι το δύσκολο.Συνήθως ακόμα και το πρώτο είναι (πολύ) δύσκολο, αλλά ας όψεται το καλοκαίρι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mαλλον θα στα φερνουν με peugeot... να παρεις καμια σοβαρη μεταφορικη αλλη φορα που στα φερνουν (γιατι στα φερνουν..να σε προλαβω.. ) με αλφα..
Μου αρέσει που ελπίζεις ότι με άλφα θα φτάσουν σίγουρα.
Μ αρεσει που εισαι τοσο κωτσος που εδωσες λεφτα για τετρατροχο αιρκοντισιον και τολμας να μιλησεις για την αλφα απο πανω... :help
Μ' αρέσει όταν σ' αυτό το φορουμ μέσω απαντήσεων άλλων μελών, ξεμπροστιάζεται ο ΠασΚάλης...
Μετα η ΦΙΑΤ εβγαλε κατι Μπραβο κι κοντεψε να κλεισει
Μ' αρέσει που ο ΠασΚάλης για ακόμα μια φορά πήρε το έπαθλό του
-
Aλλοι ξεμπροστιαστηκαν στα θεματα της αλφα...
Επισης αλλοι αντιγραφουν ατακες αλλων... (αλατι κλπ)Για τους παραπανω λογους..δεν μου αρεσουν τα τρολς.... (και δεν το λεω εγω αλλα αλλοι)
-
Μου αρέσει που ενώ δεν έχω τηλέφωνο λόγω μεταφοράς της γραμμής, έχω dsl.
-
Μου άρεσε το ground handling με ένταση 'στα αρχαία', η πτησούλα που ακολούθησε με δυναμικό, το ηλιοβασίλεμα από ψηλά, ότι όλα πήγαν καλά και ότι έκανα προσωπικό ρεκόρ διάρκειας ανεμοπορείας.
Δεν μου άρεσε που 2 φορές οι ριπές ήταν τόσο έντονες που με απογείωσαν προς τα πίσω και χέστhκα πάνω μου. Ακόμα δεν έχω μάθει να αντιδρώ σωστά όταν έχει πολύ ένταση στο control εδάφους.
Μου άρεσε το ταξίδι προς Ελληνικό με μηδενική κίνηση -τώρα έφτασα.
Δεν μου άρεσε που όλο και περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποιούν φώτα που στραβώνουν. Αφαιρεί σημαντικά από την απόλαυση και την ασφάλεια της οδήγησης και προσθέτει κούραση και αγανάκτηση. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Whiskey Tango Foxtrot ?
typical Mike Oscar Tango Hotel Echo Foxtrot Uniform Charlie Kilo Alpha
-
Whiskey Tango Foxtrot ?
typical Mike Oscar Tango Hotel Echo Foxtrot Uniform Charlie Kilo Alpha
sierra mike delta
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
sierra mike delta
--. .. .- -. -. .. ... .--. --- .-.. --- | . .. ... .- .. | .- .-. -..- --- -. - .- ... | .-. .
-
Να πλακώσω τα edit ή θα σταματήσετε μόνοι σας?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Να πλακώσω τα edit ή θα σταματήσετε μόνοι σας?!
χωρίς να θέλω να γίνω ρουφιάνος kouk, στην pub αναβιώνουν το απαγορευμένο topic...
-
Το έχω δει. Αλλά είναι ακόμα σεμνοί!
-
sierra mike delta
--. .. .- -. -. .. ... .--. --- .-.. --- | . .. ... .- .. | .- .-. -..- --- -. - .- ... | .-. .
φιλαράκι αυτό ήταν χοντρό
-
Mου αρεσει που πηρα την αδεια ορκομωσιας μου!! Και αυριο πεταω για Κρητη!!!
-
Μου αρεσει που ο γειτονας εχει ξεκλειδωτο το linksys του και δεν εχει αλλαξει και κωδικο.
Δεν μου αρεσει που εχει τοσο αργη γραμμήΜερικοι δεν εχουν καθολου φαντασια οσον αφορα κωδικους ,ή δεν τους αλλαζουν καθολου ή βαζουν τον ιδιο σε username και κωδικο,ετσι καταλαβα και ποιος ειναι.
Ευτυχως που ειμαι καλο παιδι και δεν του πειραζω το ρουτερακι του -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Το έχω δει. Αλλά είναι ακόμα σεμνοί!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:lol:
Το έχω δει. Αλλά είναι ακόμα σεμνοί!
Την προδοσια πολλοι αγαπησαν ,τον προδοτη ουδεις
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]